Farsdag

Inatt har jag sovit riktigt bra! Vi tänkte se en film innan vi somnade, men det blev ett avsnitt av vänner istället. Jag höll på att somna medan vi såg det, och ett avsnitt är ändå bara 20 minuter, haha ;P Men sover man typ ingenting natten innan så kan man ju vara rätt trött :P

Idag gick jag upp kvart över nio eftersom kören skulle sjunga i kyrkan och vi skulle träffas tio för uppsjungning osv. Hade gärna sovit till elva iaf ;P Men det var kul att sjunga och det gick bra :) När jag kom hem fick jag väcka Linus som inte orkade följa med ;P Han hade inte kunnat somna igår så han sov på morgonen istället. Jag är trött på kvällen och han på morgonen, haha ;)

När jag hade fått upp Linus for vi till morfar eftersom det är farsdag. Där fick vi hamburgare och sen blev det tårta :) Efter det lekte jag, Linus, Linus, Erika, Lucas och Lina kurragömma. Hehe, det gjorde vi alltid när vi var små! Det är roligt!

Nu har Linus farit hem och jag ska bara chilla ikväll. Blir skönt, för jag är fortfarande lite trött ;P Gruvar lite inför morgondagen eftersom jag brjar 8.10 då. Kommer ju vara hur jobbigt som helst att ta sig upp på morgonen!

Bilden är över ett år gammal ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0