Ingen feber idag

Idag har jag varit vaken nästan hela dagen! Blev inte många timmars sömn inatt. Gick och la mig tidigt, men kunde inte sova. Sov nån halvtimme lite då och då, och från klockan sju sov jag ett par timmar i sträck och det var skönt :)

Lina är också sjuk, så vi håller varandra sällskap. Myser framför tv:n, spelar spel på mobilen, osv. Imorgon ska båda stanna hemma från skolan, så det blir väl något liknande då skulle jag tro.

Jag hoppas att jag är frisk på ett par dagar! Jag har då iaf inte haft någon feber idag, och jag har inte tagit alvedon eller panodil på heeeela dagen. Framsteg? :)

Har dock inte haft någon energi. Har inte kunnat äta mycket nu när jag har varit sjuk så jag har väl som känt mig allmänt svag. Men idag har jag kunnat äta liiite mer iaf, så det är ju positivt! Men jag måste säga att det är väldigt ovanligt att jag inte ens är SUGEN på något. Jag menar, sötsaker brukar ju typ alltid kunna gå ner, haha. Men inte nu :P Konstig känsla ;)

Kommentarer
Postat av: Marica Rödebäck

Hej!

När man bloggar vill man ju att så många som möjligt skall ta del av det man skriver, jag vill försöka hjälpa till med extra trafik!



Lämna din bloggadress här: http://rodeback.blogg.se/2009/october/marica-gor-reklam-for-andra-bloggar.html så skall jag länka till din blogg och ge dig reklam!



Ursäkta min reklam, släng kommentaren om du inte gillar den. Ber om ursäkt i förväg. Sorry om du redan fått detta av mig!

2009-10-19 @ 18:30:44
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0