Tjoooobaaaadooooooo (eller nå ;P)

Imorse for jag till gymmet vid tolv när Linus for till jobbet. Jag körde några syrkeövningar och sedan sprang jag i en halvtimme. Det var skönt! Jag älskar att springa! :)

Halv två var jag ombytt och klar och då gick jag och Rebecca på byn. Vi var på röda korset och jag köpte en väska där. Den kostade 20 kronor och var i bra skick, så jag kunde ju inte låta bli ;) Rebecca köpte fat, glas å sånt. Det vill jag också göra, men jag ska vänta tills jag flyttar. Jag har fått så mycket sånt när jag har fyllt år, men har aldrig använt nåt av det så jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har för grejer ;) Så det ska kollas innan jag köper en massa saker :)

När vi hade gått klart på byn for vi hem till Rebecca och drack te. Gottit! Sen kollade vi lite olika utbildningar och sånt. Jag börjar bli så osäker på vad jag ska gå :/ Och snart måste man bestämma sig! Jobbigt!

Sen jag kom hem har jag inte hunnit göra så mycket vettigt. Jag åt middag med pappa och sen har jag sett DH, hehe. Nu längtar jag efter min älskling som kommer hit senare :)

Bild från i somras :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

vad funderar du på förutom turism? :)

2010-03-02 @ 01:15:19
URL: http://joohannas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0