Dag 5 - Favoritmuskel

Bloggutmaningen Dag 5
(För tidigare inlägg se kategorin Bloggutmaningen - Träning)


Favoritmuskel

Hmm. Detta kan ju tolkas på olika sätt. Favoritmuskel att träna eller de muskler jag är mest nöjd med?

Det jag tycker bäst om att träna just nu är axlar. Detta varierar dock väldigt mycket. Jag tycker att i princip allt är lika kul, och frågar ni mig på en vecka har jag säkert ett annat svar ;) Älskar att träna alla muskelgrupper!

Muskler som jag har lätt att bygga är framför allt framsida lår. Dessa muskler växer så att det knakar, haha! Har lite paus från benträningen och sätter in ett par övningar i andra pass just nu, då jag känner att benen växer för fort i jämförelse med övriga kroppen som inte riktigt hänger med. Men underhållsträning blir det såklart ändå! Man kan ju inte bara strunta i att träna något ;)

Jag vet inte vilka muskler jag är mest nöjd med egentligen. Lättare att säga vad jag vill utveckla ju ;) Men jag är rätt nöjd med kroppen som helhet faktiskt. Blir allt mer nöjd i och med att musklerna växer!

Något som jag däremot inte tycker om är mi rumpa som jag tycker är alldeles för stor, haha. Den ska bli lite mindre och tajtare. Men å andra sidan.. Min rumpa är en av Linus absoluta favoitdelar på min kropp, så allt för mycket kanske jag inte ska förändra den? ;P


Kommentarer
Postat av: Christer

Benmuskler har jag också lättast att bygga.

Överkropp är inte fullt lika lätt men det går :)

2011-02-08 @ 11:59:58
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0