Skräckfilm och shopping

Idag har jag varit ledig. Grymt skönt alltså! Dock känns det som att det är lördag och jag är inte så pepp på att ha skola imorgon. Men det blir säkert bra!

Igår såg vi lite av en skräckfilm innan vi skulle sova. SMART! Jag blir alltid rädd av skräckfilmer. Och igår slutade vi dessutom se typ mitt i, för vi blev för trötta och då vet man ju inte om den slutar bra liksom. Men då är det tur att jag har Linus att krama :) När vi skulle sova vände jag mig om, men började tänka på filmen och blev tvungen att krama Linus tills jag tänkte på nåt annat ;P Jag är gode fjollig när det gäller skräckfilmer, om ni inte har gissat det redan ;P

Idag vaknade vi tio för Linus skulle på arbetsförmedlingen elva och jag for på gymmet. Sen for Linus å jobba och jag for till stan med mamma och systrarna. Jag köpte jeansleggins, underkläder, parfym, armband, ring och tuggummin. Sen var det nog inget mer. Om jag inte har glömt nåt ;P

Kom hem typ halv sju och bakade två långpannekakor som jag ska ha till serveringen på onsdag. Nu borde jag plugga, men det kändes aningens drygt. Skulle kunna läsa boken jag har börjat med (vi ska ju läsa en bok på svenskan, fast min bok är på engelska, men det kanske inte gör nåt? ;P) men då måste jag gå till Linus å hämta den. Kändes jobbigt. Kanske far dit efter nio när han slutar jobbet istället :)

Mysig söndag

Det blev en riktigt lugn kväll igår. Jag och Linus såg på Robinson. Skulle nästan vara lite kul att vara med där ;) Fast när jag är trött och hungrig är mitt humör inge vidare, så jag tror inte att dom andra skulle så ut med mig, haha ;P

Imorse vaknade vi nio för jag skulle upp å sjunga. Kören skulle träffas klockan tio för att öva igenom låtarna, och sen sjöng vi klockan elva. Det var riktigt kul! Det finns ingen annan än jag i kören som är under 40, hehe ;)

Sen for jag tillbaka till Linus och vi spelade guitarhero med trummor och sång. Har inte spelat annat är vanliga GH tidigare. Hehe, det var riktigt svårt! Jag, Linus och Charlie gick runt så att alla spelade allt. Trummor var helt klart svårast! Fast det andra var också svårt. När man skulle sjunga såg man ju knappt texten. Eller så är det jag som börjar bli blind? ;O

Sen for jag och älsklingen ut på skyltsöndag en sväng. Vi kollade i lite affärer, drack lite glögg och jag började få lite julstämning. Härligt! Klockan fem drog jag ut på byn igen för då skulle jag samla underskrifter till Musikskolans Vänner. Vi fick nästan ihop 500 namnunderskrifter!!! Det är mer än vi behöver för att ha en folkomröstning, vilket är helt perfa! Jag ska ta med en lista till skolan och fråga kompisarna om dom vill skriva på :)

Klockan sex var det fyrverkerier som vi var å såg på. Sedan for jag och några fler vidare till Accentövningen. Vi sjöng julsånger där. Mysigt! Nästan söndag har vi två framträdanden, varav ett är i storforsen. Det blir nice!

Nu har jag julpyntat mitt rum också. Jag älskar att julpynta för det hjälper mig att komma i julstämning. Jag har nog mer än de flesta har. Men jag hade ännu mer när jag var liten, så jag börjar ju faktiskt trappa ner lite iaf ;) Men en tanke slog mig! Det här kanske var sista gången jag julpyntade det här rummet! Om allt blir som det ser ut nu så flyttar jag och Linus ner till Umeå och pluggar nästa år. Då blir det väl att julpynta lägenheten där istället. Läskig tanke, men ändå kul liksom. I'm looking forward (vad heter det på svenska?!?) till framtiden. Det blir ju liksom ett nytt liv. Spännande ;)


Öppet hus

Igårkväll var Johanna och Christoffer här. Grymt kul! Det var längesen vi umgicks. Det känns som att jag har så fultl hela tiden. Det är så många som man ska hinna träffa :O Har saknat Chris&Jo, så det var kul att få umgås med dom igår :) Vi sjöng singstar och såg på idol. Och jag hann NÄSTAN göra en kladdkaka under en reklampaus. Inte riktigt. Och jag failade litegrann, men det var ingen stor fail, så det gick bra ändå ;)

Nackdelen med att Linus har börjat jobba nu är att han är så pigg på morgnarna. Tidigare var det alltid jag som örsökte få upp honom typ vid tio, men nu väcker han mig vid sju och är pigg. Då är inte jag pigg. Men jag överlever ;) Ligger ändå kvar å vägrar gå upp, hehe.

Idag hade vi öppet hus på skolan. Vi spelade fyra låtar. Det var allt jag behövde göra idag ;) Gode chill faktiskt! Det gick visserligen inte så bra, men vi hade ju knappt nån publik så det gjorde ju inte så mkt ;P Egentligen skulle jag ha varit med och burit grejer klockan nio också, men det "glömde jag bort".


Tatueringar

Igår hade jag en lektion i en halvtimme. Givande? Känns lite drygt att komma till skolan då :P Sen for jag med Linus till tatueraren för Linus skulle göra sin andra tatuering. Nu satt jag så pass nära att jag såg nålarna och allt. Usch, det var obehagligt. Fick tillfälligt känslan av att jag aldrig mer ska tatuera mig, men så fort vi gick ut därifrån började tankarna på nästa tatuering. Haha, vi får väl se hur det blir. Ska inte göra någon riktigt än iaf ;P

Resten av dagen ägnades åt pyssel och plugg. Det känns som att jag har lärt mig lite om författarna nu iaf, haha ;P Känns dock väldigt drygt! Men på en vecka är allt jobbigt skolarbete över. Då är det bara ett prov i engelska b kvar, och det är ju lätt :)

Jag for och hämtade Linus och Morgan från jobbet igår när dom slutade. Linus var gode slut när vi kom hem. Stackarn! Det är inte vanligt att han somnar före mig ;) Igår somnade han tidigt och jag låg vaken hur länge som helst och kunde inte sova. Imorse väckte han mig före sju! Ombytta roller? ;P

Linus började jobbet klockan nio och jag steg upp då för att Lina inte skulle behöva vara själv uppe. Min gullflicka har tagit influensavaccinet och har blivit lite sjuk, så hon är hemma. Tur då att hon har en snäll syster som är hemma med henne halva dagen ;)


Benträning

Idag blev det ett sjukt tungt och effektivt träningspass. Jag tränade ben, vilket jag inte har gjort på ett tag nu, och det kändes redan på mina uppvämnings-set. Haha, efter tre övningar höll jag på att ge upp för jag var så sluuut i benen, men jag kämpade på med lite mer övningar. När jag skulle gå ner till omklädningsrummet var det sjukt svårt att gå i trapporna. Gaah! Skakade som bara den! Hoppas på träningsvärk imorgon ;)


Engelska

Jag har blivit dålig på att uppdatera här. Har som bara blivit varannan dag på senaste tiden känns det som. Jag som brukar skriva varje dag annars ;O

Igår gjorde jag typ ingenting. Hade skola från tio över åtta till tjugo över fyra och var sjukt trött. Hehe, som alla andra måndagar alltså. Jag for hem till Linus på lunchen å sov, för det är ju närmare än att gå till mig. Mötte Linus på vägen dit för då var han påväg till jobbet :)

Under kvällen pluggade jag engelska. Har fått lite mer koll på alla dessa författare nu. Men jag har bestämt att jag inte ska ha så höga krav, för förra gången fick jag ju vg genom att chansa på en massa, så jag borde klara det även om jag inte pluggar ;P Men jag ska kolla lite mer på det iaf! Och så måste jag ju läsa ut boken. Typ bara 20 sidor kvar nu, så det kan jag ju läsa ikväll. Ska även kolla igenom lite glosor å sånt, så idag blir det mycket engelska! Men det är ju rätt nice :) 

Helgen!

Det blev en lyckad fest igår! Det började med att vi åt mat å sen spelade vi lite spel å så. Vi körde bland annat "Jag har aldrig.." och av någon anledning så hade jag gjort nästan allt som ingen annan hade ;P Haha, men man måste ju göra saker och ha roligt liksom ;)

Sen sjöng vi singstar och det väl inte så jättebra för mig, men det är ju kul ändå, haha ;) Och så blev det lite twister och det kan ju bli rätt intressant ibland. Och sen for vi till pentan efter tolv eftersom Linnea blev 18 då och fr första gången lyckades ta sig in på krogen, haha ;) Vi dansade å hade kul tills dom stängde klockan två. Då for vi älvsbybor hem till Linnea för vi skulle sova över där. Kan inte säga att jag sov speciellt mycket, så jag har varit rätt trött hela dagen idag.

Vi for på stan en snabbsväng innan vi for hem till älvsbyn. Jag körde, pigg å glad som jag var, men lyckades hålla mig på vägen och ingen dog. Yääy! När vi kom till Älvsbyn for jag dirket hem till min Linus och låg där å vilade/sov ett tag. Sedan for vi till Magnus å åt, för Susanne hade gjort palt. Det var gott!

På kvällen har jag varit på körövning. Hade två olika körövningar precis samma tid, men valde att fara på den som jag inte varit med nå mycket i för då blir det ju mer nytt som man inte vill missa. Det var kul och jag hoppas att jag sjöng rätt, för jag var för trött för att tänka på att jag sjöng. Men ingen protesterade då ;)


Uppdatering

Känner att jag ska uppdatera lite snabbt!

Igår var jag på gymmet med Reb och jag tränade triceps. Fler övningar än jag brukar, och det känns idag, haha ;) Lite träningsvärk har jag då :)

Igårkväll var vi Kisträsk. Några skulle sova där, men jag och Miriam for hem på kvällen. Och killarna skulle lana idag. Hehe, kul för dom. Tur att man slipper ;)

Ikväll blir det fest för Linnea för hon fyller år imorgon. Det blir säkert nice. Jag, Christoffer och Josefina ska dit och sen är det några pitebor också :)

Klar med datakunskapen

Nu har jag blivit klar med datakunskapen också! Hehe, det känns som att det går fort att göra bort skolarbetena bara man satsar ordentligt! Nu är det väl bara att ta tag i engelskan då! Jag tänkte översätta all text om författarna till svenska, för när jag översätter så MÅSTE jag ju tänka på vad jag läser. Annars blir det lätt så att jag läser och tänker på annat. Men om man ska översätta måste jag ju veta vad man läser ;)

Wohoo, I'm happy!


Dålig på att lägga in nya bilder i datorn. Men så här kan min morgonfrilla se ut ;)

Skönt!

Jag är klar med psykologin! Åååååh, det känns så underbart! Hehe! Har varit så stressad över att det r så mkt i skolan nu, men plötsligt känns allt mkt lättare! Innan den här veckan är slut ska jag vara klar med datakunskapen och sen är det inte mkt kvar! Prov i engelska b och c, och så läsa ut engelskaboken.. Är det nå mer? Kommer inte på nå mer nu. Sköööööööööönt!


Nytt halsband

Jag och Linus var ut en sväng på byn och kollade i lite affärer. Hittade dock inte mkt, men det gör jag sällan i älvsbyn, så jag är inte förvånad ;P När jag fyllde år fick jag ett presentkort på Linneruths på 250 kr. Hittade ett gulligt halsband med två hjätan och fick bara lägga till lite extra, så det kändes väldigt billigt ;)

Sen for vi till gymmet.  Linus sprang som vanligt och jag tränade vader och ländrygg. Skönt! Imorgon blir det kanske biceps igen. Vet inte vad jag ska träna annars, haha ;P 

Älsklingen :)


Nationellt prov i svenska

Igår var jag trött och höll på att somna på engelskan. Inte bra! Och eftersom jag skulle ha nationellt prov i svenska idag tänkte jag att jag skulle bli tvungen att sova riktigt bra inatt så att jag skulle vara utvilad. Därför for jag till Linus. Sover nämligen bättre med honom än när jag sover själv ;) Men tror ni att vi sov bra inatt?!? Igår när vi skulle sova var jag inte alls trött trots att jag hade varit trött hela dagen. Jag låg å såg på tv ett tag medan Linus sov. Det brukar vara tvärtom, haha. Men jag lyckades i alla fall somna nån gång efter tolv, så det var ju inte så farligt. Linus vaknade vid tre av att det var kallt. Jag brukar nämligen ta hela täcket ;P Jag är så snäll! ;) Då gick han upp till datorn och tv:n i några timmar. Jag vaknade tio över sju och försökte få till hår och smink någorlunda så att jag inte skulle se alltför nyvaken ut. Sedan åt jag frukost och for till skolan medan Linus låg kvar och sov. Hehe, så kan det gå ;P

Hur som helst så gick nationella provet någorlunda bra. Jag skrev en krönika. Hade planerat redan innan att jag skulle göra det eftersom det är det jag tycker känns lättast. Då får man ju reflektera en massa och ha egna tankar och åsikter. Och ett lite friare språk än när man skriver exempelvis en tidningsartikel. Så det blev rätt bra! Och jag MÅSTE då ha blivit godkänd iaf :)

Hur man tar sig in utan kort ;)

Idag hade jag bara två lektioner eftersom musiklärarna är lediga/borta idag. Blev därför ingen ensemble, skapande verksamhet eller kör. Lite synd, för det är ju rätt roliga lektioner, men skönt att få sluta tidigt iaf :)

Igår när jag och Linus skulle gymma kom jag på att jag inte hade nån aning om vad jag hade för kod till mitt passerkort. Det är ju lite knepigt eftersom man inte kommer in  utan kort. Och det hade kunnat var precis vilka siffor som helst för jag minns ingenting. Har ju inte behövt använda kortet sen typ i somras, eftersom jag oftast tränar på ordinarie öppettider. Jag fick gå genom omklädningsrummen i sporthallen och sen gå förbi några som spelade tennis. Då kom vi förbi första dörren. Nästa dörr är inte så svår att ta sig förbi ;) Vi åkte hiss ner till källaren och kom då till rummet mitt emot damernas. Så vi tog oss in utan kort ;)
Idag passade jag på att byta kod när jag var där. Så nu är det inga problem ;) Nu kommer nog både jag och Linus att komma ihåg den!


Min söndagkväll

Under kvällen har jag faktiskt varit duktig och skrivt klart om behaviorism (en del av psykologiprovet) och l'st typ 30 sidor i The grass is singing (boken som alla i engelskaklassen ska läsa och sedan diskutera). Känns bra att kunna göra bort lite skolarbete en söndagkväll! Då blir det mindre till vardagskvällarna. Och söndagskvällar har jag ändå aldrig så mycket intressant att göra ;)


Bio-helg

Igårkväll var jag och Linus och såg två filmer på bio. En action som hette G I Joe, och så The Ugly Truth som jag har sett tidigare. Den är rolig ;)

Idag vaknade vi vid tolv och halv två var vi på gymmet. Jag tränade biceps och Linus sprang. Det gick bra! Sen for vi på en till bio. Det var en disneyfilm. Hehe, vi var typ äldst där, men det gör ju inget ;) Disney är bra! Och är det gratis så är det ju liksom värt det :)

Jag och Linus har sett fem filmer på bio i helgen. Gode mysigt faktiskt! :)

The Haunting in Connecticut

Dålig uppdatering här alltså ;P Hade inte tid med datorn igår. Dagen började med utvecklingssamtal klockan nio och sedan gymmet. Cecilia lärde mig lite nya övningar som jag ska börja köra. Kul!

På psykologin såg vi en intressant film. Den handlade om en kvinna som var sex personer. Alltså hon växlade mellan oliika personer och personligheter. Alla hade olika namn och de var helt olika till sättet. Det roliga var att Shadow ansåg sig vara myyycket yngre och snyggare är Marlene trots att dom såg precis likadana ut. Hehe. Och så var det en man som blev kär i två av personligheterna. Det känns ju lite speciellt eftersom det är som två olika personer som bara delar på en kropp. Och tänk om nån av de andra personligheterna blir kär i nån annan? Hehe, knepigt!
Efter skolan for jag och Linus hem och åt tacos. Sen kom Morgan och Miriam hit och vi gjorde väl som inget speciellt. Bara pratade och chillade hela kvällen :) Halv tolv for jag och Linus på bio och såg The Haunting in Conneticut. Usch usch usch. Jag var rädd. Det blir jag alltid av skräckfilmer. Då är det tur att man har någon man kan hålla i handen och krama. Ett tag satt jag till och med i Linus knä, haha.

Idag har jag, Linus, Lina och Charlie varit på bio. Vi har sett Ice Age 3. Hehe, såna filmer är ju bara så härliga :)


Julfika!

Oj, märkte att jag inte har skrivit nå idag! Har glömt det ;P

Imorse var det för en gångs skull JAG som låg kvar och sov och Linus som skulle upp. Tandläkartid klockan åtta är ju inte så roligt ;) Men kul att ha lite ombytta rollen ibland, haha. Jag fick mysa med Kurre istället. Han slickade mig en massa i ansiktet. Mmm. Mysigt alltså :P

Idag hade jag två lektioner och sedan for jag på gymmet. Har haft enormt mycket träningsvärk i ryggen idag. Usch så jobbigt! Eller på ett sätt är det ju skönt med trningsvärk, men inte om man har så ont att det gör ont att luta sig bak på en stol typ ;P Men idag tränade jag biceps och lite ben och det gick bra!

Efter middagen fixade jag och Linus julfika. Det blev glögg och mjukpepparkaka. Doften av glögg gör ju att man nästan blir hög av lycka för att man tänker på julen ;) Och så hade vi ju julmusik på också. Och nej, jag längtar verkligen inte till julen.. Varför tror ni det? ;)

Under kvällen har jag pluggat mer psykologi. Är nästan klar med beteendeperspektivet nu. Inte riktigt, men det är iaf inte mycket kvar och det hinner jag kanske göra imorgon :) Känns skönt att vara på gång med det i alla fall!

Det här var min myskompis imrse! Men bilden är från i somras :)

I'm a pluggis today

Nu har jag pluggat i drygt tre timmar och jag känner att det är dags att ge upp för jag orkar inte mer ;) Men jag har varit rätt effektiv. Har hunnit läsa en massa om psykoanalys och skrivit två sidor till hemprovet i psykologi, har gjort två uppgifter i datakunskapen och har läst igenom det jag skrivit om Shakespeare eftersom jag ska berätta om honom imorgon på engelskan. Märkte en massa slarvfel i texten, och jag har redan skickat in texten till Nylén. Det stod tex dies istället för died på ett ställe. Men s och d är ju bredvid varann så det är ju inte så svårt att skriva fel när man inte kollar ;)

Efter allt detta pluggande är mina ögon less på dataskärmen. Förstår inte hur folk kan sitta vid sina datorer och spela spel hela dagarna :O Efter en timme börjar det ju typ svida i mina ögon!

Psykologi

Tydligen pratade jag i sömnen inatt. Hmf. Jag som trodde att jag var tyst när jag sov, men enligt linus låter jag en hel del. Jag tycker att han kan sova när jag sover och inte ligga vaken och lyssna på mig ;)

Imorse fick jag med mig Linus till skolan! Hade bara en lektion - bas&gitarr. Det var roligt! Efter lektionen for jag, Linus och Vicktor till grillen och åt lunch där. Och så kom Miriam dit :) Sen for vi å såg på bio. Babas bilar. Den sög! Hårt!

Eter filmen for jag till gymmet och tränade mage&rygg. Det var en evighet sen jag ick till ett någorlunda bra mage&rygg-pass, så jag är faktiskt hyfsat nöjd med dagens prestation även om jag hade kunnat köra liiiiite till. Men motivationen sjönk i slutet. Åtta övningar bev det och sen fick det räcka!

Ikväll ska jag börja med mitt psykologi-hemprov. Ska skriva hur man hjälper en person från olika psykologiska perspektiv. Typ kognitivt, humanistiskt, behaviorism och några fler. Känns jobbigt att börja för det känns som att det är så mycket. Men så fort man kommer igång brukar det ju kännas lite bättre! :)


The grass is singing

Igår var jag duktig och började läsa "The grass is singing" av Doris Lessing. Vi ska ha läsa ut den på nån vecka, så det är väl lika bra att börja ;P Den verkar vara grymt seg, men inte så svår. Hann läsa typ tio sidor igår medan Linus såg på fotboll och jag ska fortsätta läsa idag. Lite varje dag, så tar den slut till sist ;)

Tog mig upp typ halv nio imorse och hann sminka mig, klä mig, äta frukost och vara på skolan föra tio över nio. Det ni ;) Hade sånglektion och hon tyckte att jag sjöng "Fields of gold" jättebra. Har inte övat typ nå, bara bestämt lite dynamik och utsvävningar för att göra låten mindre tråkig ;P Och idag fick jag en till låt, "Listen".

Efter sånglektionen for jag till gymmet och tränade biceps. Mina bicepspass brukar gå sjukt snabbt. Är ofta klar inom en halvtimme, hehe. Ändå kör jag åtta övningar med tre set. (Inte åtta olika övningar, utan samma typ två gånger). Och jag hinner bli helt slut i armarna innan jag ger upp. Det är nice :)

När jag hade tränat klart for jag tillbaka till Linus och myste med honom. Jag somnade till och med, haha ;P Jag älskar när man är jättenära på att somna och känner hur man liksom sakta tappar kontrollen över tankarna och det blir drömmar istället. Fast ibland hinner jag vakna till och funderar: "Varför tänkte jag så där? Ologiskt!" Men det är ju för att hjärnan inte riktigt hänger med, haha ;P

Klockan ett hade jag religion och sedan slutade jag. Nu har jag ätit ett par mackor och läst igenom facebook-uppdateringar. Ska dricka upp mitt te också, och så ska jag ta fram gitarren  och öva på läxan som jag har till imorgon :)

T vå år gammal bild på mig och jag är lika normal som vanligt!


Måndag

Tjohoo! Den främsta anledningen till att jag inte tycker om måndagar är att jag börjar 8.10 och då måste jag ju vakna typ sju. Det är alldeles för tidigt, men det är tur att det bara är en dag per vecka :)

Har haft två engelska lektioner idag. En B och en C. Och så ensemble, skapande verksamhet och kör. Hemma har jag övat på sångläxan , läst igenom psykologi-papprena och gjort ett oengagerat försök till städning. Nu ska jag se nåt avsnitt av Vänner och sen ska jag till Linus. Sover där inatt :)


Farsdag

Inatt har jag sovit riktigt bra! Vi tänkte se en film innan vi somnade, men det blev ett avsnitt av vänner istället. Jag höll på att somna medan vi såg det, och ett avsnitt är ändå bara 20 minuter, haha ;P Men sover man typ ingenting natten innan så kan man ju vara rätt trött :P

Idag gick jag upp kvart över nio eftersom kören skulle sjunga i kyrkan och vi skulle träffas tio för uppsjungning osv. Hade gärna sovit till elva iaf ;P Men det var kul att sjunga och det gick bra :) När jag kom hem fick jag väcka Linus som inte orkade följa med ;P Han hade inte kunnat somna igår så han sov på morgonen istället. Jag är trött på kvällen och han på morgonen, haha ;)

När jag hade fått upp Linus for vi till morfar eftersom det är farsdag. Där fick vi hamburgare och sen blev det tårta :) Efter det lekte jag, Linus, Linus, Erika, Lucas och Lina kurragömma. Hehe, det gjorde vi alltid när vi var små! Det är roligt!

Nu har Linus farit hem och jag ska bara chilla ikväll. Blir skönt, för jag är fortfarande lite trött ;P Gruvar lite inför morgondagen eftersom jag brjar 8.10 då. Kommer ju vara hur jobbigt som helst att ta sig upp på morgonen!

Bilden är över ett år gammal ;P


Singstar

Har nyss varit med Johanna, Christoffer, Alice, Josefina, Erik, Rebecca och Kajsa och sjungit singstar. Det var jätteroligt! Det var längesen jag gjorde det, och nu fick jag prova en massa nya låtar. Tycker att det är lite frustrerande när man inte kan en låt, men man lär sig mycket av att lyssna och så gott det går följa med i melodin. Har lärt mig många låtar med hjälp av singstar genom tiderna ;)

Nu blir det mat! Det är bra, för jag är hungrig!


Pepparkaka!

Imorse gjorde jag bort muntliga nationella provet i svenska. Det gick väl sådär, haha ;P Pratade lite snabbt och osammanhängande, men jag överlevde iaf. Och det är skönt att ha det bortgjort ;)

Under eftermiddagen hade vi föreläsning och "respekt" men det handlade bara om sex och relationer, haha ;P Men hon som pratade var rolig så det var faktiskt en bra föreläsning! Ingen sån som man somnar på iaf ;P

Efter middagen bakade jag och Linus mjukpepparkaka! Den blev jättegod ;) Vi är bra på att baka, haha! Och nu ser han på hockey och jag ska väl typ läsa bloggar eller nå, för jag orkar då inte se på hockey ;)


Onsdag :)

Vi såg på The Notebook igår :) Enda nackdelen är att den är typ två timmar lång och slutade efter två nån gång, så jag hann bli lite trött. Hade kunnat somna efter halva filmen, men tvingade mig själv att vara vaken för jag ville inte missa något, haha :)

Idag hade jag min första lekton halv tol och så slutade jag tio över tre. Har haft bas&gitarr, religion och engelska. Efter engelskan var jag trött, hungrig och ville bara hem, men eftersom jag hade burit med mig min tunga gymväska till skolan tvingade jag mig själv till gymmet ändå, för man vill ju inte bära en tung väska i onödan ;P Det blev inte något jätteeffektivt träningspass, men jag körde lite mage och lite ben. Lite halvengagerat, haha ;P Men bra att väcka musklerna lite efter min sjukperiod! Och det roliga var att Maria var på gymmet! Inte ofta jag träffar henne! Vi pratade om typ allt möjligt och det var väl det som gjorde mitt gympass värt besväret, haha :)

Under kvällen har jag bakat en chokladkaka som jag tror blev jättegod! Sen var jag med Lina på buggen eftersom föräldrarna skulle vara där och få information om buggtävlingen 12 december. Så idag var jag Linas mamma, haha. När vi kom hem gjorde jag klart svenskan och så har jag kokat te åt mig och Lina. Nu blir det en lugn kväll utan några planer :) Skönt!


The notebook

Under kvällen har jag varit på styrelsemöte. Det tog tre timmar. Drygt minsann! Men man får väl överleva sånt ibland ;P Får dåligt samvete om jag skolkar, haha.

Nu är Linus här :) Han spelar piano och jag är inne på facebook och kollar vännernas uppdateringar. Vi ska se på en film innan vi sover. Ska försöka få honom att se The Notebook med mig :) Det är ju en rätt typisk tjejfilm, men den är som söt :)

Träningsvärk

Det märks att jag inte har tränat på ett tag. Jag brukar få träningsvärk dagen efter om det var längesen jag tränade en muskelgrupp, men igår fick jag träningsvärk bara några timmar efter träningen. Känner mig otränad, haha ;P

Idag har jag tränat biceps. Orkade inte alls lika mycket som tidigare och det kändes tråkigt. Men jag lär ju vara uppe i samma vikter på någon vecka, så det är ju inte något världsproblem dirket ;P Men det känns ändå lite drygt när man är tillbaka på en nivå som man var på för flera veckor sen :P

Jaja, nu ska jag plugga!


Första skoldagen

Idag var första skoldagen på en vecka. Det var jobbigt att vakna imorse. På lovet sover man ju typ till tolv och att vakna sju känns ju lite drygt då. Speciellt eftersom jag inte kunde somna igår. Är man van vid att lägga sig tre-fyra går det ju inte att somna när man lägger sig tolv ;P Det är ju ganska självklart egenligen, haha. Men det lär gå lättare att somna ikväll när jag är trött av för lite sömn. Och inatt blir det nog så att jag sover hos Linus :)

Idag tränade jag ju för första gången på två och en halv vecka. Det gick bra! Kände mig lite svag, men orkade ändå mer än jag trodde! Jag får ju inte träna så hårt eftersom jag äter pencillin, så jag tar det lugnt.

Och dagens bästa nyhet är att Ellinor har kommit tillbaka! Hon var våran sånglärare och körledare under förra vårterminen och nu är hon tillbaka! Vi har ju haft A-G tidigare under hösten, men hon var ju sjuk mer än vad hon var på skolan och då är det ju bra att hon har slutat, för vi måste ju få undervisning :) Och Ellinor är min favorit bland alla som vi haft i sång och kör! Man blir som så glad av henne! Grymt bra att hon är tillbaka!

Efter middagen började jag plugga och är i princip klar med religionsprovet och svenskan nu. Lite finjustreringar bara! Nu kanske jag ska ta å börja med mitt arbete om Shakespeare. Nylén frågade idag om vi var klara. Jag sa att jag hade lite kvar, men jag har inte ens börjat, haha ;P Kanske bäst att göra det nu!
Vi flickor i helgen! Snodde bilden från Alice :)

Träningssugen

Jag har inte kunnat träna sedan jag blev sjuk för två och en halv vecka sedan. Kommer seriöst inte ihåg när jag hade ett sådant långt uppehåll från träningen senast :O Men nu var det ju inte så frivilligt. Jag har ju inte kunnat träna. De senaste två dagarna hade det kanske kunnat gå, men jag vill inte köra på för hårt när jag inte är säker. Men imorgon blir det träning! Ska bli så grymt skönt! Jag saknar verkligen att träna.. Funderar på vad jag ska köra imorgon.. Blir nog triceps eller axlar eller både och. Hehe, känner hur taggad jag är ;D


Sunday :)

Idag har jag varit på kommunhuset (eller ja, utanför ;P) för att bli fotograferad av PT med styrelsen för Musikskolans Vänner. Det tog typ en halvtimme med allt prat å så. När jag var klar där for jag till Linus. Vi såg på film med Tommy och Charlie. Det var en film som Charlie hade hyrt, men JAG tyckte att den var lite småspännande ibland, haha ;P

Klockan sex var det körövning och det var roligt som vanligt! Vi sjöng ett par julsånger! Det är ju bara för underbart med julsånger för man får ju så härliga julkänslor av det :)

När jag kom hem har jag pluggat i drygt en och en halvtimme. Har nämligen kommit på att religionsprovet ska in på onsdag och jag kommer vara upptagen hela tisdagkvällen eftersom det är styrelsemöte då. Så jag måste göra klart resten imorgon. Till svenskan har jag skickat in ett pm, men jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska säga, haha ;P Men det kan jag kolla på onsdagkväll, för vi har ju inte det muntliga nationella förrän på torsdag, så det löser sig! Dessutom är det ju bara fem minuter man ska prata och man år till och med ha stödord! Haha, det är ju itne så avancerat direkt ;P

Farmen!Vi hade jätteroligt igår! Det var grymt kul att vi bara var fyra och bara tjejer! Det måste vi göra om måååånga gånger ;)

Kvällen började hos Jessika vid halv sju. Där blev det sminkande, nagellacksmålande, osv. Jessika fick sminka mig och Alice och hon var jätteduktig på det!

Vi for på farmen klockan nio när dom öppnade och vi var bland dom första där, men det var tur att vi kom tidigt för då slapp vi ju köa så mycket. Men första timmen som vi var där hände det inte så mycket. Vi satt och pratade å så :)

Vi dansade massor! Det är så grymt kul! Men ALLA killar som jag dansade försökte med mer, haha. Fattar inte varför man inte bara kan dansa?!? Fick vända mig om några gånger så att jag fick pussar på kinden istället för på munnen ;P

I slutet blev det FÖR mycket folk. Alltså rent av jobbigt mycket. Det gick inte att dansa för man blev knuffad överallt och man hade inget utrymme. Men killen som jag dansade mest med var snäll och skyddade mig mot folk som knuffades, haha. Och han knuffade tillbaka om någon knuffade mig ;P
Man kunde knappt gå någonstans och om man tappade bort sina kompisar var det nästan omöjligt att hitta varandra igen. Och när vi skulle hämta våra jackor var det så mycket folk och så varmt att man höll på att svimma. Folk trängde sig hela tiden. Det var en tjej som försökte tränga sig förbi mig i trappan men jag tryckte ner henne igen, haha. Man ska inte tränga sig förbi mig ;)

Jag hade sjukt ont i fötterna när kvällen var slut. Men det är ju inte så konstigt om man dansar i höga klackar i flera timmar ;P Men det var då helt klart värt det! För högklackat ska man ha ;)


RSS 2.0