Hoppas alla får en trevlig valborg!



Musik är fixat. Öl är fixat. Det kommer bli en toppenkväll!

Telefonberoende?

Vissa påstår att det finns en anledning till att alla mina telefoner går sönder/blir sega osv - att jag använder dom för mycket. Kollade upp tidigare idag hur mycket jag har ringt och smsat med min telefon. Jag har haft den här telefonen i två månader.

Samtalstid: 18 tim, 28 min
Sms: 5935

Tycker inte att det så överdrivet mycket :)

En sån här darling har jag ;) Love it!


Chokladbollar

Nu har jag bakat klart. Chokladbollar till imorgon då vi ska servera fika. Och jag kan ju erkänna att jag har ätit lite chokladbollssmet också :) Gottit!

Har även varit och handlat med Chris och Jess. Vi köpte grejer att ha till tacos, korv att grilla och öl att dricka. Det låter väl som att det kommar att bli en helt perfekt kväll? ;)

Och jag har INTE tränat idag. Haha, lusten försvann när jag kände att jag har träningsvärk i hela kroppen. Det känns att jag fick ha ett långt uppehåll på grund av förkylning. Musklerna är lite chockade nu när dom har börjat användas igen ;) Men imorgon ska det tränas! Ojaaaa! ;D


Sömntuta

Ojojoj! Igårkväll var jag supertrött och somnade rätt fort. Och vet ni när jag vaknade? Nu! Klockan är över elva så jag har sovit i typ 11 timmar. Hur ofta händer det?! Typ aldrig. Men jag antar att det är för att jag har sovit alldeles för lite i en hel vecka. Mellan 0 och 6 timmar varje natt. Tog igen det nu, haha ;)

Idag ska jag baka, städa bilen, handla och träna. Och ikväll blir det Påle. Riktigt nice! :)


Hårprodukter

Dessa hårprodukter fick jag med mig hem från stan idag. Har aldrig provat silverschampot från det här märket, men tror att det blir bra. Det är från Kicks och kostar 109:-

Hårinpckningen är en gammal favorit. Jag brukar alltid ha hårinpackningar från phc. Dom doftar helt amazing! Den här blå/lila och den rosa är stora favoriter! Kostar 80:- på Kicks, men jag har tidigare köpt den på Åhlens där den bara kostar 75:-, så köp den där om ni vill spara en femma :)


Twist and shout

Alla som känner mig vet att min musiksmak är väldigt varierad. Jag kan få plötsliga begär av att lyssna på Dolly Parton, Dream Teather, Johnny Cash, AC/DC, Vikingarna eller precis vad som helst! Nu fick jag ett enormt begär av att lyssna på Twist and shout av Beatles. Jag och Hannooo sjöng den på nån musiklektion för typ två år sen och jag har inte lyssnat på den sen dess så jag blev tvungen nu ;)

Well, shake it up, baby, now.
Twist and shout.
Cmon cmon, cmon, cmon, baby, now,
Come on and work it on out.

Well, work it on out, honey.
You know you look so good.
You know you got me goin, now.
Just like I knew you would.





Soooo silver!

Ikväll blir det tjejkväll i Piteå. Blir nog riktigt nice! Har dock inte så mycket som behöver handlas. Ett nytt silverschampo skulle vara bra eftersom det gamla nyss tog slut och mitt hår är gul-orange just nu, haha. Och hårinpackning kan ju också behövas. Men mer än så behöver jag inte köpa. Har ju shoppat mer än tillräckligt redan när jag var i stockholm ;)

Ett sånt här har jag haft och det räckte i nästan tre år! Är ju visserligen bara blond på somrarna och använder bara silverschampo när håret är nyfärgat och gult, men tycker ändå att det är värd varenda krona eftersom det räcker så länge :) Får se om jag köper det här idag eller om jag hittar nåt nytt.


Spårlöst försvunna

Haha, tror ni att jag hittade mina inlines? Nää. Gick runt i hela huset och sökte. Antar att det är mamma som har ställt undan dom på nåt "smart" ställe under vintern. Hur som helst så blev det alltså ingen inlinesrunda för mig nu, men jag for ut och sprang istället. Och idag gick det riktigt bra! Sprang ca 5 minuter fortare än vanligt. Och riktigt skönt var det! Jag hade inte lika mycket problem med andningen idag. Stannade upp ibland och tog några djupa andetag och då funkade det utmärkt. Känns bra att det redan är framsteg från igår. Måste lära mig att springa drygt fyra mil innan nästa sommar, men det fixar jag :) Jag är målmedveten, haha :)


Jag får leva med det



Svårt att få till en bild där man ser hårfärgen bra. Men ungefär så här ser det ut just nu! Inte lika Pippi-färgat, även om lite orange finns kvar. Men jag kan leva med det tills vidare :) Mitt hår pallar ändå inte mer färgning nu, så det får bli bra :)

Varför har jag casall-linnet på mig? Joo, jag ska ut och åka inlines! Första gången i år! Dom har ju nyligt sopat vägarna så jag har inte hunnit förrän nu. Nu rullar jag iväg ;D

Sweet dreams or a beautiful nightmare

Jag hade en jättekonsig dröm inatt. Typ en mardröm. Brukar aldrig ha det. Scary. Tur att jag sov hos Linus. Dock var han inte i sängen när jag vaknade och behövde honom. Han hade lagt sig på soffan för att jag sparkade honom så mycket ;P Men han kom tillbaka till sängen och jag fick krama honom tills jag kände mig lugnare och kunde somna igen.

Imorse vaknade jag tiiiidigt. Hade nationellt prov i engelska b. Det gick gode bra! Hade dock inte lagt märke till att man bara fick ha 300 ord förrän i slutet och då var jag uppe i typ 350. Fick sudda ett helt stycke och göra ett snabbt avslut, men hade ändå över 300. Men Nylén sa att det inte gjorde nå :)

Nu har jag ärg i håret. Igen. Blir galen på mitt hår! Två avfärgningar och en färgning är redan gjort. Nu blir det andra färgningen. Om det inte blir bra nu kör jag på nån helt random färg för jag orkar inte försöka bli blond mer. Men vi får se hur det går :) SKa ha i färgen läääääääänge iaf, hehe.

Busigt!

Linus var här en stund och vi busade lite. Blåste på varandra och slickade på varandra. Han är som en hund och slickar mig i ansiktet hela tiden. Och håller fast mig så jag inte kan flytta mig. RIktigt snällt alltså ;) Nu ska jag cykla iväg till honom och busa lite mer! :)


Amadeus, kan du hjälpa mig?

Idag har jag haft en lektion; gitarr och bas. Sen gymmet (biceps och lats idag) och efter det bar det av till studion för mixning :) Min skiva är snart klar! Wiihoooo! ;D

Nu sitter jag sjunger på en supergammal låt. Amadeus med Lena Ph. Haha, den finns med på min träningsspellista eftersom den är lite upptempo och peppande. Därför hörde jag den imorse, och den sitter fortfarande kvar i huvudet, haha.

Gillar Ph's frisyr under 80-talet ;)


Run for your life

Har varit ut på en härlig springtur imorse! Det blev 40 minuter ute i solen. Riktigt skönt! Dock får jag alltid typ ett tryck över bröstet när jag springer ute. Vet itne ritkigt varför.. Det gjorde att jag fick gå en del också. Känns att kroppen är ovan vid att springa ute efter en vinter på löpband. Men jag måste vänja mig eftersom jag ska springa marathon nästa sommar. Yäääääy! :D


Nån som vet?

Blev inte mycket pluggande. Orkade inte, haha. Men man kan ju chansa på provet. Är nog itne så svårt :) Har dock kommit på att jag har ett till prov på torsdag. Nationella i engelska. Är det skrivdelen vi har nu? Nån som vet? Jag har inte börjat kolla på papprena än. Gör det imorgon :) På svenska nationella hade jag inte läst igenom papprena innan provet och det gick ju rätt bra ändå. MVG om jag inte minns fel ;)

Nu blir det lite kvällsfika och se DH. Myskläderna är på. Hemmakväll :)


Koko som en gök

Nu ska jag plugga lite. Har kommit på att jag har prov på torsdag. Dags att börja plugga kanske?

Jag lyssnar på lite rolig musik också! Gulli-gullan koko som en gök. Haha, började sjunga på den helt random och blev tvungen att kolla om den fanns på spotify ;)


Hard. Veeery hard.

Känner att jag börjar bli bättre på Guitar hero nu! Har klarat en till låt på hard ;) Och alla på medium. Men det är fortfarande svårt. But I'm gonna make it!


Städ-terapi

Nu har jag diskat och städat lite här i Linus lägenhet. Bra terapi när man är på lite dåligt humör ;P Och nu ska jag spela Guitar Hero.

Nya Bree Hodge?

Så underbart skönt att få sova i en vanlig säng inatt! Har sovit som en prinsessa, haha :) Dock jhar jag ju itne sovit i min egen säng, men jag sover faktiskt bättre i Linus säng :)

Peter var sjuk idag så jag hade ingen sånglektion. Alltså hade jag noll lektioner idag och vaknade i onödan ;) Men jag var på gymmet iställtet. Har ju itne kunnat träna på jättelänge på grund av halsen! Men nu är halsen bra, jag får träna och jag är lycklig ;D Blev triceps och lite mage idag :)

Ni ska å en lite bättre bild på hur mitt hår ser ut:

Jag döljer det med en mössa för tillfället ;) Jag ser på DH nu oh inser att min hårfärg är ganska lik Bree's. Och på henne ser det ju bra ut.. Kolla här:



Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med det. Tror det blir att färga det imorgon. Men vi får se ;)


Movie

Sitter hos Linus och ser på film, men han sprang precis ner för att kolla på Emils nya bil så jag passar på att sitta här ett tag :) Funderar fortfarande på vad jag ska göra åt mitt hår.. Har ni nå förslag får ni säga till ;)

Orange

Jaha, och hur blev då håret? Lite orange. Rätt mycket. Fast samtidigt lite åt jordgubbsblondt-hållet. Fast det är ju ungefär samma sak som orange ;P

På den här bilden ser det lite värre ut än vad det är eftersom blixten fångar upp det röda. Men nu är ni förvarnade så ni inte får en chock om ni ser mig imorgon ;) Funderar på att försöka fixa det med silverschampo. Eller tror ni att jag behöver färga det igen? Måste bedöma hur mycket jag vill att färgnyansen ska ändras :)


Jag går mot ljusare tider!

Nu ska mitt hår bli ljusare! Jag har ingen aning om vilken hårfärg det komemr bli eftersom jag ska köra på två färger. Eller först ska jag bleka det en massa och det blir troligtvis orange eftersom jag har kvar rätt mycket rött i håret nu. Sen har jag en färg som är rätt lik min naturliga hårfärg, men om den kommer bli så har jag ingen aning om ;) Kanske får gå omkring med orange hår? SKulle ju vara lite intressant ;)

Fin bild! Hehe, eller inte ;P Men det är ungefär den hårfärgen jag vill ha nu! VIsar er resultatet senare ;)


Helgen i bilder

Ingrid i ett soligt och varmt Stockholm

Så här fint var det där vi sov. Min luftmadrass är inte riktigt som alla andra. Jag låg på golvet när jag vaknade ;P

:)



Sthlm by night!



Tunnelbana :)



En sån här köpte jag! Trodde att det var en klänning, men när jag provade den märkte jag att det inte var det. Men det var nån rolig grej ;) Köpte den för att den såg kul ut, haha :)




Jazzklubb!



Ben&Jerrys som kulglass! Borde finans här också :)



Erik tyckte att det här skulle bli min nya stil. Vad tycker ni? Haha ;)


Trötter

Uppdateringen i helgen har inte varit så bra, men det beror ju på att jag har haft en massa annat att göra. Vi har gått på stan en massa. Undrar hur många timmar vi har gått sammanlagt i helgen? En hel del skulle jag tro ;)

Har åkt tåg hela natten och sovit ungefär 0 timmar så jag är lite trött. Har halvsovit en del, så jag har "vilat", men känner att jag kan behöva lite sömn. Jag sitter hos Linus nu. For hit vid tio när tåget kom och myste lite. Han har farit på jopbbet nu och jag ska snart till skolan. Jag "tog ledigt" från min morgonlektion idag. Har inte sagt att jag skulle vara borta. Orkade inte, och det gör inget om jag får nån timmes skolk för jag har skött mig så bra nu i tre år, hha ;)

Bilder från helgen kommer sen när jag kommer hem!

Shopping!

Idag har vi gått på stan hela dagen! Har hittat en massa! Nya kläder, ny mascara, present till Linus osv. Nu är jag helt slut i fötterna efter att ha gått hela dagen. Men roligt har det varit :) Nu ska vi laga mat! Idag blur det kycklingwok och nudlar. Blir gott! Ikväll ska vi nog fara på en jazzklubb. Tror det blir riktigt nice ;D

Bilder kommer när jag är hemma igen. Dvs på måndag :)

Kvällen

Nu har vi precis ätit en supergod middag! Det blev fläskfilé, stripes, vitlöksbröd och grönsaker. Mumsigt!

Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll. Ska iaf ta tunnelbanan in till centrum och göra nåt skojsigt där :)

Kista galleria

Jag och Ingrid har varit i gallerian här i Kista och kollat runt lite. Den är väldans stor! 200 butiker. Jag köpte underkläder och shorts. Sen har vi fikat och duschat och nu ska vi fara på ICA och kolla vad vi ska laga till middag. Pratas om fläskfilé. Mycket nice ;)

Framme i Sthlm!

Nu är vi äntligen framme hos Erik! Det tog lång tid att åka tåg och jag sov inte mycket. Men det räknade jag med ;) Nu ska vi äta lunch! Ingrid har med palt så vi är lite norrländska trots att vi är i sthlm ;)


SJ = försenade tåg

Jahapp. Tåget är över en timme försenat så jag är hemma igen. Det står att tåget ska gå halv elva istället. Men man vet ju aldrig med SJ ;P Gillar dock facebookgruppen: Innan askan - hata SJ. Nu - Älska SJ. Men nog blir man lite småirriterad för att det är försenat. Fast om jag hade bokat flyg hade jag kanske inte ens tagit mig iväg, så en timme gör ju inte så mycket egentligen ;) Sitter och dricker te och mår rätt bra ;)

Pappa är ju i USA nu. Tisdagkväll skulle han och några arbetskompisar åka från Kallax till Arlanda, men flyget gick inte så dom fick bila ner till Stockholm för att kunna åka vidare till USA. Gick det flyget? Nej. Dom fick åka buss från Sthlm till Oslo för att flyga därifrån till USA. Det slipper jag iaf ;) Glad över att jag valde tåg istället för flyg :)


Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här


Snart åker jag!

Jag har varit och sjungit med kören. Det gick bra! Tog bara drygt en och en halv timme, så jag har lite tid på mig att göra saker här hemma innan tåget går. Typ spela piano, haha. Komemr ju inte kunna göra det på hela helgen. (Hur ska jag kunna överleva?;)).

Jag ska se om datorn och telefonen vill conecta (vad är svenska ordet för conect?) så att jag kan sätta in lite mer musik att lyssna på medan jag sover. För jaa, på bussar och tåg måste jag lyssna på musik för att kunna somna. I'm weird, I know!


Taggad!

Nu börjar jag känna mig lite lugnare. Har ju inte glömt något viktigt iaf. Eller? Så länge jag har pengar och telefon klarar jag mig ju hur som helst! ;D

Ska bli riktigt kul i Stockholm! SKa shoppa som aldrig förr! (Eller jag ska shoppa så mkt som jag har råd med, haha ;P) Och så skulle vi kanske ut nån kväll också! Hur nice blir inte det? ;) Leva livet liksom!



Den här hårfägen ska jag nog försöka fixa igen snart! Gode likt min vanliga färg så man kan ha lite utväxt utan att det märks så mycket ;)


Glömt något?

Nu har jag packat, men som alltid känns det som att jag har glömt något. Har packat kläder, luftmadrass, sängkläder, underkläder, plattång, mobilladdare.. Och så lite smågrejer som shampoo och sånt. Nåt mer jag borde ha? Nåt viktigt jag har glömt? Gaaah. Jag blir galen på mig själv. Så fort jag känner att jag inte har koll blir jag supernojig.


The other side of the story

Idag börjar jag tolv och tänkte vakna tio. Men jag vakande före larmet. Nice! Sitter och äter äppelbitar och dricker proviva :)

Har kommit på att vi skulle prata om böcker som vi har läst idag. Ska man förbereda det nåt? Hoppas inte. Det har då inte jag gjort. Jag tänkte bara prata ;P

Den här boken har jag läst! Lika charmigt underbar som alla hennes andra böcker. Helt klart Emma-style! :)


I wanna grow old with you



Jag är på riktigt myshumör! Lyssnar på en massa gulliga ballader för att slappna av lite nu innan jag ska sova. Är väldigt kramsugen! Har ju inte kramats på typ.. en och en halv timme ;P Och inatt sover jag all by myself också. Var ett tag sen, haha. Saknade min säng lite. Fast nu saknar jag mitt sovsällskap. Finns det något bättre än att somna när någon håller om en?

I'm a hero. YEAH!

Hade inga planer för kvällen så jag bestämde mig för att överta Linus lägenhet i ett par timmar och spela lite GH medan han jobbade. Känner faktiskt att jag blir bättre och bättre! (Är fortfarande inte bra, haha, men man kan ju låtsas för att få upp självförtroendet lite;P). Klarade iaf en låt på hard för första gången. Kändes bra :)

Har faktiskt varit borta heeeeela kvällen. For sex och började cykla hemåt vid elva. Har ju dock inte spelat hela tiden, haha ;)


Med slutna ögon gömmer jag mig



Nu har jag varit och spelat in! Kirrade resten av låtarna idag. Dock tyckte jag att några låtar blev mindre bra. Men Jonas och Christoffer tyckte att det lät bra. Ska man lita på dom eller på sig själv? Hmm.

Heavens on fire

Det blev lite GH igår. Jag är fortarande inte bra på det. Tror det var tredje gången jag spelade det helt nykter, så det har väl sina anledningar ;) Men jag försökte mig på att spela på hard-nivån och det gick ändå rätt okej. Klarade mig bra tills det blev solo, haha :)

Vaknade vid tio, men låga kvar och myste till elva. Sen hade jag gitarrlektion halv tolv. Jag spelade några olika riff till kända rocklåtar. RIktigt roligt ;) Ska bli bättre på att spela elgitarr!

På ett tag ska jag till biblioteket och lämna tillbaka en bok som är några veckor försenad (oooops) och sen kanske jag lånar nåt nytt så jag har nåt att läsa när jag ska åka tåg. Två nätter i 14 timmar. Lär behöva lite underhållning ;)

Sen är det studion som gäller! Mer inspelning :) Ska bli roligt! Hoppas att halsen håller så att rösten inte skär sig bara. Sånt är jobbigt. Speciellt nr man spelar in ,haha ;P


The Wave

Ikväll har jag läst ut boken The Wave. Vilket var en uppgift i engelska b. Den var faktiskt ovanligt bra för att bara en av Nyléns böcker. Hon brukar inte ha så bra så smak så jag förväntar mig inte mkt ;P

Jag såg nyss Desperate housewifes och nu ska jag börja cykla mot Linus :)


Kvällens planer

Nu tycker jag att jag har pluggat färdigt för idag! Planerna för kvällen är att vara taxi åt syrran eftersom mina föräldrar är borta. Ska bara skjutsa henne till buggträningen, och medan hon är där ska jag fara till Linus och spela lite GH. Haha, beroende?

Funderar på att röka lite och sen ta ett varmt bad. För att kompensera lite ;P Ta hand om mig själv och inte gör det, haha ;D


Plugg och planering

Har suttit ute i solen ett tag och läst engelskaboken. Har snart läst ut den. Väldigt lättläst ju! Men solen gick i moln och då orkade jag inte längre sitta ute. Gick istället in och pluggade på författare. Kuuul! Det gäller att nöta MASSoR så att all onödig fakta om dom fastnar :P

Sen har jag försökt planera mitt liv litegrann. Haha, eller snarare min skiva. Har inspelningstid på fredagar, men i helgen är jag ju i stockholm och sen ska jag utomlands och allt möjligt så jag kommer missa några fredagar. Istället ska jag få vara i studion imorgon klockan tre. Yäy! Hoppas min hals känns bättre då så att jag kan sjunga :)


Kosttillskott

Någon mer än jag som alltid är förkyld? Och ända ser jag till att få i mig en massa vitaminer jämt. Jag äter en massa frukt och jag kompletterar med vitamintabletter. Dom vitamintabletterna jag äter är från Apotekets egna märke. Dom heter Multikvinna. Man ska egentligen ta en om dagen. Ibland tar jag två när jag känner att jag behöver lite extra vitaminkick :)

Jag äter även Omega 3. Det är ju viktigt att få i sig rätt sorts fetter som finns i fisk, osv. Men jag äter så sällan fisk så jag kompletterar med omega 3-tabletter. Kan ju göra lite reklam också för omega 3 tabletter som man just nu kan få helt gratis. Tycker det var ett bra erbjudande! Alla behöver ju omega 3 :) Har en liten reklamruta längre ner på min sida ------->

Haha, jag känenr mig lite som ett hälsofreak ibland. Men det är ju viktigt att man får i sig rätt saker så att man kan hålla sig pigg och frisk! Jag håller mig pigg, men inte frisk för tillfället ;P Men det beror nog också på att jag är pollenallergisk. Immunörsvaret försämras vid allergier och nu är det ju vår så det är inte så konstigt att jag är småförkyld hela tiden :P


Godmorgon!

Sitter här och knaprar på en bränd macka. Hade den i brödrosten lite väl länge, men orkade inte rosta en ny, haha :)

Igår vid tio for jag till Linus och spelade GH medan han spelade nå dataspel. Sociala klubben? Haha, men det är kul att spela GH. Hade längtat efter det ;) Och jag börjar nog bli liiite bätte. Får dock ont i fingrarna efter ett tag. Dom är väl för otränade ;P

Kvart i nio gick jag upp eftersom jag hade sånglektion tio över. Sånglektionen gick bra, även om min röst inte är 100% nu när jag har haft ont i halsen jättelänge.

Nu är jag hemma och ska försöka göra bort lite grejer innan jag har engelska klockan tolv. Ha en bra dag allihopa :D


Jag och syster förra våren. Otroligt snygga som alltid, haha ;P

Old days

Nu räcker det med plugg för idag! Ska strax hoppa in i duschen och försöka tvätta ur gamla hårvårdsprodukter ;P

Laddar upp några riktigt gamla bilder! Från 2007 ovh lite 2008 tror jag. Lägg märke till min piercing i näsan ;)












Plugga

För ungefär en halvtimme sen bestämde jag att jag skulle börja plugga. Har jag gjort det? Nej. Så nu ska jag skärpa mig lite och börja. Författarprov nästa vecka och jag är borta torsdag-måndagmorgon. Känns som att det börjar bli dags att kolla på alla dessa papper nu ;P


Ett helt ointressant inlägg

Jag tränade lite. Ytterst lite. Så fort jagbörjade kände jag av halsen igen.Var bara på gymmet och körde lite lätt som tidsfördriv. Gaaah, varför kan jag aldrig bli helt frisk? Är det inte förkylningar så har jag ont i foten. Har itne kunnat träna lika mycket som vanligt på FLERA veckor. Börjar bli less på det här :P

För övrigt har dagen bestått av lite engelsk språkhistoria och sen tre musikämnen. Tycker att Peter är så härlig! Så musiktimmarna är jätteroliga. Och klassen är ju rätt amazing. Skratt på varje lektion ;)

Jag är jättesuperhungrig! Kom hem typ halv fem och åt ett päron och en macka för jag kände att jag inte klarade mig utan något ätbart innan middagen som blir på typ en halvtimme. Livet är hårt ;)


Dumt?

Är det dumt att träna om man har ögoninflammation? Troligtvis är det inte så smart. Men jag kanske itne har ögoninflammation? För jag är ju bara lite svullen? Och jag har ju faktiskt inte kunnat träna på FYRA dagar eftersom jag har haft ont i halsen. Nu mår halsen bra. Ska jag träna???? Hmm. Tar med gymväskan iaf så får vi se hur det känns :)

Ögoninflammation på gång?



Godmorgon allihopa! Jag har varit på skolan ett tag, men har hål nu så jag är hemma och äter frukost. Frukost är typ det bästa jag vet! Så otroligt gott :)

Har lite problem med mitt vänstra öga idag. Det var glansigt och sved när jag vaknade och nu är jag svullen också. Hoppas hoppas hoppas att det inte är en ögoninflammation på gång. Jag sover ju i princip alltid med mascara eftersom jag aldrig orkar tvätta bort den på kvällarna, så det kan ju vara därför mina ögon har fått nog nu. Ikväll ska mascaran bort innan jag somnar! I promise :)

Jag tror förresten att jag blev lite caught up i det här med att vara lesbisk. Inatt drömde jag nämligen att jag låg och sov med en tjej och att hon höll om mig. Kändes lite obekvämt. Men då vaknade jag och märkte att det var Linus som höll om mig, och plötsligt kändes allt mycket bekvämare ;)



Nu ska jag börja cykla iväg

Nu ska jag fara till den här gubben (ja, han fyller ju faktiskt 21 nästa helg ;P). Kommer hem nån gång imorgon! :)


Det här ska vi äta nu:

Dålig bild, men det är mango, melon och kiwi. MUMS! :)


Resa bokad!

I'm happy! Nu har jag bokat en resa till Sthlm! På torsdag åker jag ner till Erik och blir där till på söndag. Kommer bli grymt kul ;D Tre dagar fyllda av roliga grejer i huvudstaden! Me like!


Mitt liv som lesbisk

Någon som undrar hur min nya "livsstil" som lesbisk funkar? Haha, kan börja med att säga att vi hade grymt kul igår! Först var vi hemma hos Rebecca och drack lite. Jag tänkte bara dricka ett par öl igår eftersom det bara var drygt en vecka sen jag drack sist, men sen bjöd Emelie på några groggar så det blev lite mer alkohol än planerat ;)

Väl inne på pride kan jag erkänna att det kändes som att jag hade hamnat lite fel. Jag började ju automatiskt titta efter söta killar att dansa med, men jag kom på att det inte var så stor idé eftersom det inte var så många straighta dr ;) En kille kom dock fram till mig och kramades lite, men sen kom hans pojkvän, haha. Kändes lite konstigt. Men det fanns iaf en straight kille där och först försökte ragga på Rebecca, men hon sa: "Det går nog bättre om du raggar på Emma, för hon är straight". Jag drog med honom till dansgolvet, men han var stel, tråkig och kunde itne dansa så jag gav upp och dansade med brudarna istället.

Jag hittade en riktigt söt tjej som jag dansade rätt länge med. Sen hängde jag lite med ett lesbiskt par som Rebecca kände och ibland störde jag Rebecca och Frida lite. Men jag kom i alla fall fram till en sak; Tjejer är inte min grej! Jag ska fortsätta med att bara fyllestrula med tjejer ibland, men det räcker för mig. Skulle inte kunna bli så mycket mer än så. Och btw så saknar ju tjejer något som jag tycker är gode viktigt (a).

Jag som alltid har velat vara bi. Känner mig tråkig som är straight, haha. Det är väl bara att inse att my life as a lesbian var över innan det ens började ;)

Lite bilder från kvällen. Dock hade jg inte med kameran ut, så det är bara bilder från då vi var hos Reb.

 




Jag gör mitt hår rakt och Rebecca gör sitt lockigt ;)


Så här söt blev Reb när jag hade lockat hennes i hår. Det tog typ en timme ;P


Emelie och Reb

Therese


Nu ska jag bli lesbisk

Jaa, för visst kan man ändra sig trots att man har varit straight hela livet? Av någon anledning säger jag ALLTID att jag ska bli lesbisk när ett förhållande tar slut. Fast nu beror det inte på att jag är less på killar eller nåt sånt. Jag ska nämligen fara på PRIDE i Piteå ikväll. Har lovat Reb att jag ska följa henne, och det ska faktiskt bli riktigt kul! Vem vet, jag kanske raggar upp nån tjej? Haha ;P  (Fast jag är ju egentligen mest bara intresserad av boys, hehe. Och framförallt en ^^)


Godmorgon :)

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme. Ska snart hoppar jag in i duschen och sen har jag några timmar att döda innan jag ska med piteå-bussen klockan tre. Tror att jag ska läsa engelskaboken. Går ju rätt fort att läsa, men det är lika bra att göra bort det nu eftersom jag snart kommer att ha ett till prov på en massa författare och då behöver jag fokusera på det. Så jag kanske är duktig och läsaer lite engelska trots att det är lördag idag ;)


Det här har jag pysslat med nu






Städning :)

Efter middagen gick jag ut på en vääääldigt kort promenad. Fick ont i halsen, så jag var väl ute i en kvart eller nåt. Men skönt att få lite luft iaf. Sen har jag druckit kaffe, duschat och det bästa av allt - STÄDAT. Nu lät det kanske som att jag tycker att det är kul att städa, men det var itne så jag menade ;) Menade att det var bra gjort. För jag brukar inte vara så bra på att städa. Nu är det rent och fräscht! Jag har dammsugat, dammtorkat, bytt sängkläder och plockat undan klädhögen.

Vill ni veta nåt intressant? Jag har dammtorkat högst upp på min bokhylla. Alltså ovanpå bokhyllan. Det har jag nog aldrig gjort förut och jag har haft den bokhyllan i ungefär ett år. Tycker att dammet förökar sig väldigt snabbt ;)

Medan jag har städat har jag lyssnat på dessa:

Tycker att det är väldigt intressant med ett rockband som har en operasångerska. Fast jag gillar ju lite strange musik ibland ;) Och sen så är ju Toumas Holopainen (andra från vänster) sjukt het! Måste fkatiskt lägga in en bild på enbart honom ;)

Här är han:


Det var längesen jag fyllde i en sån här

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
Har inget speciellt drömkille-utseende ;P Han måste bara ha det där lilla extra ;)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Japp :) Senast inatt :)
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Hmm. Den jag spenderat mest tid med idag är nog Jonas.
4. Hur lång är du?
typ 172 tror jag :)
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
Jag och Linus började se Populärmusik från Vittula, men jag orkade itne se klart för jag var för trött :P
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
"Nice, jag ser hur romantiskt det var ;) haha, men jag ska äta nu :P"
7. Föredrantar du att ringa eller skicka sms?
Det är olika :) En del ringer jag alltid till och en del smsar jag bara till..
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Dom är gifta
9. När såg du senast din mamma?
Igår
10. Icke godkänt i något ämne?
Nää :)
11. Mvg i något?
Joo, minst tio ämnen :)
12. När vaknade du idag?
Nio
13. Vilken är din favoritplats?
Sängen? Haha
14. vilken plats föredrar du minst ?
Utedass :P
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
Inte här iaf :)
16. Hur stor är din säng?
Lagom stor för en person, för liten för två ;P
17. Vad sover du i?

Trosor och bh
18. Hur många kuddar har du i sängen?
5 kuddar, två täcken :)
19. Var har du bott/bor?
Har bara bott i älvsbyn :P
20. Tycker du om kinamat?
Jaa :) ast det beror förstås på vad det är för kinamat
21. Tycker du om kaffe?
Börjar tycka om det faktiskt. Fast dricker det bara nr jag r sugen på det. Och jag börjar bli sugen på det just nu ;)
22. Vad dricker du helst till frukost?

Te eller juice
23. Kan du spela poker?
Njaee, inte direkt ;P
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Njaee. Eller jag vet en som fyller år samma dag som jag. Ett ex's kompis ;P
25. Vill du ha barn?
Jaarå, nån gång! Men har ingen brådska med sånt ;P
26. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och liiiiiite franska
27. Har du någonsin åkt ambulans?
Tror inte det..
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
Beror på! Grymt härligt med hav, men blir lite less på att får en massa salt i ögonen, munnen och så :P
29. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, godis, cigg och nöjen :)
30. Är du cool?
Klart jag är :D
31. Kan du rulla med tungan?
Nää, tyvärr
32. Vem är den roligaste människan du känner?
Vet inte. Känner många roliga männsikor ;D
33. Vad har du för ringsingnal?
No particular place to go ;D
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Haha, japp, på vinden :P
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En sodastreamad dricka som nån har lämnat här
36. Kan du byta olja på bilen?
Näpp!
37. Vilken var den senaste boken du läste?
 Nån bok vi skulle läsa på engelskan

38. Vem delade du senast säng med?

Linus
39. Dansar du i bilen?
Haha, om jag känner för det ;D
40. När var du i kyrkan senast?
Sjöng i kyrkan i vistträsk i lördags med kören :)
41. Hur många hål har du? i öronen?
Tre
42. Har du någon tatuering?
Japp, en jättegullig en ;)
43. Gillar du någon just nu?
Maybe. Eller joo, det gör jag ju..
44. Har du provat droger?
Nää. Onödigt och dumt!
45. Röka eller snusa?
Jag röker ;P
46. Har du pojkvän/flickvän?
Njaee. Komplicerat just nu :P
47. Vad är ditt mobil nummer?
Skriver jag itne här :)
48. Vad ska du göra ikväll?
Vet inte än :)
49. Har du några syskon?
För många!
50. Hur mycket pengar har du på din mobil?
Får räkningar, så jag sätter itne in pengar på teleonen :)

Sjuk?

Jag har jätteont i halsen nu :( Blir ingen träning idag heller! Skit! Vad ska man göra istället då? Köpa godis och tjocka sig lite kanske? Hehe, det är ju faktiskt helg nu :)

Har inga planer för ikväll. Vi får se vad som händer helt enkelt :) Kanske borde ta det lugnt så att jag är frisk imorgon? För imorgon MÅSTE jag vara frisk! Hmm. Får väl se hur det känns senare idag :) Nu längtar jag efter middagen; TACOS! Som varje fredag, hehe. Men jag blir aldrig less :) Sjukt gott!

Vet ni, nu ska jag faktiskt fara och köpa lite godis. Känns som att jag behöver det ;)


Lean on me

Inatt hade jag besök. När jag vaknade blev jag tvungen att smsa och fråga om det var på riktigt eller om jag bara hade drömt att han kom hit. Jag sov nämligen och när jag vaknar när jag bara har sovit nån timme har jag inte riktigt koll på vad som är verklighet ;P

Ni kanske märkte att jag inte tränade något igår? Jag tänkte träna. Jag tänkte gymma och sen simma på kvällen, men det gick inte på grund av min hals. Hade så fruktansvärt ont i halsen hela dagaen igår. Jag har fortfarande lite ont, men det känns mycket bättre just nu iaf. Så vi får se om det blir en promenad sen, eller om det rent utav blir gymmet :)

På en timme ska jag befinna mig in the studio. Ska spela in. Och då måste min hals vara bra så att jag kan sjunga. Fast iofs, skivan blir lite mer spännande om jag låter som en kråka ;P

Två år sen, hahah ;P

Jag kan inte ladda upp nya bilder nu för det är fel på datorn. Den märker inte att mobilen är ikopplad till den. Fast mobilen märker det, haha. Så ni får klara med er gamla bilder tills familjens stationära dator funkar igen. Då kan jag låna den för att ladda upp bilder :)


Chuck and Larry

Under kvällen har jag och Christoffer varit hos Johanna. Det har blivit lite komplitationer med Bulgarien-resan eftersom Wille inte kan åka, så nu försöker vi övertala Johanna om att hon ska följa istället. Det är ju roligare ju fler man är, och vi har ju en resa för fyra bokad, så vi håller tummarna för att Jo följer :)

Sen har vi sett på Chuck and Larry. Haha, härlig film! :) Och nog är dom söta tillsammans minsann! Haha :)


Play play play

Sen jag kom hem från piteå-town har jag mest bara spelat gitarr. Försöker lära mig lite fler ackord nu ;) Och jag har filat ner mina naglar lite mer nu så att dom inte är ivägen. Det är ju nämligen VÄLDIGT svårt att spela gitarr om man har för långa naglar ;P

Snart ska jag till Johanna! Det ska bli skojsigt! Christoffer ska också dit :)


Old pic!

Över 40

Jag har sökt över 40 jobb nu under våren. Eller det är ungefär 40 stycken som har fått mitt CV. Sen har jag varit på ett tiotal till ställen där dom har fullt nu, sommaren och hösten. Och i höst är det ju inte någon större idé att jag får jobb här, eftersom jag bor i Umeå då. Nu hoppas jag supermycket att jag ska få något jobb! Det är ju så fruktansvärt många som söker. Chansen är liten. Men jag har ju lite större chans nu när jag har sökt så många jobb. Så med lite tur kanske det går vägen :)

Jag har ingen aning om vad som händer resten av dagen. Får se vad jag ska hitta på :)




Mera jobbsökande

Jag vaknade halv tio och har hunnit gå till skolan, gå hem, äta frukost, skriva ut en massa CV:n och nu ska jag börja fara mot Piteå och söka en massa jobb där. Gaah. Känns som att jag har sökt hur många som helst! Men jag behöver verkligen jobb nu. Ingen gullig läsare som har jobb åt mig? Nånstans i norrbotten? :) Haha, man kan ju alltid hoppas!

Ha en bra dag! :D


Jag ska leva nyttigare!

I söndags bestämde jag mig för att inte äta onyttigheter. Iaf inte på veckorna. Jag brukar bestämma det rätt ofta, men aldrig hålla det ;P Men nu ska det gå! Har klarat mig hittills, men nu är jag vääääldigt sugen på kex. Men jag ska INTE äta något sånt. Frukt, macka och te ska det bli istället!

Jag är jättebra på att svika mig själv och har ungefär noll självdiciplin. Därför ska jag skriva i bloggen vilka dagar jag klarar mig utan onyttigheter och vilka dagar jag sviker mig själv. För om jag lovar alla läsare att jag inte ska äta onyttigheter under veckorna så känns det ju svårare att bryta det. Så nu lovar jag det!

Nån mer än mig som är sugen på att leva lite nyttigt? :)


Gästbloggare: Lina

Tjenixen! idag är det jag  Emmas lillasyster Lina som skriver hon sa att jag skulle göra det nu då jag hade chansen :)

Idag har jag varit på skolan och vi fick fisk till lunch den var mjuk och jag tycker inte
om den så speciellt mycket :( men efter skolan så följde jag hem med en kompis det var kul för då jag och min kompis gick och spelade dator så fixade min kompis mamma fruktsallad,vaniljvisp,choklad och bananglass och singoalla kex det blev ett gott mellamål :) Emma kom och hämtade mig med bilen för hon har ju körkort :) Till middag åt jag kyckling och pasta och sen har jag nog inte gjort nå mer:)

Det här är jag:

My day

Jag hade tydligen bara en lektion idag. Och på den lektionen spelade jag distad elgitarr. Tror jag måste börja spela elgitarr. Det är ju jättekul! Spelar mest akustiskt nu ;P

Efter lektionen for jag och Rebecca på gymmet. Kände mig lite smått handikappad eftersom jag har så mycket träningsvärk så det var lite svårt att träna sånt som inte tog på nån muskelgrupp med träningsvärk. Men jag gjorde så gott jag kunde ;)

Efter gymmet for jag och Christoffer hem till Jessika och pratade lite. Nu har jag ätit middag och på ett tag kommer Linus hit.


Sommaren 2009 :)


Blondie eller reddie?

Är sugen på att bli blondin igen! Trivs inte i min nuvarnade hårfärg. Saknar det röda.. Så rött eller blont blir det snart! :)


Tour the Nystrand

Idag börjar jag skolan halv tolv, men jag vaknade ändå klockan åtta. Why? Joo, för att jag skulle ut och cykla. Cyklade i ca 80 minuter och jag kan lova att det känns i låren efter gårdagens benpass ;) Men det var skönt att cykla. Önskar bara att det hade varit lite varmare, för jag frös lite. Fast det var väl jag som klädde mig för optimistiskt ;)

Nu har jag duschat och ätit frukost. Ska ut i solen nu och ta en cigg (a). Ha en bra dag allihopa! :)

Jobb?

Snart ska jag och mamma in till stan. Mamma ska handla mat och jag ska söka jobb typ överallt. Jag har sökt jobb på ca 15 ställen redan, men det är ju så osäkert. Alla söker ju jobb så varför ska just jag få där? Just det. Lika bra att söka några till för att höja chanserna :) Behöver verkligen pengar! Att leva på studiebidraget är inte kul. Och i sommar blir det inte ens något studiebidrag. Och till hösten blir det studielån. Livet är hårt alltså ;P

I'm gonna run to you

Efter skolan blev det en liten springtur. Det började småregna när jag cyklade hem från skolan, så jag tänkte att jag skulle skynda mig ut innan det började regna mer. Nu regnar det ingenting. Jag skulle ha väntat, men vem orkar vänta då benen är fulla av spring? ;)

Nu har jag duschat och äter två mackor. Underbart! Funderar på vad man ska hitta på resten av dagen.. Blir eventuellt simning ikväll :)


Sooooooooola

Nu har jag varit och tränat. Har tränat ben riktigt hårt! Träningsvärk imorgon? :) Jag har träningsvärk i bröstmusklerna från gårdagens träning. Skönt!

Efter träningen solade jag i 16 minuter. Älskar att sola! Det får mig att längta ännu mer till sommaren och utlandet! T'änk att kunna ligga ute en hel dag och bara njuta av solen och värmen. Men det närmar sig! Mindre än en månad kvar till Rhodos :)


Underbart väder idag med!


There will be no answer

Ikväll har jag gjort i princip ingenting. Eller ingenting vettigt iaf. Cyklade till Konsum en sväng och köpte läkerol. Sen har jag och pappa spelat och sjungit. Det började med att jag satt och spelade gitarr och sen vilel han vara med. När vi hade sjungit några låtar fick han ta över gitarren. Han kan spela gitarr och det kan inte jag ,haha ;) Så då spelade jag lite piano istället.


Ooooo, baby!

Ooo, baby, I love your way, everyday
Gonna tell you I love your way, everyday
Wanna be with you night and day
Moon appears to shine and light the skies
With the help of some firefly
Wonder how they have the power to shine
I can see them under the pine
But don't hesitate, cause your love won't wait...




Haha, jag brukar inte lyssna på reggae, men syrran gick omkring och sjöng på den här låten och då blev jag tvungen att lyssna lite på Big Mountain.

Sometimes, someday, somehow


April för ett år sen :)

Dagen har börjat bra! Det var grymt skönt att få cykla! Känns nästan som att det är sommar om man inte tittar på all snön i dikena :)

Jag har hunnit ha två lektioner, men en var typ bara fem minuter eftersom vi bara skulle få nå papper. Har även hunnit träna. Tränade bröst idag och var helt slut i typ hela kroppen efteråt ;)

Jag har även hunnit vara på byn en sväng med Reb. Jag var på Apoteket och sen på polistationen. Fick sms av polisen imorse och blev lite förvånad. Men det visade sig att det var mitt pass som hade kommit ;) Nu kan jag resa hur mycket som helst! Lovely! :)

Nu har jag ätit lunch samtidigt som jag har kollat facebook. Och nu är det dags att gå ut i det underbara vädret. Blå himmel, strålande sol och 14 plusgrader. Wonderful! Hinner dock inte vara ute så jättelänge eftersom jag börjar om tjugo i ett. Men ett tag iaf :)


Ride that bike



Idag ska jag cykla till skolan för första gången i år! Det är vårkänslor :)

Paraplydrinkar i solen!

Har legat i badkaret ett tag och nu är myskläderna på. Har kokat en stor kopp med lime-te och har skurit två päron i bitar. Mmm. Man får passa på att ta hand om sig själv medan man är själv :)

Vet ni vad jag är sugen på just nu? Ni ska få en ledtråd:

Det är mindre än en månad kvar innan jag far till Rhodos. Och då antar jag att det är ungefär sex veckor kvar nu innan resan till Bulgarien. Det ska bli så skönt! Sola, bada, dricka paraplydrinkar och ha allmänt roligt! :) Ett perfekt intro på sommaren (lite musikterm, men jag kom inte på något bättre ord, haha ;P).


AC/DC

Underbart! Jag lånade en AC/DC-skiva av Linus, men den var för repig så den hackade bara. Då blev jag tvungen att fixa hem lite AC/DC-låtar till datorn som jag lyssnar på nu. Åh, vad det var längesen jag lyssnade på dem! Notstalgi! :)




I keep looking at the sky
'Cause it's gettin' me high
Forget the herse 'cause I'll never die
I got nine lives
Cat's eyes
Usin' every one of them and running wild

Give my heart a new song

Idag har jag varit snäll och hjälpt Linus att städa, diska och laga mat. Och så har vi suttit ute i solen lite också :) Sen har Linus kollat fotboll här på datorn och jag har spelat en massa GH. Jag försöker bli bra på det nu! Kör på medium och klarar faktiskt dom flesta låtarna på första försöket. Tycker det är rätt bra med tanke på att jag är nybörjare, haha ;P

Linus är hos Emil och ska låna hans dammsugare, och nu ska jag fortsätta spela :D


Godmorgon!

Godmorgon världen ;)

Hann ju inte skriva nå mer igår! Men det beror på att jag inte var hem nå. Jag for till gymmet och tränade axlar. Jag var helt död när jag hade tre övningar kvar. Det var tuuungt! Men jag pumpar på, för jag ska bli stark ;) Direkt efter gymmet for jag till Linus. Vi satt ute i solen och rökte en stund och sen gick vi in och spelade gitarr. Jag tycker att jag är bra på att spela. Det tycker inte Linus ;P

Sen for jag till Vistträsk med kören för att sjunga där. Det gick bra! Det var sista gången vi hade Anette som körledare, nästa vecka kommer Kerstin tillbaka.

På vägen hem ringde pappa och undrade var jag var. Mamma och Lina sklulle komma med en buss till Timmersvansen på tio minuter. Så jag var lite taxi. Jag skjutsade Johanna och Emmy, hämtade mamma och Lina och sen for jag till Linus. Det var lite folk här igår, men dom for efter ett tag. :)

Så, nu är ni lite uppdaterade ;) Nu ska jag bara komma på vad jag ska göra idag :)


Lathet

Nu är bilen hämtad! Nu funderar jag på om jag ska orka fara iväg på gymmet. Hehe, jag börjar känna mig lat! Men jag antar att det är för att det är påsklov ;P Hmm. Ska ringa lite samtal först och sen ska jag försöka ta mig iväg och bygga muskler :)

Lördag



Inatt har jag sovit i min egen säng för första gången på typ en vecka. Det var faktiskt rätt skönt! Mer plats, dubbla täcken, fyra kuddar.. You name it! ;)

Idag ska jag gå till Altuna och hämta bilen, eftersom jag behöver den ikväll när kören ska sjunga. vVi ska till Vistträsk och sjunga, och jag är chaufför. Så bilen ska hämtas nån gång idag. Och så ska jag träna nån gång idag också. Det blri nice :)

Lovely!

Nu har jag min egen dator! Känns underbart :) Den är min näst bästa "vän". Mobilen kommer såklart först ;)

Jag har haft en bra dag! Blev ingen inspelning idag, utan vi mixade lite å så. Jag är ju inte speciellt teknisk, men jag börjar ju förstå en del iaf ;P

Sen for jag och Chris på gymmet! Jag tränade biceps och triceps och avslutade med lite bröst. Kändes underbart att få träna igen! Har visserligen bara haft två dagars uppehåll, men det känns som en evighet ;)

Åt tacos till middag och sen var vi hos Linnea och firade henne. Hon fyller år nästa vecka. Det var riktigt trevligt! For hem för typ en halvtimme sen och nu ska jag strax sova.



Gammal bild, men jag har helt enkelt inte orkat sätta in nya bilder i datorn. Och sen är ju musik bara BÄST och gitarrer är underbara ;)

Planer för dagen

Igår hyrde jag och Linus en film, men precis som vanligt så missade jag slutet för jag blev för trött och skulle bara blunda liiiite. Haha, händer oftare än ni tror!

Nu ska jag strax börja gå till sv nord och fortsätta med min skiva! Idag ska det spelas in mer sång. Måste även lyssna igenom dom låtarna som är "klara" (inte mixade, men allt som ska spelas in är klart) för att see hur dom låter. Har glömt bort ;P

Efter inspelningen blir det gymmet. Har inte tränat på två dagar, så ni kanske förstår att jag är jättesugen? :) Har inte bestämt vad jag ska träna idag. Jag kan ju träna vad som helst eftersom jag har haft två dagars uppehåll. Så vi får se vad som känns roligast när jag kommer dit ;)

Ikväll ska jag till Linnea Åkerström som ska ha födelsedagskalas ;)

Tråkigt med inlägg utan bilder, jag vet! Men jag har inga bilder på Linus dator, och jag har inte min mobilsladd här. Så det går inte ;)

Party party!

Oj oj oj så kul vi har haft! Det blev en riktigt trevlig fest igår hos Linnea! Målet var att en person skulle bli riktigt full och det lyckades vi då med, haha ;) Någon var mycket bakis imorse! Men jag har då alltid haft tur och blir inte bakis, bara vääääldigt trött.

Gårdagskvällen bestod av kortspelande, jag har aldrig, singstar och annat roligt! Och en hel del rökpauser. Jag fattar inte hur paketet jag köpte igår är mer än halvtomt redan ;P

Idag har jag, Linnea, Christoffer och Ida städat en massa. Sen gick vi till max och åt skroooov. Hehe, det är som ett måste dagen efter :)

Jag kände mig helt död på bussen hem, men nu har jag duschat och det kan göra underverk ibland! Ska hem nån gång senare idag. Sen får vi se vad som händer!

Härlig frukost ;P

Har varit och fikat på Café Storgatan med några vänner. Cheesecake är ju en härlig frukost, haha ;) Nu har jag hunnit platta håret och vid tre ska jag möta Jess på busstationen :)

Taggar för fest ikväll ;D

Tatuering

Nu har jag spelat gitarr! Dock vanlig gitarr, inte GH :) Jag måste börja spela mer så kan bli bra nån gång! Men nu har jag slutat spela för jag får inte störa grannarna ;P

Jag är väldigt sugen på att göra en till tatuering! Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Och inte vart. Men nånstans och nånting blir det ;) Men jag har ju ett tag att fundera eftersom jag inte ska göra nån ny förrän till hösten. Förra gjorde jag ju i somras och det var inte så smart eftersom man inte får ha den i solen under första veckorna. Och så ska jag inte ha det i sommar ;) Sol och bad hör ju till sommaren!

Tisdagkväll :)

Har varit och tränat. Blev axlar idag + ett par benövningar. Imorgon blir det troligtvis bröst och cykling :)

Har sett ett avsnitt av L word nu. Och ja, jag är fast! Haha :) Nu ska jag spela lite gitarr. Eller jag kanske rent utav ska försöka mig på att få igång GH? Tycker att det är krångligt med xbox ju ;P

Shopping

Idag har jag varit i Piteå med Johanna, Christoffer och Linnea. Det var svårt att inte shoppa, men jag tyckte att jag klarade det rätt bra ändå ;) Var ju ekonomisk iaf! Jag köpte en outfit till imorgon för minder än 100 kronor. Bra va? Hittade ett linne på Gina för 49 kr och så köpte jag tights på cubus - tre för 39. Nice nice :)

Nu är jag hos Linus. Jag har städat så han kommer bli glad när han kommer hem ;) Sen har jag läst lite, sett My name is Earl osv. Senare ikväll blir det träning. Ska bli skönt! Och jag har träningsvärk i triceps sen igår. Det är härligt ;)

Glassigt!

Nu har jag varit och tränat. Tränade biceps och triceps idag och blev helt sluuuut i armarna. Hehe, härligt!

Är hemma hos Linus nu och ser My name is Earl och har ätit glass. Mumsigt! Nu ska jag joina Linus i soffan och se ett till avsnitt :)

Gymmet?

Åt middag för snart en timme sen och funderar på om man ska ta sig iväg till gymmet snart. Det kändes faktiskt liiiiite drygt för jag är trött och skulle helst bara sitta här och se på L word hela kvällen (Jaaaa, jag har fastnat för det nu ;P). Men jag ska tagga tagga tagga och börja promenera mot gymmet nu. Vet ju att man blir piggare när man har tränat ;D

Vänner för livet

Känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera. Men det kan ju bero på att jag inte varit hemma ;)

Igår såg vi "Vänner för livet". Den var sorglig! Jag brukar inte gråta till filmer, men jag började faktiskt gråta när han berättade om sin familj. Så hemskt!

Idag har jag och Linus varit i studion och spelat in. Våran duett blev faktiskt gode bra. Och min egengjorda stämma funkade ju helt okej, haha ;) Sen hann jag spela in sång till två andra låtar också. Det går framåt med andra ord ;) Och nästa inspelningsdag blir fredag :)

Nu är jag hemma! Blir väl middag så småningom och ikväll ska jag träna. Biceps och triceps ;D


Varmt varmt varmt

Dagens träning blev oväntat jobbig på grund av att det var typ 100 grader varmt på gymmet. Dom bort skaffa luftkonditionering där! Det funkar ju inte att bara ha nåt fönster öppet när det är så här varmt ute. Såna saker får mig att längta till Umeå och gymmet där. För det är ju inte lika b-igt som här i älvsbyn. Gaaah. Jag började ju må illa och höll på att svimma för att det var så fruktansvärt varmt. Ska det vara så? Neeeeeeej.

Men jag tränade ju iaf och det är ju positivt! Men jag orkade inte hålla på lika länge som jag hade tänkt :P Hoppas det går bättre imorgon! :)

Sommarkänslor!

Igårkväll var jag ju hos Linus. Det var trevligt! Blev dock ganska sent. Och jag somnade inte förrän vid fyra, haha. Men tog lite sovmorgon till elva idag, så jag är pigg och glad ändå! ;D

Det är världens härligaste väder här idag! Har suttit ute i solen i linne och shorts och tyckte att det blev för varmt, haha. Men jag satt ute i två timmar iaf och drömde mig bort till sommaren. Känns som att den börjar närma sig nu :)

Ska promenera iväg till gymmet nu! Jag är så sjukt träningssugen! :)


Greklandbild! Snart far jag utomlands ;)

Påskafton

Har haft en riktigt trevlig dag idag! Var med Rebecca på byn och sen gick vi hem till henne och drack te och pratade en massa om allt möjligt. Det är alltid så kul! :) Jag kommer ihåg när jag var liten och tyckte att alal vuxna var så tråkiga som kunde sitta och prata i flera timmar, men nu är det bland det bästa som finns :) En trevlig pratstund är ju awesome!

När jag kom hem hjälpte jag mamma med maten. Vi gjorde MASSOR av mat så det tog ett tag, hehe. Vi skulle ha påskmat och det blev som julbord + lite mer. Så nu kommer vi klara oss ett bra tag på allt det vi lagade idag xD Men det var riktigt gott! Och sprängmätt är jag ;P På ett tag blir det efterrätt och just nu känns det nästan jobbigt att äta mer, haha. Men av någon anledning brukar efterrätten alltid gå ner ändå ;) Man har som lite fika-utrymme, haha :)

Frågan är bara om jag hinner smälta all maten innan jag ska träna. Gymmet stänger åtta.. Hmm. Knepigt ;P Har promenerat en del idag. Kanske en och en halv timme sammanlagt och det blir väl promenerande sen också eftersom jag kanske ska till Linus. Så om jag inte hinner gymma behöver jag itne ha alltför dålig samvete ;P Och så kör vi på mer träning imorgon ;D Hehe, jag skriver vad jag tänker. Hade tänkte att skriva: "Jag tänker högt", men kom på att det inte funkar i det här sammanhanget. Och nu bara svamlar jag ;P

Dags för efterrätt ;D

Trötthet och pigghet

Igårkväll var jag med Christoffer. Vi råkade börja se en film som var jättelång, så vi höll på att somna, haha. Sen när jag skulle borsta tänderna tror jag nästan att jag hann somna till några sekunder ;P Var så sjukt trött igår! Och ändå vaknade jag klockan ¨åtta imorse och var pigg. Vart är min värld på väg liksom? ;O Haha, men jag kan ju berätta att jag är med om en hel del äventyr när jag sover. Drömmar alltså. Så jag vill ju typ inte vakna ;P

Snart ska jag umgås med Reb :) Sen blir det påskmiddag med famijen och efter det blir det träning. Undefär så ser min dag ut ;D

Lycka

Solen lyser, himlen är blå, snön smälter! = LYCKA!

Vet itne om jg behöver säga så mycket mer ;) Underbar dag!

Tidig kväll, haha ;P

Haha, jag tror jag somnade redan halv elva igår! Kommer seriöst inte ihåg när jag somnade så tidigt sist! Men när man är förkyld och inte sovit mycket natten innan blir det helt enkelt svårt att hålla sig vaken ;)

Nu ska jag snart fara till studion och spela in! Det är alltid roligt! :)

NU HAR JAG SÖKT!

NU HAR JAG SÖKT TILL UNIVERSITETET!  Shit, nu känns ju framtiden typ verklig xD

Mitt första-val blev ju turismprogrammet i Umeå! Känns bra :) Andra-valet blev hälsopromotionsprogrammet i Gbg! Tänk om jag hamnar där? Jag har ju en gammal "vän" som går där, så vi får hoppas att han kan lära mig staden om det blir där jag hamnar :) Men ni anar inte hur taggad jag är på det här! Vi bort från älvsbyn och träffa lite nytt folk och liksom bara prova nåt annat! Gaaaaah, jag längtar! :D


Trevlig kväll!



Bilderna visar en del av det jag köpte i stan idag! Och även min outfit under kvällen, haha :) Jeansleggins, T-shirt och örhängena är nya!

Det har varit en riktigt trevlig kväll med tjejerna! Reb hade lagat jättegod mat! Alla ville ha receptet av henne ;) Det blev några timmars prat om lite allt möjligt. Älskar såna kvällar! Man borde ha såna kvällar jämt, haha ;) Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att ta det lugnt. Vaknade ju fem imorse. Efter fyra timmars sömn. Nice ;P


Shopping!

Nu r jag hemkommen från stan! Nytt pass är fixat! Och så blev det lite shopping också. Men bara sånt som jag behövde, jag lovar ;) Har köpt nya jeansleggins, en t-shirt, tunika, tre par trosor, örhängen och present till Reb. Så jag tyckte att jag hittade allt jag behvde :)

Nu väntar jag på att Cecilia ska komma förbi och hämta mig. Vi ska till Reb på middag. Tror det skulle bli vegetarisk lasange! Blir mumsigt :)

Bilder kommer sen! Orkar inte hämta sladden ;P

Svårt

Gårdagskvällen blev väl inte riktigt som planerat. Vet inte riktigt vad det var som gjorde att det blev så där. Men precis när man börjar tnka att nånting går bra osv så händer nånting som får allt att rasa igen. Svårt det där..

Idag ska jag till stan och fixa ett nytt pass. Behöver det när jag ska utomlands :)

RSS 2.0