Lycka!

Mår riktigt bra här nu! Har en härlig klass och allt funkar bra. Och solen lyser! Det har regnat varenda dag fram till nu. Inse vilken lycka med lite sol :) Dock är jag liiiiite uttråkad just nu, men jag får försöka roa mig själv resten av dagen. På något sätt :) Men jag ser fram emot morgondagen då vi ska ha mer nollning och en föreläsning. Blir riktigt nice!

Önskar att jag hade en kamera så jag kunde lägga upp lite bilder. Men det får vänta helt enkelt!

Söndag

Dags för lite uppdatering här. Imorse tänkte jag vakna åtta för att kunna vakna imorgon på jag måste vakna SENAST halv sju för att hinna till skolan till åtta. Men jag snoozade visst till halv tio. Men det kan ju bero på att jag itne kunde sova igår. Hörde ljud hela tiden och var rödd att någon var i lägenheten. Ni vet, så där nojig som jag kan vara ibland. Men jag ringde till Linus och till mamma för att inte känna mig så ensam ;)

När jag hade vaknat och ätit frukost for jag till gymmet och jag var INTE glad när jag kom fram. Hade cyklat sju kilometer i spöregn för att komma dit och var inte sugen på att träna utan snarare på att skaffa bil så att jag kunde köra till gymmet. Men det gick vägen ändå! Fanns två sjukt bra maskiner för magen som jag körde. Då blev jag glad igen. Och när jag cyklade hem hade det slutat regna.

Nu ska jag strax fara dit igen, men till universitet för första nollningskvällen. Ska bli kul att se vilka som ska gå i min klass osv! Bara att hoppas att dom tycker om mig så jag inte hamnar utanför ;)

Fram och tillbaka 7 km enkel väg två gånger är nästan 3 mil. Mycket gratis motion jag får av att bo här.

IKSU

Har varit och tränat på IKSU idag för första gången. Det var så sjukt stort att jag fick fråga om vägen till omklädningsrummen ;) Och själva gymmet! Omg, det fanns flera rum med maskiner för styrka och kondition och vartenda rum var större än hela gymmet jag tränade på i Älvsbyn. åg nog lite bortkommen ut när jag gick runt och kollade på alla maskiner och läste om hur man skulle göra med dem. Fanns ju massor där som jag aldrig har sett förr! Idag har jag tränat triceps och axlar och höll mig mest till övningar jag känner till. Imorgon blir det nog mage och rygg och då ska jag kolla in utbudet för det. Längtar ;)

Nu när lägenheten är klar har jag inte så mycket att göra. Känns liiite ensamt här, men första nollningsdagen är imorgon och då får jag träffa lite folk. Nästa vecka ska jag träffa Josefin. Hon är i Älvsbyn över helgen men kommer tillbaka till Umeå till veckan. Så då har jag någon att surra med :)

Nu ska jag dricka kaffe! Haha, när jag har lite göra gör jag kaffe. Kommer bli beroende om jag fortsätter dricka i den här takten ;)


Fixat och klart!

Nu är allt klart här. Känns bra. Det är fint och jag har allt jag behöver :) Men jag saknar vännerna och Linus! Tycker att alla kan bo i Umeå ;) Men på en vecka får jag träffa älsklingen. Men en vecka är en lång tid. En mycket lång tid. Det brukar aldrig gå en och en halv vecka mellan gångerna vi träffas. Vi brukar ju umgås varje dag. Så det är lite jobbigt. Och jobbigt att sova själv jämt. Men jag vänjer mig! Det är svårast i början!

Har cyklat till universitetet idag för att lära mig att hitta. Det tog ungefär en halvtimme. Så en timmes cykling per dag. Ibland två om jag måste in två gånger, som under nollningen. Inse vilken kondition jag kommer ha efter tre år här, haha ;) Har även skaffat gymkort idag. Helt underbart gym! Fem styrkerum, några konditionsrum och en massa gruppträningar som man kan fara på. Allt ingår i mitt gymkort som kostade 4000. Bra pris för så stort utbud. Det är nordens största gym. Och jag är taggad! Ska börja nån träningsklass så jag kan lära känna mer folk här. Det borde ju vara ett bra sätt :) Är sugen på lite boxning ;)



Mitt nya hem

Nu är min lägenhet nästan helt klar! Bara två hyllor i köket som ska sättas upp, men det kunde jag inte göra igår eftersom klockan hade blivit rätt mycket och jag ville inte leva om sent på kvällen. Men jag trivs superbra här! Dock är det lite längre till Universitetet än vad som känns bra. Men man ska väl inte klaga, det är bra med extra motion. Men igår provade jag gå den korta sträckan när man tänker "åh, nu är jag hemma" när man kommer med bilen och den tog tolv minuter att gå. Hur länge ska det gå ta att gå till skolan på vintern? Mer än en timme, det kan jag lova ;P

Nu dricker jag morgonkaffet och hoppas att det ska sluta regna så att det går att kolla in gångvägarna här omkring :)

Bilder på läggan kommer upp nästa helg när älsklingen kommer med en sladd till datorn. Lite svårt annars ;)

I'll love you 'till the end

Okej, en uppdatering i veckan känns lite dåligt av mig. Jag tänkte ju "I sommar kommer jag ha mycket tid till att blogga och mycket roligt att skriva om!". Jag har visserligen en massa roligt som jag kan skriva om, för det har verkligen varit en rolig sommar på många sätt. Men jag tar mig inte tid till att blogga. Och nu är sommaren över och imorgon flyttar jag till Umeå och börjar mitt nya liv som Umeåbo. Och jag har fortfarande blandade känslor när det gäller flytten. Jag längtar sjukt mycket efter att fixa till i min alldeles egna lägenhet. Jag längtar efter att kunna göra allt precis när jag vill. Men jag har en enorm separationsångest. Ni kan ju tänka er hur det känns att lämna mannen man älskar här i Älvsbyn och bara kunna träffas på helger när vi i princip träffas jämt i nuläget. Det kommer att vara det svåraste. Sen kommer jag självklart att sakna vännerna och familjen också. Och spontaniteten. Nu måste jag planera i förväg för dom helgerna jag ska komma hem. Shiiiiit.

Jaja, nu ska jag och mami äta lunch och sen ska jag umgås med älsklingen till imorgonbitti när jag far. Det här kommer att bli bra. Det kommer att bli bra. Det måste bli bra!



I just want to tell you nothing
You don't want to hear
All I want is for you to say
Why don't you just take me
Where I've never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you 'till the end




Kass uppdatering

Oj, det var en hel vecka sen jag skrev något här! Dålig uppdatering av mig. Sorry! Har hänt en hel del under veckan, men orkar inte skriva allt.

Idag har det inte hänt så mycket. Vi sov rätt länge och hade en lugn förmiddag. Vid två for jag hem och packade lite mer grejer. Lite kläder och en del smycken. Använder knappt smycken längre för jag orkar inte, haha´. Men någon gång under tre år kanske man får för sig att ha det, så jag packade ner några iaf. Och så har jag packat lite undekläder (har så många att jag inte lär använda alla under den här veckan jag har kvar i Älvsbyn ;P) och gymkläder och sånt. Känns som att jag snart börjar bli klar med packandet! Ska packa resten av kläderna sen, men det kan jag ju inte göra än när jag inte vet vad jag kommer att använda här i Älvsbyn. Men jag börjar faktiskt bli gode taggad på att flytta ;)

Vid nio kom älsklingen till mig och nu har vi precis kommit till honom och han sitter vid andra datorn och läser arsenal-nyheter. Har man en fotbollstokig pojkvän så har man ;)

Mixed feelings

Igår var jag i Umeå och lämnade grejer i lägenheten. Inte alla grejer, men möbler och sånt. Det som rymdes helt enkelt! Kommer att bli en full bil nästa gång med piano, bas, kläder och allt annat som ska med. och jag måste säga att det är blandade känslor med att flytta. Jag längtar efter att se något nytt, lära mig att hitta, klara mig själv osv osv. Problemet är att jag inte vill flytta ifrån Linus. Och jag vill inte flytta ifrån mina vänner. Det optimala hade varit om fler jag känner hade flyttat ner till Umeå. Men så blir det ju inte.. Så jag får försöka klara mig. Jag känner mig inte så självständig. Eller det beror ju på vilket sätt man menar. Men jag tycker verkligen inte om att vara själv. Jag vill ha vänner omkring mig, jag vill träffa folk varje dag. När jag är hemma en hel kväll utan att umgås med någon blir jag så uttråkad och känner mig direkt ensam. Och då är ändå familjen hemma. Nu kommer jag att vara HELT själv, utan att känna någon, utan att ha någon att krama, utan att ha någon att sova med. Helt själv. Det är det som skrämmer mig. Jag kunde inte somna igår för jag tänkte för mycket på det. Men det kändes bättre när älsklingen kom och höll om mig och sa att jag skulle klara det. Att jag alltid har honom och mina vänner nära, även om dom geografiskt är långt bort. Så vi får hoppas att det ska gå bra. Förvänta er många telefonsamtal kära vänner. För jag kommer behöva ha någon att prata med i princip hela tiden.


Stan idag!

Idag har jag och grabbarna varit i stan. Har köpt lite kläder. Eller tre plagg. Fyra om man räknar med ett par tunna thights. Och så fem par trosor som kanske också räknas som plagg? Haha :) Fem trosor för 79 kr. Grymt bra pris! Dock mkt enkla, men dom kan jag ha på mig i Umeå när ingen behöver se mig i trosor ;P
Sen har jag köpt nagellack, ett armband och en mascara också. Funderade på att köpa en vattenkokare också, men det kan jag ju köpa när jag har kommit ner till Umeå. Far dit på lördag :)

Nu kommer snart min älskling hit! :)


Snart redo för flytt!

Jag som trodde att jag skulle bli bättre på att blogga när jag fick semester. Men nog är jag lika upptagen för det! SKillnaden är att jag gör roliga saker nu, haha :) I söndags fick jag en lägenhet! Så i måndags blev det en heldag på ikea då jag köpte en massa grejer. Jag har alltid längtat efter dagen då jag ska börja välja porslin osv. Och nu har jag gjort det. Nu längtar jag efter att köpa diskmedel och tvättmedel och allt sånt. Haha, börjar känna mig vuxen ;P På tre veckor flyttar jag!

Nu har jag precis kommit hem och försöker vakna till lite med en kaffekopp. Sen ska jag ut och klippa gräset. När jag har gjort det får vi se vad som händer. Ett gympass är iaf planerat idag. Och så kanske jagborde städa lite mer. Städar för fullt nu bland gamla grejer och plockar ner saker i påsar. Har aldrig varit så kul att städa tidigare ;)

RSS 2.0