Planerna för morgondagen!

Nu börjar det bli dags för mig att säga gonatt! Imorgon ska jag upp tidigt. Bara för att jag har en morgonpigg morfar som ska köra hem imorgon och jag ska följa med! Får lite mindre än ett dygn med min älskling, men det är värt det! Måste ju vara tillbaka lördagkväll för sittningen!

Familjen vet inte att jag kommer till Älvsbyn imorgon. Men Erika kanske får reda på det nu? För jag misstänker att du läser min blogg ;) Men ska försöka hinna förbi en sväng och säga hej till alla, men mest av allt ska jag MYYYYYYSA med min favvogubbe! :)



Love you honey!

Kan ni förresten gissa hur svårt det är att få söta sms lite då och då? Som igår när jag fick sms innan jag skulle sova där det stod: "Jag älskar dig :)". Då vill man bara sätta sig i bilen, strunta i att man är fattig student och att bensinen är dyr, och bara köra hem till sin älskling och ge honom en bamsekram!

Planerna för morgondagen!

Nu börjar det bli dags för mig att säga gonatt! Imorgon ska jag upp tidigt. Bara för att jag har en morgonpigg morfar som ska köra hem imorgon och jag ska följa med! Får lite mindre än ett dygn med min älskling, men det är värt det! Måste ju vara tillbaka lördagkväll för sittningen!

Familjen vet inte att jag kommer till Älvsbyn imorgon. Men Erika kanske får reda på det nu? För jag misstänker att du läser min blogg ;) Men ska försöka hinna förbi en sväng och säga hej till alla, men mest av allt ska jag MYYYYYYSA med min favvogubbe! :)



Love you honey!

Kan ni förresten gissa hur svårt det är att få söta sms lite då och då? Som igår när jag fick sms innan jag skulle sova där det stod: "Jag älskar dig :)". Då vill man bara sätta sig i bilen, strunta i att man är fattig student och att bensinen är dyr, och bara köra hem till sin älskling och ge honom en bamsekram!

Torsdagkväll

Nu är det bara att hoppas att tentan gick bra! Känns iaf grymt skönt att slippa plugga i helgen! Första pluggfria helgen sen jag började. Niiice!

Morfar och Eivor har varit här en sväng eftersom dom ändå var på sjukhuset. Så nu har dom fått se min lägenhet och så. Kaffe och bulla blev det också! Morfar var gullig som vanligt och hade med sig det, haha. :)

Ikväll är det efter-tenta-fest, men den skippar jag. Är helt slut i huvudet efter dagens stress och nervositet. Men på lördag... Då smäller det! ;D

TENTA!

Shiiiiit. Igår kändes det bra, men nervositeten börjar komma mer och mer. Funderade på att fara och träna nu under förmiddagen, men jag är alldeles för okoncentrerad. Så kroppen får vila idag och så blir det hårdkörning imorgon igen!

Klockan två har jag tenta. Och jag hoppas att jag klarar den. Jag har pluggat så fruktansvärt mycket! Om jag inte klarar det här så ger jag upp. På riktigt. Så det är bäst att jag fixar det, för jag vill inte vara en sån som failar! ;)

Ska försöka få i mig lunch nu. Svårt att äta när hela magen känns upp och ner nervositet, men jag behöver energin. Och jag behöver äta upp all köttfärs innan den blir gammal.

Ska träffa vännerna vid IKSU klockan ett och visa vägen till tentasalarna. Jag har ju cyklat förbi där typ varje dag på väg till och från skolan så. Men inte nu längre, för nu är jag lat och kör bil ;)



Vilken charmig man jag har! ;)

KILLER KILLER KILLER!

Hade ytterligare ett grymt pass på gymmet! Dock tränade jag inte länge. Inte alls. En timme från att jag började hade jag obytt om och var på väg ut. Har koll på det eftersom jag ringde till Linus precis innan jag stängde in telefonen i skåpet och vandrade uppåt mot gymmet. Så hur länge kan jag ha tränat? 40 min kanske? Men det var ett superbra pass anyway! Helt slut efter lite biceps och sedan crosstrainer på HÖG nivå. Hehe! Det är så det ska vara!

Nu ska jag mysa till det lite här med doftljus och en MASSA jordgubbar. Och så ska jag kika lite på Cougar Town som jag har på datorn nuförtiden.

Tjing!!


Dagen-före-tentan

Tjoohooo! Imorse vaknade jag kvart i åtta. Kändes fruktansvärt jobbigt när jag har vant mig lite vid att ha sovmorgon till nio ;) Men jag tog mig upp och halv nio började jag köra mot skolan för att träffa Elin och Anna där för lite tentaplugg. Vi satt på skolan till ungefär halv tre och då tänkte jag fara och träna, men min energi var inte hög och jag hade en halvtimme kvar på parkeringstiden.. Så jag funderar på att fara ikväll istället när jag har fått i mig lite middag och så.

Sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket. Varit ute på en kort promenad för att prata i telefon ute i solen en stund. Kan inte ha tagit med än en 15-20 minuter, men det var skönt ändå! Och så har jag fotograferat min lägenhet litegrann (bilder upplagda på fb) och spelat piano och bara tagit det luuuugnt!

Nu ska jag kolla igenom lite anteckningar till tentan imorgon (en sista gång?) och sedan ska jag fixa middag. Efter det får vi se om det blir träning eller om det bara blir en promenad. Återstår att se!



Min enda hylla och enda tavla hittills i lägenheten ;P Men fler kommer när jag orkar och hittar något jag tycker om! :)

Havanna

Sådär! Färdigpluggat, har promenerat (dock bara kring 45 minuter, men bättre än inget!) och ätit lite kvällsfika i form av te, en macka med frön på som jag köpte idag (MUMS!) och en liten skål med jordgubbar. Om jag skulle säga vad som är mitt favoritsnacks så skulle jag välja jordgubbar! Haha, jag låter som ett hälsofreak nu, men believe me, I'm not!

Jag har bestämt vart jag vill jobba i framtiden! Kolla här:







Alla bilderna är från stränder på öar vid Karibiska havet! Ååååååh, jag vill dit NU! Nån som vill följa på en liten semester? :)

Härlig träning!

Dagens träningspass blev helt grymt! Tränade ben och körde bara fyra övningar, men minst 6 set på varje, och det var riktiga killer-övningar. Började lätt så att jag klarade kring 20 reps, sedan ökade jag mer och mer tills jag till slut bara klarade en. Mycket nice! Mina ben skakade efter sista övningen var klar. Och då var jag ändå taggad att trampa lite på trampmaskinen. Sagt och gjort! Dock bara fem minuter eftersom min parkeringsid inte räckte i evigheter. Men nice var det!


Godmorgon!

Jag vaknade för ca en timme sen och har ägnat tiden åt att raka benen och annat småfix. Nu äter jag frukost och försöker peppa till att börja plugga. Kändes fruktansvärt drygt måste jag säga!

Ajaja, detta ska göras idag:

* Plugga
* Träna
* Handla (samt hitta ut till Ersboda)
* Städa


Yääääy, rolig dag!

Kväll

Jahapp, nu är jag här igen och tröttar ut er med ett till inlägg ;) Sen jag skrev sist, vilket var ca 2 timmar sedan har jag hunnit diska, betala räkningar och prata i telefon med min älskling som jag saknar så fruktansvärt mycket att jag försökte övertala honom till att komma hit imorgon om jag betalar resan ner, men inte upp för han ska stanna med mig här föralltid, hehe! Men det gick ju inte så bra eftersom han har planer imorgon och ska till Moskosel i helgen och börjar nytt jobb på måndag. Och jag är också lite upptagen egentligen. Tenta och sittning och sånt. Men min älskling kommer iaf hit på en vecka och fyra dagar! Men det är ju en och en halv evighet!

Jaja, nu ska jag se om det finns något roligt idol-avsnitt på Tv4play att avsluta kvällen med! :)


En sån där vanlig måndag

Har haft en riktigt bra dag, som nu börjar lida mot sitt slut. Eller ja, det jag har planerat är iaf slut och jag har tid att ta det lugnt i ett par timmar :)

Dagen började på gymmet där jag tränade triceps och axlar + en övning för ländryggen som jag ska träna lite oftare än andra muskelgrupper nu för att bygga upp den och kunna undvika skador.

Sedan mötte jag tjejerna i biblioteket där vi satt och laddade lite inför redovisningen. Efter det gick vi till intitutionen och köpte biljetter till lördagens sittning. Kommer nog bli roligt!

Eftermiddagen tillbringades i en föreläsningssal där vi hade redovisning. Det tog drygt fyra timmar, så alla var liiiite trötta där på slutet ;) Min redovisning gick väl sådär.. Hade skrivit ut ett par sidor med det jag skulle säga, men jag tittade inte på dom nåt, utan jag bara babblade på och det kändes som att det gick jättesnabbt. Men jag hoppas att det gick bra!

Vid sex var jag hemma och lagade dagens middag - köttfärssås och spaghetti. Jag fick köttfärs av pappa igår när jag for från Älvsbyn. Ville inte ha något egentligen, men han packade ner det i min väska, haha. Så nu får jag äta köttfärs resten av veckan för att hinna äta upp den innan den blir gammal ;)

Nu har jag skummat igenom sista två kapitlena i geografiboken och känner mig någorlunda klar med all literatur. Har två dagar på mig att lära mig allt nu också, men jag måste säga att det känns helt okej nu. Var mer stressad för en vecka sedan, men nu känner jag att jag har lärt mig rätt mycket :)

Okej, nu ska jag sluta trötta ut er med långa inlägg ;) Ska försöka ta lite bilder på läggan snart. Har nämligen en fungerande sladd nu så att jag kan sätta in bilderna på datorn!

Då säger jag "PUSS PÅ DET" och hoppas att alla har en fortsatt trevlig kväll! :)



En mörk och suddig bild, men det ska iaf föreställa mig, Jennifer och Sara!

Dagens planer

Har sovit riktigt bra här trots allt. Men det kanske berodde på att jag låg rätt mycket minus i sömnen? Jag vaknade då för larmet imorse :)

Dagens planer:

* Gymmet
* Biblioteket (Skriva ut papper)
* Institutionen (Köpa biljett till lördagens sittning)
* Föreläsning 13.15-17.00


Saknad

Lite trött idag efter lite sömn inatt, följt av måååånga timmar på bussen. Kändes verkligen riktigt tungt att åka hem idag. Hade helst stannat med min älskling i Älvsbyn i några dagar (eller år) till. Shiiit. Men det är bara att härda! Ska försöka plugga lite. Måste bli helt kalr med redovisningen som jag ska imorgon, och sen ska jag försöka ta det lugnt resten av kvällen.

Just nu saknar jag Linus så mycket att det gör ont..

Stress

Har varit hos Jessika och Wille ikväll. Och dom har det jättefint i sitt nya hus! :) Man blir ju nästan sugen på att skaffa hus själv.. Men det får vänta ett tag. Först ska jag bo i Umeå i tre år och plugga :)

Nu sitter jag hemma hos min älksling. Han är och skjutsar Tommy till Piteå, men snart kommer han hit och myser med mig.  <3

Jag måste säga att jag är väldigt glad över att jag har Linus. Och jag är glad över att jag har mina vänner. Dom kan få mig att slappna av. Är alldeles för sönderstressad och ibland känner jag bara att jag inte orkar. Det är så mycket som ska hinnas med. Jag ska gå skola, plugga flera timmar om dagen, vara social med de nya vännerna i Umeå, fara till Älvsbyn och träffa vännerna här, jag ska träffa min älskling så ofta som det går. Och alltid, hur jag än väljer och planerar så missar jag något annat. Det är jobbigt. Jag är trött jämt eftersom jag stressar så mycket på dagarna och därför inte kan somna på kvällarna. Ändå måste jag upp tidigt på morgnarna för att det finns en massa saker som ska göras dagen efter. Jag hinner aldrig vila, aldrig ta det lugnt, och när jag ibland tar mig tid till det så får jag dåligt samvete över att det finns en massa annat som borde göras. Jag oroar mig över allt, stressar upp mig alldeles för mycket och önskar bara att allt kunde kännas bättre så att jag kunde stressa mindre. Men efter nästa vecka kommer det att vara lite lugnare. Gör bort en redovisning och en tenta, och det leder till en helt pluggfri helg sedan. Kommer att behövas.

Men på grund av all denna stress så uppskattar jag väldigt mycket att umgås med mina vänner och med min älskling. Jag behöver det! Skulle inte klara mig igenom det här annars!

Nu tycker jag att min älskling borde vara hemma snart. Jag är trött och vill bara krypa ner under täcket och somna på hans arm!

Lördag

Tjooo! Idag har vi haft en rätt lugn dag. Jag har färgat håret, älsklingen har förhört mig lite på sånt som jag ska kunna till tentan på torsdag, vi har gjort våfflor tillsammans med mina syskon och vi har fixat present till Jess.

Nu ska vi köra moppe (japp, ni läste rätt!) till Mange. Där väntar fotboll och lite plugg. Sedan ska vi fara till Jessika på inflyttning-/födelsedagsfika. Ska bli roligt! :)



Några v dessa ska jag träffa ikväll! :)

Ny header

Så där! Lite nytt utseende på bloggen! Vad tycker ni om det? Det gamla var ju egenligen bara tillfälligt, men har råkat vara kvar i typ ett halvår eftersom jag inte har orkat ;)

Meningslöst

Känner hur kul jag har nu! Verkligen! Så jag kollade runt på lite bloggar och hittade en meningslös lista. Längesen jag fyllde i en sån, så why not?

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Nää, faktiskt inte!
Vilket är ditt favoritband/artist? - Svårt! Dio kanske :)
Vad gillar du för musik? - Bra musik!

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Japp
Har du fler än 3 jeans? - Japp
Har du fler än 5 tröjor? - Japp

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - För det mesta!
Använder du wax? - Nix
Använder du ögonskugga? - Nån gång per månad kan det hända..
Använder du kajal? - Till fest
Använder du hårspray? - Inte ofta
Använder du volymspray? - Nej 
Andänder du mousse? - Nej
Använder du deodorant? - Japp
Använder du skinspray? - Vad är det?
Använder du parfym? - Ibland
Använder du läppglans/läppstift? - Nää
Använder du brunkräm? - Nää
Använder du rouge? -  Nää
Uppsatt hår eller hängande? - Beror på hur dålig hårdag jag har ;P
plattar/lockar du håret varje dag? - Nää, skulle aldrig orka!
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat?  - Nää?

(Känner hur mycket jag bryr mig om mitt utssende ^^)

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Jaaa
Har du kysst någon ? - Näää? Ehm. Förmodligen!
Har du ett förhållande? - Japp
Är du romantisk? - Det händer :)
Vad hette din första flickvän/pojkvän ? - Svårt att definiera.. Liksom hur seriöst det ska vara för att räknas ;)
Hur länge höll det?  - Kommer inte ihåg :P
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? -  Haha, men alltid!



Okej, så fruktansvärt meningslöst! Nu ska jag gå och göra något vettigare! Vill spela piano, men har ju det hemma hos mig så det går inte så bra ;)

Friday!

Hade supertrevligt med Jess, precis som vanligt! Vi åt kycklingmackor på Centrum och pratade på :)

När hon skulle fara skjutsade hon mig till hem Linus. Vi spelade lite gitarr och myste litegranna. Han är borta ikväll och jag är hemma hos föräldrarna och ska umgås med min söta syster Lina. Se idol och sånt där mysigt! :)

Nu ska jag, pappa och brorsan fara på en shoppingrunda på konsum och köpa lite godis! (y)


Love lift us up where we belong

Åh, så underbart livet är nu! Förutom att jag sitter här och nyser, är trött och behöver plugga. Men det räknas inte! ;)

Igår var Christoffer och Johanna här. Och jag säger då bara att en övertrött Emma tillsammans med dessa två = skratt! :)

Sen har jag sovit hos min älskling! Myyyyys! Men nu har han farit iväg till Öjebyn för jobbmöte och jag sitter här och ska se om det finns något ätbart i kylen nu. Frukost!

Sen plugg i ett par timmar innan jag går in till byn för att träffa Jess! :)

Det blir en bra helg!

Nu är jag i Älvsbyn igen! Och jag hann träffa min söta fru Linnea i Piteå en sväng när jag bytte buss där :)

Är hemma hos mamma och pappa för tillfället för att vara "barnvakt" åt Lina och hennes kompisar. Dom behöver ingen barnvakt, men hon tycker att det är skönt att ha någon hemma. Sötungen min! :)

Ikväll ska jag umgås med Johanna och Christoffer. Det var typ en månad sen vi träffades! Mer till och med! Har inte hänt senaste tre åren ;O Så det ska bli roligt att få träffa dom :)

Sen ska jag hem och sova hos älsklingen. Han är lite sjuk, stackarn. Tycker inte om när han är sjuk, men om man ska se fördelar med allt så blir han lite kramigare då (y).

Imorgon far Linus iväg på jobbmöte på morgonen och då hinner jag plugga ett tag innan jag ska hara ut och fika/äta med Jessika :)

Kommer med andra ord att bli en bra början på helgen! :)









Bara för att vi är så normala allihopa! ;)

Dirty dancing

NU HAR JAG SETT DIRTY DANCING! Alla har alltid blivit så förvånade över att jag inte har sett den, men ikväll behövde jag en lugn stund så jag såg på film. Helt själv. Har inte hänt på flera år ;)

Men filmen var ju bara så härlig! Gillas skarpt! Älskar den gamla musiken och allt. Ni som sa att jag skulle gilla den hade rätt ;)


En vanlig dag i Umeå

Nu har jag pluggat färdigt för idag! Har gjort klart en redovisning och översatt två kapitel från boken, och vet ni? Det får räcka! :)

Efter att jag hade skjutsat Anna till flygplatsen for jag till gymmet. Hade jag varit lite piggare hade jag fått till ett superpass, men jag kände att mellan seten satt jag bara och försvann i tankarna och kunde komma på mig själv med att titta på någon, haha. Inte lätt. Men det gick rätt bra ändå! Tränade ben och rygg. Längtar till nästa pass, men det blir inte förrän tidigast söndag eftersom jag åker till Älvsbyn imorgon och jag tror att mitt gymkort där har gått ut.. Aja, men det blir bra!

Nu ska jag ha en lugn och skön kvall. All alone. Det är rätt otroligt att jag som är väldigt social och inte har klarat av att vara ensam mer än högst ett par timmar tidigare nu klarar av att vara ensamungefär hur länge som helst. Eller jaa, typ en dag iaf. Jag antar att man lär sig när man måste! Och så länge jag har något att göra så är det ju lugnt. Och det har jag ju - plugga! Inte roligaste sysselsättningen kanske, men jag hinner iaf inte känna mig så ensam ;)

Nu ska jag fixa lite morötter och dipp! :)


Bild: Google.

Jag längtar till morgondagen!

Idag har jag pluggat igen. Och ska fortsätta med det strax. Klockan fem ska jag skjutsa söta Anna till flygplatsen så att hon kan fara hem till Mora. Sen funderar jag på en liten visit på gymmet. Skulle vara skönt och välbehövligt att träna! I i behov av att köra lite ryggövningar. Måste verkligen träna upp ryggen, för jag får ont när jag står upp länge. Liksom, hur bra är det? Tycker inte att man ska ha ryggproblem när man är 19 :P

Imorgon ska jag vakna halv sju så att jag kan åka in till stan med Annica halv åtta. Ska ta en buss till Älvsbyn som går hem klockan tio, så jag får väl sitta på busstaionen och vänta ett par timmar, men det är bättre än att behöva gå in till stan med stor väska ;)

Så här kommer jag se ut imorgon:



Men jag får sova med min älskling på kvällen, så då blir jag pigg igen! Eller iaf glad :)

Har inte så mycket planer för helger. Det här ska göras:

* Färga håret (min utväxt börjar bli någon mil lång nu. Inte nice!)
* Umgås med sööötaste Jessika på fredagen!
* Inflyttningsfest hos Jess på lördagen
* Mysa med Linus (Som att ni inte redan visste det liksom;) )
* Plugga så gott det går till tentan som jag har nästa torsdag.


Trevlig kväll med vännerna!

Har haft en superrolig kväll med Anna, Therese, Mathias och Robin! Vi har sett lite idol/hockey, spelat spel och haft allmänt trevligt. Och jag måste säga att det var väldigt skönt att vara nykter. Dom andra drack sin alkohol och jag drack min loka (y). Och sen när vi var ute på Corona gjorde bartendern en god alkoholfri drink åt mig :)

Nackdelen med att vara nykter är att man blir trött lite mer "vanlig" tid, så jag for hem strax efter tolv för att inte vara för trött för att köra ;) Och tur var väl det. De so åker bil med mig när det är mörkt vet att jag är vääääldigt rädd för älgar. När jag körde sista 3 km som är utan gatlampor såg jag lysnade prickar som rörde på sig och saktade ner direkt. Och det var ju tur eftersom två älgar stod i diket och fick för sig att springa framför bilen precis då. Resten av vägen körde jag kring 30 km/h med blicken vid dikena. Shit alltså! Adrenalin.

Men vet ni, nu ska jag börja röra ig mot sängen. Måste ju orka plugga imorgon också! ;P

Gonatt på er!

Färdigpluggat för idag

Nu är jag fruktansvärt trött! Har pluggat sen jag skrev senaste inlägget. Typ vid tio. Men nu är jag klar för idag! Dagens pluggande gick ut på att läsa och översätta fem kapitel i Contemporary Tourism. Nu är det bara tre kapitel kvar av 13. Yääääy! Ca 100 sidor, men det går ju snabbt! :)

Ska springa ner och hänga tvätt och så ska jag laga middag. Blir någon nice gryta idag med kycklingkorv, wokgrönsaker och härliga kryddor. Mmmm. :)

Efter middagen kanske jag till och med kan hinna vila lite innan jag ska fara till Therese? I hope so. Tänkte hinna fara och träna någon gång mitt på dagen idag, men det har inte blivit av. Hade inte tid helt enkelt. Men imorgon ska det tränas, för även om jag kanske hinner nu så har jag ingen ork alls. Energin är i botten.

Ha en trevlig efteriddag och kväll allihopa! :)


Sömnsvårigheter

Igår kunde jag verkligen inte sova. Linus telefon var avstängd utan att han visste om det och jag brukar alltid ringa innan jag går och lägger mig, det är liksom en trygghetskänsla i att höra hans röst när jag ska sova ;)Sista gången jag försökte ringa var tjugo över ett. Och strax efter det ringde han upp, för då hade han startat telefonen igen. Men jag var vaken till över två iaf. Inte bra med tanke på att jag behöver en massa energi för att orka plugga hela dagen idag! :P

Aja, ska äta upp min gooooda frukost och sedan sätta mig i soffan en stund och läsa Contemporary Tourism :)

Dagens shopping

Åh, vad jag har blivit bra på att blogga nu. Eller hur? Uppdaterar ibland två-tre gånger per dag istället för en gång i veckan ;)

Hade en trevlig shoppingrunda med grabbarna på Ica Maxi. Handlade mat för drygt 600 kronor :P Men det är ju första gången jag storhandlar. Första gången jag har haft möjlighet eftersom jag bor 10000 mil från stan och inte orkar cykla så lång med en massa kassar ;P Men nu har jag bilen här och livet känns mycket lättare! CYklade dock till skolan idag och tänker fortsätta göra det så länge det går och inte är för mörkt. Skönt med lite motion! Och att cykla en timme om dagen är inte dåligt minsann! ;)

Nu är jag ledig resten av veckan! Ska stanna här och plugga ett par dagar. Och så ska jag tvätta. Och kanske dammsuga? Och imorgon kväll var Therese sugen på utgång, så jag hänger nog på, men kör nyktert så jag kan köra bil och slipper cykla hem innan det blir mörkt. Och om ni undrar så är jag inte rädd för mörker eller nåt, men att cykla 3 km i skogen utan gatlampor är inte kul, för även om jag har en bra cykellampa så ser man typ inte vart vägen svänger. Ingen hit direkt!

Aja, nyktert imorgon iaf! Blir nice :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen krypa till kojs. Nattinatti!




Det här är Maxi på Carlshem! Bilden är från google.

Telefonköer är ju bara för underbara!

Nu har jag kommit hem från skolan och ska plugga en stund. Men först ska jag fixa csn. Har inte fått något studiebidrag än, så sitter i telefonkö och väntar på att få prata med någon snubbe där. Jag tycker om telfonköer. Älskar att det går så mycket pengar för att fråga något som bara tar en minut egentligen! <3

Aja, nu är klockan fyra och jag hinner bara plugga i tre och en halv timme innan jag ska börja köra mot IKSU för att hämta upp Mathias och Robin. Vi ska iväg till Carlshem och storhandla. Så bäst att börja plugga nu då så man hinner något! :)


Godmorgon världen!

Har sovit ovanligt bra inatt (med tanke på att jag har sovit själv, för jag brukar inte sova så bra då). Och nu är redo att fara på skolan. Dock börjar jag inte förrän kvart över tio, så jag kan chilla en stund först.

Två förelsäningar (fyra timmar) idag. Sedan hem och plugga! Yääääääääy!

Home again!

Idag har jag röstat. Röstade på tre olika partier i de olika valen (kommun, landsting, land). Haha, men det känns ändå rätt bra. Kan ingenting om politik egentligen, men jag kände typ "Det här blir bra!". Och jag dissade såklart socialdemokraterna i kommunvalet. Stänger man ner musikskolan kan man DÖÖÖÖ!

Sen hade jag en trevlig bilfärd hem tillsammans med Ida och Elin. Trevligt med sällskap! Men jag måste säga att jag ser fram emot att åka buss upp och ner. Man slipper tänka och man kan plugga samtidigt ;)

Ska nog strax sova. Måste vara pigg imorgon så jag orkar sitta och antecka allt som sägs under fyra timmar (y).



Jag saknar pojken min! Och det var ändå mindre än sex timmar sen vi träffades. Men på torsdag får vi träffas igen! <3


Sista dagen här

Hade en mysig kväll med min älskling igår. Jag försökte plugga så mycket som möjligt medan han såg på fotbollen. VIlket var från fyra till nio eftersom det var två matcher ;) Så jag har hunnit litegrann, men har en enorm pluggstress och panik över att det är så MYCKET att kunna. Men det ska väl gå på något sätt?

Nu är jag hemma hos mina föräldrar. Haha, har bara varit här 2-3 timmar sammanlagt i helgen. Har varit mest i mitt tredje hem; hos Linus. Känns ju bra att ha tre hem, haha. Jag vet inte riktigt var jag hör hemma egentligen ;) Umeå, föräldrarna eller Linus? Hmmmm.

Nu har jag ätit frukost och sitter här med en kaffekopp. Ska strax hoppa in i duschen och försöka bli lite fräschare. Sedan blir det plugg så länge jag hinner och klokcan fyra kommer släkten hit och ska fira Lina som fyllde år i tisdags. Hon har förresten fått en kanin. Det kanske jag har glömt att nämna? :)

Vid sex bär det av mot Piteå för att plocka upp Ida och Elin och sedan vidare ner till Umeå. Jag ska få ha mammas bil nere i Umeå medan hon är i Östersund eftersom jag behöver den mer. Sju km till skolan. Tar en halvtimme att cykla eftersom det är uppförsbackar hela vägen till skolan. Och det är inte kul när det spöregnar. Och inte när man behöver handla. Jag kan ju aldrig handla så mycket som jag behöver eftersom allt inte ryms i cykelkorgen. Men nu ska jag ha bil i några veckor, och det känns bra! :)

Okej, duschen nästa! :D


Lördag i Älvsbyn

Har haft en supermysig natt med min älskling. Ååå vad jag har längtat efter att sova med hans armar runt mig. Vi gick och la oss vid tolv igår och gick upp tolv idag, haha. Prat och mys och lite sömn :)

När vi hade vaknat for vi ut på byn och köpte presenter till Lina som har fyllt år. Och sen lagade jag och Erika mat och nu har vi precis ätit. Det är i princip allt som har hänt mig idag ;) Nu ska jag dra iväg till min sötis och sitta och plugga medan han ser på fotboll, it feels like old times ;)


Hemma eller?

Är numera i Älvsbyn och blir här till söndagkväll. Kom hem för en timme sen och har hunnit gå runt och känna att allt bara är konstigt överallt. Det känns konstigt att vara här. Det var ändå bara drygt tre veckor sedan jag flyttade och det känns nästan som att jag bara är och hälsar på här. Var hungrig och det kändes konstigt att gå och öppna kylen utan att fråga om jag får ta nånting att äta. Liksom... Weird. Men jag antar att det här känns som hemma typ imorgon igen eftersom det enda brukar gå rätt snabbt att ställa om sig. Men jag bor ju liksom i Umeå nu :)

Två år! <3

Idag är det min och Linus tvåårsdag. Dessa två år har gått snabbt, men samtidigt känns det som att det alltid har varit vi. Men jag kommer ihåg pirret i magen första gången vi träffades. Första pussarna. Första allting när det bara känns så där nytt och spännande och man undrar vart allt kommer att leda.

Visst, vi har haft diverse pauser av olika anledningar, men vi har alltid kommit tillbaka till varandra av en anledning; Vi älskar varandra och kan inte sluta göra det även om vi försöker.

Det är jobbigt nu när jag har flyttat. Vi pratar mycket i telefon, men det blir förstås inte samma sak som att umgås. Vi saknar närheten av varandra. Bara en sån sak som att kunna kramas och mysa precis när som helst. Så det är svårt när jag bor 30 mil bort när vi annars är vana vid att träffas varje dag. Nu är det en vecka och sex dagar sen vi träffades sist. Men ikväll ska jag hem och mysa med min underbara älskling. Har längtat i en vecka och sex dagar efter att hans armar runt mig, att få känna tryggheten i hans famn.

Jag älskar min Linus mer och mer för varje dag som går. Det låter klyshigt, men så är det! <3



Du är finast i världen! <3


Sånt där allmänt bara

Idag har jag varit duktig! For till gymmet imorse och körde ett mördande benpass + lite rygg (eftersom jag har ryggproblem och måste träna upp ryggen tränar jag det lite oftare, men med lätta vikter för att inte överbelasta den för mycket).

Sedan for jag hem och åt lunch; fisk och potatis. Duktiga jag lagar mat åt mig själv, haha! Och sedan cyklade jag tillbaka till skolan (men tog bussen halva vägen eftersom det började regna, men närmast hållplatsen är ju ändå 3,5-4 km bort så lite cyklande blir det alltid ändå!).

Sara hade bokat ett grupprum så jag, Sara, Mathias, Therese och Jennie hamnade där och diskuterade lite grejer som kommer på tentan som är på torsdag om två veckor. Har lite panik och är väääldigt stressad över den, så det är skönt att kunna prata med någon och komma fram till saker tillsammans med någon annan.

Sen for jag hem och åt middag; fisk och potatis igen (tog upp fisk från frysen igår och kan inte frysa ner den nu när den har blivit tinad, så jag får äta mycket fisk helt enkelt). Och sedan har jag gjort en redovisning om Storforsen. Vet inte om jag är helt klar, men när den bara får vara 5 minuter är det ju väldigt svårt att veta hur mycket kan ta med. Får väl prova redovisa för mig själv och se hur lång tid det tar ;)

Imorgon har jag två föreläsningar och sedan åker jag till Älvsbyn för lite mys med älsklingen, firande av lillasystern och eventuellt lite pluggande (om jag tar mig tid till det, annars får jag plugga hårt nästa vecka helt enkelt)



Såna här har jag ätit massor av nu! Hade en påse med frusna jordgubbar i frysen som jag tog upp igår och jag gick och värmde mer och mer hela kvällen igår och så hade jag jordgubbar i gröten imorse och helt plötsligt var dom slut! Ooops! Men gott var det! :D


Storforsen

Mycket bloggande idag. För en gångs skull! Jag är klar med översättandet på tre kapitel i Contemporary tourism nu, och det är de kapitel vi har hunnit gå igenom de senaste tre föreläsningarna. Är klar med halva geografiboken och nästan hela sista boken. Så det känns iaf liiite lugnare nu!

Ska ha en redovisning också om en turismaktör. Jag ska ha om storforsen, men inriktning på hotellet. Och då är det ju bra att jag har lite minne och kommer ihåg att någon har skrivit ett arbete om storforsen. Ringde ett kort samtal och snart får jag arbetet så jag har lite fakta att utgå från istället för att söka runt på alla internetsidor. Vilket jag också kommer att göra, men skönt att ha allt samlat på ett ställe liksom.

Jag kommer att ha en tråkig kväll nu. Omdet inte hade regnat så mycket hade jag farit hem till Anna en sväng, men orka cykla en halvtimme i spöregn?! Njaaa. Frå väl umgås med flickorna imorgon istället, om det inte regnar då :)


Are you the one?

Ett litet musiktips bara. And don't worry, ingen rå metal nu utan en lugn låt som finns med på min spotify-lista: "Lite lugn musik", så ni kan lyssna på den där.

Den heter Are you the one? med Timo Tolkki. Det är Sharon Den Adel som sjunger den här låten och den är bara jättefin! Så lyssna på den :)


Det kallas engelska

Jag höll på att skriva godmorgon, men kom på att det inte riktigt är morgon nu. Och jag har varit vaken sedan.. nio tror jag det var. Pluggat en del, haft lite pauser för rökning och pianospelande och nu tänkte jag köra på igen. Ska översätta en massa. Det lär ta.. hmm.. hela livet? Men man ska väl inte klaga nu, vi har ju bara böckerna och en del föreläsningar på engelska, och i trean ska vi ha ALLT på engelska. Det längtar jag inte efter. Men samtidigt, man lär ju hinna bli bättre på engelska under då första två åren när all litteratur is in english. Kanske ska börja blogga på engelska också? Haha ;P

Aja, tillbaka till pluggandet! Måste hinna bli klar med det här innan jag ska sova iaf :P

Hej och hå! (Jag är på bra på att komma på rubriker)

Inatt drömde jag mardrömmar och sov inte så bra. Scaary. Men jag var ändå duktig och gick upp åtta. Pluggade lite innan skolan för att kunna ge Sara boken på föreläsningen (vi delar på en bok eftersom det är så fruktansvärt dyrt med all denna litteratur). är klar med halva den boken nu och för fixa resten nästa vecka. Sen har jag läst igenom och översatt det viktigaste från ett kapitel i den andra boken. Den sista boken har jag nästan läst ut. Två kapitel kvar bara. Men den är så dryyyg. Och uppenbar. Så vi får se om jag orkar med det.

Okej, nog om pluggandet nu! Efter förläsningen idag var vi ett gäng som cyklade ner till stan för lite middag. Det var nice! Sedan gick vi till röstlokalen, men jag ska rösta på söndag i Älvsbyn eftersom jag är skriven där och ändå kommer att vara där i helgen. Och varför ska jag hem då? Joo, två anledningar:

1. På fredag är min och Linus tvåårsdag! <3
2. Min lillflicka fyller tio år idag så jag ska fira henne också! <3

Sen tillbaka för två föreläsningar på måndagen och sen är jag ledig resten av veckan och ska till Älvsbyn någon gång i mitten av veckan igen. Ska nog stanna här och plugga ett par dagar först, för det blir nog svårare när jag är i Älvsbyn och vill träffa allt och alla där.

Nu saknar jag min älskling massor! Åååååh. Men bara tre dagar kvar innan vi träffas! :)


Update

Kanske dags för en uppdatering? Vadhar jag gjort de seanste dagarna då? Hmm. Pluggat, umgåtts med umeå-vännerna, tränat (dock ytterst lite på grund av att jag pluggar typ all ledig tid ;P). Sen har det inte hänt så mycket mer! Nu ska jag strax fara iväg och hämta Erika på busstationen. Hon kommer hit i helgen. Vilket kommer att innebära en helt pluggfri dag imorgon. Vi ska gå på stan och på kvällen tror jag att vi ska umgås med Simon.Verkade som det i alla fall. Och det blir ju trevligt! :)

Har upptäckt en underbar grej! Jag är ledig i nästan en hel vecka veckan innan vi har första tentan. Så då ska jag nog hem till Älvsbyn. (Vet inte riktigt om man ska säga "hem" när man ska till Älvsbyn. För det är ju mitt hem på ett sätt, men ändå så bor jagju liksom här nu. Knepigt!). Kan sitta och plugga hemma hela dagarna och umgås med vänner på kvällarna. Och framför allt så kan jag mysa med min älskade underbara Linus! Måste bara se till att jag pluggar och inte bara gör roliga saker under den veckan då ;)


En massa pluggande!

Damn. Jag är dålig på att blogga. Men jag har varit upptagen typ all the time! Igår grillade jag med några från klassen + några tvåor. Idag har jag pluggat hela dagen. Shiiit. Hur mycket som heslt ju! Men det känns bättre nu än det gjorde imorse, så jag antar att det bara är att satsa på att pluggapluggaplugga till huvudet sprängs. Typ. Men nu är det färdigpluggat för idag! Har dock ställt larmet på tiiiiidigt imorgon för att stiga upp och plugga. När man väl tar tag i det är det inte så jobbigt. Har suttit från elva-halv tolv (och hade föreläsning kvart över åtta till tio) någon gång idag och för typ en kvart sedan fick jag nog och tar resten imorgon.

Imorgon ska jag renskriva de elva sidorna jag skrev från dagens föreläsning (skrivkramp imorse!). Det går ju så fort att jag ser knappt vad jag har skrivit eftersom det gäller att vara vääääldans snabb för att hinna och då ser det inte fint ut ;) Ska dessutom översätta allt till svenska. Vi har ju föreläsningar och literatur på engelska, men jag tycker att det är lättare att plugga in när det är på svenska. Så det ska fixas!

Sen har jag en föreläsning ett till tre och halv sju blir det lite bollsporter med klassen! Blir nice :)

Tomt här nu

Min älskling har farit hem och det känns väääääldigt tomt här. Saknar honom faktiskt mer nu än innan han kom hit. Nästan. Men det är ju för att man snabbt vänjer sig vid att ha någon här. Det är en vecka och sex dagar tills jag ser honom igen. Det känns som en hel fucking evighet. Shiiit.

Men jag ska klara det! Har ju vännerna i Umeå, mycket pluggande och en massa roliga utekvällar att räkna med. Och nästa helg är det tänkt att Erika och Linnea ska komma på besök. Och på lördagen ska jag dessutom fara på Disneyfest. Vi har en fest med temat disney och alla ska vara utklädda till disneyfigurer. Blir nog nice!

Ikväll skulle jag egentligen ha varit med på fest på Nydalahöjd, menjag har verkligen ingen energi. Bara hostar hela tiden. Var förkyld redan innan älsklingen kom och han var också förkyld och vi är bra på att smitta varandra eftersom det är svårt att inte vara mysiga och närgågna. Så nu har jag fått hans baciller också och min förkylning har blivit värre. Men det är värt det!

Har förresten gått väldans mycket. Eller två gånger på tre dagar har jag gått en mil. Först en mil när jag hämtade Linus på busstationen och så en mil när jag gick tillbaka med honom dit. Det tog nästan två timmar för oss att gå in till stan idag, haha. Men då får man räkna med en rökpaus, lite pusspauser (^^), pumpa-cykeldäck-paus, och söka efter en mack-paus. Typ ;)



Det här är mannen jag älskar. Nu och föralltid! <3

RSS 2.0