Ingen bra dag idag!

Hur mycket tror ni att jag orkade med att städa imorse efter förra inlägget? Svar: Ingenting alls! Känner mig helt död. Kan nu med säkerhet konstatera att det är förkylning jag råkat ut för. Trevligt.. Tur att jag bestämde mig för att skippa gymmet idag. Orkade knappt med våran föreläsning på tre timmar.

När jag gick mot bilen tänkte jag bara att livet är SKIT. Ingenting funkar bra för mig nu! Förkyld, ny kurs (vilket alltid innebär en massa stress innan man kommer in i ämnet), jag saknar Linus så mycket att jag överväger flera gånger per dag att skita i allt och sticka till Älvsbyn. Men sen när jag kom hem kom det där lilla ljuset i mörkret. Tentaresultat från fysiologitentan. Jag vågade först inte öppna det för jag var livrädd för att bli underkänd (i så fall hade min dag verkligen varit körd), men vet ni? Jag klarade det! Inget VG, men ett G och det duger så otroligt bra för mig just nu! Jag blev helt överlycklig över att slippa omtenta!

Nu ska jag försöka hitta energi till att renskriva dagens anteckningar. 25 sidor. Skoj. När det är bortgjord ska jag parkera rumpan i soffan och sträckse några avsnitt av Sex and the city. Det är såna här dagar man skulle ha haft en fungerande TV!


Kommentarer
Postat av: hanna

snygg header

2011-09-06 @ 18:42:54
URL: http://lemot.tumblr.com/
Postat av: Emma

Grattis till godkänt! Jag gick i Umeå också, socialpsykologi, och trivdes verkligen skitbra! Det är en himla fin skola med fina personer i :)

2011-09-06 @ 21:15:07
URL: http://thejournal.shapemeup.se
Postat av: Anonym

Usch!! Krya på dig!

2011-09-06 @ 23:24:59
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0