Såna där automatbilar

Min företagsbil har automatväxel. Har aldrig kört såna förut, så det var lite läskigt igår när det var första dagen. Jag lyckades tvärnita ett par gånger när jag skulle svänga för jag är van vid att trycka in kopplingen, och den pedalen fanns ju inte så det blev bromsen istället ;P Men idag har det gått bättre! Undrar hur det ska gå att köra vanliga bilar sen? Har fyra veckor kvar efter det här veckan och kör i snitt mer än 25 mil per dag. Från lunchen igår har jag hunnit köra 40 mil ;P Och ändå är jag ju i dikena för det mesta. Så när jag ska köra runt och kolla vägarna kommer det bli mycket mer. Men jag trivs, så länge jag har some good music är livet rätt härligt ;)

Och vet ni vad jag gjorde idag! Jag körde lastbil for the first time in my life. Det var roligt. Den var lång och det var lite svårt att veta hur långt jag kunde backa osv, men jag lyckades då iaf. Ska kanske ta lastbilskortet nån gång i framtiden när jag har råd :)

Wiiihoooooo!

Hej hej! Piggaste dagen hittills på jobbet! Wihoo!

Har kört omkring på en lång grusväg (från Lillpite till Arvidsträsk) och satt upp pinnar vid alla trummor. Kan säga att det är en hel del trummor! Har hunnit med drygt 30 idag. Hinner nog mer imorgon, för idag har jag gjort lite annat också :)

Klockan nio blir det lite planering inför Gävle här hemma hos mig. Ska bli grymt nice med festival!


Egen bil!

Idag har jag varit i Hortlax och fixat nå sönderkörda kantstenar. Sen har jag övat på att köra med släpvagn, haha. Fick köra runt på ett område och lämna av grejer från släpet, osv. Inte ofta jag kör med släpvagn minsann! Men det gick bra ändå, inte svårt :) Sen följde med en från ABL till Boden för att hämta en bil. Nu har jag en egen arbetsbil också! Wihoo! Ska ägna lite tid nu till att bränna skivor. Kommer köra bil resten av veckan på småvägar och markera ut vägtrummor, så mycket musik kommer att behövas! Nice nice ;D

Midsommarhelgen

Midsommar i Råneå var awesome! Vi hade superroligt helt enkelt. Åt god mat, drack öl, badade badtunna, spelade kubb osv. Mycket nice!

Igår var Linnea hos mig en stund och sen gjorde jag i princip ingenting. Var trött. Fortfarande förkyld och passade på att försöka vila bort förkylningen lite. Känns som att jag kör på för fullt trots att jag är sjuk. Jobbar fast jag borde vara ledig, sover borta fast jag vet att det blir mindre sömn, umgås med vänner och Linus när jag borde ta det lugnt, osv osv. Men man måste ju få leva liksom! :)

Idag har jag städat. Jag vaknade klockan åtta. Brukar tycka att söndagar är sega även om jag vaknar vid elva, så idag har jag sysselsAatt mig med att städa. Nu är det renare och finare än det varit på LÄÄÄNGE. Synd bara att det kommer bli stökigt igen på ett par dagar, hehe ;)

Kvällens planer är inga alls faktiskt. Får se om det dyker upp något. Måste iaf bli en tidigt kväll eftersom arbetsveckan börjar om imorgon och då ska jag upp fem igen ;) Alla arbetslösa vänner har vänt på dygnet och det har ju jag också, men åt fel håll ;)




Jag vet att jag har lagt upp den här bilden förut, men jag blir så glad av den. Några av mina fina älsklingstjejer är ju här och alla är så fina :D


Trevilg midsommar allihopa!

Har inte hunnit uppdatera senaste dagarna. Det tre timmarna som jag hinner vara vaken efter jobbet har jag inte varit hemma. Men inte mycket nytt har hänt ;P

Ikväll ska vi fara till Råneå och ha trevligt! Vi ska till Willes stuga. Grilla, dricka öl och chilla. Lite bad i badtunna också. Fast jag tror inte att det är någon bra idé för min del eftersom jaghar sjuk i snart två veckor och förkylningen ger sig aldrig.. Vill inte riskera att det blir sämra direkt. Men men, bikinin följer med iaf så får vi se!


Tjooo!

Jobbat hela dagen idag med. Och förkylningen börjar då släppa lite. Skönt. Nu ska jag fördriva bort lite tid. Ska sova hos Linus när han slutar klockan nio.

Ska passa på att vila lite medan jag väntar. Haha, jag gör inte så mycket annat nuförtiden ;)

Måndag

Det känns som att jag börjar få in mina nya jobb- och sovtider nu. Igår gick jag och la mig vid tio och idag är jag faktiskt ganska utvilad. Skönt :) Ligger ju dock ca sex timmar före Linus tider. Så nu när klockan är sex är det som att den är tolv för mig egentligen. Okej, tror inte att nån fattade det där, så vi lämnar det helt enkelt ;)

Ska hoppa in i duschen och göra mig klar inför kvällens äventyr som består av att vara hemma och samla energi. Vila vila VILA. Men det kan ju också vara lite intressant. Kanske?

Jag tog lite bilder idag på jobbet så att ni kan få se vad jag håller på med. Orkar dock inte lägga in dom just nu, så ni får vänta ;)


On my way back to reality

Fortfarande sjuk, men mår iaf lite bättre idag. Och imorgon SKA jag jobba! Blir ju en kort vecka eftersom det är midsommar på fredag och då är jag ledig. Blir skönt! :)

Idag har jag varit hos Linus i några timmar, men klockan tre for han till jobbet. Han slutar åtta. Får se om jag orkar träffa honom då. Min nya sovtid är ju nämligen klockan nio om jag vill ha åtta timmars sömn. Så vi får se :) Men kul att göra annat än att bara ligga hemma iaf!

För övrigt har jag nästan sett en hel säsong av vänner på två dagar. Så roligt har jag n är jag är sjuk ;)


Sjuk

Förlåt för dålig uppdatering. Ligger hemma och är sjuk, så har inte mycket att skriva om. Men här kan ni få en ledtråd till vad jag har gjort hela förmiddagen:






Jag tycker att den sista bilden känns väldigt ABBA-inspirerad. Don't know why ;)


Torsdag

Igår däckade jag klockan nio och sov stenhårt till fem. Fick mig alltså åtta timmars sömn för första gången den här veckan. Skönt var det! Kommer inte ihåg senast jag somnade så tidigt eller senaste jag sov så bra. Men lite utmattning kan kanske vara bra ibland för att man ska kunna få sig riktigt bra sömn?

Det har gått bra idag på jobbet. Har kört vält, lagt lite isolering osv. Fastnade med välten i leran ett par gånger, men tog mig upp :)

Pigg, frisk och glad?

Det var kul att Cissi sov över, dock alldeles för lite sömn. Shit, jag klarar verkligen inte att vakna fem varje morgon. Om jag i framtiden ska ha ett jobb där jag börjar sju så ska det vara där jag bor. Jag tänker inte köra över en timme på morgonen. Det tär. Och jag är förkyld och har pollenargei också. Perfekt. Känns som att jag bara klagar, men just nu orkar jag inte nå annat..

Alldeles nyss kände jag på mitt hår och insåg att jag glömt sköjla ur balsamet från när jag duschade för typ 10 minuter sen. SÅ PIGG ÄR JAG!

Kursdag

Imorse vaknade jag kvart i fem, gick upp, cyklade hem, åt frukost, skjutsade Linus till Öjebyn, köpte frimärken, postade brev och var klar med allt det klockan sju. Inte ofta man är så effektiv på morgonen! Sen har jag varit på kurs hela dagen. Kände som en riktigt vägarbetare eftersom jag tom SPIKADE PROVET i slutet av dagen. Tyckte det var bra gjort eftersom min trötta hjäörna egentligen inte ville ta in någon information ;)

Kom hem fem, har ätit middag och sen la jag mig i sängen och vilade ca en timme. Nu ska jag iväg på jobbmöte. Sen verkar det bli så att Cissi sover hos mig. Så jag hinner inte vila mer idag. Får vara trött imorgon också, helt enkelt. Och sova i helgen :)


Första dagen på jobbet

Idag jobbade jag första dagen som vägarbetare. Rätt roligt att ha på sig en sån där orange väst för alla saktade in när dom körde förbi. Känner makten med den orangea västen liksom ;P Något mindre bra är att jag fick jobba ute i regnet hela dagen och är redan förkyld. Men vi får hoppas att det inte blir värre iaf. Har ont i huvudet och halsen bara.

Imorgon ska jag på kurs. Hittar inte dit och vet inte nån annan som ska dit. Tydligen en massa killar och möjligtvis en thailänsk tjej. Men det blir säkert rligt! Kursen handlar om säkerhet på vägen. Typ hur man ska ställa ut varningsskyltar vid vägarbeten och sånt.

Nu sitter Linus här och spelar gitarr för mig. Vi ska fara och hyra en film strax. Orkar inte göra mycket ikväll. Sov kanske tre-fyra timmar inatt ;P Men man lyckas väl få in bra rutiner när man har jobbar några veckor :)


Dålig uppdatering

Har varit frunktansvärt dålig på att uppdatera här i helgen. Men det är studenthelg, så jag har inte haft många minuter lediga. Har dock haft grymt kul! På en timme kommer släkten hit på studentmiddag. SKriver mer senare :)

Fixning av lastbil

Nu har vi varit hos Alice och pyntat lastbilen med träd, ballonger och lakan. Den är superfin! Men jättehög och jag kommer aldrig våga klättra upp där i mina höga klackar ;P Aja, det MÅSTE ju gå :)

Nu väntar en lugn kväll. Har laddat hem lite Vänner att se på. Men jag är lite kluven. Samtidgt som jag VET att det kan behövas en lugn kväll är jag gode sugen på att göra något. Men jag får väl ladda upp inför morgondagen istället :)

Kunde inte vända på bilden ;P Men så här ser min fina mössa ut. Och den passar ju nästan till min kofta som är svart och guldig ;)

Klassens dag

Har haft en bra Klassens dag. Vi var ju hos Gunnar. Hade lite problem med att hitta dit,men när vi väl kom fram gick allt superbra :) Körde femkamp med olika roliga grejer. Typ fälla upp och fälla ihop notställ, musikfrågor och annat skojsigt.

När jag hade skjutsat hem alla träffade jag Linn och vi övade på låten vi ska sjunga imorgon. Om vi nu inte får för oss att skippa det ;P Men det ska nog gå bra :)

Ikväll har jag mycket att göra. Tror jag. Får se hur det blir. Men det ska bli en lugn kväll iaf :)


Dan före studenten ;D

Godmorgon allihopa! Antar att många har sovit lite bättre än mig ;P Vaknade tre och kunde inte somna förrän kanske halv sex. Sover man med två snarkande killar är det svårt att somna om när man har vaknat ;P

Idag ska vi till Norrfjärden. Klassen ska fara och hälsa på Gunnar. Och ikväll ska jag ha en VÄLDIGT lugn kväll. Shit alltså. Kan behöva en dags paus innan det är hårdkörning fredag och lördag. TAGGA! :)

Utsparken

Det här är första inlägget på min nya dator! Wiihooo! Har varit och hämtat den på OK idag :)

Idag hade vi Utsparken. Det var rätt roligt. Först hämtade vi en massa grejer. Såna grejer tycker jag ä'r riktigt kul, ä'ven om jag blir så stressad att pulsen är uppe i typ 350. Sen slickade Frida grädde från mig. Och så körde vi dragkamp i såpa och vi kom tvåa trots att vi bara var tjejer. Bra jobbat tycker jag! Och så har vi ätit äckliga muffins. Det var hemskt ;P

Har en massa roliga planer för kvällen. Blir lite festande. Fast inte så mycket för min del eftersom jag måste vara på topp imorgon, haha ;P

Har inga bilder här än. SKa fixa det nån dag då jag har tid. Känns som att det är rätt fullt upp nu under studentveckan ;)

Hittar itne webbkameran heller. Så bilder får ni nån annan gång ;)

Balen

Nu har vi kommit hem. Har varit och tittat på alla våra vackra kompisar på balen i Piteå. Det var jag, Johanna, Jessika, Erika och Stina som for. Jag tog bilder med Jessikas kamera, så jag har inga bilder just nu ;P Ska sno lite bilder av Johanna och Jessika sen :)

Men dessa fyra bilder tog jag iaf med mobilen:








Hehe, oooooops!

Oj oj OJ OJ. Hehe, vi hade kul igår i Vicktors lilla partyboda. Körde treman och drack lite öl. Verkar dock som att jag inte tål nå alkohol ALLS längre. Weird. Kvällen slutade väl inte riktigt som jaghade tänkt mig. Men whatever. Nu är det en ny dag och problemen är borta ;)

Sitter och äter frukost nu. Polarbröd med ost. Supernice! Klockan tre ska jag och några till fara och titta på balen i Piteå. Ska blir roligt att se hur fina alla är :)

Måndag!

Idag har jag tömt skåpet i skolan, lämnat tillbaka sista skolböckerna, övat studentsången, pratat lite med mina classmates, blivit intervjuad av tidningen och sen inte så mycket mer.

Ikväll blir det nog lite partajande hos Viktor! Jag VET att det är måndag, men wtf, det är studentvecka så det är bara att köra på! ;D Och så känns det som att det skulle vara kul om jag, Hanna, Vicktor och Anders gjorde nå skojsigt innan vi går ut. Så det blir nog nice ;D Om det nu blir nå. But I hope soooooo! :D

Här får ni en übergammal bild på mig ;P Bara för att jag var så fjortis och lejd! ;P


Godmorgon!

Har hunnit vara ute en sväng på min inlines. Men det började småregna och då fick jag panik och vände för jag tänker inte riskera att bli förkyld nu. Det verkar dock som att det aldrig började regna på riktigt. Men men, ibland är det bra att ta det säkra föra det osäkra ;P

Hur som helst så är det ju STUDENTVECKA nu. Shit, vad tiden går! Och shit vad ROLIGT vi ska ha den här veckan. Imorgon ska jag nog fara och titta på balen. Jag ska inte gå själv. Kändes så onödigt dyrt för en kväll, och jag är fattig. Så jag får se när några av mina vänner ska gå :)

Fredagkväll blir det studentfesten i Piteå och på lördag far jag med tjejerna på farmen i Boden. Blir säkert lite festande nu under veckan också. Åååååh, vad roligt!  ;D


Na na na na na na

Jaha, så vad har hänt resten av dagen då? Släktingarna från Göteborg var här, jag har varit en sväng hos Linus och sett en film och sen for jag hem och såg ett avsnitt av FUll frys med syskonen. Nu har jag snott mammas dator och funderar på att se ett par avsnitt av Cougar Town på casttv. Men först måste jag lyssna på lite musik och kolla lite bloggar.

Jag längtar efter min nya dator! Och jag längtar efter studentveckan som börjar IMORGON. Men jag tänker inte vara onykter hela veckan. Bara halva ;P

I wont cry

Jag har spenderat förmiddagen på nationnaldagsfirandet uppe i kyrkan. Jag har lyssnat på när Brasset för sista gången. Sen fick Linus ett stidendie och morfar spelade med dragspelsklubben. Träffade Johanna där. Och så träffade vi Alexandra och Theo. Kan erkänna att jag är liiiiite sugen på att ha en liten bebis. Fast när jag tänker på att jag knappt kan ta hand om själv inser jag att det inte är någon bra idé ;)

Nu ska vi äta lite och sen kommer våra släktningar från gbg hit :) Funderar på att baka en ananaspaj så vi har något gott att bjuda på. Får se om jag orkar :)


Bild från Rhodos.



I wont cry
I'm telling you that
I wont cry
And even if I do,
it's not because of you
I promise you that
I wont cry

Mitt hår är grönt

Igår var Johanna och Christoffer här. Vi spelade kort, pratade, lyssnade på braig musik (Hey Jude, hehe) och så var vi ute en sväng i lekparken. Vi märkte att våra rumpor har växt sen vi var yngre. Det blev lite trångt i gungorna ;)

För övrigt så har jag kommit på att mitt hår är grönt. Jag färgade det i fredags och kunde inte komma på vilken färg det blev. Det blev liksom konstigt. Men igår såg jag att håret går i grönt. Typ khaki-grönt. Hmm. Vad kan man göra åt det då? ;P


Nya skor!

Idag har jag varit i stan och jag har hittat precis vad jag behöver. En liten gul klänning att ha somriga utekvällar, en bodylotion (jag vet att jag redan har ungefär 10758 såna redan, men ändå ;P), lipbalm och två par skor. Tänkte ju bara köpa ett par, men det blev ett par klackade pumps och ett par platta. Känns bra :) Är supernöjd faktiskt!

Ikväll var jag sugen på att dra ihop en spelkväll. Spela kort och andra spel. Det verkar som att det bara är jag, Johanna och Christoffer som kan var med. Men det blir ju nice det med ;)


Hela dagen har jag gått runt och nynnat på "Hej, mitt vinterland". Haha, jag är knäpp, jag vet. Det är ju typ sommar nu. Men nu lyssnar jag på Hey Jude. Den är beroendeframkallande. Älskar den låten :)

"Take a sad song and make it better"

Filmkväll och långhåriga män

Nu skriver jag på stationära datorn. Ni kan räkna med lite mindre inlägg nu medan jag inte har någon dator. Men jag har beställt en, så på en vecka borde jag ha en igen ;)

Under kvällen har jag varit hos Ida på filmkväll. Vi tänkte fara till storforsen, men vi blev så få så vi bestämde oss för att se film istället. Vi såg först en rysare och sen en komedi. Och jag BORDE inte se rysare. Jag blir så sjukt rädd jämt. Fast samtidigt gillar jag adrenalinkicken ;) Hur som heslt så har vi haft en trevlig kväll :)

Imorgon ska mamma till stan, så jag bestämde mig för att följa med och söka efter ett par nya skor. Jag skulle verkligen behöva ett par nya, snygga, svarta, klackade skor. Så jag ska se vad jag kan hitta :)



Jag vet att jag har lagt upp den här bilden förut, men det var ett tag sedan. Samuel frågade idag om jag gillade långhåriga män eftersom jag tyckte att en kille i en av filmerna vi såg var sjuuuuukt snygg. Han var långhårig. Och när vi var i Bulgarien kunde jag itne sluta titta på en långhårig man. Att han var över 30, tysk och hade fru och barn spelade ingen roll. Titta går ju alltid. Eller hur? ;) Men poängen är att han antagligen har rätt. Jag gillar långhåriga män, men dom måste se bra ut. Jag menar, vem som helst ser inte bra ut i långt hår. Men snubben på den är bilden är så frunktansvärt het att jag skulle kunna titta på honom i evigheter ;)

Sista inlägget

Jag har hittat en dator som jag ska köpa. Ska klicka hem den strax.. Kanske ikväll. Behöver lite tid att komma över den gamla, haha ;) Snart ska jag fara till skolan och lämna in den här. Så det här är sista inlägget på den här datorn.

Sen idag ska jag på begravning. Det är min gammel mormor som har dött och jag och Erika ska sjunga på begravningen.

Separationsångest

Under kvällen har jag umgåtts med Johanna och Christoffer. Först var vi hos Christoffer och sen kom vi på att vi ville se Lejonkungen 2 (vi såg ettan för någon vecka sedan) och dom hade den bara på VHS, så vi for till mig eftersom min familj är så modern att vi fortfarande har en VHS ;)

Och nu har jag en enorm separationsångest. Jag ska lämna in min dator imorgon. Den har ju varit en sån bra vän i ensamma stunder. Och jag kollar redan på en ny. Känner mig nästan lite otrogen ;P Men man måste ju liksom gå vidare. Man kan inte ha samma dator hela livet ;)

Överförning av bilder

N ska jag ta mig tid till att skriva blogg. Har haft fullt upp all day long. Snart kommer Amanda hit och sju ska jag och Joh fara till Chris. Så jag har inte många lediga minuter ;)

Jag håller på att föra över bilder från den här datorn till den stationära. Det tar ett tag måste jag säga.. Men jag har iaf kommit till 2009 nu. Så på nån timme borde jag iaf vara klar. Fast det har jag ju inte tid med nu. Så jag tar det senare ikväll :)


Stressad!

Jag trodde att det här sklle bli en lugn dag, men plötsligt har jag massor att göra! Efter en veckas semester är jag inte så van ;)
Dagens planer är att fara förbi Ingrid, fara till SV Nord och försöka få tag på mina låtar eftersom Jonas inte svarade igår fast jag försökte få tag på honom hela dagen. Alltså far jag til lSV Nord och ser om nån annan kan hjälpa mig. Sen ska jag till skolan och prata med Gunnar om mitt projektarbete, lämna in projektrapporten och eventuellt låtarna om jag år tag på dom. Efter det ska jag och Anders gå till Piteå-Tidningen och prata med dom om musikskolan. Sen ska jag till gymmet och köra ett dunderpass innan jag ska hem och äta middag. Så hela dagen är planerad :) Ikväll ska jag kanske umgås med Johanna och Christoffer. Fast Chris var inte säker eftersom han fyller år idag och kanske skulle få besök.

Så ser min dag ut ;) Och justja! Jag ska tömma min dator också. Den ska lämnas in senast imorgon.

Stressad!

Jag trodde att det här sklle bli en lugn dag, men plötsligt har jag massor att göra! Efter en veckas semester är jag inte så van ;)
Dagens planer är att fara förbi Ingrid, fara till SV Nord och försöka få tag på mina låtar eftersom Jonas inte svarade igår fast jag försökte få tag på honom hela dagen. Alltså far jag til lSV Nord och ser om nån annan kan hjälpa mig. Sen ska jag till skolan och prata med Gunnar om mitt projektarbete, lämna in projektrapporten och eventuellt låtarna om jag år tag på dom. Efter det ska jag och Anders gå till Piteå-Tidningen och prata med dom om musikskolan. Sen ska jag till gymmet och köra ett dunderpass innan jag ska hem och äta middag. Så hela dagen är planerad :) Ikväll ska jag kanske umgås med Johanna och Christoffer. Fast Chris var inte säker eftersom han fyller år idag och kanske skulle få besök.

Så ser min dag ut ;) Och justja! Jag ska tömma min dator också. Den ska lämnas in senast imorgon.

Godmorgon!

Träningsvvärken i mina axlar är helt enorm idag. Började känna av axlarna lite redan igårkväll faktiskt. Shiiit, det känns som att jag är superotränad. Men efter en veckas uppehåll (flrutom de två gångerna på gymmet i Bulgarien) så är det inte så konstigt att man får träningsvärk. Speiellt inte efter ett sånt superduper-pass som jag lyckades få till igår. Me like! :)


Trevlig kväll!

Har haft en supertrevlig kväll med tjejerna! Vi har grillat, ätit en massa, spelat spel, pratat och skrattat. Supernice! Nästa lördag ska vi ha förfest hos Cecilia och sen drar vi ut på farmen. Det kommer också bli grymt kul!

Här kommer lite bilder:


Take a sad song and make it better

Jag har varit duktig och packat upp resväskan nu. Kändes som att det skulle ta en evighet, men det gick ju rätt snabbt. Typ bära kläderna från väskan till tvättkorgen ungefär ;)

Klockan sju kommer girlsen hit. Det ska bli kul! Kommer att kännas så tråkigt att vi inte ska gå i samma klass längre. Tycker att vi alltid har så himla roligt tillsammans ju! Men men, man kan ju träffas ändå. Fast till hösten far alla åt olika håll, så det blir svårare då..

Det här var för typ ett år sedan när vi grillade:




Projektrapporten

Sådär, nu tror jag att jag är rätt klar med projektrapporten. Ska fundera på om det finns något att tillägga. har ju ända tills imorgon på mig.

Nu ska det lagas middag! :)

Fullt upp!

Det som såg ut som en rätt oplanerad dag blev en rätt full dag. For till gymmet och körde ett dunderpass för axlarna. Superskönt att träna igen! Tränade ju bara två gånger på gymmet i Bulgarien, så jag har saknas att bli stark ;)

Sen hade jag min sista gymnasie-lektion ever. Bas. Shit, vad jag blev nostalgisk nu! Jag vill inte lämna gymnasiet och ge mig ut i världen ;P Eller joo, det vill jag. Men samtidigt känns det tråkigt att lämna allt bakom sig.. Aja, strunt samma. Finns ändå inget man kan gra åt saken!

Sen hade jag lite betygssnsck med Nylén. Trodde inte att jag skulle få VG i eng c. För hur mycket har jag satsat på den kursen? Typ inget. Orkar inte plugga författare hela tiden. Efter det for jag, Reb och Hanna till ungdomsmottagningen ett tag och hängde där. Sen for jag hem och hämtade bilen och for till konsum för att handla till ikväll. Och så har jag ringt lite samtal också för att få ordning på mitt projektarbete. Och så ska jag tydligen fara och prata med tidningen imorgon. Så det blev rätt fullt upp.

Nu ska jag skriva en projektsrapport. Ska lämna in den imorgon, hehe. Men man jobbar ju på bäst när man har en tajt deadline så det är bara köra på ;)


Godmorgon!

Igår klockan nio slutade Linus jobbet så då for jag dit. Vi "såg på film". Jag halvsov genom filmen, haha. Sen gick vi och la oss tidigt. Klockan kan inte ha varit mer än 11-12 nånting. N har han farit iväg på jobbet och jag är hemma och äter frukost. Dagens planer är gymmet, bas-och-gitarr-lektion, um och ikväll kommer tjejerna hit och grillar. Känns som att det kommer att bli en toppendag! Vi får se om jag hinner färga håret också, annars tar jag det imorgon :)

Ha en bra dag allihopa! :D

Bilder från Bulgarien

Snodde några bilder från Christoffer. Fler bilder kommer senare :)

Utsikten från vårat hotellrum



Så här såg det ut på natten


Så här ser jag ut när jag försöker komma på hur man gör rökringar. Lyckades inge vidare ;P


Jag och Ida :)


Jag vågade sjnga karaoke inför en massa folk. Läskigt ;P


Gratis alkohol ledde till en del drickande ;) Färgglada drinkar och några ölglas intogs några kvällar :)


Vi hittade Coop. Dock i ganska mycket mindre format än i Sverige ;)


Presenter

Jag har faktiskt sovit ungefär två timmar idag. Känns bra :) Mår helt konstigt. Är som trött och magen känns tom, vilket kan bero på att jag inte har ätit så bra idag. Är egentligen hungrig, men känner mig nästan illamående av tanken på mat och är inte sugen på något. Det brukar vara så när jag in te har sovit. Men jag har då ätit lite middag iaf, och sen lite fika eftersom morfar och Eivor är här och firar mig :) Lite mycket fika på sista tiden? Ojaaa. Haha, är faktiskt lite less ;)

Jag har fått lite presenter också. Skålar, en kruka med en blomma i, en glasburk att ha typ kakor eller nåt i, ett halsband, nå som jag inte vet vad jag ska kalla det och så pengar. Känns som att jg bara får flytta-hemifrån-grejer nuförtiden. Fast det är ju bra eftersom det bara är ett par månader kvar innan jag skaffar eget ;)

Födelsedag

Har försökt sova lite, men det går inge bra ;P Så jag vilar lite bara. Jag fyller år idag. Det har jag nästan glömt bort. Men jag fick födelsedags-känslan när jag kom hem och såg lite presenter på köksbordet. Spännande! Känner mig p gränsen till för gammal för att få presenter faktiskt, och jag hade inte tänkt på att jag skulle få det. Men det är ju alltid kul :)


Bulgarienresan

Nu är det en hel vecka sedan jag skrev något här. Hyrde en dator i Bulgarien, men den var så seg så det gick inte att blogga eller vara inne på facebook. Det var ju ltie tråkigt. Fast jag måste erkänna att jag inte har saknat datorn ;) Har haft grymt kul hela tiden!

Vi bodde på hotell Miramar. Det var fint! och vi hade ju all inclusive, så vi åt MASSOR varje dag, haha. Och efterrätter efter både lunch och middag. Ska faktiskt bli skönt att börja om med lite bättre matvanor nu efter att ha ätit alla möjliga onyttigheter i en vecka ;)

På kvällarna satt vi i baren på hotellet några kvällar. En kväll drack jag bland annat tequila och mastika. Och det var inte små shotar som i Sverige. Skulle gissa på ungefär dubbelt upp faktiskt ;P Och så drack jag och Samuel öl nästan varje kväll medan Christoffer och Ida höll sig till drinkar. Vi hade gratis alkohol om ni undrar, haha. Annars hade vi itne druckit så mycket :)

På dagarna låg vi mest vid poolen och stekte. Dom hade en massa aktiviteter under dagarna. Jag och Ida var med på vattengympan en dag, och sista dagen var vi med i en cocktail-tävling. Och fredagkväll var vi med på karaoken. Eller jag var med, dom andra kollade på. Jag sjöng Hero av Mariah Carey. Efteråt kom två tyska tjejer på kanske 10 år fram till mig och sa: "You sing very good". Då blev jag glad ;)

I lördags åkte vi buss in till Taverna. Jag tycker att vi har varit väldigt duktiga på att fråga oss fram och även att hitta själva. Problemet är att många som bor där inte kan mycket engelska. Men vi lyckades ändå ;)
I Taverna gick vi omkring på en stor open-air-market. Alltså en utomhus-marknad kanske man kan säga på svenska? Jag köpte bara jorgubbar. Men alla som känner mig vet väl hur mycket jag älskar jordgubbar? och lyckan när jag såg att det fanns jordgubbar går ju typ inte att beskriva ;)

Och så köpte jg en spritflaska som jag egentligen inte fick ta med mig hem eftersom jag är under 20, men det gick bra ändå ;) Och jag hade ett ciggpaket för mycket också, men jag klarade mig, haha :)

Idag är jag otrolig trött! Vi skulle vakna halv två imorse (eller snarare inatt ;P) för att hinna få oss nåt att äta innan vi skulle åka med bussen till flygplatsen. Vi gick och la oss vid tio för att hinna få lite sömn, men det gick ju itne så bra att somna så tidigt.. Så med andra ord har sömnen inte blivit så bra det här dygnet. Längtar efter att få sova ikväll ;)

Bilder kommer sen! Ska sno lite bilder av dom andra ;)

RSS 2.0