No more blondie

Det var kul att träffa Linnea igår! Vi gick på stan och jag köpte ett par nya svarta leggins. Mina gamla var sååååå nötta och trasiga. Och jag kan ju behöva ett par nya imorgon, för då ska jag, Jessika, Josefina och Alice fara på farmen! Blir nog grymt kul! Måste förresten fara å hämta min biljett idag.. Det hade jag ju nästan glömt!
Köpte även ett par ringar och ett par örhängen. Förut hade jag nästan aldrig ringar, men nu känns det så TOMT när jag inte har nån. Så det har blivit lite inköp av ringar på senaste tiden, haha.

Kom hem typ halv nio igår och hade en riktigt lugn kväll. Spelade kort med mamma, pappa och Linus, stickade lite, läste bloggar, osv. Sen kom Linus! Då spelade jag kort med Linus och Linus (hehe, tjorvigt när dom heter samma sak ;P). I min familj brukar det alltid bli mycket kortspelade när vi går mot mörkare tider. Det är ju så mysigt att sitta inne och spela kort då ;)

Linus har sovit här för första gången på läääääänge. Vi har inte kunnat sova tillsammans eftersom båda har hostat så mycket, haha.

Imorse färgade jag håret brunt och nu har jag i röd färg. Hoppas att det blir bra, och inte FÖR rött, hehe :)



Bye bye blondie!!! ;)

Piteå idag

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen och nu sitter jag och äter frukost. Kvart i tolv ska jag åka buss till Piteå. Ska hälsa på Linnea! Det blir nog roligt! Känns som att det var evigheter sen vi träffades sist :O Vet inte riktgit vad vi ska hitta på idag, men det blir garanterat kul, haha!

Boda Borg!

Boda Borg var kul! Vi klarade fem banor, men var nära på måååååååånga fler, haha. Hade vi haft en timme till på oss så hade vi nog klarat fler. Fast vi hade inte orkat hålla på en timme till, så det blev väl rätt lagom ;)

Nu har jag nyss spelat kort med mamma och Linus. Det är kul, för av någon anledning så förlorar alltid mamma. Och då slipper ju jag förlora ;)

Yesterday

Det blev en trevlig dag/kväll igår! Fick ju träffa Linus igen och mysa lite :) Vi skulle kunna göra en host-kör för nästan hela tiden är det någon av oss (eller båda) som hostar, haha ;P

Sedan for jag direkt vidare till skolan där det var styrelsemöte för musikskolans vänner. För en gångs skull blev det ett kort möte på bara drygt en timme. Skönt!

På kvällen hade vi ju folk här för att brorsan har fyllt år. Vi pratade, spelade, såg på film, osv. Tror att alla hade farit hem vid halv ett nån gång och jag somnade typ en timme senare.

Idag ska jag till Boda borg med Johanna, Christoffer, Josefina och Alice! Det blir nog jättekul, för vi är ju GRYMMA! ;D

Lite shopping :)

Det blev liiite shopping igår ändå, haha. En tröja, skor, en enorm temugg, två ringar, örhängen och hårfärg (två stycken eftersom jag måste färga brunt innan jag färgar rött ;P). Men jag är då väldigt nöjd med mina inköp!

Igårkväll var Johanna och Christoffer här. Vi spelade kort och såg på film :) Det var kul!

Idag ska jag plugga lite och sen ska jag på vårdcentralen och kolla om jag behöver pencillin mot min hosta som aldrig vill ge sig. Sen hoppas jag att jag ska hinna träffa Linus! Han har ju varit borta i en evighet, och jag saknar honom. Men han kommer hem i eftermiddag!

Kvart i sex är det styrelsemöte för musikskolans vänner och klockan åtta kommer folk hit för att min bror har fyllt år :P Så det blir väl folk här typ hela kvällen!


Piteå idag

Snart ska jag och Lina fara till Piteå. Det blir en syster-dag :) Och så ska vi hämta mamma också innan vi far hem. Idag ska jag inte shoppa nå mycket, för jag har inte så mycket pengar över den här månaden. Måste ju ha råd med boda borg, farmen (?), hårfärg, mobilräkning, osv. Så jag ska vara lite snål idag ;P


Bilden är två år gammal, haha :P


Höstlov!

Det blev en lugn fredagkväll igår. Eftersom jag och Linus inte har blivit riktigt friska än så såg vi på tv typ hela kvällen. Såg på Idol och det där nya programmet med Måns Möller. Och så brottades vi å så, och jag tycker då att jag vann, haha :)

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har duschat, städat och gjort en uppgift på religionsprovet. Haha, tänkte att det är lika bra att börja med hemprovet nu, för om man göra lite i taget, så slipper man ju göra så mycket på en gång. Och så måste jag förbereda svenskan också. Men jag tänker inte plugga på lovet, för då ska man vara leeeeeedig :)

Senare idag ska jag till Skellefteå. Ska lyssna på en kör där Ulf är med och sjunger. Ska bli kul, för jag har hört att dom är bra!


Torsdag (Känner att rubriks-fantasin är på topp!)

Jag har varit väldans trött hela dagen. Det känns att förkylningen sitter kvar än! Gaah, jag vill bli pigg och frisk igen! Men jag mår ju mycket bättre nu än för ett par dagar sen, och det är ju positivt :)

Idag efter skolan for jag, Linus, Miriam och Nicklas till Luleå. Där sprang vi runt i olika affären för att hitta en mössa åt Nicklas. Och så åt vi på max! Och så kollade vi lite mer affärer, men jag köpte ingenting. Känner mig för fattig ;P Sen körde vi hem och när vi kom till älvsbyn var det bara typ en halvtimme kvar innan jag skulle vara på möte med Musikskolans Vänner, så jag orkade inte fara hem före. Jag gick till Konsum och köpte garn, haha. Hade lite att göra när jag var hemma och var sjuk hela dagarna, så jag började göra en halsduk ;P
Mötet med Musikskolans Vänner gick väl gode bra. Lite smådrygt, men jag var hemma typ kvart över nio iaf, så det höll ju inte på så jättelänge och det var ju skönt :)

Onsdag

Idag har jag varit i skolan för första gången på nästan en vecka. Är fortfarande inte frisk, men lite friskare iaf. Har orkat vara vaken hela dagen :) Först var jag i skolan. Hade tre lektioner idag och det gick bra! Ovanligt trött, men annars var det helt okej! Och sen for jag till Linus efter skolan :)

Jag for hem och åt middag och firade pappa som fyller 45 år idag. Han är gammal! Snart är det ju dags för 50 årskalas, hehe!

Sen har jag varit med Linus, Miriam och Nicklas i Linus bands replokal och chillat. Och nu är jag hemma och har gjort psykologiläxan. Har börjat läsa lite av svenskan också. Tänkte att det kan ju vara bra att få lite idéer till vad man ska prata om iaf ;P


Uppdatering :)

Känner att uppdateringen här inte är jättebra. Men hur kul är det att läsa om att jag är sjuk? För jag har ju som inte mycket annat att skriva om ;P

Igår var Linus här några timmar :) Han har också varit sjuk, men eftersom båda mår bättre och vi är sjuka på samma sätt så gick det bra att träffas ett tag :)

På kvällen hade brorsan kört i diket på vägen hem från vistträsk, så jag fick fara å hämta honom. Och jag kan lova att man inte såg bra, så jag hade också kunnat köra i diket. Jag såg typ närmaste relexpinnarna, men inte längre :P Det snöade jättemycket och var mörkt. Så om man inte vet hur vägen går så är det svårt ;P

Idag har det inte hänt så mycket. Jag och Lina har varit hemma. Fast vi har faktiskt varit på konsum en sväng också! Jag behövde garn. Kändes bra att få komma ut igen efter att bara ha varit hemma i en evighet. Och imorgon hoppas jag att jag ska orka fara till skolan också! Har engelskaprov och det känns som att det kan vara bra att göra bort det innan höstlovet. Och det är engelska B som jag ska ha prov i imorgon, så jag behöver inte plugga typ nå. Det brukar ju vara gode lätt. Bara man kollar igenom glosorna (som nästan jämt är ord man kan, haha ;P) så är det lugnt. Grammatiken pluggar jag inte på, utan går på känsla. Lättare så ;)

Ingen feber idag

Idag har jag varit vaken nästan hela dagen! Blev inte många timmars sömn inatt. Gick och la mig tidigt, men kunde inte sova. Sov nån halvtimme lite då och då, och från klockan sju sov jag ett par timmar i sträck och det var skönt :)

Lina är också sjuk, så vi håller varandra sällskap. Myser framför tv:n, spelar spel på mobilen, osv. Imorgon ska båda stanna hemma från skolan, så det blir väl något liknande då skulle jag tro.

Jag hoppas att jag är frisk på ett par dagar! Jag har då iaf inte haft någon feber idag, och jag har inte tagit alvedon eller panodil på heeeela dagen. Framsteg? :)

Har dock inte haft någon energi. Har inte kunnat äta mycket nu när jag har varit sjuk så jag har väl som känt mig allmänt svag. Men idag har jag kunnat äta liiite mer iaf, så det är ju positivt! Men jag måste säga att det är väldigt ovanligt att jag inte ens är SUGEN på något. Jag menar, sötsaker brukar ju typ alltid kunna gå ner, haha. Men inte nu :P Konstig känsla ;)

Bättringsvägen?

Igår halvsov jag hela dagen. Jag var uppe en halvtimme och såg på tv, lite senare gick jag upp för att äta, sen såg jag nästan hela idol. Resten av tiden låg jag i sängen och halvsov. Jag gick och la mig före 10 igår och vaknade vid halv tolv idag. Och inatt har jag faktiskt kunnat sova liiiite bättre, så det känns som att det är på bättringsvägen. Men jag har inte på långa vägar sovit lika bra som vanligt. Och i vanliga all sover jag kanske sju timmar, och inatt har jag sovit 14. Ni ser skillnaden?!? jag var beredd på att det skulle vara som förra natten. Då kollade jag på klockan när jag vaknade och märkte att jag hade sovit en timme. Inatt var jag säker på att klockan skulle vara typ tre, men då var den över sju. Så några timmar har jag lyckats sova :)


Sjuuuuuuuuk

Senaste dygnet har jag spenderat mesta tiden i sängen. Har sett tre avsnitt av Vänner och så har jag försökt sova. Jag har "sovit" i ca 18 timmar, men jag måste tillägga att jag vaknat typ hela tiden, så det har nog aldrig blivit mer än en timmes sömn i sträck. Har haft så sjukt ont i halsen, har hostat och då har det gjort ÄNNU ondare. Så ont att man bara vill skrika och gråta typ. Och så har jag varit snuvig och haft feber. Nu tror jag iaf att febern är borta. Känns som det iaf :) Men jobbigt är det!

Dålig information

Jag har ont i halsen idag och låter typ som en kråka. Det känns som att jag har en förkylning som aldrig riktigt blir allvarlig. En del dagar nyser jag jättemycket, en del dagar har jag ont i halsen och ibland mår jag bra på dagen, men är täpp i näsan på natten och kan inte sova. Enligt Linus har jag till och med snarkat ;O

På grund av halsen blev det ingen konditionsträning idag, utan bara styrketräning. Vågade inte köra så hårt, för det är ju inte bra att träna om man har ont i halsen :P Men jag körde det som gick, och det gick faktiskt bra! :)

Och nu måste jag bara få klaga lite... Om man ska ha prov och HELA klassen har missuppfattat vad det är vi ska kunna; är det då klassen som har drabbats av tillfällig minnesförlust eller kan det möjligtvis vara läraren som gett ut dålig information???
Extra irriterande var att hon fick det att låta som att allt var vårat fel och att hon faktiskt hade gett oss ett papper på vad vi ska kunna. Jag kan inte komma ihåg att vi har fått något papper, för hade vi fått det hade jag ju pluggat på det som stod. Och sen är det ju som en sak om det är EN som missuppfattat, men om hela klassen gör det?!? Och vi hade ju faktiskt pluggat, men tydligen inte på rätt saker. Och vi hade frågat: "Är det det här vi ska kunna till provet?" och då har hon svarat ja, men inte sagt: "Jaa, och så är det ju dom här sidorna också". Näää, jag blir bara irriterad. Men jag försökte iaf göra provet och jag kunde då iaf det som jag visste att vi skulle plugga på, och så chansade jag på resten. Gaaaaaah.

Grop och träning

Idag har jag två lektioner, men jag kommer nog att missa lite av båda, för jag ska till tandäkaren klockan elva. Jag har nån i grop i en tand där det finns risk att det blir hål i framtiden, så idag ska den gropen fyllas i så att jag inte kan få några hål. Det är ju bra :)

Jag längtar till dagens gympass! Jag ska träna biceps idag och just nu tycker jag att det är roligast :) För några veckor sen tyckte jag att axlat och triceps var roligast, och före det tyckte jag att ben var roligast. Men nu är det biceps som gäller, haha :)


Always look on the bright side of life


Tisdagkväll

Igårkväll var jag på gymmet en sväng, men det var så mycket folk så jag kunde inte göra allt jag ville. Grejer var upptagna osv. Det är ju lite irriterande ;P

När jag hade varit på gymmet umgicks jag med Linus, Morgan, Vicktor, Martin, Miriam och Miriams pojkvän. Det var trevligt! Vi spelade lite guitar hero och så spelade vi ett sällskapsspel med Bamse ;)




Universitetet i Luleå

Godmorgon! Idag ska alla treor fara till Luleå och få spana in universitetet där. Jag har inte planerat att plugga där, men det skadar ju aldrig att kolla iaf :) Tidigare har jag ju bara varit på området, men aldrig inne i själva universitetet. Kan ju vara kul att se hur det ser ut där! Och det kan ju finnas nån utbildning som man blir intresserad av... Det vet man aldrig :)


Triceps

Idag har jag tränat triceps. Vanligtvis brukar jag träna triceps och axlar under ett pass, men idag blev det bara triceps, för jag kände att jag behövde lite variation :) Lyckades även öka lite i ett par övningar och det är ju alltid kul! Det känns som att jag har stått stilla ett tag och det känns ju nästan lite meningslöst när man känner att ingenting händer, men nu verkar det vara på väg uppåt igen!


Körövning och DH

Det var kul med körövning idag! Jag sjöng tenorstämman eftersom två som sjunger den vanligtvis inte var med idag. Så då hoppade jag på istället :) När man är van vid att sjunga sopranstämman kan det kännas lite konstigt när det blir en helt annan melodi på låtarna, haha. Men det funkade väl hyfsat bra ändå! :)

Nu ska jag se ett par avsnitt av DH. Hoppas att Rebecca är klar med trejde säsongen snart, för jag vill låna den så fort jag har sett klart andra, haha :)


Lördag och söndag :)





Igår hände inte mkt. Jag pluggade, läste bloggar, osv. Och efter middagen for jag till Linus. Jag somnade medan han och några andra såg på hockey, haha. Så intressant tycker jag att det är ;) Sen spelade vi piano och gitarr, såg på film, osv. Lugn kväll :) När vi vaknade var det idol-repris på tv och det måste man ju se! Jag har inte sett idol på flera veckor, så jag har inte riktigt hängt med.. Men det var många som var duktiga :)

Nu har jag nyss kommit hem och planerar att plugga och städa idag. Och klockan sex är det körövning! Sen händer det väl inte så mkt mer ;P

Kisträsk

Igår var jag i Kisträsk med lite folk. Jag var chaufför och den enda som var nykter, haha. Men man kan ju ha kul utan alkohol också ;)
När vi hade varit i Kisträsk for vi på "efterfest" hos Morgan och sedan skjutsade jag hem alla. Kom hem typ yra och somnade ganska snabbt för jag hade hunnit bli ganska trött då. Men det var kul :)

Allergisk mot Tommy

På förmiddagen var jag jätteförkyld. Jobbigt! Men det har liksom gått över :S Förra torsdagen var jag ju sjuk hela dagen, men på fredagen var jag helt frisk. Jag är konstig ;P Men det är ju tur att det går över så snabbt så att jag slipper vara sjuk i flera dagar. Mamma sa att jag nog var allergisk mot nåt och då sa jag att det är ju bara i slutet av veckan som jag blir förkyld. Jag funderade på om jag gör nå speciellt torsdagar å fredagar som kan göra att jag blir förkyld och så kom jag på det: TOMMY BERG! Jag har bara lektioner med honom torsdag och fredag så det är säkert honom jag är allergisk mot ;P


Gymplaner

Idag är jag vaken ovanligt tidigt för att vara fredag. Jag och Reb ska vara på gymmet klockan tio idag. Idag ska vi träna triceps och axlar! Det är roligt ;) Jag har faktiskt blivit lite mer bredaxlad sen jag började träna seriöst, haha. Om jag blir för bred så måste någon säga till, för jag vill ju inte se manlig ut, haha ;)


Simning :)

Ikväll har jag varit å simmat! Det blev 80 längder idag, och det kändes rätt rejält i axlarna. Men det var iaf riktigt skönt att få simma! Det är liksom avslappnande samtidigt som man kan få upp pulsen rätt rejält :)

Har blivit lite mer träning är planerat idag, haha. Men det är ju skönt

Underbart!

Har nyss kommit hem från gymmet. Idag har jag både tränat styrka och kondition och det gick JÄTTEBRA! Det blev ca en halvtimmes styrketräning för biceps och sedan sprang jag på crosstrainern i en timme. I våras var jag duktig på att andvända crosstrainern och sprang iaf ett par gånger i veckan, men nu har det inte blivit mycket konditionsträning, men den ska återupptas nu. Jag trodde att det skulle bli jobbigt att springa och att jag skulel bli tvungen att stanna en massa å vila, men jag klarade hela timmen utan pauser. Var rätt slut efteråt och jag måste säga att jag ÄLSKAR den känslan. Då vet man liksom att man har kämpat på ordentligt ;D


Mörker-trött

Under kvällen har jag varit trött. Eller mer typ slö kanske. Ni vet, sådär som man kan bli när det är jättemörkt ute och det känns som att klockan borde vara typ fyra timmar mer? Men jag tände en massa lampor och började städa lite smått för att inte bara göra ingenting ;P Ska trotsa mörkret, haha ;)

Benträning idag :)

Vet ni vad jag gjorde inatt? Det var varmt så jag tänkte öppna fönstret och då lyckas jag fälla ner ett glas som står där och det går i tusen bitar. Kul alltså! Glas i sängen, under sängen och typ överallt. Och sånt är ju extra jobbigt på natten när man är trött ;P

Idag efter skolan for jag till gymmet. Jag har träningsvärk i axlar, triceps, lats, mage.. Typ överallt. Inte i biceps, men eftersom jag tränade biceps igår kunde jag ju itne göra det idag igen, haha ;P Det fick bli ett benpass. Jag har ju bestämt att jag inte ska träna ben så ofta och jag tränade ben förra veckan, så egentligen skulle jag inte ha tränat ben, men vad har man för val när det är enda ställen man inte har träningsvärk på? ;)



Kvällen

Styrelsemötet var i nästan tre timmar. Jag höll på att somna efter typ en timme. Det var seriöst svårt att hålla uppe ögonlocken. Jag måste ju ha sett lite drogad ut men mina halvöppna ögon. Men efter ett tag gick det bättre, och tur var då det! Annars hade jag somnat, haha ;P

Efter mötet for jag till OK och köpte tuggummin och halstabletter. Jag tuggar i snitt två paket tuggummin per vecka. Det blir ju lite dyrt i längden, men jag är beroende ;)

Sen for jag och Linus ut och gick en sväng. Känns som att våra små kvällspromenader börjar bli lite av en tradition, haha. Men det är härligt att få komma ut en sväng på kvällen och å sig lite frisk luft :)


Foto-dag

Idag hade vi friskvårdsdag på skolan. Jag, Johanna och Jessika fotade. Vi skulle ta kort på en massa olika känslor. När vi väl hade kommit igång var det faktiskt ganska lätt att komma på olika motiv, osv. Det var iaf kul! Man får vara lite kreativ :)

Nu ska jag iväg på styrelsemöte! Det känns som att jag inte gör annat än far på en massa styrelsemöten nuförtiden :O Men men, det är väl bra att engagera sig i något, haha :)


Härlig träning

Idag har jag ont i huvudet. Brukar inte ha det så det känns lite ovanligt, haha.

Har hunnit vara på gymmet idag. Tränade biceps och lite mage och det kändes JÄTEEBRA! Ovanligt bra faktiskt. Dock har jag inte ökat vikter på ett tag, så jag står rätt stilla. Men jag orkade göra ett par reps mer än vanligt idag och hade bra kontakt och så, så det känns då bra ändå. Det var längesen jag tränade magen, men idag körde jag tre olika magövningar. Och några fler bicepsövningar, haha. Det är ju mycket roligare att träna biceps än magen ;)

Jag har förresten träningsvärk i axlarna sen igår. Kan behöva lite massage.. ;P


Skönt!

Det var grymt skönt att träna idag! Det blev både styrka och lite kondition, men en rätt lugn start nu efter förkylningen :) Ser fram emot att få träna imorgon, haha!

Vi fick sluta två timmar tidigare eftersom AG hade farit hem och vi har henne de sista timmarna på dagen. Skönt! Och nu borde jag verkligen börja med psykologin, men det känns som att det är så mycket och då orkar jag aldrig ta tag i det. år försöka peppa mig själv lite ;P

Singin' & playin'

När jag kom hem från körövningen idag var rösten helt sluuuut. Jag sjunger sopranstämman i den här kören. Jag sjunger lite olika stämmor i olika körer och sammanhang, haha ;P Men en del låtar går gode högt för min hals nu efter förkylningen. Men det funkade! Och vet ni vad det första jag gör när jag kommer hem? Sätter mig å spelar gitarr och sjunger. Haha. Underbart!

Nu väntar en luuuugn kväll. Ska läsa bloggar och se DH och sen har jag inget annat planerat :)

Imorgon ska jag träna! Jag har inte tränat sedan i onsdags eftersom jag blev förkyld torsdagen och det har suttit i lite smått sen dess. Men imorgon vågar jag köra hårt igen ;) SKa bli grymt skönt!


Ett tomt dygn blev plötsligt fullt :)

Igår trodde jag att det skulle bli en seg hemmadag, men det blev det inte! Tvärtom, haha! Det blev så att jag följde Linus till Luleå för att se hockey! Vi stod i klacken och det var jättekul! Jag är väl ingen hockey-människa egentligen, men det var kul ändå!
När vi kom till Älvsbyn drog jag direkt vidare för att umgås med nå kompisar. Det var trevligt! Och vi åt jättegod kladdkaka ;)
Lite efter elva kom jag hem och bråkade med mamma. Jag var hemma typ en halvtimme men sen pallade jag inte att vara hemma nå mer så då for jag till Linus. Jag kom hem för typ en halvtimme sen och mamma är fortfarande sur. Men hon är sur på typ allt och alla nu, så jag bryr mig inte så mkt ;P

Nackdelen är att jag inte har hunnit plugga något, så jag ska försöka ta tag i det nu. Borde göra psykologin. Och läsa igenom allt det där om förattarna som vi ska ha prov om i engelska c. Dryyyyyyygt. Men ikväll är det körövning och det blir iaf kul!


Inget vettigt

Inatt har jag drömt en massa konstiga och jobbiga drömmar. Hmm. Nog ör att jag brukar göra det ibland, men det känns ändå lite skumt ;P

Känner att jag inte har något vettigt att skriva. Jag borde plugga engelska. Har snart prov i både B och C-kursen. Men hur kul känns det att plugga på en lördag?

JAAAAAAAAAAA!

IDAG MÅR JAG BRA! Helt otroligt, haha! När jag blir förkyld brukar det komma plötsligt och jag brukar vara jätteförkyld i typ två dagar och sen är jag frisk igen. Nu har jag bara varit sjuk i en dag, men känner mig redan frisk. SKÖNT! Jag har sovit ca 10 timmar inatt och det behövdes. Jag behöver inte göra något förrän klockan ett då jag har min första lektion. Det blir ingen träning för mig idag heller. Det känns som att jag skulle kunna klara det, men har man nån infektion i kroppen är det ju inte så bra, så jag skippar det ;)

Jag ligger kvar i sängen och nu ska jag se ett avsnitt av DH innan jag går upp :)


Jag har tråkigt

Sen jag kom hem från skolan har det inte hänt mkt. Jag har sett två avsnitt av DH och sen har jag gått mellan datorn, gitarren och en bok och så har jag sett idol. Jag har druckit nästan en liter grönt te. Nu dricker jag ett stort glas med apelsinjuice och äter ett par mackor. Behöver ju energi för att kunna bli frisk.

Idag har jag inte kunnat träna, inte kunnat simma, inte kunnat fara till Piteå (tjejkväll där ikväll och det var många som ville att jag skulle följa :/), inte kunnat umgås med NÅGON. Jag hatar sånt. Jag klarar inte av att vara hemma och göra ingenting. Visst, ett par timmar går väl bra. Till och med en hel kväll nån gång lite då och då. Men inte typ hela dagen. Och speciellt inte när man vet att man missar en massa roliga saker. Det är suuuuurt. Jag är sur. Haha. Och jag vet redan nu att jag kommer att ha jättesvårt för att sova för så är det alltid när jag är förkyld. But it doesn't kill me so I suppose it makes me stronger.

Funderar på en ny hårfärg. Kanske nåt sånt här? Fast eventuellt lite rödare? Lite mot färgen jag hade förra hösten kanske... Vi får se :)


Gaaaah

Jag är förkyld. Inte bara lite. Jag nyser hela tiden. Har varit på två lektioner i skolan och mer hade jag inte klarat av, så det var skönt att vi hade en kort dag idag. Och jag hade packat gymväskan, men det finns inte en chans i världen att jag kan träna när jag mår så här. Fan. Jag hatar att vara förkyld! Det förstör så mycket... Jag har ju massor av saker som jag skulel vilja göra och  när man blir sjuk måste man skippa typ allt för att man inte orkar och för att man inte ska smitta andra. Skiiiiiiit!

C-vitaminer

Inatt började jag nysa en massa. Inte bra!  Nu har jag druckit en sån där c-vitamin brustablett, tagit en multivitamintablett och så dricker jag grönt te och äter frukt. Jag ska inte bli sjuk!


RSS 2.0