SEMESTER!

Jag upptäckte något hemskt inatt. Jag har äntligen fått semester och har äntligen kunnat vara vaken längre än till elva. Men jag har ju missat all midnattssol nu när jag har jobbat! Det börjar redan bli mörkt på kvällarna. Men det gör väl inte så mycket egentligen :)

Idag har jag varit på gymmet. har inte kunnat träna någon muskel i överkroppen sen i söndags. Har haft en sån fruktansvärt träningsvrk i bröstmusklerna att jag knappt har kunnat röra armarna. Antar att jag körde lite väl hårt ;P Ville bara skrika och gråta för att det gjorde så förbannat ont! Men nu har det ågtt över :) Så nu kan jag träna på som vanligt igen! Underbart!

Sen har vi inte gjort så mycket. Vi tog sovmorgon till halv elva. Och så chillade vi bara ett tag på morgonen innan jag for och tränade, och efter träningen har jag duschat och gjort mig klar för fest ikväll. Nu ska semestern firas! Vi ska först till Linnea och sen ut på pdol och träffa folk och må bra :) Väntar bara på att Linus ska duscha så vi kan bege oss :)

Sista dagen!

Nu var det längesen jag uppdaterade. ´Jag har haft tid men har inte orkat. Har gjort annat istället. Nu sitter jag på jobbet. Fyller i några vägar på datorn. Och det är sista dagen idag! Känns ju helt underbart faktiskt! Är så fruktansvärt trött och taggad för semester!

Imorgon blir det pdol. Ska bli kul! Synd att dom inte har så bra band som spelar. Skulle ha haft några av banden som var i Gävle ;)

För övrigt så har jag tackat nej till den där lägenheten som jag fick. Den låg för långt från stan. Trodde den låg närmare. Men det var typ som ^Älvsbyn och Vistträsk ungefär. Lite långt att cykla varje dag. Så nu är jag på jakt efter nytt boende! Det går itne så bra. Men jag hoppas på det bästa!


Roliga nyheter!

Är på riktigt bra humör nu! Jag har nog fått en lägenhet i Umeå! Jag ska bara "invänta godkännande", men jag är först i kön och tror väl inte att det ska vara några problem att godkänna mig ;P Nackdelen är att jag inte får flytta in förrän första november, så jag får nog bo på hotell i två månader först. Men det kan ju också vara kul :) Fördelen är att den är på 35 kvadrat ist för 18. Det är en etta och inget studentrum. Så jag kommer nog trivas superbra! :)

och så ska ni få höra något annat roligt! Igår när jag startade bilen och körde till jobbet var oljemätaren i botten innan den gick upp till normal nivå. Jag var lite rädd att jag inte skulle ta mig fram. Så när jag var i Piteå pratade jag med Jerry och han gick ut för att kolla oljan åt mig. Sen kom han in och sa: "Vet du om att du har en iller i motorn?". Hehe, det var tydligen en iller med sju ungar som hade flyttat in under motorhuven och inte ville flytta. Vi provade det mesta. När vi tog fram brandslangen från garaget och sprutade överallt såg vi den inte sen iaf! men det gjorde arbetsdagen lite roligare iaf ;)

Godmorgon!

Har varit vaken i ca en timme. Hur ska jag kunna somna ikväll?!? Hmm, det blir ett senare problem. Imorgon väntar sista arbetsveckan innan semestern. Och imorgon blir det troligtvis mycket tid på kontoret. Det gillas!

Idag hade vi tänkt cykla bort till Laduberg och bada, men det regnar så mycket så jag antar att vi sluter ut det. Vad ska man då hitta på idag? Ska fara en sväng till gymmet iaf. Bli lite stark :)

Jaja, nu tror jag att det är dags att väcka Linus. han kan vara riktigt svår att väcka. Men om man lägger sig på honom brukar det gå efter ett tag ;P

Dagens uppdatering

Igår for vi en sväng till Piteå, men for väl hem efter sisådär två timmar. Men kul att fara och göra nåt ändå :)

Idag har jag och älsklingen varit ute och solat en stund. Och så har vi sett film och ätit jordgubbar (y). Klockan sex for jag på middag hos Cecilia. Vi hade trevligt! Supergod mat och underbart sällskap. Kan det bli bättre? ;)

Nu är jag hemma hos Linus igen. Vi ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Han har ont i huvudet och jag är trött så det blir väl kanske n till film eller nåt innan vi somnar :)




Äntligen helg!

Det är sällan man uppskattar helg så mycket som när man inte har haft det på två veckor. Nu kan jag äntligen sova och jag kan äntligen göra roliga saker! Ikväll ska vi en sväng till Piteå var det tänkt :) Imorgon är det middag hos Cecilia och på söndag ska jag göra ingenting alls! Om inte något dyker upp alltså :)


En bild från Slash-konsterten :)

Godmorgon!

Redo för en ny arbetsdag! Drömde att jag och två andra skulle smuggla med ss nå på ett tåg. Och vi var yngre än vi är nu, så konduktören trodde att vi var nervösa fr att vi åkte tåg för första gången.. Och så drömde jag att min gammelfarmor (som inte lever längre egnetligen) skulle komma och hälsa på. Jag var ensam hemma när hon kom. Hon körde bil själv och hon hade grått hår. Jag har aldrig se henne i annat än vitt hår och hon dog för flera år sedan så det kändes lite skumt att jag drömde om henne ;P

Jaja, jagvet att det är ointressant att höra om folks drömmar! Så vi lämnar det nu. Ha en bra dag allihopa! Nu sticker jag mot Piteå-trakterna! :)

Snygga gitarrister

Tänkte göra en topp 4-lista på snygga gitarrister ;)

Vi börjar med fyran. John Petrucci från Dream Theather:





Trean. Tuomas Holopainen från Nightwish:




Tvåan, Chris Broderick från Megadeth:



Ettan är min alldeles egna gitarrist!


Lägenhetstjorv

Hemma efter ytterligare en dag på jobbet. Nu är det bara två dagar kvar innan helgen :) I helgen är det inte mycket inplanerat. Ska passa på att ta ta det lugnt. Blir middag hos Cecilia fredag eller lördag och sen får vi se vad som händer :)

Står tvåa i kön till en lägenhet nu! Nackdelen är att jag inte får den förrän november ifall jag får den.. Så jag måste ha annat boende i två månader isf. Hmm. Hur ska jag fixa det då? Aja, det tar vi sen ifall ettan tackar nej! :)

Lite småfix!

Nu är det bara åtta dagar kvar innan semstern! Så skööööönt! Sen har jag semester i två veckor och då ska jag passa på att göra mycket kul!

Jag har älsklingen i Överkalix hos släktingar och jag har passat på att göra lite småfix som jag var sugen på att göra. Jag har gjort klar en låt som jag började på för ett tag sen. Nu har jag två verser, refräng, stick och klurar på avslutet. Ska fixa det nu! :)
Och så har jag klippt sönder två klänningar som jag inte använder så mycket eftersom dom är så höga under armarna och då syns det så mycket om man svettas, haha ;) Men nu har jag gjort dom till linne-form och lite kortare. Så nu kanske jag börjar använda dom igen :)

Och så lyssnar jag en massa på Megadeth, ett av mina favoritband. Och ni ska få se lite bilder på världens hetaste gitarrist, Chris Broderick ;)





Hans armar är ju to die for ;)

En massa jobb

Har jobbat hela helgen. Nu har jag fem dagar kvar innan jag är ledig i två dagar. Två veckor kvar innan jag har semester i två veckor. Sen lite mer jobb, sen flytt till Umeå. Känns som att mitt liv är så planerat nu. Fast samtidigt rätt osäkert. Jag vet i princip precis vad som händer de här veckorna när jag jobbar. Jag är på jobbet elva timmar om dagen, sen hinner jag itne göra så mycket mer. Träffar oftast Linus en stund innan jag ska somna, och ibland vill jag bara ta det lugnt själv. Så mina arbetsveckor känns inte så spännande. Det som känns lite osäkert är ju det här med Umeå. Har inte fått tag på någon lägenhet än. Inget säkert klartecken iaf. Har sökt kring 20 boenden. Kanske fler. Men har ingen aning om hur det kommer gå, så vad händer om jag inte får tag på en lägenhet? Fastnar jag här i Älvsbyn då? Sånt är det som känns lite osäkert. Jag vill flytta till Umeå!

Men sånt ska vi inte tänka på nu ;) Vi får se hur det går! Allt löser sig på något sätt och jag tänker inte stressa upp mig över något :)



Om ni undrar så ser min arbetsbil ut såhär ;)

Älskar förresten när jag kom hem från jobbet och Lina sa:

- Emma, du ser så jobbig ut i dom där kläderna?
- Ser jag jobbig ut?
- Jaa, kläderna är ju så jobbiga.
- Du menar att jag har arbetskläder på mig?

Haha, hon är så söööööt! :)

Fredag :)

Sovmorgon! SKönt att börja halv tolv idag :) Jobbar ju dock till halv nio, men det känns helt okej. Nackdelen är att jag inte hinner göra något ikväll eftersom jag börjar halv åtta imorgon. Men det är chill ;)

Igår hade jag lite myskväll med älsklingen. Vi badade i badkaret, hade massor av tända ljus, åt jordgubbar och drack cola i champagneglas ;) Myspys!

Jobb på Lillstrand

Idag har jag jobbat på Lillstrand. Första dagen där den här sommaren. Jobbar där hela helgen och sen en vecka i augusti. Jag har två veckor kvar på Peab innan semestern. Och jag LÄNGTAR efter semester. Kunna fara bort överallt och ha kul. Finns så mycket möjligheter när man är ledig ju! :)

Jag har förresten kommit in på turismprogrammet i Umeå. Söker lägenheter för fullt nu. Känns lite läskigt att flytta till ett hlet nytt ställe, men samtidigt rätt skönt. Börja om på nytt liksom. Men jag kommer att sakna vännerna och älsklingen...

Ikväll kan jag vara vaken länge, för imorgon jobbar jag 11.30-20.30. Det blir nice!


Du är den finaste som finns! <3

Life's good!

Vet ni, jag är väldigt glad nu. Jag har kunnat träna igen efter att ha varit sjuk i evigheter. Igår var jag på gymmet och idag har jag cyklat och promenerat. Underbart! Och andra saker som jag är glad över är att jag har världens bästa vänner, världens bästa gubbe, det är bara två och en halv vecka kvar innan jag får ha semester i två veckor och en massa annat! Life's good ;)

Btw så har jag äntligen fattat hur man conectar facebook och spotify, så nu kan ni gå in och lyssna på min braiga musik!

Puss på alla!

You have to know your hell to find your heaven

Orkar inte skriva så mycket om festivlaen. Finns så mycket som går att skriva och det gör att jag inte ens orkar börja ;) Men vi hade en grym helg iaf! Finns bilder på fb :)

Idag har jag börjat inventera vägar. Har varit från Piteå till Lauker på småvägar, samt lite på 94:an. Har lagat lite hål i vägen, kört över en orm, osv, osv.  Nu jobbar jag bara tre veckor till och sen är det semester! Dock blir det tolv-dagars jobb nu. Men elva dagar kvar nu innan helg ;)

Nu ska jag cykla iväg till min gubbe. Ska ta det lugnt ikväll och sova tidigt. Men imorgon får jag sovmorgon. Böhöver inte vakna förrän sex/kvart över (beroende på om jag sover hemma eller inte) eftersom jag kan börja jobba sju i Lillträsk. Sånt gillas! :)


Godmorgon!

Hann inte skriva nå igår. Men vet ni vad som hände på jobbet? Jag hittade ett skelett. Och det var rätt stort. Jag ringde till pappa:

- Jag har hittat ett skelett! Jag tror att det är från en dinosaurie!
- Jaha, är det en älg-dinosaurie eller en ren-dinosaurie?


Igårkväll packade jag och Linus. Vi har en väska tillsammans med lite gemensamma grejer och kläder. Och så ska jag ta med tält, luftmadrass och sovsäck också. Vi far när jag kommer hem från jobbet! Wiihooo! Det kommer bli grymt kul :D
Men det finns en nackdel med att vara enda tjejen och minst i sällskapet. Jag kommer få sitta i mitten i baksätet hela vägen ner och upp. Men så länge jag har någon att luta mig mot ska det nog gå bra ;)

Sovmorgon

Ska vara i Vidsel klockan sju så jag sov till tjugo i sex idag. Vilken lyx alltså ;) Nu är lunchen fixad, frukosten uppäten och ett par nya skivor gjorda. Redo för en ny arbetsdag med andra ord!





Som ni ser på bilderna så blir dagens musik Meshuggah och Cavalera Conspiracy :)

Tjalalalalalalalala

Idag på jobbet sprang en tranmamma och hennes tranbebis på vägen. Tror iaf att det var tranor :) Och så har jag sett ett par renar i dikena också. Och så har jag kört vilse lite också. Vet itne riktigt vart jag hamnade, men jag hittade en annan väg tillbaka och där stod det "Norrbottens län", så jag var tydligen i nåt annat landskap en stund ;)

Vet ni vad jag gjorde när jag kom hem? Jag for ut och åkte inlines. Har inte kunnat träna på evigheter eftersom jag har varit sjuk och hostat vid minsta ansträngning. Nu hostade jag lite i början och på slutet, men annars gick det bra. Jag har fortfarande en sån där knöl på halsen som man kan ha när man är förkyld. Men att jag klarade av att åka inlines idag utan att dö var ju iaf ett framsteg ;)


Bara för att den här mannen är otroligt snygg! ;D

Sunday

Idag har det hänt inte hänt så mycket. Som vanligt på söndagar ;) Jag vaknade vid tio. Hade inte sovit så många timmar men släpade mig upp ändå för att inte vända på dygnet för mycket. Såg på tv med Charlie och Susanne i nån timme innan jag väckte älsklingen. Sen har vi varit på Lillstrand. Charlie badade :) Vi for precis när det började åska. Och så åt vi lunch som Susanne lagade :) Gott gott!

Nu är honey och jobbar och jag sitter här med en enorm tekopp och chillar :)




Första badet i Sverige i sommar

Igår var vi utanför kommunhuset och lyssnade på musiken som spelades där. Det var trevligt. Mycket trevligt folk! När det var slut där for jag jag, Linus, Acke, Krille, Morgan, Mimmi, Nordström, Christian och Franzi. Sen kom några fler dit. Vi spelade lite spel och pratade och så.
Sen kom någon på den briljanta idéen att köra på lite nakenbad på Selholmen, så vi gick dit. Men det var bara jag, Morgan, Acke och Jonas som badade. Det var lite kallt, men Morgan drog ner mig. Annars hade jag inte vågat ;P

Jag tror att vi somnade vid två. Och sen sov vi till tolv. RIktigt skönt att få sova ut lite! När vi hade vaknat for vi hem till mig och bakade en pizza som vi ska ha med oss till Boden ikväll. Den ser god ut ;)

Nu är det tre timmar kvar innan vi beger oss mot Boden. Först ska vi äta hemma hos Cissi och sen ska vi ut på Boden Alive. Kommer nog bli jättekul!


HELG!

Idag har jag varit på en väg mellan Koler och Lauker och satt ut stolpar. Och det är tur att jag inte är rädd för getingar. Det fanns massor av getingar på vissa ställen och om man jämför med Älvsbyns getingar var dom twice the size. Tjocka som humlor och lite längre än vanligt. Kanske muterade? ;P

och så har jag hunnit med att luncha med chefen också. Det var trevligt!

Ikväll ska jag umgås med Linus och några fler. Ska bli roligt :) Ska tvinga linus att massera mina axlar lite. Får fruktansvärt ont i axlarna av att sätta ner alla dessa pinnar.

Ännu en arbetsdag

Nu börjar det bli dags att sova. Är väldigt trött ;P

Idag har jag satt upp trästolpar på vägen från Pålsträsk till Holmträsk. Och en fick jag sätta upp inne i en kohage, haha. Jag luktade lite ko efter det ;)

Kvällen har spenderats hos Rebecca. Vi har pratat om lite allt möjligt och druckit te :)


Godmorgon!

Nu kanske ni undrar vad jag gör hemma den här tiden? Det är nämligen så att jag ska jobba i Pålsträsk idag så jag behöver inte fara lika tidigt. Vaknade för en halvtimme sen hos Linus, for hem, har klätt på mig arbetskläder och ätit frukost. Nu återstår att fixa något att äta till lunch. Sen är jag redo för jobbet!

Men förresten, regnkläder behövs idag. Synd att jag inte har några..

RSS 2.0