Bra start på lovet :)

Jag har haft en väldigt rolig helg! Igår var jag på gymmet på dagen (typ ett-halv tre), sen fixade jag och pappa lite mat till en knytmiddag som kören skulle på. (Den gamla kören alltså. 45-åringar och jag typ ;P). Det var nice! RIktigt god mat och sen gick det bra att sjunga också! När vi övade sjöng jag altstämman eftersom det inte fanns några altar, men igår var det för lite sopraner, så jag fick göra en liten snabbinlärning på nya stämmor, haha. Men det gick bra :) Inte så svårt :)

Vi vr klara där vid halv åtta och då for jag, Josefina och Johanna till Pålsträsk till Jessika. Det var riktigt trevligt! Det blev en hel del skratt när vi spelade "Med andra ord". Klockrent spel alltså ;) Extra roligt blir det när man är lite trött och lätt spårar ut lite ;)

Det blev kanske lite lite sömn inatt. Kom i säng vid två och somnade ju inte direkt. Sen skulle jag upp nio eftersom jag och Lina skulle vara å sjunga klockan 10 (eller övning 10, "framträdande" 11). Och Lina var så otroligt söt när hon sjöng! Åååååh :)
Vi var klara där typ ett och då for jag till Kanis och åkte slalom med Josefina, Christoffer, Jessika och William. Det var kul! Det var första gången jag åkte i år och det var roligare än jag minns, haha ;)

Sen for jag hem och duschade och åt middag och sen var det dags för körövning med Accent. Vi har en ny körledare och hon verkar vara bra :) Hon är väldigt duktig på att sjunga iaf!

Nu är jag hemma och ska ha en chillkväll med popcorn och DH, hehe. Sen går jag till Linus när han kommer hem från träningen :)


Barnvaktis

Igår och idag har jag varit hemma med min syster som har varit sjuk. Lika bra när jag ändå är ledig :) Hon tycker inte om att vara ensam hemma, men jag har fått fara iväg och träna iaf. Tar ju bara typ en timme och då har hon klarat sig själv :)

Igårkväll var vi hos Miriam i Vidsel. Orkar inte skriva alla som var där, för det var så många och jag skulle säkert glömma nån ;) Men det var trevligt! Vi pratade en massa och åt tårta. Det var en JÄTTEGOD marängtårta. Haha, jag hade lätt kunnat äta hela själv! (Eller kanske, i omgångar, haha ;P). Sen or jag direkt hem till Linus och sov med honom. Mysigt :)

Imorse or jag hem när Linus for på jobbet. Dvs klockan nio. Jag skulle ju ta hand om Lina idag så det var bara att ta sig upp även om jag var rätt trött imorse ;P

Idag har jag tränat, sjungit med Lina, dammsugit köket+hallen, tvättat+hängt tvätt, ikat med Lina, lagat mat, sett ett avsnitt av DH och sjungit lite till tills min hals gav upp :) Så jag har haft en del att göra även om jag bara har varit hemma (förutom en timme på gymmet då, men det är så lite att det inte gills ;))

Efter middagen var jag och mamma på konsum och handlade lite och sen for hon och pappa på revyn. Jag är barnvakt ikväll. Känns faktiskt gode drygt att vara hemma en fredagkväll. Känner mig lite ensam och tråkig, haha. Men jag var ju med kompisar igår och kommer väl vara det imorgon också och en massa andra dagar/kvällar under lovet så jag klarar mig ;) Det är bara det faktumet att det är fredagskväll som stör mig. För då ska man ju ha kul liksom ;) 


Jag längtar till sommaren, MASSOR! Gaaah. Tråkigt med kylan :/

Störande på gymmet

Eftersom mitt gympass var så dåligt tidigare idag så följde jag med pappa under kvällen. Det största problemet idag har varit att det har varit så mycket folk. Det var mycket mer folk på kvällen. Man ryms knappt och får vänta innan man får köra det man har tänkt. Och då är det ju liiiiiite irriterande med alla dessa killar som tränar i grupper och tar en stång, lyfter på vikter och sitter och pratar i 5-10 minuter innan dom ens börjar med första setet. Och sen är det samma sak mellan varenda set. Undrar hur lång tid det tar ör dom att träna egentligen? Haha ;P Dom är lite störande för oss som vill träna lite mer effektivt och inte är så sugna på att stå och vänta på vikterna medan dom pratar ;P

Sen har jag varit hos Linus. Vi har kollat på lite tapeter till lägenheten. Jag tyckte att jag hittade några fina fondtapeter, men Linus dissade dom. Dock tyckte Susanne typ samma som jag :)

Nu ska jag se ett avsnitt av DH. Börjar bli lite beroende av det ;) Ser det nästan varje dag nu, haha :)

Halsproblem

Imorse hade jag sånglektion. Det har nog aldrig gått så dåligt på nån sånglektion tidigare! Jag var ju förkyld förra veckan och det sitter kvar fortfarande. I slutet av lektionen kunde jag inte sjunga en enda mening för rösten höll inte. Det gjorde jätteont och tonerna bara skar. Men men! Det blev bra när jag slutade sjunga ;)

Sen for jag på gymmet, men jag vågade inte köra hårt eftersom min hals var väldigt mycket emot mig ;P Eller jag körde väl ungefär lika tungt som vanligt, men två övningar mindre ;)


Ny telefon!

Dagen har flutit på bra trots en tidig morgon :) Och var morgonlektionen givande på något sätt? Svar nej. Men då tar man sig upu i någorlunda bra tid iaf. Höll dock på att försova mig imorse för när larmet ringde tänkte jag: "Men åh! Varför ringer det nu? Jag ska ju inte upp förrän på ett par timmar!" och så stängde jag av larmet. Men jag insåg att jag visst skulle upp så då starade jag snoozen istället ;P

Vi har inte haft så mkt givande lektioner idag. På ensembeln var vi ingen hel grupp (vi är uppdelade i två grupper eftersom det blir lite mkt om 9-10 st ska spela en låt tillsammans ;)) utan bara ett par stycken från varje grupp så vi kunde inte göra något. Hade ingen lärare, men vi skulle spela själva idag. Men för lite folk + inga noter funkar itne så bra ;) Skapande verksamhet och kören bestod mest av prat. Mest från Peter, haha. Men det var nice :)

När jag kom hem kom pappa med en ny telefon till mig! :D Helt underbart! Min har varit trasig alldeles för länge, men nu insåg väl Telia att det inte var nån idé att försöka laga den längre, så jag fick en helt ny :) Blev superglad!

Ikea

Gårdagen blev lugn. Mamma fyllde år, så många släktingar kom hit objudna för att säga grattis, haha. Lite jobbigt, för då fick jag fara till gymmet fyra timmar senare än planerat, men det gjorde ju inte så mycket :)

På gymmet körde jag biceps och rygg. Det känns i ryggen idag ;) Träningsvärk i latsen! Me like! Efter att jag hade tränat igår for jag hem till Linus och var där ett tag. Sen skulle han träffa nån som skulle börja spela i deras band. Dom skulle se om han var bra på att spela osv ;P Då for jag hem och såg lite av melodifestivalen. Orkade inte se hela, för det är ju såååå länge och så länge orkar jag inte sitta still framför en tv ;)

Sen for jag tillbaka till Linus och vi låg och läste ett tag innan jag blev för trött och somnade, haha. Imorse kom mamma förbi och hämtade mig för vi skulle till Ikea. Det var kul! Dock vääldigt drygt att åka bil ;P Jag köpte inte nå mycket.. Det blev sängkläder och en ny lampa att ha ovanför min sminkspegel (den gamla gick sönder för någon månad sen). Men när jag gick runt där blev jag så sjukt sugen på att flytta! Jag längtar efter att ha en helt egen lägenhet som jag kan inreda precis hur jag vill :)

Kom hem för ca en timme sen och då betalde jag lite räkningar och nu måste jag läsa engelskan som vi ska kunna till imorgon. Sen får vi se vad jag hittar på resten av kvällen :)

Update ;)

Jahappp! Vad har hänt de senaste dagarna då? :) I torsdags var vi hemma hos Linus arbetskompis Emil. Har bara träffat Emil en gång tidigare, men har är riktigt snäll :)

Igår vaknade vi vid tio-elva nån gång och klockan ett for vi och tittade på en lägenhet på byn som Linus funderade på. Vi får se om det blir den eller nån annan. Den här lägenheten kan behöva renoveras lite, men annars var den fin :) Det var en etta, men det var som en två. Man kan till och med dra igen dörrar mellan rummen så att det blir två rum. Så den var stor iaf :)

På eftermiddagen var jag på gymmet och tränade bröst och vader. Det var skönt :) Har saknat träningen massor under de två dagar då jag var sjuk, hehe ;)

Sen for jag och handlade mat och efter det lagade jag mat, TACOS ;) Efter middagen for jag ivg på körövning och när jag kom hem var jag med Johanna.

Nu har ni fått lite uppdatering ;) Idag fyller min mamma år, så morfar och hans fru kommer strax hit. Sen har jag inte så mycket planer. Ska fara å träna iaf :)

Nu är jag på G igen!

Idag är jag frisk igen! Eller iaf tillräckligt :) Är fortfarande lite småkrasslig, men det spelar ingen roll! Imorse gick jag till Linus vid tio etersom båda började klockan tolv idag så då kunde jag vara hos honom i ett par timmar och mysa :)

Sen for jag till skolan och hade en lektion. Den här gången fick vi välja en egen bok att läsa på engelska. Skönt, för Nyléns vöcker brukar inte vara så bra ;) Jag valde en bok som jag redan har läst, men det var ett par år sen så jag kommer ju inte ihåg allt. Men en bok av min favoritförfattare Marian Keyes blev det iaf :)

Efter skolan for jag till gymmet och körde väldigt lätt träning. Vågar inte gå på för hårt efter en förkylning, men det var ändå skönt att få fara å träna. Jag blir ju så rastlös när jag bara är hemma och inte får träna ;)

Nu har jag ju helg dessutom :) Ikväll verkar det bli så att jag följer med till Linus arbetskompis Emil och chillar där. Det blir säkert nice!

Trååååkigt

Usch vad tråkigt det är att vara sjuk! Jag saknar mina vänner.. Har inte träffat någon sen i måndags :( Eller jo, Linus träffade jag ju igår på morgonen, men det gills inte :)

Igår läste jag ut engelskaboken som vi egentligen ska vara klara med på måndag. Men har man tråkigt kan man lika gärna göra bort det! Sen såg jag ett par avsnitt av DH och sen gjorde jag inte så mycket mer. Surrade lite i telefon för att jag kände mig ensam, haha. Och jag gick å la mig tio. Hehe, hur ofta händer det egentligen? Går vanligtvis inte å lägger mig före tolv på skoldagar och några timmar senare på helgerna. Men men, är man sjuk så är man!

Dagens planer är följande:
* Hänga tvätt
* Äta frukost
* Göra ingenting

Låter väl som en otroligt spännande dag? ;P

Sjuk :(

Igårkväll började jag känna mig "kraxig" i halsen och sedan blev det bara värre och värre. Inatt har jag inte kunnat sova för att jag har haft så ont i halsen. Har även varit snuvig, så det störde också sömnen en aning. Och så störde jag ju Linus sömn också (FÖRLÅT). Imorse funderade jag på om jag skulle kunna fara till Piteå på den där utbildningsmässan, men jag orkade inte. När jag ringde om sjukanmälde mig hörde hon knappt vad jag sa för jag kunde nästan inte prata. Så det kanske var bra att jag stannade hemma?! Det är fyra kompisar som har hört av sig undrat vart jag varit. Haha, kul att någon saknar mig iaf :)

Jag tänkte gå hem vid åtta, men hade verkligen ingen energi så jag stannade kvar till elva då Linus skulle upp. Sov litegrann på morgonen. Typ en halvtimme i taget, så det blev ingen djup sömn. Men bättre än ingenting iaf! Nu är jag hemma och det känns lite bättre i halsen, men långt ifrån bra. Tråkigt. Jag kan ju inte träna om jag har ont i halsen. Måste vila i minst två dagar. :(

Alla hjärtans dag

Imorse blev det lite morgonmys innan gubben drog till jobbet och jag till gymmet. Haha, precis som vanligt med andra ord. Han jobbar, jag tränar :)

Nu ska jag gå till honom på jobbet och vänta tills hans har jobbat klart. Då ska vi ut å handla nå gott och laga mat tillsammans. Vi får se vad vi hittar :)

Ha en mysig alla hjärtans dag allihopa! <3


Fredagens händelser

Imorse var jag på gymmet. Klockan tio. Var lite småtrött, men det gick rätt bra ändå :) Jag tränade biceps och rygg och sen sprang jag i en timme.

Klockan ett hämtade jag upp Jessika och Lina och vi drog iväg till Piteå för lite shopping. Jag kan lova att jag hittade en hel del, men det var bra priser på allt. Köpte dessutom en tunika och ett par byxor från barnavdelningar, hehe. Blir billigare så liksom. Men jag köper bara "neutrala" plagg där, för det kan ju bli lite pinsamt att ha likadana kläder som syrrans kompisar liksom ;) Men jag fyndade en hel del idag :)

Ikväll blir det Cleo! Vi drar iväg mot Luleå vid tio. Jag ska vara chaufför, för jag ska ju ändå vara nykter. Då är det ju lika bra att köra :) Jag har varit helnykter sen nyår. Det känns faktiskt riktigt bra :)

Den här dagen

Dålig uppdatering här på sistone alltså. Men det händer inte så mycket roligt ;P Går skola, tränar, pluggar och umgås med folk :)

Idag har jag varit i skolan, tränat, pluggat, lagat middag, Linus kom hit, ätit middag, svamlat med Linus, pluggat mer och nu sitter jag här. På nån timme ska jag fara till Linus, men han ser fotboll nu och det orkar inte jag göra, så jag blir nog hemma och ser nåt avsnitt av DH ;)


Heeeeeelg

Igårkväll hade vi en massa folk här och det var roligt :) N'r alla hade farit for jag hem till Linus och sov där. Det var tänkt att vi skulle fara på Jokkmokks marknad idag, men det var -26 där så det var ingen idé att fara. Lite synd, för det hade verkligen varit kul att fara dit å kolla! Men vi får väl ta det nästa år istället då :)                   

Jag har hunnit vara på gymmet med pappa idag. Jag tänkte egentligen träna imorgon, men eftersom vi inte for till Jokkmokk så hann jag ju träna idag. Idag blev det rygg och biceps och det gick riktigt bra :) Har dock enorm träningsvärk i bröstmusklerna efter gårdagens pass! SKönt ;)

Ikväll ska jag umgås med min fru och några fler. Det blir nice :)

Det är redan onsdag

Jahapp! Då har halva veckan gått! Har inte hänt speciellt mycket idag. Har varit i skolan, tränat, fixat mer inför inspleingen till projektarbetet, pluggat till provet imorgon och så. Men dagen har ändå gått rätt fort. Fortare än igår iaf ;) Men jag är trööött och funderar på att sova snart. Eller på en-två timmar ;)

Imorgon har jag en lektion och då har jag prov. Så det tar väl kanske en kvart? Sen har jag heeelg! Skönt! :)



Detta är en av gubbarna som jag har prov om imorgon. Kuuul med prov om en massa gamla författare! (y)

RSS 2.0