Ikea

Gårdagen blev lugn. Mamma fyllde år, så många släktingar kom hit objudna för att säga grattis, haha. Lite jobbigt, för då fick jag fara till gymmet fyra timmar senare än planerat, men det gjorde ju inte så mycket :)

På gymmet körde jag biceps och rygg. Det känns i ryggen idag ;) Träningsvärk i latsen! Me like! Efter att jag hade tränat igår for jag hem till Linus och var där ett tag. Sen skulle han träffa nån som skulle börja spela i deras band. Dom skulle se om han var bra på att spela osv ;P Då for jag hem och såg lite av melodifestivalen. Orkade inte se hela, för det är ju såååå länge och så länge orkar jag inte sitta still framför en tv ;)

Sen for jag tillbaka till Linus och vi låg och läste ett tag innan jag blev för trött och somnade, haha. Imorse kom mamma förbi och hämtade mig för vi skulle till Ikea. Det var kul! Dock vääldigt drygt att åka bil ;P Jag köpte inte nå mycket.. Det blev sängkläder och en ny lampa att ha ovanför min sminkspegel (den gamla gick sönder för någon månad sen). Men när jag gick runt där blev jag så sjukt sugen på att flytta! Jag längtar efter att ha en helt egen lägenhet som jag kan inreda precis hur jag vill :)

Kom hem för ca en timme sen och då betalde jag lite räkningar och nu måste jag läsa engelskan som vi ska kunna till imorgon. Sen får vi se vad jag hittar på resten av kvällen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0