Morotsproblem?



Det här är våra balklänningar! Vi tänkte gå i plastsäckar på balen. Eller kanske inte ;) Vi hade på oss dessa vackra skapelser medan jag satte färgen i Linneas hår. Nu står hon i duschen och sköljer ur färgen och sen blir det film. Och så ska vi dippa morötter.

Jag äter morötter med dip nästan varje dag nu, och det var inte planerat, haha. Jag har bara råkat köpa för mycket morötter. Trodde att vi hade slut, men tydligen hade vi rätt mycket morötter i kylen, så nu måste jag äta en massa morötter så att dom inte blir gamla, för imorgon ska jag ju till Byske. Kan ju ta med mig lite morötter dit också. Så kan mamma hjälpa mig att äta, för hon älskar ju också morötter. Vilka problem jag har alltså, haha ;)

Nu är Linnea här!

Nu har jag och Linnea varit på byn och ätit. Vi var på ÄP och jag åt nachotallrik. Kan inte direkt påstå att det var någon höjdare. Visst, det funkade väl, men dom har godare maträtter där. Så om ni ska äta där så kan ni välja nåt annat ;)

Vi har kommit på att vi ska hyra en film, så nu ska vi ut på byn igen. Och sen ska jag färga Linneas hår!


Lite rastlös


Jag är lite smått rastlös. Vet inte riktgit vad jag ska göra. Egentligen finns det mycket som jag borde göra, men som jag inte orkar göra nu. Typ diska och sånt. Men det får vänta till senare.

Snart kommer min älsklings-Linnea! Det var längesen jag träffade henne nu. Två-tre veckor sedan! Så det ska bli jätteroligt att hon kommer hit :)

PB i lateral raise

Dagens gympass gick jättebra! Kände mig inte så jättefokuserad hela tiden, men det gick bra ändå. Det blev PB i Lateral Raise! Sånt är alltid roligt :) Förra gången jag tränade de här muskelgrupperna kände jag att jag itne riktigt hade så bra kontakt med musklerna när jag körde Rear delt, så jag sänkte lite idag och det gick jättebra! Det kändes att det tog på precis rätt ställe och övningen blev mer fullständig.

Nu väntar en välförtjänt vila från gymmet i två dagar, så nu får musklerna vila ordentligt :)


Nu börjar jag bli peppad

Kände mig helt slut nyss och funderade på att strunta i dagens träningspass, men nu känns det mycket bättre och jag börjar bli peppad. Har ju inte tränat triceps och axlar något den här veckan, så det känns som att det är dags för det nu. Axlar är en av mina favoritmuskelgrupper att träna, så det blir säkert roligt :) Idag tränar jag själv, för Rebecca ska till Umeå.

Planer för fredagen

Nu har vi vaknat och sitter å äter frukost. Jag ska snart försöka ta mig iväg till gymmet och träna axlar och triceps. Egentligen borde jag vila idag, för jag har tränat rätt mycket den här veckan, men jag kommer att vila lördag och söndag och det får räcka, haha. Ett till träningspass borde ju kroppen klara av :)

Senare idag kommer Linnea hit. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Det var meningen att det skulle bli fest, men det blev inte, så nu får vi komma på nåt annat kul :)

Idag far Linus bort på fiskecamping med Viktor och är borta hela helgen. Och imorgon far jag till Byske eftersom min familj är där. Och jag blir nog där till på måndag. Så vem ska nu ge mig massage, smörja in mig med bodylotion och kittla mig så att jag blir sur? Hmm. Aja, några dagar klarar jag mig utan det ;)

Jag måste ta hand om disken och sånt. Det ser hemskt ut i köket :O

Gårdagens steg: 12951





En mycket nyttig dag?

Nu har vi ätit chips och dippat grönskaker också. Det känns som att vi är väääääldigt nyttiga och hälsosamma ikväll, haha ;) Men man behöver få vara onyttig ibland också! Och så har jag druckit ännu mer FunLight. Jag har seriöst druckit över tre liter vätska idag. Min vätskebalans i kroppen kan ju inte vara på topp nu, haha :)

Men vi har inte bara ätit ikväll! Vi har bland annat tagit ut ackorden till en låt. Linus spelade bas och jag spelade piano och sjöng. Det var roligt! Jag älskar musik, och det är ju roligast när man spelar med någon :)


FunLight

Dagens konstaterande: Man blir törstig av chokladbollssmet.

Jag tror seriöst att jag kan dricka typ en liter nu, men det ska jag inte göra. Har redan druckit mer än tillräckligt idag. Jag är ju törstig jämt! Men idag när jag handlade köpte jag mera FunLight. Sodastreamad FunLight är favoriten nu, vilket ni kanske har märkt ;)

Den här blev det idag:


Ananas och chokladbollssmet

Var på konsum för ett tag sedan och köpte ananas, men den är redan uppäten, haha. Nu har jag gjort en chokladbollssmet och sitter och äter smeten. Orka rulla bollar, liksom ;)

Efter-tränings-mat



Det här blev dagens efter-tränings-mat. Och det är även en liten lunch, för jag har ju inte ätit nån lunch idag. Men hur som helst så är det stekt sojakorv och ägg, alltså mycket protein. Och en nektarin och ett glas vatten. Bra återhämtningsmat!

Armarna flyger

Dagens träningpass gick utmärkt! Jag och Rebecca tränade stenhårt och var helt slut i armarna efter dagens bicepspass. När vi skulle lyfta armarna utan vikter kändes det som att armarna bara flög, haha. Jag är jättenöjd med dagens pass! Man får liksom en kick när träningen verkligen går bra.

Jag har dessutom lite träningsvärk sen igår. Jag känner av framsida lår och rumpan. Perfekt!


Det där med sömn

Jag ligger fortfarande i sängen, men funderar på att börja ta mig upp. Jag har sovit mindre än sju timmar och ända känner jag mig väldigt pigg. Fast de fyra första veckorna sov jag ju max 5-6 timmar per natt och jag överlevde det också. Sista helgen sa kroppen emot ordentligt och jag sov i princip hela helgen för att ta igen all förlorad sömn, men ändå, haha ;) Jag vet ju att jag behöver 7-8 timmars sömn för att må riktigt bra, men ibland går det inte ihop med resten av schemat och då brukar sömnen inte vara min första prioritering. Tyvärr. Jag lovar att skärpa mig, för sömn är viktigt!

Klockan ett blir det gymmet med Rebecca. Tror även att Linus skulle följa. Det är bicepsträning som står på min planering idag och jag tror att Reb också skulle träna det. Roligt :)

Nu ligger jag och väntar på att mitt larm ska ringa. Patetiskt. Men det känns liksom fel att stänga av larmet och gå upp, haha. Jag är knäpp, jag vet.


Mitt nattsvammel





Jag har hunnit med en halvtimmes kvällspromenad. Hehe, kanske lite sent att vara ute halv två en onsdagskväll, men det var skönt. Jag kände att jag behövde frisk luft. Och så är det ju bra att ha lite tid för sig själv när man kan tänka igenom en massa. Då slipper man tänka på allt precis när man ska sova, för då somnar man ju aldrig. Och så känner jag att jag blir så lugn av att gå ute alldeles själv när det är tyst och lugnt. Man blir liksom så lugn och fridfull. Jag känner liksom på riktigt att det är härligt att leva.

Och nu känner jag att jag är för trött för sånt här, så det känns som att jag mest bara svamlar på. På nätterna kan min djupa, seriösa sida komma fram, och jag tror att jag är smart, men dagen efter när jag är pigg så fattar jag inte hur jag tänkte, haha. Så nu blir det nog sängen för min del! Fast först ska jag äta en frukt och läsa lite :)

Dagens steg: 17452


Myskväll med tjejerna

Det blev en mycket trevlig kväll med tjejerna! Vi surrade en massa om allt möjligt! Och så har vi alltid så roligt tillsammans. Efter att vi hade suttit inne och surrat gick vi ut och tände en eld och fortsatte surra utomhus. Och så grillade vi! Det blev sojakorv med bröd, pinnbröd och så bananer fyllda med blockchoklad. Jag har aldrig smakat det tidigare, men jag måste säga att det var farligt gott, haha ;)


Hanna och Rebecca täljer grillpinnar


Silverbananerna som är fyllda med choklad


Cissi med sitt pinnbröd


Köttfärspaj

Idag till middag blev det köttfärspaj, eftersom vi hade kvar lite köttfärs från igår. Jag utgår inte från något recept, men gör ungefär samma varje gång jag gör paj. Tänkte skriva upp hur jag gjorde idag, för det blev gott, haha ;)

Pajdeg:
100 gram smält margarin
2,5 dl vetemjöl
1,5 dl grahamsmjöl

Fyllning:
Ca 100 gr wokgrönsaker
1 paprika
Ca 300 gr stekt köttfärs

Sås:
3 ägg
3 dl filmjölk  (TIPS! I många recept står det att man ska ha grädde eller creme fraiche, men det funkar lika bra med mjölk eller filmjölk. Jag använder oftast filmjölk eftersom det blir lite krämigare)
Tacokrydda (Eller någon annan krydda. Det avgör man själv)

Garnering:
Ev 1 skivad tomat
Riven ost


Gör så här:
* Sätt ugnen på 225 grader.
* Blanda pajdegen
* Tryck ut pajdegen i en pajform och sätt in den i ugnen. Pajskalet ska förgräddas i några minuter.
* Woka grönsakerna (dvs wokgrönsakerna och paprikan)
* Blanda "såsen". Använd gärna visp.
* Ta ut pajskalet ur ugnen



*Börja med att sätta på grönsakerna



* Sätt sedan köttfärsen över



* Häll över såsen



* Garnera med tomatskivor
* Strö riven ost över
* Sätt in den i ugnen och låt den gräddas tills den har fått lite färg
* KLART!


Benpass

Det tog lite längre tid än väntat på byn, så jag hann inte träna både ben och biceps idag. Jag valde att träna benen idag och biceps imorgon, eftersom det går snabbare att träna ben. Eller själva träningen går ju ungefär lika snabbt, men när jag tränar ben är jag mest i Nautilus-maskinerna och slipper bära en massa vikter fram och tillbaka, och räkna ut hur mycket man ska ha på stången och allt sånt där. Så det fick bli ett benpass idag, och jag kan lova att jag tog i allt jag kunde! Jatg var så slut att jag höll på att ge upp när jag hade två övningar kvar, men jag var envis och körde dem också. Fast jag fick minska vikterna lite, för det gick verkligen inte att köra på samma som jag brukar. När man är så slut har man lyckats bra :)

Mycket att göra idag

Vi har nyss vaknat. Alltså har vi sovit i typ tio timmar :O Haha, men skönt var det!

Efter frukosten ska vi gå ut på byn och fixa grejer. Vi ska gå till trafikskolan och sen ska vi till konsum. Jag ska köpa sojakorv, för det verkar som att Rebecca, Hanna och Cecilia ska komma hit ikväll, och vi kanske ska grilla. Och då måste vi ha sojakorv eftersom Reb är vegeterian. Och jag tycker att sojakorv är mycket godare än vanlig korv, haha ;)

Sen ska jag hinna träna också. Har planerat att träna ben och biceps idag. Om jag hinner båda alltså :)

Och så ska jag laga mat. Det blev kvar köttfärs från igår, så jag tänkte göra en köttfärspaj. Kanske med lite wokgrönsaker? Hmm. Vi får se vad jag kommer på ;)

Nu ska jag fortsätta äta frukost! Dagens frukost är yoghurt med müsli, ägg på crisp n' light och så dricker jag grönt te. Perfekt start på morgonen!

Dagens steg

Dagens steg: 15649

Lugn kväll

Jag trodde inte att Linus skulle komma hem förrän imorgon, men han kom hem idag. Då blev jag ju lite lycklig :) Vi har typ bara tagit det lugnt ikväll. Och så for vi till Konsum en sväng med moppen, men den strejkade så vi fick gå med den halva vägen hem. Moppar är opålitliga grejer ;)

Nu sitter Linus och spelar piano medan jag bloggar. Jag tror att det blir en rätt tidig kväll för oss. Jag känner att jag behöver sömn! Men först blir det väl mackor, frukt och film eller nåt.



Linus är stark! Bilden är från i höstas när han lyfte mig, syrran och brorsan samtidigt, haha :) 

Annanas!





Vi köpte även en annanas idag, så nu sitter vi vid varsin dator och mumsar på färsk annanas. Det måste ju vara bland det godaste som finns! Färsk annanas och jordgubbar har delad förstaplats på vad jag tycker bäst om av ätbara saker. Speciellt på sommaren! Kan typ leva på annanas och jordgubbar :)


Tacos!

Jag och Erika gick en sväng till byn för att uträtta några ärenden. Bland annat så var vi på konsum och handlade lite godsaker, typ köttfärs och sånt. Så nu har vi lagat tacos! Det är en av mina absoluta favoriträtter. Sjukt gott! Och jag är sjukt hungrig, så det passar bra ;) 

 

Lyckat träningspass

Träningen idag gick bra! Fast nackdelen med att jag och Rebecca tränar tillsammans är att vi surrar sjukt mycket, haha. Vi pratar ungefär lika mycket som vi tränar, så det tar dubbelt så lång tid när vi tränar tillsammans. Men det gör inget, för det är ju roligare ;)

Hur som helst så kändes det rätt mycket i magen idag. Det var ett ovanligt bra magpass! Jag skulle ju träna rygg också, men det blev bara 3 set för ländryggen. Jag har nämligen träningsvärk i baksida axlar och övre delen av ryggen sen träningen igår. Underbart!



Nu börjar det lossna



Nu har jag snart haft den här lilla älsklingen på min fotled i en vecka och nu börjar skorporna lossna. Det känns bra! Dock är det ju lite jobbigt att inte klösa. Jag är nämligen väldigt bra på att klösa på skorpor, men då blir det ju ärr. Och det känns som att det är rätt viktigt att inte klösa på tatueringen för det är ju lite onödigt att förstöra något som jag ska ha hela livet ;)

Träningsplanerna för dagen

Jag tänkte vara duktig och ställde larmet på halv elva, men sedan snoozade jag till elva, haha. Nu sitter jag här och äter frukost :)

Klockan två ska jag och Rebecca träna. Idag blir med magen och ryggen som ska plågas. Det är mycket roligare att träna magen när Rebecca är med, för vi kör övningar där vi hjälper varandra, och de övningarna är ju svåra att göra när man är själv, haha ;) Jag ska även försöka köra lite bänkpress idag. Jag måste ju bli bättre på det!


Dagens steg

Dagens steg: 17302

Inte illa! Tror att det var morgonpromenadens förtjänst, för resten av dagen har jag knappt gått nåt. Mest bara tagit det lugnt. Haha, men det måste man ju får göra ibland :)


Step up

Vi har sett dansfilmen Step up ikväll. Jag har aldrig sett den tidigare och jag måste säga att jag är totalt förälskad! Jag är sååå sugen på att dansa nu. Förra hösten gick jag en danskurs och jag funderar på att börja en ny nu till hösten. Jag ska kolla ifall det finns något som verkar kul och intressant här i Älvsbyn. Åh, ni anar inte hur taggad jag är! ;)


Jordgubbar och hallon

Linus är med sin familj i överkalix, så jag får plocka deras jordgubbar medan dom är borta. Jordgubbar är nog det bästa som finns! Jag var dit och plockade för ett tag sedan och fick ihop en hel skål. Och så hittade jag hallon också. Mums! Jag ska nog gå dit imorgon också och kolla ifall det har kommit mer bär ;)



Nu har jag ätit middag. Det blev mjölkstuvade makaroner och stekt korv! Supergott!

På ungefär en timme kommer Johanna och Christoffer hit :)

Dagens träningspass

Det blev ett snabbt och effektivt träningspass idag. På en timme han jag cykla till och från gymmet och träna. Idag tränade jag axlar, lite rygg och lite bröst. Jag kan lova att jag känner av axlarna nu, hehe ;) Jag ökade vikter på några övningar och det gick jättebra! Längtar redan efter nästa axel-pass!


Laddar upp med protein



Creds till mig för att jag orkade laga lunch trots att jag är ensam hemma. Visserligen är kasslergratängen sen igår, men ändå. Jag äter ett stekt ägg, några tomater, crisp n'light med keso på, och dricker kolsyrat vatten. Proteinrikt med både ägg och keso. Perfekt uppladdning inför dagens gympass!

Så här såg kasslergratängen ut när den var nygjord:

Dagens första prioritering = solen

Det blev en härlig promenad som avslutades med shopping på apoteket. Dom hade inte de ansiktsvattnet som jag ville ha, så det fick bli nå ansiktsservetter istället. Jag vill inte ha något ansiktsvatten som innehåller alkohol etersom det torkar ut huden.

Nu sitter jag ute i solen och äter fruktsallad och dricker loka. Underbart! egentligen hade jag tänkt att fara till gymmet, men det år vänta ett par timmar, för det är inte alltid man får ha så här bra väder ;) Disken och tvätten får också vänta ett tag, haha.


Godmorgon!

Godmorgon! Jag vaknade för 20 minuter sedan (av mitt alarm, annars skulle jag nog sova än) och nu sitter jag här och äter frukost. Jag älskar att äta frukost! Och så är jag alltid hungrig på morgonen, haha ;)

Nu på förmiddagen ska jag gå till apoteket och köpa nå smågrejer där. Jag behöver ett nytt ansiktsvatten, så jag ska kolla om jag hittar något. Jag är nästan stamkund på apoteket. Jag handlar där minst 2 gånger i månaden, haha ;P

 

Vecka 30

Idag har jag gått 13716 steg. Eftersom jag tidigare idag räknade ut att jag gått 104258 steg under de andra dagarna den här veckan så har jag alltså gått 117974 steg den här veckan. Vet inte ifall det är mycket eller lite?! Men det känns då bra i alla fall. Jag är nöjd, haha ;)

Steg vecka 30: 117974


Just nu



Det här äter jag just nu. Jag kände att jag har varit tillräckligt onyttig idag, haha ;) Så nu äter jag en rostad macka med stekt ägg (och självklart lyckades jag rosta mackan liiite för länge så den blev på gränsen till bränd och jag lyckades krydda ägget för mycket så det är lite starkt, men det funkar, haha ^^). Och så dricker jag hemmagjord loka och äter jordgubbar som jag plockade ute i trädgården. Lovely ;)

Lugnt och skönt

Jag såg inte många minuter av filmen innan jag blev less och gick ut istället. Det blev en härlig, mysig och skön promenad med lugn musik i öronen. Underbart! Och det var inte mycket folk ute. Jag älskar Älvsbyn om nätterna! Så lugnt och skönt. Jag borde vara ute och gå den här tiden jämt! Man får en stund för sig själv och man kan verkligen koppla av. En härlig stund för både kropp och själ, hahaha ;)

Nu ska jag hänga tvätten!


Rastlöshet

Nu är jag ensam hemma. Det kan vara rätt skönt att vara själv ibland. Jag ska se på film, äta choklad och bara ta det lugnt. Egentligen är jag lite sugen på att fara ut och springa, men det får jag inte göra, för jag har vilodag idag. Men det kanske blir en promenad senare. Jag blir så rastlös när jag inte göra något på dagarna. Idag har varit en såndär dag när jag inte har gjort nå mycket. Jag har varit hemma och läst bloggar, spelat piano, försökt ta ut ackorden till en låt, lagat mat, kört bil, handlat på Coop och ingenting mer. Det blir ju så långtråkigt. Så jag känner att jag måste ut en sväng sen och få lite frisk luft. 

Nu blir det choklaaaad och film! Kan det bli bättre? ;)  

Enkelriktat

Jag och mamma tog en spontansväng till Piteå. Vi handlade lite på Coop å så. Och sen körde vi förbi för att se om Magnus och Dessan var hemma, men det var dom inte. Men det var iaf kul att få köra lite bil. Mamma fick mig att körda in på enkelriktad gata. Jag frågade om jag verkligen skulle köra där och då sa mamma: "Jaa, det är klart du kan köra där! Det har jag gjort många gånger!". När jag hade kört in på gatan märkte vi att den var enkelriktad, haha. Men det gick bra ändå!


Kasslergratäng på gång!

Nu håller jag på att förbereda middagen. Det blir kasslergratäng. Det är sjukt gott! Jag har skurit upp burkannanas och en paprika och blandat med Thaiwok. Och så har jag skurit kassler i tärningar. Sedan ska jag koka ris, blanda sås, riva ost, osv. Tror att det kommer att bli jättebra!

100 000 steg på en vecka?

Veckans steg:

Måndag: 18326

Tisdag: 14843

Onsdag&Torsdag: 29374

Fredag: 23047

Lördag: 18668

Jag funderade tidigare på om det skulle bli jobbigt att få ihop 100 000 steg på en vecka, men nu räknade jag ut att efter sex dagar har jag gått 104258 steg :O Blev faktiskt lite förvånad över att det var så lätt. Så idag kan jag bara sitta still hela dagen, för jag har fått ihop mycket mer steg än jag trodde den här veckan, haha.

Jag tror att jag ska räkna ut hur många steg jag tar per vecka och så kan man försöka få personliga rekord, osv. Fast om jag ska slå mitt rekord varenda vecka så lär jag snart vara uppe i 1 miljard steg, och det orkar jag inte ;) Men jag tycker om att tävla mot mig själv eftersom jag gillar när man märker förbättringar/framsteg.







Bröllopet

Kände att det blev ovanligt dålig uppdatering igår. Men det beror på att jag jobbade i elva timmar. Det var körigt i princip hela tiden! Vi hade massor av saker att göra trots att vi var ganska många som jobbade i köket. Klockan var kvart i två när vi for hem, och då var det fortfarande fullt drag därborta. Men det var roligt! Jag, Kågge och Simon sa att vi kunde starta en cateringfirma tillsammans, haha ;) Fast nackdelen med att jobba i kök är ju att man går och småäter hela tiden, haha. Vet inte hur mycket bröd och småkakor vi åt ;) Och sen blev det massor av tårta! Dom hade TOLV olika sorters tårtor och fler upplagor av varje, haha. Så det blev en hel del även om vi bara smakade typ hälften. Gott med tårta ju ;)

När vi satt där i kyrkan under vigseln var allt så vackert. Jag blev jättesugen på att gifta mig! Och det blev Kågge också. Så vi bestämde att vi skulle gifta oss, haha. Men jag tror inte att Linus och Kajsa (hans flickvän) blir så glada då ;)

Typ vid två väckte jag Linus och vi gick å la oss direkt och sov ändå till tolv. Det är lite ovanligt att jag sover 10 timmar, men efter att ha jobbat och stressat i elva timmar var jag ganska slut. Och trött i benen. Vi stod och gick nästan hela tiden. Min stegräknare hade fått ihop till 18668 steg igår!


Love is in the air

Victor sov över och han kom och väckte oss med orden: "Kom upp nu! Klockan är tre!". Och jag fick lite panik eftersom jag skulle vara på bröllopet klockan tre. Men det visade sig att Victor hade kollat fel och klockan var bara nio. Skönt. Linus larm var ju på nio och mitt på tio så att vi skulle missa båda larmen var ju ganska osannolikt, men man vet aldrig, haha. 

Nu sitter jag här och äter lunch. Jag är ensam hemma och orkade inte göra något avancerat, så jag äter yoghurt med flingor och en macka med stekt ägg. Och så te till det. Jag måste försöka bli bättre på att laga mat, men idag hinner jag faktiskt inte. Måste göra mig klar till bröllopet ju ;)



Love is in the air! Himla mysigt med bröllop alltså.  Ska försöka ta nå bilder med mobilkameran ;)

Stegrekord

Idag har jag gått 23047 steg. Det är ju en hel del! Så många steg har jag aldrig gått tidigare. Eller iaf inte med stegräknaren ;) Jag har typ gått överallt dit jag har farit. I ballerinaskor. Haha, tror inte att det ´är så bra fötterna egentligen. Men strunt samma! Det har varit en rolig dag och en rolig kväll ;)

Fest

Nu är det lite fest här, hehe. Men jag är faktiskt nykter ;)

Bröllop imorgon

Jag ser fram emot morgondagen. Jag tror att Miriam kommer att vara helt otroligt vacker som brud! Och jag tror att det kommer att gå bra att servera. Det kommer 160 personer!!!! Så det är inte ett så litet bröllop. Miriam och Anders har mycket att tänka på nu, haha. Men jag tror att allting kommer att gå jättebra! 

Nu ska jag se på Wedding Craschers medan Linus ser Pistvakt ;)


Livets goda stunder

Det blev en påse naturgodis och en påse frusna hallon. Jag åt nämligen upp mina sista hallon tidigare idag och jag är lite smått beroende så jag kände att det behövdes nya. Nu sitter jag här med en liten skål med naturgodis och en persika. Jag ska kolla lite i H&M's höstkatalog som vi fick idag och bara njuta av livet ett tag. Hehe ;) Livet har sina goda stunder!

Men på typ en halvtimme ska jag gå till Margareta. Jag är bjuden på middag där klockan sex. Jag vet inte vilka fler som ska dit, för Simon och Sebastian kunde inte ikväll. Så det kommer nog inte att vara så många som jag känner där, men det gör inget. Jag ska servera på ett bröllop imorgon och ikväll ska vi prata om det och å veta allt som vi ska göra. Det blir säkert jättetrevligt! Alltid kul med bröllop :)

Sugen

Nu ska jag gå till Konsum. Jag är sjuuukt sugen på naturgodis. Tror ni att jag klarar att köpa nu, smaka lite och spara resten till ikväll? Hehe, jag ska försöka. Lite onödigt om allt tar slut innan kvällen ju ;)




Jag är bra på att ge upp

Jag tycker att det är tråkigt att träna mage. Idag gjorde jag det och det kändes bara sååå drygt. Tror att jag ska skippa magträningen ett tag för att få ny motivation. Man ska ju inte träna om det inte är kul ;)

Jag klarade av att maxa stairmastern! Men bara i fyra minuter. Jag ska klara minst fem minuter nästa gång. Då ska jag inte ge upp! Jag har alldeles för lätt för att ge upp och jag måste erkänna att jag är VÄLDIGT bra på att svika mig själv. Jag bestämmer mig för att göra (eller inte göra) något, men ger upp så fort det känns lite för jobbigt. Ingen självdisiplin alls! Det ska det bli ändring på!


Frukost!

Godmorgon! Nu sitter vi här och äter frukost. Gott gott! Sedan blir det att fara iväg till gymmet. Jag har ingen aning om vad jag ska träna idag. Det blir nog lite blandat, haha. Och så kanske lite stairmaster? Det är roligt, jobbigt och bra ;)

Två dagars steg

Nu ska vi se på en film och jag lär somna under filmen, så jag skriver dagens sista inlägg nu, haha. Igår glömde jag att skriva hur mån ga steg jag hade tagit, så därför nollställde jag aldrig stegräknaren. Nu står den på 29374 och det är alltså för två dagar. Så jag snittar nästan 15000 per dag. Bra bra!




Promenad i regnet

Linus skulle fara ut och åka inlines, men jag kan inte ha på mig inlines nu pga av min tatuering. Ingenting får ju skava mot. Lite jobbigt, för jag var verkligen sugen på att åka! Men men, jag lär ju hinna senare ;)

Istället tog jag en liten promenad. Men det blev inte så långt som jag hade velat eftersom det började regna och jackan som jag hade på mig tål inte regn. Och inte vill jag riskera min jackas liv ;) Så jag var bara ute i 45-50 minuter. Men det var skönt!

Fokus på axlar

Jag har hunnit förbi gymmet en sväng också! Trodde inte att jag skulle hinna det idag, men det var bra att jag hann det eftersom jag hade ju en vilodag igår. Idag blev det bara styrka och ingen kondition. Hade fokus på axlarna idag, men det blev även nån biceps och nån triceps-övning. Det var härligt! Körde både lite uthålligt och lite explosivt. En salig blandning, hehe. Men det var skönt att få träna lite.


Piteå

Det fanns inte så jättemycket att se på PDOL under dagen. Dom sålde ju samma saker typ överallt, haha. Fattar inte riktgit hur man kan tjäna på det? Men jag hittade i alla fall en grej. En liten present till Linus. Blev bara tvungen att köpa den!












Tatueringen





Redo för en dag i Piteå. PDOL, here we come!

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag skulle ju följa med Linus när han skulle tatuera sig och tänkte boka tid för min tatuering samtidigt. Då sa tatueraren att jag kunde få tatuera mig när han var klar med Linus. Det var jag ju inte riktigt förberedd på, men jag tänkte att det kunde ju vara kul. Jag ringde och förberedde mamma på att jag kanske skulle tatuera mig redan samma dag och hon sa att det var okej.

Jag tittade på när Linus blev tatuerad och det såg inte ut att göra så jätteont, så jag bestämde mig för att göra det. Jag var jättenervös och spänd, men det gick! Det gjorde ont närmast fotknölen, men resten gick ganska bra. Det var inte lika smärtsamt som jag trodde, haha. Och det var tur att Linus var där och höll mig i handen. Annars hade jag nog inte vågat, haha ;)

Så här ser den ut: 



Jag har utgått från två olika tatueringar som jag hittade på Gaddad.se, och så ritade jag av på OH och mixade ihop dem. Sedan har jag gjort om den lite också. Och noterna var från början stjärnor, men det kändes mer personligt med noter. Med betydelsefullt för mig. Hur som helst så är jag jättenöjd! Och ingen i hela världen har en likadan tatuering som jag ;)  

En dag i Luleå





















Luleå idag

Idag har vi varit en sväng till Luleå. Vi var mest ute på storheden. Gick på Ö&B, Myrorna, coop, maxi, osv. Köpte mycket frukt och sånt! Och så har vi varit lite onyttiga idag. 100 gr mörk choklad och en glass, haha. Men det är gott! Ikväll ska vi vara nyttiga och dippa grönsaker och göra smoothie å sånt! Bilder från dagen kommer senare!

Tidiiiigt

Idag har jag vaknat tidigt eftersom jag ska följa med Linus när han ska tatuera sig. Spännande!

Gårdagens steg: 14843

Ha en bra dag!

Nyttigt och gott mellanmål

När jag har tränat brukar jag oftast bara äta nån frukt, men idag blev det ett bättre mellanmål. Man behöver 1 dl keso och hallon. Sätt keson i en burk och lägg hallonen över eller blanda i dem i keson. Sedan sätter man det i frysen och låter det stå där ett par timmar. Det är bra om man tar upp den ett tag innan man ska äta den, eftersom keson är svår att äta stelfrusen.

Jag har använt "Keso cottage cheese mini". Den innehåller bara 1,5% fett, men 13% protein, vilket är perfekt att äta efter ett träningspass! Man behöver proteiner för att bygga muskler.




Familjedag

Idag har jag umgåtts med familjen nästan hela dagen! Jag och Lina gick till byn och köpte läkerol, haha. Sedan gick vi hem och åt mackor och drack te. Gott gott!


Lina och jag :)

Nästan max ;)

Styrketräningen idag gick bra, men inte jättebra. Jag känner att jag måste träna upp vänster arm mer, eftersom jag är starkare på högra. Men det löser sig! Det kändes i alla fall bra att träna explosiv styrka idag. Det borde jag göra lite oftare!

Det som gick bra idag var konditionsträningen på stairmastern. Jag körde samma mönster som förra gången. Dvs tre pass. Första 15 minuter, sedan ett tyngre på 10 minuter och ett ännu tyngre på 5 minuter. Idag ökade jag intensiteten på alla tre pass. På det sista maxade jag nästan. Det kändes grymt bra! Nästa gång kanske jag klarar max? Beror nog mycket på hur dagsformen, men vi får väl se hur det går.

När jag gick från gymmet till cykeln skakade benen. DET är ett tecken på att man har kämpat på rejält. Jag älskar den där känslan av att vara så slut i kroppen att man knappt kan gå. Det är så härligt!



Nyhandlat

Det var roligt att träffa Göteborg-släkten. Vi fikade och pratade. Det var sex år sedan jag träffade dem sist! Ojojoj, vad tiden går!

Sedan for vi och handlade. Hade helt slut frukt, och då klarar jag mig inte länge, hehe ;) Vi köpte en massa mat, frukt, grönsaker, yoghurt, saft, osv. Jag tycker att det är jättekul när man har nyhandlat för då har man fler alternativ när man ska äta, haha.

När vi kom hem åt vi hemmagjord pyttipanna och nu sitter jag här och väntar på maten ska sjunka ner så att jag kan fara till gymmet. Idag ska jag träna explosiv styrka. Det var ett tag sedan jag gjorde det sist, så det är verkligen dags nu ;)


Jag är kär!

Förra veckan när jag var i stan köpte jag ju lite loka-essens. (http://nyymaan.blogg.se/2009/july/en-liten-sot-rosa-sak.html). Jag provade nyss att blanda melon/citron för första gången och jag föll för den direkt! Så underbar smak! Den smakar somrigt, friskt och jättegott. Detta är helt klart min nya kärlek! Nu ska jag försöka behärska mig och inte dricka flera liter varje dag ;)

Dagens planer

Idag kommer några av mina släktingar från Göteborg hit. Det ska bli roligt att träffa dem, för det var ett tag sedan!

Senare under dagen blir det att pumpa biceps på gymmet, hehe. Det är en av mina favoritmuskelgrupper eftersom det är roligt att träna. Kanske blir några ryggövningar idag också. Det känns som att det kan behövas!


Dagens steg



Dagens steg: 18326

Kvällspromenad

Nu har jag och mamma varit ute och gått! Det blev ungefär en timmes promenad och det var skönt. Roligt att få prata lite med mamma! Vi hinner inte träffas så ofta. Vi får väl göra det till en vana att gå ut på promenader lite då och då. Man hinner prata om mycket samtidigt som man har kul och får lite motion. Det låter väl rätt perfekt?! ;)

Nu sitter jag här och äter riskakor. Hehe, det är lite beroendeframkallande ;)





Tips på magövningar med pilatesboll

Här ser ni ett par övningar som tränar magen:


Crunches på pilatesboll är effektivare än vanliga crunches eftersom man kan utföra rörelsen bättre. Dessutom aktiveras också de inre magmusklerna som hjälper en att hålla balansen.

Man kan göra både raka och sneda crunches. När man gör sneda är det lite svårare att hålla balansen.


"Plankan" är en effektiv övning. Med hjälp av en pilatesboll kan man göra den ännu mer effektiv. Ett alternativ är att man lyter ett ben i taget samtidigt som man står i samma position som på bilden ovanför. (Bollens placering ändrar man efter sin egen styrka och förmåga. Det är lättare om man har bollen under låren och det blir tyngre och tyngre ju längre bak bollen är. Om man är van vid dessa övningar och har en stark mage kan man placera bollen under fötterna).

En annan övning som har denna startposition är "Planka med armgång". Det innebär att man går framåt med armarna tills bollen är under fötterna och sedan går man tillbaka igen. Om man inte är säker på att ryggen är i rak linje och man inte lutar för mycket när man går, kan man lägga en liten skumgummiboll eller liknande i svanken.

Alla dessa övningar blir svårare om bollen är hårt pumpad. Ju hårdare bollen är desto svårare är det att hålla balansen, och då får musklerna jobba mer. Därför kan det vara smart att inte ha bollen sprängfull om man är nybörjare. Det är bättre att öka svårighetsgrad när man känner att man klarar av det.

Pilates

Idag på gymmet blev det att träna magen. Jag körde några olika övningar som jag inte gjort tidigare. Bland annat på en pilatesboll. Fördelen med att träna på pilatesboll är att man aktiverar fler små muskler som behövs för att man ska kunna hålla balansen. Alltså får även de små, inre magmusklerna träning. Många tränar de yttre magmusklerna mycket, men aldrig de inre och då blir det svårare att se resultat och det tar längre tid att bygga upp samma styrka.



Jag har en pilatesboll hemma, men jag är inget fan av hemmaträning. Jag tränar hellre på gymmet, haha. När jag är hemma finns det så mycket annat som stör. På gymmet vet man att man är där för att träna och man kan koncentrera sig helt på det. Great!

En dag på stranden












Badplaner



Det här var vårat kvälls-/nattmål igår! Mina nybakade bröd-muffins och ägg. Det var gott! Bra med protein :)

Nu har jag packat matsäck och vi ska snart fara till stranden. Dagens matsäck består av mina bröd, ägg, plommon (typ enda rukten vi hade hemma, haha), morotstavar och loka. Mums! Vi ska cykla till Laduberg och bada där. Det är en jättemysig liten sjö och det är i princip folktomt. Skönt! Jag är jättesugen på att bada!


Kvällen

Under kvällen har jag bakat! Det blev nå bröd-muffins, haha. Typ nyttiga, mättande muffins med en massa havregryn och sånt i. Och dom blev jättegoda!

Nu har vi nyss varit ute och gått en sväng med Linus farmors hund! Det var härligt med en liten kvällspromenad. Skönt att få lite frisk luft!

Idag har jag gått 21385 steg!!!!! Haha, fattar inte hur jag har lyckats med det! Känns bra!

Ikväll ska vi lägga oss tidigt, för vi ska upp klockan nio imorgon. Ska till kommunhuset! Gonatt gonatt ;)


Lyckad konditionsträning

Träningen idag gick jättebra! Tränade mest triceps och axlar, men även lite bänkpress. Nästa gång jag tränar triceps och axlar kanske jag kör lite mer på explosiv styrka, för det känns som att mina muskler börjar vänja sig vid att träna uthålligt och då är det dags att chocka med lite variation!

Efter styrketräningen tränade jag kondition på stairmastern i 30 minuter. Först ett ganska lätt pass på 15 minuter, sedan ett tyngre på 10 minuter och avslutningsvis ett ännu tyngre på 5 minuter. Det gick oväntat bra! Nu är jag väldigt taggad inför morgondagen. Då blir det mer stairmaster, hehe!


Med musik i öronen blir allting mycket lättare! Mycket roligare att springa/trampa då ju :)


Jag skulle visa Linus att jag kunde göra kullerbyttor framåt och bakåt, haha.

Puss!



Så här stod det på mig igår, haha! Det blev rätt sent. Tror vi kom i säng typ fem, haha. Men när man har sommarlov så gör det ju inte så mycket! Vi vaknade vid tolv-ett. Jag steg upp vid halv två och jag tror att Linus sover än. Jag hade inte tid att sova mer, för jag ska fara till gymmet med Rebecca idag! Vi har inte tränat tillsammans på ett par veckor för både hon och jag har varit borta, så det ska bli roligt!

19179 ;)

Härlig kväll! Jag har umgåtts med några kompisar. Vi har varit på byn där det har varit nå band som har spelat, osv. Det var trevligt!

Nu är jag trött och vill typ sova, men Linus har nå kompisar här så jag kan inte gå och lägga mig än. Dom har haft fest här ikväll, haha :)

Vet ni? Idag har jag gått 19179 steg. Jag är rätt imponerad! Har ju bara gått till och från ställen där jag skulle vara. Haha, känns bra!

Palt



Idag åt vi palt till lunch/middag. Det är gott! Man kan liksom inte tro att en klump gjord av potatis, vetemjöl, vatten och salt är god, haha. Och så försöker jag lära Lina att äta grönsaker! Det blev paprika och gurka idag. Mumsigt!

Idag är jag snäll!

Igårkväll kunde jag verkligen inte sova. Jag var alldeles för rastlös eftersom jag inte gjort någonting vettigt på hela dagen. Jag var vaken halva natten och spelade piano, haha. Sedan startade jag en spellista med lugna ballader för att kunna slappna av och bli trött. Till slut kunde jag somna och då sov jag jättebra! Vaknade vid halv tolv av larmet.

Idag är jag en snäll storasyster! Min lillasyster ska vara med i "Småstjärnorna" och resten av familjen är i stugan på släktträff. Lina sov över hos en kompis så jag for och hämtade henne vid tolv, och så har jag fixat hennes hår, osv. Nu äter vi mellanmål - ÄPPLE! Och snart ska vi ta en promenad till byn där hon ska uppträda på scenen i Lomtjärn.


Gammal bild på mig och min älsklingsflicka!


Go mangooo!

Idag har jag sett film, läst bloggar och sovit. Haha, det känns inte som en så givande dag ;) Men nu börjar jag faktiskt må lite bättre!

Ett problem som jag brukar ha när jag är sjuk är att jag inte har någon matlust. Jag orkar helt enkelt inte äta. Jag brukar tvinga i mig mat eftersom jag vet att jag behöver energi för att kunna bli frisk. Men som sagt så mår jag bättre nu och jag är sugen på något att äta. Framsteg! Jag ska äta en mango nu medan jag ser klart filmen som jag började på tidigare idag. Har försökt hitta nå hallon i frysen, för jag hade för mig att jag köpte det för ett par dagar sen. Men jag hittade dom inte så det är väl någon annan som har ätit upp dem. Kände att det skulle vara bra med hallon eftersom de innehåller en massa c-vitamin och antioxidanter som jag kan behöva nu. Dessutom är det ju sjukt gott med hallon! Men mango får duga nu! Det är ju också gott :)


Jag tycker synd om mig själv idag

Igårkväll åkte jag och Linus till hans farmor och gick ut med deras hund. Den är jättestor, men jättesnäll! Vi ska gå ut med honom nästa vecka när Linus farmor är i Göteborg. Det blev typ 30 minuters promenad och en hel massa steg! Jag gick 10981 steg igår utan att ens tänka på att jag gick. Det känns som att det inte blir några problem att å ihop de rekommenderade 10000 stegen per dag.

Idag har jag gått 176 steg, haha. Vi vaknade för ungeär en timme sen och jag har mest legat stilla. Vet ni varför? Linus tyckte att jag var jättevarm, men jag frös, så han hämtade en termometer. Guess what?!? Jag har feber. Usch, så tråkigt! Jag hatar att vara sjuk. Nu kunde jag inte följa med och gratta Charlie (Linus bror som fyller år) och jag kan inte träna. Jag antar att jag mest kommer att ligga här i soffan idag och tycka synd om mig själv ;P

En liten söt rosa sak

Dagens träning gick utmärkt! Tränade biceps och det var grymt skönt!

Sedan gick vi hem i regnet och efter det for jag med mamma och brorsan till Piteå. Mamma tyckte att jag behövde övningsköra så jag gjorde det, haha. Tänkte visa mina shoppingfynd idag ;)



Detta inhandlades på H&M! Jag kände att jag behövde skämma bort mig själv lite. Det blev två par nya trosor, en sommarfräsch bodylotion, raklödder och hårfärg. Lite måbra-grejer, haha :)


Förra veckan köpte jag ju essens som man gör typ Loka av i sodastreamen. Då köpte jag hallon och idag köpte jag melon/citron och svarta vinbär. Mmm. Nu blev jag törstig!


Min gulliga mamma köpte två träningslinnen till mig. Snällt! :)


Dagens roligaste köp var en stegräknare! Var egentligen sugen på en pulsklocka, men blev snål och köpte en stegräknare istället etersom den var billigare. Jag fick betala 300 kronor för den här söta rosa saken! Den ska användas flitigt ;) Jag tycker att det är jättekul att se hur mycket man går under en dag, för man går ju en massa utan att tänka på det. Just nu är min räknare på 4621 steg och jag inte fast på den i mer än två-tre timmar och jag tycker inte att jag har gått något alls i princip, haha ;)

Idag är jag PEPPAD!

Inatt sov jag själv för första gången på väldigt länge. Vaknade för ungefär en timme sen och har ätit frukost. Nu ska jag vänta ett tag så att frukosten hinner sjunka ner och sedan ska jag bege mig till gymmet. Idag blir det huvudsakligen biceps som ska få sig en rejäl omgång, hehe. Jag har redan planerat vilka övningar jag ska köra, och jag är PEPPAD TILL MAX!


Springtur!

Jag har träningsvärk lite överallt och det är inte så konstigt, eftersom jag lätt år träningsvärk när det var ett tag sedan jag tränade. En veckas uppehåll räcker tydligen för att mina muskler ska bli lite chockade av träningen, haha. På grund av träningsvärken visste jag inte riktigt vilka muskler jag skulle träna idag och jag kom fram till att det skulle vara skönt med en vilodag.

Jag trodde att det skulle bli bra väder idag, men det började regna och åska så jag var inne och färgade håret istället. Först färgning och sedan lite slingor. Slingorna blev lite misslyckade, haha, men det går ju att fixa. Ska köpa slingmedel och göra lite mer slingor nån dag.

Sedan slutade det regna och jag blev väääldigt sugen på att fara ut och springa en sväng. Det var första gången som jag använde mina nya löparskor och jag fick förstås lite skavsår, som vanligt. Jag har problemötter helt enkelt. Men hur som helst så gick det rätt bra att springa. Jag gick lite, men sprang faktiskt nästan hela tiden. Det tyckte jag var rätt bra gjort med tanke på mina skavsår, haha ;)


Mina nya skor!

Nu blir det snart middag och sedan ska jag, Linus, Johanna och Christoffer fara till Boden. Där ska vi se den senaste Harry Potter-filmen tillsammans med Cissi. Blir nog kul!

Det går inte alltid bra

Dagens gympass var inte världens bästa. Kände mig inte alls motiverad till att träna mage och rygg idag. Jag måste börja med nå nya övningar, för det känns som att jag kör samma hela tiden och kroppen har vant sig vid dem och träningen försämras. Så nånting nytt skulle behövas! Ska kolla upp det. Måste ju träna mycket mage om jag ska lyckas få magrutor, hehe ;)

Konditionen är verkligen inte på topp just nu. Det märktes tydligt idag. Jag ska börja träna lite kondition efter varje styrketräningspass, för dagens prestation var verkligen under all kritik! Jag vet att jag klarar mycket mer, men jag måste kämpa ett tag och träna så att konditionen blir lika bra som den var tidigare. Och ännu bättre? :)


Underbart!

Just nu är jag sjukt glad! Jag har världens bästa pojkvän ;D

Snart ska vi äta lunch och sedan ska vi ligga ute i solen och läsa. Vi var ju på biblioteket och jag lånade några gamla MåBra-tidningar som jag ska läsa. Helt underbart!


Godmorgon!

Ligger här i sängen och har nyss vaknat. Funderar på att stiga upp snart och äta frukost. Är som vanligt hungrig så här på morgonen. Linus ligger bredvid och kittlar mig. Haha ;)

Idag ska vi fara till byn en sväng och göra några ärenden. Ska ska fara till biblioteket och apoteket. Och så ska jag lämna tillbaka en film som jag och Emmy hyrde igår. Vi hade tjejkväll med en komedi, jordgubbar, annanas, choklad och cider. Mitt nyttiga liv funkar ju helt utmärkt, haha ;) Choklad och cider borde finnas med i kostcirkeln ju!

Dagens gympass blir nog mage och rygg. Och eventuellt intervallträning efteråt. Eller så ar jag ut och springer ikväll? Hmm. Vi får se. Ska försöka få med mig Linus till gymmet idag :)

Nu försöker Linus störa mig på alla möjliga sätt. Han k'nner sig nog lite ensam när jag umgås med dator n istället för honom, hehe. Så nu kryper jag ner hos honom ett tag och myser!


Gammal bild på oss. Tror det var i höstas, haha. Och vi är flummiga som vanligt ;)

Dagens träning

Idag på gymmet tränade jag triceps, axlar och lite bröst. Det gick rätt bra! Sedan hade jag tänkt köra lite intervallträning på stairmastern, men det blev inte av. Kanske kör det imorgon istället? Känns som att det var ett tag sedan jag tränade intervaller!

Idag var jag ensam tjej på gymmet och så var det typ 10 killar där, haha. Jag tycker att det är lite läskigt ibland för jag blir lite osäker när jag har en massa starka killar runt mig. Jag känner  mig så svag när dom lyfter mer än dubbelt så mycket som mig. Men jag kan inte rå för att jag är tjej ;) Och killarna är ju faktiskt väldigt snälla. Idag var det en som hjälpte mig att bära en bänk utan att jag ens bad om hjälp. Han tyckte bara att det såg tungt ut. Eller så tyckte han att jag såg svag ut?! Haha, men snällt att hjälpa till iaf!

När jag kom hem plockade jag undan disken och lagade mat. Nu har jag en kycklingpaj i ugnen som jag hoppas blir god. Har inte haft något recept så jag har mest chansat på hur jag ska göra, haha. Men det luktar iaf gott!

Förresten, jag har lite träningsvärk i rumpan idag! Känns helt underbart för då vet man att gårdagens träning gav något ;)

Inlines!

Jag trodde nästan att Linus försökte döda mig när vi åkte inlines idag. Vi åkte våran korta runda som är 8 km, men vi höll ett väldans högt tempo så jag blev sjuukt trött ändå. Var nästan sugen på att lägga mig ner i diket och vägra åka vidare, haha. Men jag kämpade på, för jag hatar att ge upp ;) Men det märks att Linus spelar hockey, för han har tekniken och en massa benmuskler, så det är ju mycket lättare för honom ;) Men jag ska bli bättre på att åka, jag lovar!

Nu har vi badat, duschat, osv. Och jag har skurit annanas och sodastreamat dricka (provade funlight appear, har aldrig provat den smaken tidigare, men det verkar gott^^) och så ska vi poppa popcorn. Sen blir det fiiiilm! Myspys!


På några år är jag lika snabb som dom här ;)

Äntligen träning!

Jag och Linus var på Konsum och handlade lite godsaker inför kvällen och morgondagen. Sedan skulle Linus se på fotboll och jag passade på att fara till gymmet. Det var grymt härligt att få träna och det känns att jag har haft ett uppehåll på drygt en vecka. Jag tränade ben och biceps idag och det gick rätt bra. När jag körde benpress märktes det att jag inte har tränat på ett tag. Jag brukar klara minst 140 kg, men nu var det tungt med 136, haha. Men för övrigt märktes inte så stor skillnad!

Nu ligger jag hemma i soffan och väntar på att matchen ska ta slut. Har fortarande på mig träningsshortsen och sport-bhn, för vi ska fara ut å åka inlines när Linus är klar. Jag ska ligga och halvsova tills vidare. Måste ju å lite mer energi ;)


Detta inhandlades idag på konsum. En tidning, annanas, 2 loka, funlight, müsli, morötter, kiwi, Extra drops och tuggummin. Gottgott!

Vi hyrde en film också. När vi kommer tillbaka från inlinesrundan ska vi först bada i badkaret och sen se film. Myskväll ;)


Mitt senaste beroende

Jag är väldigt bra på att bli beroende av saker. För tillfället är jag beroende av Loka. Den senaste veckan har jag druckit 1-2,5 liter loka varje dag. Jag köpte ett 12-pack med små loka inör en fest förra veckan. Tänkte vara smart och dricka varannan vatten, och så känns det ju roligare att dricka loka än vanligt vatten ;) Sen så hittade jag en liten flaska till sodastream som man kan göra egen loka med. Jag har köpt en med hallon-smak och det funkar rätt bra! Jag tror att jag kommer att köpa många fler, ör det är ju betydligt billigare. Det kostar 39 kronor på elkedjan och man får 10 liter av det. Perfekt om man är beroende ;)



Första inlägget

Jag har bestämt mig för att starta en träningsblogg! Jag älskar att träna och ska blogga om min träning för att kunna se framsteg och även för att hålla mig själv och andra inspirerade och motiverade till att träna. Jag kommer också att skriva om allmäna saker som gör att man mår bra, osv :)

Just nu har jag lite "semester" från gymmet. Inte helt frivilligt dock, utan det har blivit så eftersom jag har varit borta så mycket. Har itne sovit hemma på en vecka och kommer inte att göra det förrän nästa vecka. Och ett uppehåll från träningen på en och en halv vecka känns ändå helt okej. Men jag måste erkänna att jag längtar MASSOR till gymmet! ;)

Imorgon ska jag på en typ "sporthelg" där man kunde välja olika aktiviteter. Jag har valt beachvolleboll. Tänkte att det kan vara bra att lära sig det nån gång, för jag är verkligen inte bra på det ^^. Jag hoppas att vi får bra väder. Det ser ju inte så lovande ut, men man vet aldrig :)



När jag har lärt mig att spela volleyboll ska jag hänga en massa på stranden och spela hela dagarna. Inser ni hur brun man blir då? Hehe! Jag känner att jag har solat alldels för lite i sommar och jag är jätteblek. Jag jobbade under de veckor då vi hade bra väder, och när jag blir ledig kommer förstås det dåliga vädret ;) Men men, jag har ju tid på mig att sola senare i sommar, för det kan ju inte vara dåligt väder jämt!

RSS 2.0