Cleeeeeeeo

Fredagkvällen var grymt nice! :) Vi flickor hade jättekul på Cleo! Dansade i några timmar mådde allmänt bra, men sen blev min mobil stulen och mitt humör sjönk till botten ;P Fast det blev bättre efter ett tag. Men jag var fortfarande lite sur när vi stod i kön till garderoben, så när en del killar försökte tränga sig knuffade jag undan dom och sa: "Trängs inte!" och om dom fortsatte stampade jag dom på fötterna och trängde mig tillbaka framför dem. Hahahahah. Man får skylla sig själv om man trängs!

Igår var jag på radiohuset och fixade ett nytt sim-kort med samma nummer. Skönt att det gick, för jag orkar inte byta nummer en gång till. Jag byter ju jämt ;O Fyra gånger under 2009. Liiiiiite väl ofta kanske? Så det var bra att det gick att ha samma :)

Idag planerar jag att vara på gymmet vid tolv. Hade vilodag igår, så jag är jättepeppad idag, hehe ;)

Effektiv dag!

Vi vaknade typ halv nio och klockan nio var jag på gymmet. Jag tränade bröst och lite vader idag och det gick bra :) Sen for jag ut på byn och köpte en mp3. Jag har ju min gala telefon nu och det fungerar inte att ha headset i den. Eller det funkar, men det glappar jättemkt ;P Så nu har jag köpt en liten ipod shuffle att ha all träningsmusik på! Jag kollade på såna på internet igår och dom kostade kring 570 för 2 gb, men man fick köpa till garanti för 250 kr. Den jag köpte är en likadan, fast 4 gb och garantin ingår och den kostade bara 695. Great! Rymmer 1000 träningslåtar på den, så jag kommer inte bli less på min musik ;)

Sedan har jag sökt jobb! Han hade inget jobb förrän till sommaren, men jag fick fylla i nå papper. Tror jag har en chans eftersom han känner båda mamma och pappa. Och min lillebror var tillsammans med hans dotter i typ två år, så han vet vem jag är :)

Sen pratade jag med rektorn om projektarbetet. Han sponsrar mig med 2500 kr, vilket räcker till ca 5 timmars studiotid och det är nog allt jag behöver :) Men sen ringde jag till studiogubben och han sa att han inte jobbar där längre, utan att studion drivs av ett studieförbund, men jag ska fara å prata med dom senare idag eller i början av nästa vecka. Måste kanske ha min inspelning som studiecirkel då, och då måste jag ha med mig minst en kompis för att det ska kunna räknas som studiecirkel. Så jag hoppas att någon kan ställa upp ;)

Nu ska jag plugga lite innan jag far förbi Reb med en bok och hämtar Linnea på busstationen vid tre. Ikväll ska jag, Linnea, Jessika och Josefina fara på Cleo och ha roligt! Jag ska vara chaufför, så det blir nyktert för mig :)

Nu ska jag söka efter en massa bra låtar att ha på min nya ipod! Yeeeeeeaaaaah! :D


Ledig idag

Glömmer ju nästan bort att skriva blogg här! Har ju en annan blogg, men där skriver jag bara om träningen osv. Men här kan jag ju skriva om lite annat :)

Idag har jag varit ledig! Skönt! Gick hem från Linus ett tag efter att han hade farit (jag var trött och sov typ en halvtimme längre ;P). Kom hem vid halv tio och skottade snö. Hade ju minst 5 cm snö över hela gården, så jag tyckte att det behvdes skottas!

Sen har jag varit på byn och tjorvat en massa på banken. Skulle sätta in pengar på mammas konto, men hade inte hennes kontonummer, bara kortet och det har alltid funkat när jag har haft med mitt kort, men mamma har Nordea. Nordea har ingen egen bank här så man får göra bankärendena på swedbank, men dom kunde tydligen inte kolla kontonummer :S Stört!

Sen var jag på gymmet och tränade axlar. Det var väldans skönt ;) Lite ökningar idag till och med. I loooooove it! :)

Här hemma har jag fortsatt med brödbakningen. Brödet jäser nu och ska in i ugnen på ca 1 timme. Hoppas det blir gott! Det är lite grövre och jag har satt solroskärnor och hasselnötter i det. Tror det blir gott! :)


Resor

Har inte uppdaterat här på en evighet! Men jag har ju varit utan dator, och när jag har lånat mammas har jag inte orkat skriva blogg. Men det händer vä lsom inte så mycket speciellt i mitt liv just nu. Det rullar på ungefär som vanligt :)

Jag och mamma ska till Rhodos 9 maj, sen är jag hemma en vecka och sen far jag, Christoffer, Jessika och William utomlands. Troligtvis Bulgarien. Vi bokar idag :) Känns grymt kul! Skönt med lite sol och värme :) Och så hinnr jag bli lite brun innan sommaren. Det är alltid nice ;)

Utan dator

Igår lämnade jag inte min dator och kommer att vara utan den i typ en vecka! Saknar den redan ju ;P Är lite beroende av Facebook! Men jag får klara mig helt enkelt!

Jag tränar, går skola, umgås med folk och klara mig rätt bra, men vet inte hur det går att vara utan dator om det blir mer än en vecka ;O Och jag kommer att ha massor av blogginlägg att läsa sen, för jag läser inga bloggar när jag inte har min dator. Lånar bara mammas lite snabbt ;P

Mobiltjorv

Känner att jag inte riktigt orkar blogga här varje dag ;P Men jag kan ju berätta litegrann om senaste dagrna iaf! Jag fick helg redan i onsdags. Tre dagar skola och fyra dagar helg - det gillas! På onsdagen kom Rebecca hit och så gjorde vi psykologiuppgiften tillsammans. Jag läser ju inte psykologi nu, men vi fick den här uppgiften just innan jul och fick lämna in den efter om vi ville.

Igår for jag till Luleå-town. All by myself. Hade egentligen tänkt att lämna in min telefon på lagning, men jag har inget kvitto kvar. Det var pappa som lämnade in min telefon sist och tror ni han kommer ihåg vart han har satt kvittot?!? Gaaah. Men det finns risk för att garantin gick ut i december, och det började tjorva i början av januari. Det är ju som typiskt!
Men jag for ju då till Luleå ändå och var där i ett par timmar. Hittade faktiskt två koftor, underkläder och lite andra smågrejer. Navelsmycke å sånt! :)

Sen har det väl inte hänt så mycket! Har tränat, som vanligt, hehe. Och så har jag varit en del med Linus, som vanligt :)

Update

Idag hade jag bara en lektion, sång. Hehe, gode skönt! Sedan for jag till gymmet och tränade axlar och kondition. Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Jag har skrivit lite mer på mitt ABBA-arbete och så har jag sjungit och sånt.

Snart är det middag och klockan sju ska jag iväg på styrelsemöte för musikskolan. Sen kanske jag far till älsklingen och sover där :)

Skolarbete pågång!

Idag är jag nästan helt frisk! Konstigt! Men skönt :)

I Engelska B ska vi skriva om något som har med våran inriktning att göra. Eftersom jag har musikinriktning har jag valt att skriva om ABBA, haha. Har bara skrivit en halv sida än, men jag antar att vi har rätt lång tid på oss å jag tänker inte stressa med det. I Engelska C ska vi skriva om författare (igen) och den här gången har jag James Joyce. Jag är nog redan klar med det. Kanske lägger till något mer sen, men jag har ju hela veckan på mig. Vi får vara lediga resten av lektionerna i veckan för att kunna göra det hemma, så jag har bara en lektion imorgon och är ledig på torsdag ;)

Smittad

Jag har blivit förkyld. Jag nyser typ hela tiden :/ Antar att det är för att Linus var sjuk för ett par dagar sen och jag var med honom ändå. Jag sa innan att jag INTE tänkte pussa honom nå för att jag itne ville bli sjuk. Tror ni det gick bra?! Inte speciellt. Svårt att motstå att pussas med sin älskling, så jag år väl skylla mig själv nu när jag har blivit smittad. Gaaah. Hoppas det är en kortvarig förkylning iaf!

Kalle min nalle

JAG ÄR VAKEN! Har börjat vända på dygnet nu. Igår snoozade jag från åtta och gick upp tio, idag snoozade jag från sju och gick upp nio. Tycker jag är rätt starkt jobbat med tanke på vilka tider jag har vaknat under lovet. Men nu "tjänar" jag ju fyra timmar på dagen.

Igårkväll var jag med Johanna och Christoffer. Det var roligt! Vi spelade lite spel och så gjorde vi en vacker sång. Jag spelade gitarr och improviserade texter om nallar och sommar och allt möjligt. Johanna och Christoffer var doakör och trummor, haha :) Sen kom pappa in och rågade vad vi höll på med och tyckte väl att vi var en aning knäppa, hehe. Då började vi skratta jättemkt. Jag skrattade så mkt att jag började gråta! Haha ;D

Idag vet jag inte riktigt vad so händer. Har bestämt att det inte blir någon träning idag, för jag ska köra hårt nu till veckan, hehe ;) Har ju som mycket dötid när man är i skolan och har hål, så då är det lika bra att träna då. Jag ska nog ägna förmiddagen åt att baka lite, för klockan tre kommer nå säktingar hit på middag. Sen får vi se vad som händer :) Ska ia försöka somna före tre ikväll. Tror ni jag lyckas?! ;P

AvatarDet var kul att fara å se bio igår! Det var jag, Linus, Charlie, Tommy och André som for, och André betalade allas biljetter ;O Det tyckte jag var väldans snällt!
Filmen var bra! En aning för lång kanske. Inte för att den kändes lång, utan för att jag får ont av att sitta still länge;P Men det funkade rätt bra ändå! Och det var kul att se med 3D-glasögon! Det har jag aldrig gjort tidigare, så det var en ny upplevelse. Provade att kolla utan ett tag för att se skillnaden, och det var STOR skillnad, haha. Enda nackdelen med glasögonen var väl att dom var lite stora ;P Och så fick jag lite ont i huvudet. När dom var högt uppe och man fick se neråt blev ju JAG höjdrädd. Haha ;P

Idag har jag inga planer. Rätt skönt. Enda jag ska göra är att träna, fara förbi konsum en sväng och fara och lämna tillbaka alla filtar och täckbyxor till Susanne (hon skickade med oss en massa igår så att vi inte skulle frysa, haha ;P Men när vi kom hem fick vi inte upp kofferten, för den hade fryst igen. Så jag far dit med filtarna å de idag :))

För övrigt så MÅSTE jag vända tillbaka dygnet snart. Jag vaknade vid ett i en vecka och nu vaknar jag halv tolv, så det är klar förbättring, men jag börjar ju åtta på måndag. Skiiiit. Det kommer ju inte gå liksom! JAG LOVAR ATT JAG SKA VAKNA KLOCKAN TIO IMORGON!

Tråkigt att vara inomhus!

Wihoo, min mobil är jättebra. Verkligen. Nu funkar varken ljudet eller kameran. Måste ha på vibrationen för att märka om det ringer å så. Och jag måste ha vibrationen på larmet också, för annars vaknar jag inte. Och jag HATAR att vakna av det. Vill ju ha en melodi att vakna till så man kan vakna lite lugnt och stillsamt. Gaah. Telefonen ska lämnas in snarast!

Idag har det inte hänt så mycket. Har varit å tränat. Sen har jag inte gjort nå annat ;O Har varit sugen på att ta en promenad idag, men det blir inte för det är alldeles för kallt. Hoppas på bättre väder imorgon! Det är ju tråkigt att vara inomhus hela tiden. Man blir ju lite rastlös och galen liksom ;P Men på en timme ska vi börja fara mot Piteå och se Avatar. Linus slutar jobba åtta, filmen börjar halv tio och man ska vara MINST en halvtimme innan och hämta ut biljetterna. Och så ska vi hinna parkera bilen hos Linus pappa också, för det känns inte som att det är någon bra idé att ha bilen utan motorvärmare i 35 minusgrader. Lite stressigt kanske det blir, men det är nog lugnt :)

Nu ska jag fixa nåt att äta! Och så ska jag ta med nå mackor eller nå åt Linus så han inte hinner svälta ihjäl under kvällen. Vore ju onödigt liksom ;)

Kolla kattens ögon! Hehe, söööt! Det var en av katterna som bodde på våran gård i Grekland förra sommaren :)


Brödbak

Idag har det inte hänt så mycket. Jag vaknade vid tolv och kollade i lite klädkataloger medan Linus sov vidare en timme till. Och sen tog vi oss upp typ två, haha ;P Jag for hem fyra för då skulle Linus se på Star Wars, och det är ju inte så himla intressant ;)

Sen har mamma fått toppa mitt hår litegrann. Jag ska färga det nån dag då jag orkar. Börjar å mycket utväxt nu. Men jag har då köpt färg å så, det gäller bara att ta sig tid liksom ;P

Jag har bakat bröd också! Det är gode tidskrävande måste jag säga :P Först skulle det grova mjölet och sånt stå i blöt ett bra tag, sen ska man stå och röra hur länge som helst och när man har fått ihop smeten ska den jäsa i 45 minuter och sen lägger man ut dom på plåten och låter bröden jäsa i 20-30 minuter till innan dom ska penslas med ägg och man sätter på solrosfrön och SEN ska dom in i ugnen i 45 minuter. Hehe, det tar ett tag ;P Men funkar bra när man inte har något att göra en kväll :)

Svammel

Igår kunde vi inte sova så vi låg och pratade och svamlade en hel del, haha ;P Vi stretchade genom att ligga med ryggen på sängen och benen mot väggen medan vi pratade. Kul med lite annorlunda (prat)ställningar ;)

Klockan åtta ringde Linus larm för han skulle börja jobba nio. Tror ni att jag somnade om nå? Nääääääää. Men jag låg kvar till halv elva ändå och passade på att njuta av att ha sovmorgon och kunna ligga kvar tills man är helt pigg och orkar stiga upp. Men halv elva tyckte jag att det var dags att gå hem, haha ;P

Har förresten träningsvärk i rumpan och vaderna idag. Känns som att jag har träningsvärk överallt nu ;O Men det blir nog vilodag imorgon, så då får musklerna vila lite. Idag ska jag köra så mycket axlar som jag orkar, hehe. Har inte nå träningsvärk i axlarna, men i armarna, så det är väl bara att köra så gott det går idag då!


Jag har dödat mina ben litegrann

Nu har jag kommit hem från gymmet och jag kan lova att benen fick sig en rejäl omgång, haha ;P Först körde jag några tunga set där uppe innan jag gick ner till nautilusgymmet och körde ett par benövningar på maskinerna där. När jag skulle gå upp igen kändes det som att trappsteg var otroligts höga och benen otroligt tunga, haha ;P Det kändes som att trappstegen var typ en halvmeter höga, men i själva verket är dom väl max 2 dm. Och sen när jag skulle ner till omklädningsrummet kunda jag knappt gå NER för trapporna. Fick hålla i ledstången och ta stöd mot den, haha ;P Men det tycker jag är ett gode lyckat pass minsann! Det ska kännas ordentligt! ;D

Bland annat smithmaskinen har fått hjälpa till att döda mina ben idag. Hääääärligt! ;D

Träningsvärk i armarna :)

Vaknade med träningsvärk i armarna ;) Skönt! Nu känner jag av både biceps, triceps och axlar, haha ;P Tur då att det är ben som står på schemat idag! Och så får vi hoppas att axlarna känns bättre inför morgondagens axelpass.

Nu ska jag traska iväg mot gymmet! ;D

Myspys!

Igårkväll blev det först lite Robinson med familjen, och sen blev det myyyys med älsklingen. Imorse vakn ade vi typ ett, men tog oss inte upp förrän typ halv tre, haha. Ibland får man vara lat och bara kramas hela morgonen :)

Nu har Linus farit hem och jag har packat gymväskan. Sitter här och taggar inför dagens pass. Det blir biceps idag! Känns väldigt kul faktiskt! Om två dagar och en vilodag (dvs tre dagar, haha ;P) ska jag ändra mitt träningsupplägg lite. Mixa lite muskelgrupper som jag inte brukar göra, bara för att det är viktigt med variation. Funderar på om det ska bli fyrsplitt eller tresplitt. Eller fem? Har skrivit upp förslag till alla tre, så vi får väl se vad det blir :)

Nu ska jag bara läsa ett par blogginlägg och sen ska jag fara iväg och pumpa musklerna ;)

Såna där nyårslöften, ni vet

Vet inte riktigt hur det blir med nyårslöften å sånt. Har väl mer "mål" i år. Saker som jag vill uppnå innan året är slut, men det är liksom inte några löften. Inte för att det kanske är så jättestor skillnad ;P Beror väl på hur man tänker ;P


* Jag ska vara en jättebra kompis och flickvän, haha ;)
* Jag ska göra 20 saker som jag aldrig har gjort tidigare
* Jag ska bli bra på att spela gitarr
* Jag ska kunna springa en mil. Utan pauser.
* Jag ska kunna göra 10 chin-up
* Jag ska tänka mindre, göra mer! (Inte alltid, men alltså.. äh, ni fattar!)


Hehe, sen vet jag inte riktigt. Men det är ju kul att ha lite saker som man vill klara av. Bra för att hålla motivationen upp, liksom. Om man har mål att sträva efter blir det ju roligare ;) Och så blir man glad när man klarar det.Nyårskvällen :)

Vi hade roligt igår! Vi var hos Linnea vid sex och väntade på när hon gjorde sig klar. Sedan gick vi till Malin och i  början av kvällen kände jag ingen förutom Christoffer och Linnea, men man lär ju känna folk rätt snabbt, så det dröjde inte länge innan jag hade pratat om allt möjligt med alla möjliga, haha. Trevligt! Och så kom ju Rebecca dit också, men hon kom ett par timmar efter oss. Vi sjöng singstar så att jag typ förstörde min röst, haha ;P Men kul var det! Och sen är jag ju gode glad för både Linneas och Rebeccas skull ;) Jag blir liksom glad när mina vänner är glada! :)

Vi kom hem till Linnea vid fyra och somnade väl nån timme senare. Jag hade verkligen jättesvårt för att somna. Sov väl sammanlagt typ 2 timmar, haha ;P Kan inte påstå att jag var världens piggaste på morgonen! Har sovit två timmar när jag kom hem. Brukar ha svårt ör att sova mitt på dagen, men idag gick det då bra, haha :)

Nu ska jag bara försöka hålla mig vaken ett tag till. Ska inte göra något ikväll, för jag orkar inte ;P Satsar på morgondagen istället!

Förresten, det är ju ett nytt år! Och det här ska bli det bästa året någonsin! Eller hur?! Känner mig faktiskt riktigt taggad ;D

RSS 2.0