Always look on the bright side of life

Helt amazing dag idag! :D Har till och med haft på mig skinnjacka. DET är vårkänslor ;D

Jag var på gymmet tidigare idag, men det känns som att kroppen kan behöva vila lite nu. Jag körde på så hårt det gick idag, men det blir vilodag imorgon. Tråkigt. Jag brukar inte vara så bra på att lyssna på kroppen, jag bara tränar en massa och sen kommer jag till en punkt där det inte går nå mer. Så nu ska jag ge kroppen en extra vilodag, även om huvudet inte vill det egentligen ;) På alla vilodagar saknar jag ju den där endorfinkicken som träningen ger ;P

Sen gick jag ute på byn en stund. Passade på att söka lite jobb, så vi får väl se om det ger nå resultat. Har eventuellt fått sommarjobb på ett ställe ;) Skulle vara grymt kul! Inte världens bästa place att jobba på kanske, men bättre än ingenting. I need money ;)

Sen for jag till skolan. Dagens enda lektion tog typ 20 minuter. Engelskaprov. Tror det gick helt okej faktikst :) Och nu har jag påsklov! Härligt ;D Fats jag märker faktiskt inte så stor skillnad eftersom jag alltid är ledig torsdagar och fredagar och jag är rätt ledig dom andra dagarna också ;) Har haft tre vanliga lektioner i veckan och två lektioner då jag gjort prov. Så det är rätt chill nu ;D

Påsklovet är än så länge rätt oplanerat. Ska till stan imorgon och fixa ett nytt pass, sen blir det middag hos Reb. På fredag ska jag vara i studion. Sen vet jag itne så mycket mer. Eller jo, Kåbdalis nån dag och så ska jag till Linnea också. Men det är allt jag har inbokat och det känns faktiskt rätt skönt ;)


Onsdag :)

Man kan ju undra vad jag gör vaken nu när jag inte börjar förrän två.. Och helt ärligt så vet jag inte! Men jag underar på att äta frukost och fara till gymmet på nån timme. Här ska pumpas muskler, hehe ;)

Jag har bara en lektion idag och då har jag engelskaprov. Så det lär väl inte ta så lång tid heller :) Skönt!


Kanis!

Det här var min outfit idag! Tycker det är väldigt sexigt med underställ och en gul musik-tröja ;) Eller så inte! Hade på mig det här nu under kvällen när vi var i kanis. Det var riktigt härligt att åka idag! Precis lagom temperatur och solen lyste till typ åtta så det var ljust och härligt. Like it a lot ;)

Ett tag var det bara jag, Christoffer och Johanna, men sen kom alla andra. Dvs Jessika, William,  Josefina och Johanna. Så vi var sju stycken som åkte ett tag :) Det var kul!

Nu har jag duschat och ska ha lite chillkväll :)


Älskar vädret!

Vilken underbar dag det här blev! Imorse var det grått och tråkigt, men nu har solen tittar fram och himlen blir allt blåare :) Nice! Jag sitter ute på bron nu och njuter av solen och värmen!

Dagen började med sånglektion. Det gick riktigt bra idag! Peter märker alltid saker som jag inte märker själv. Jag sjunger "dig" annorlunda än jag säger det. Haha, svårt att förklara ;) SÅna detaljer skulle jag aldrig lägga märka till själv! :)

Sen blev det gymmet! Cyklade i en timme idag. Otroligt skönt! Jag har alltid tyckt att det har varit lite tråkigt att cykla, men nu när jag inte kan springa så får det duga. Och det känns faktiskt inte så tråkigt längre ;)

Sen gjorde jag och Reb det muntliga nationella provet i Eng B. Det var lätt. Att prata om värderingar är ju inte så svårt ;) Vi var klara vid ett oh då for vi ut på byn en sväng. Rebecca hade presentkort på bokhandlen, så hon köpte receptböcker :) Sen for jag och solade en stund. Riktigt skönt! Längtar efter att kunna sola ute ;)

Skiiiit, nu gick solen i moln! Hoppas den dyker upp snart igen ;D

Tisdag

Dagen kommer att bestå av sånglektion, träning, engelska (muntliga NP i eng B) och sen ikväll blir det kanis. Mycket mer är inte planerat ;) Jag funderar på om jag ska ha råd att sola lite.. SKulle vara skönt!


Plugg och träning!

Nu är jag hemma efter dagens andra träningspass! Känns som att mina kvällar är en aning döda nuförtiden och behöver ju göra nåt att fördriva tiden med. Så idag blev det gymmet med papi och imorgon blir det kanis med vänner om min fot klarar av det :)

Har hunnit med att kolla igenom engelskan lite också. Har engelskaprov på onsdag. Och ett imorgon också, men det behöver jag inte plugga till ;) Har iaf kollat grammatiken och glosorna och det får räcka :) Man skulel tydligen ha gjort lite uppgifter i boken också. Men har jag gjort dom nån gång de senaste två åren? Nej. Har jag klarat proven jättebra ändå? Japp! Så det struntar vi i va? ;D Och jag älskar att vi har glosor för dom är så löjligt lätta :D Med andra ord går det rätt snabbt att plugga på dessa prov ;) Får se om jag orkar kolla igenom det nå imorgon också eller så säger vi att det blir bra så här ;)

Ska strax se lite på The L word. Hehe, Rebecca har fått mig att börja se på det nu! Hon har länge velat ha någon att diskutera serien med och nu har jag äntligen börjat. Fast jag är fortfarande på första avsnittet ;)

Så här mycket snö är det på våran gård nu. Helt otroligt! Man ser typ ens att vi har ett släpvagn som står under snön för det är så begravt :S Nej, vet ni, jag tycker att det kan bli sommar NU! :)


Taggar för sommaren!













Fotproblem

I helgen har min fot mått bra, så jag tänkte att jag kunde ha på min mina egna skor idag. Har ju haft mammas skor nu i en och en halv vecka eftersom dom är större än mina. Men tror ni det gick bra att ha mina vanliga skor idag? Svar nej. Jag kände av foten redan när jag hade gått till skolan, och efter en hel dag känns det värre. Skiiiit! Jag trodde att jag skulle kunna fara på steppen ikväll, men ikke! Hmm. Får bli ett gympass lite senare då. När ska min fot bli bra? ;O


Relationer

Det har blivit mycket snack om förhållanden och relationer idag. Vi har pratat jättemkt med Peter om att välja fel killar osv. Han har berättat hur killar egentligen fungerar och hur man kan göra för att veta att man träffat rätt och en massa annat. Att prata med honom har fått mig att inse en hel del saker som jag tror att jag har vetat egentligen, men inte velat se. Tänker inte gå in på några detaljer här på bloggen ;P

Sen har jag pratat med Rebecca och Hanna också. Dom säger ungefär samma sak som Linnea har sagt till mig tidigare och jag vet att dom har rätt. Jag behöver bara ändra inställning lite och det vet jag att jag kan göra. I'm strong ;)

Godmorgon!

En ny vecka har börjat! Jag är faktiskt rätt pigg idag med tanke på att det är måndag. Fast det beror nu på att jag kunde vakna nio istället för sju eftersom vi redan gjort bort det muntliga i engelskan ;) Idag har jag bara tre lektioner istället för fem, som jag brukar ha på måndagar. Skönt! Då hinner jag träna utan att stressa ;D

Jag saknar dock det fina vädret som vi hade här förra veckan. Nu är allt bara grått. Tråkigt. Vill ju att det ska bli vår NUUUUU! Våren är ju min lyckligaste tid på året. No matter what liksom ;)


No one else

No one else could make me sadder,
but no one else could lift me high above.


Jag körde fast ;P

Inatt har det snöat mycket! Väääääldigt mycket. Under förmiddagen när jag skulle skjutsa Erika lyckades jag köra fast. Hehe, fastnade mitt på vägen på vårat kvarter eftersom det var oplogat och det var inte många som hade kört där heller så det blev lite svårt ;P Erika gick hem och hämtade en spade och våran granne kom ut med spade och sand och hjälpte oss. Hehe, så vi tog oss loss till sist! ;D

Det var varit en rätt lugn söndag. Var på gymmet och tränade. Skönt skönt! Och min fot börjar bli bättre nu, så på några dagar kanske jag vågar springa ;D I hope so!

Sen hann jag vara hos Linus ett tag och efter det var det körövning. Vi övade ett par nya låtar idag och det gick gode bra :) Jag och Viktoria var enda tenor/andra-altarna idag men vi klarade oss rätt bra ändå!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Borde plugga, men frågan är om jag orkar, haha ;) Känns ju liiiiiiite jobbigt!

Framtidsplaner eller nå ;D

Har lämnat av Linnea på bussen och sitter och kollar lite info om pass. Mitt pass går ut 5 okt och till en del länder kan man inte åka om passet går ut inom ett halvår. Fast sen kom jag på att jag ändå måste skaffa ett nytt pass eftersom det står Karlsson i mitt pass, och jag heter ju Nyman nuförtiden. (Känns förresten väldigt konstigt med Emma Karlsson nu, för jag har blivit så van vid Nyman ;) Men jag trivs då superbra med det!)

Ska även kolla runt lite på utbildningar nu! Det kommer troligtvis bli Umeå. Är så sjukt taggad ;D Enda nackdelen med att bo där är att jag kommer sakna alla kompisarna. Men alla ska ju ändå åt olika håll, så jag kommer att sakna dom vart jag än far :P Det är tur att jag inte har så svårt att skaffa nya vänner, för annars hde jag haft väääääldigt tråkigt ;) Vill ju helst umgås med folk typ varje dag! ;D

Blueberry

Igårkväll hade vi filmmys med blåbärspaj. Mumsigt! Det var jag, Linnea, Christofer, Johanna, Jessika, Wille och Jocke. Det var trevligt! Vi såg på Sweeny Todd. Har aldrig sett den förut och tyckte att det var lite väl äcklig ibland, haha ;P Sen såg vi The Ugly Truth, men då lyckades jag somna, haha. Två filmer i rad funkar itne så bra för mig ;)

Jag och Linnea vaknade ör typ en timme sen och har ätit frukost. Nu sitter vi i köket vid varsin dator, haha. Erika och mamma sitter också här med sina datorer. Lite facebook-LAN? ;D


Piiiiiiiano!

Min dag började på gymmet. Funderade starkt på att skippa träningen idag eftersom jag är helt slut i hela kroppen. Tycker inte att jag har tränat ovanligt hårt i veckan, men jag kanske har det, haha :) Kunde iaf inte träna nå styrka idag pga träningsvärk, men det blev istället att cykla i 60 minuter. Det var grymt skönt! Hann inte ens bli less ;)

Sen bytte jag om och gick mot studion för att fortsätta med min skiva. Idag var Christoffer med och han fick sköta rec-knappen, haha :) Jag fortsatte spela in pianokomp idag och sen fick jag lära mig lite om hur man kan finjustrera, mixa, osv. Kul kul :)

Nu har jag städat lite. Observera lite. Men jag tror att jag vågar ta hem folk iaf ;) Det kommer hit några ikväll nämligen! Och nu ska jag hämta frugan på busstationen ;D

Sugen på sommar ;)


Fredag

Gick upp klockan åtta imorse. Tyckte jag var duktigt gjort med tanke på att jag itne har någon skola. Men jag måste ju förbi gymmet innan jag ska vara i studion klockan elva, så då måste jag ju vakna tidigt. Jag är klar i studion senast tre och då ska jag hem och snabbstäda lite innan Linnea kommer 16.40 med bussen. Så jag kommer ha fullt upp idag ;)

Simma simma simma!

Har varit och simmat. Det var jätteskönt! Simmade bara i 45 minuter idag, men det kändes som att det var tillräckligt ;) Och det var faktiskt rätt skönt att simma själv. Avslappnande :) Mitt problem när jag simmar är att jag alltid brukar bli förkyld efteråt ;O Jag hoppas att jag slipper det den här gången, för jag har itne tid att vara sjuk ;)

Nu har jag en megastor kopp med te framför mig ;) Wonderful!

Marian Keyes

Engelskauppgiften är klar och inskickad! Tog inte många minuter, men det är ju alltid jobbigt att börja, haha ;P Fick iaf veta lite saker om Marian Keyes som jag inte visste. Och jag måste säga att det var det intressantaste författar-arbetet jag har gjort i den här kursen eftersom det är det enda som har handlat om nån författare som jag faktiskt känner till och har läst böcker av, haha. Nu ska jag arbeta lite med projektarbetet ;D

FUnderar på att fara å simma ikväll. Men det är ju lite tråkigt om jag ska fara själv. Aja, vi får se hur det blir! :)

Marian Keyes :)


Ny sport-bh!

Igår fick jag ett paket med två nya sport-bhar. En turkos och en vit! Passade på att använda den turkosa idag på gymmet. Så här ser den ut:

Helt underbar! Som ni kanske redan har gissat så ÄLSKAR jag färgen! ;D


Sovmorgon!

Inatt har jag sovit riktigt länge! Är ledig idag så jag tog lite sovmorgon. Tror minsann att det har blivit hela nio timmars sömn! Yäääy :)

Har inte så mycket planer för dagen. Ska såklart träna och så ska jag till konsum en sväng. Sen kanske det blir att sitta ute i solen och tanka D-vitaminer ;)


Happy ;D

Haha, det var längesen jag skrattade så mycket som jag har skrattat ikväll! :D Och jag skrattar ju ända rätt mkt rätt ofta, haha. Men vi har helt enkelt haft sjukt kul ikväll! Asså jag, Rebecca och Morgan, om nån nu undrar vilka jag har haft kul med ;D

Vi har sjungit lite singstar. Älskar att sjunga! Och jag lät inte Morgan vinna över mig ;D Sen fikade vi och spelade schack. Jag förlorade bara liiiiite. Men jag kan inga regler, så det kan ju bero på det! Sen blev blev en massa roligt prat medan vi låg alla tre i en säng som var 90 cm, haha. Jag låg i mitten så det blev lite varmt, men det var trevligt ändå ;D

Kåbdalis

Man kunde inte ha haft bättre väder på en friskvårdsdag ;D Helt underbart! Himlen var verkligen klarblå och solen värmde! Och det var bra före i backen också :) Har aldirg åkt sittlift med brädan förut, bara med skidor. Det var ltie krångligare, haha. Iaf för mig xD

Mitt största problem idag har varit foten. Det har gjort så j*vla ont att jag bara har velat kapa av den eller nå :P Måste nog inte på vårdcentralen imorgon och kolla upp det, för så här kan jag ju itne ha det :/

Sen har jag haft ont i låren också. TRÄNINGSVÄRK! Hehe, förstod väl att jag skulle få det ;D Jag älskar träningsvärk och det är sällan jag inte har träningsvärk nånstans. Alltid är det nån muskelgrupp som är lite extra lidande ;)

Nu blir det duschen! :D

Är lite småkär i min rosa jacka ;D


Dödat benen ;D


Bättre bild på mitt nyärgade hår :)

Har varit på gymmet och dödat min ben lite. Jag tränade ju med Emil idag och kände att jag blev tvungen att visa mig lite stark, haha. Tror faktiskt aldrig jag har kört så mycket i knäböj som jag gjorde idag. Men det är ju bra med lite ökningar ;) Men det känns att jag inte har prioriterat benträningen nu på ett tag, och ändå körde jag typ lika hårt idag som när benmusklerna var som starkast, haha. Med andra ord - träningsvärk imorgon?! :D Mina ben kommer typ vara dödast! (Jag VET att ordet död inte kan finnas i formen dödast eftersom man inte kan vara mer död än död, men mina ben kommer ändå vara det ;D)


Soliga samtal

Har hunnit med att sitta ute i solen ett tag idag. Tog med mig en bok ut, men tror ni jag klarade av att läsa? Nää, för tråkigt. Läste ett par sidor och sen ringde jag lite samtal istället. Pratade med Rebecca och Morgan. Vi ska träffas och sjunga singstar imorgon. Då ska jag visa Morgan att jag är bättre än han på det! ;D Han är ju bättre än mig i GH, så jag är värd att få vinna lite nu :D

Nu blir det strax middag och senare ska jag iväg med Emil till gymmet. Ska träna ben! Det blir nice :D

Brownie :)



Byebye reddie och hello brownie!



Japp, idag färgade jag håret! Mörkbrunt blev det :) Dock lyser det röda fortfarande igenom en del, men så kan det få vara till nästa färgning. Lite nyanser har väl ingen dött av? ;) Men det är mer rött i underhåret eftersom färgen inte riktigt räckte. Man då får jag väl undvika att ha det uppsatt ett tag så märker ingen nå ;D

Godmorgon!

Jag är faktiskt ovanligt morgonpigg idag! Kan ju bero på att jag tog mig i säng redan halv tolv igår. Inte många nätter jag får åtta timmars sömn, så det var skönt att sova :)

Idag har jag en lektion. Veckans sista lektion, hehe. Och inte är det nå jobbigt teoretiskt heller, utan SÅNG :) Känns faktiskt gode skönt ;) Just nu använder jag mina sånglektioner till att finslipa på låtarna jag ska ha på skivan. Känns bra att kunna få lite tips av Peter som själv är sångare i Laudamus. Han kan en hel del minsann :)

Sen har jag planer på att färga håret! Det blir mörkbrunt :) Ungefär så här, fast kanske ännu mörkare :


Biggest loser

Jaha, nu skrev jag ett inlägg och råkade klicka på fel knapp så allt raderades. Great!

Christoffer har varit här för ett tag sen. Behövde ju berätta lite av det han missade när han var i Abisko i helgen. Haha, mycket roligt som händer i mitt liv nu minsann ;D

Sen såg vi på Biggest Loser. Jag vill vara med där! Inte för att jag är så big, utan för att det skulle vara nice att ha en sån där tränare som verkligen kan pusha en till max. Nu tränar jag ju oftast själv och då är det ju alldeles för lätt att inte köra på max när man har en dålig dag. Fast de dåliga dagarna kommer inte så ofta, jag är ju oftast jättetaggad på träning ;D


Djupa saker

Har nyss haft två musiklektioner med Peter. Gjorde vi nå musikrelaterat? Svar nej. Vi pratade om livet. Att det är viktigt att ha mål och veta vad man vill. Om man inte tror att man kan nå sina mål så kommer man itne att göra det heller. Och medan vi pratade om allt sånt bestämde jag mig för att gå turismprogrammet i Umeå till hösten. Jag har ju varit sugen på det ett tag nu, så vad kan stoppa mig? Egentligen? Jag ska nog söka ikväll :)


Ny plattång beställd :)

Gick ju med i miljonlotteriet förra månaden eftersom Linus säljer lotter åt dom och hade en dålig säljdag. Har dock gått ur det nu, för jag har inte råd att ha en prenumeration på lotter på 240 kronor varje månad. Men jag vann lite småsummor på några lotter och då får man beställa grejer från hemsidan för pengarna man har vunnit. Jag beställde en ny plattång! Inte för att jag känner att jag har världens största behov av det, men det fanns inte mkt annat intressant ;P Och min plattång är rätt gammal och sliten. Jag plattar ju sällan håret nuförtiden eftersom det blev så nött av allt plattande, men när jag väl ska platta håret är det ju alltid nice med en bra plattång ;)

En sån här är det:


Måndag :)

Imorse hade jag engelska 10 över 8. Fick göra bort det där muntliga förhöret och det var lika  lätt som jag anade. Lätt ämne att diskutera om ;P

Sen for jag och Rebecca på gymmet. Jag tränade biceps och triceps idag och det gick sjukt bra! :D Hann köra en massa övningar och var helt slut i armarna efter passet ;) Precis som det ska vara! 

Sen har jag hunnit vara å sola en stund också. Bara 12 minuter, men det var väldigt skönt! Jag ska börja sola lite mer regelbundet på ett par veckor, för att vänja huden lite innan jag ska utomlands. Just nu solar jag bara nån gång då och då ör att det är en helt underbar avkoppling :)

Jag börjar inte om förrän tio över två eftersom två lektioner uteblev idag. Funderar på att vara duktig och göra bort en engelskauppgit. Ska skriva ett litet arbete om Marian Keyes. Men jag tror att jag kommer fasta på facebook istället. Brukar ha en tendens att göra det ;P

 

Tiiiidigt!

Idag är jag vaken tidigt. Börjar skolan tio över åtta, men vaknade halv sju och trodde att jag hade försovit mig. Sen hade jag svårt för att somna om, så jag gick upp sju idag istället för 10-15 över.

Jag har muntligt förhör i engelska idag. Läste igenom texten en gång igår men kunde ju redan allt som stod. Väldigt lättsamt pluggande med andra ord ;) Men alla kommer inte hinna göra texten idag och ias känns det väääääldigt ovärt att fara på skolan eftersom jag troligtvis har hål till tjugo i ett sen. Kanske till och med tio över två. Hmm ;P

Övriga planer för dagen är att träna. Som alltid ;) Men på måndagar brukar jag ju fara på steppen på korpen, men det går inte med min fot :/ Hoppas det går nästa vecka! Men istället för att fara på korpen ikväll ska jag tvinga Christoffer att umgås med mig för jag har mycket att prata om, hehe :) Stackarn! ;D

Hade förresten lite konstiga drömmar inatt! Jg drömde att jag var på en yogaklass och mamma snodde min yogamatta så jag fick dela matta med Chris. Ofta vi ens skulle gå på yoga?! Fats å andra sidan drömde jag ju att Johanna rökte, så jag har inte så trovärdiga drömmar ibland ;D

Desperata hemmafruar

Jag har lyckats bra med att se Desperate Housewifes! Började från början för kanske tre-fyra månader sen och snart sett halva säsong 6. Åh, vad jag älskar serien! Hehe, en massa problem hela tiden! Det känns som att man har ett rätt lätt liv i jämförelse ;)


Börja med core?

Idag tränade jag ju mage och rygg. Tycker att det är de absolut tråkigaste muskelgrupperna att träna på gymmet, så jag funderar på att gå på nåt core-pass på korpen nästa vecka istället för att köra det på gymmet. Men även om det är lite tråkigt så tar det ju bra :) Känner nästan alltid av ländryggen typ direkt efter och har ofta mycket träningsvärk där. Och det är ju bra att det tar rejält för det är viktigt att ha en stark rygg ju :)

Imorgon blir det biceps och triceps! Favoritpasset just nu :)


Musiiiic ;D

Jag har jobbat lite med låtarna jag ska spela in. Längtar till fredag då jag har studiotid igen! Måste bara försöka få skivan tillräckligt bra så att jag vågar sälja den, haha. Det är ju som det som är meningen ;) Dock har jag ju välsigt svårt för att bli nöjd med saker som jag själv gör, så jag får väl ha några ärliga vänner som får bedöma åt mig :)

Sen har jag städat lite. Har gjort mig av med klädhögen som jag brukar förflytta mellan pianostolen och sängen (y). Men dom ligger där för att det är så trångt i min garderob ;P

Nu lyssnar jag på musik på HÖG volym ;D Ska strax fara till gymmet! Idag blir det mage&rygg :) Är väldans sugen på att springa, men jag har fortfarande ont i foten även om jag bara går, så det dröjer nog några dagar innan jag kan springa :/ Men då passar jag på att bli stark medan ;D

Engelska B

Har kommit på att jag borde läsa igenom texten vi ska ha muntligt förhör på imorgon i eng B. Dom texterna brukar vara väldigt dryga och tråkiga, men jag tror att den är intressantare den här gången. Den handlar tydligen om ätstörningar, och det tycker då iaf jag är intressantare än att läsa om problem i norra Irland och sånt jag vi har fått läsa tidigare ;P Så nu blir det lite pluggande!

Nästa hårfärg? :)

Kom hem från Luleå för några minuter sen. Har varit och sjungit med kören :) Det gick riktigt bra att sjunga idag! Dock kändes det lite tråkigt att vara inomhus när det var så fint väder ute. Satt och kollade på den blåa himlen och längtade ut. Och när vi hade sjungit klart var himlen inte lika blå längre ;P Men här i Älvsbyn ser det ju fint ut iaf, så det kanske blir att sitta ute en stund :) Jag går ju på solenergi så ;D

Jag funderar på att bli brunett igen. Men jag är inte helt säker. Jag kommer ju att sakna mitt röda hår om jag färgar det brunt. Men samtidigt är det ju kul med lite variation.. Hmm :)

Spanade omkring bland gamla bilder och hittade mig själv med en massa olika hårfärger! Alla är från olika färgningar ;P Och jag har ännu fler, men ni blir nog för less på att se mig om jag ska lägga upp bilder på alla färger ;) Men jag har beslutsångest! Måste fundera lite :)





 




Världens lugnaste kväll?

Jag har nog haft världens lugnaste kväll! Har sett körslaget och ett avsnitt av DH och sen har det inte hunnit hända så mycket mer :) Låte tråkigt, men ändå skönt, för jag orkar inte göra annat nu. Är så fruktansvärt trött! Klockan är bara halv tolv och jag börjar snart fundera på att sova. Det händer ju typ inte ens när jag har skola att jag lägger mig så tidigt. Så en lördag? Hmm. Aja, men jag ligger rätt mycket minus i sömnen så jag behöver få sova :)

Imorgon ska jag trääääääna! Jag har haft vilodag idag, så jag är redo att köra stenhårt imorgon ;D Dock tråkigt att jag inte kan springa pga av foten :/


Mykväll :)

Ikväll blir det myskväll med mami. Jag har dissat en massa saker under kvällen bara ör att jag inte orkar ;P Hård natt och lite sömn sätter sina spår minsann! Många har frågat om jag ska med på fest ikväll, men jag pallar verkligen inte. Och så ska jag ju köra bil imorgon klockan nio på morgonen, så det känns inte som att det är så smart att festa ikväll ;)

Och varför ska jag upp tidigt imorgon då? Joo, jag ska fara till Luleå med kören och sjunga. Vi ska fara klockan nio och jag måste vara med eftersom jag ska köra en bil ;P Blir en tidigt morgon alltså! Men det ska säkert gå bra ) Blir kul att sjunga i Luleå!

Ikväll blir det körslaget och jag tror att jag ska köpa lite ostbågar och passa på att bli lite tjock ikväll ;D Jag gillar att se körslaget eftersom jag är en musiktönt och körtjej. Jag får inspiration av hur dom lägger olika stämmor osv :) Därför tycker jag att det kan vara riktigt kul att se, men tyvärr är det ju alltför sällan man är hemma en lördagkväll ;P Men är man ung så är man! Man måste ju passa på att ha kul ;D


Fredagkväll

Dålig kvalla eftersom det är mobilkamera, men det här var hur som heslt min outfit igårkväll. Den rosa tunikan brukar jag ha jeans till eftersom den är rätt kort, men igår körde jag på tunna tights istället ;)

Jag hade en grymt rolig kväll igår! Vi var ett gäng hemma hos Sofia. Det var jag, Linnea, Ida, Ida, Emelie, Charlotte, Julia, Tessan och så katten dårå ;P Vi spelade spel och hade trevligt :) Blev mycket skratt!

Senare på kvällen gjorde jag något som jag aldrig har gjort tidigare. Men det ska vi inte prata om ;)

Livet är underbart just nu :) Trivs väldans bra om man säger så ;D


Första inspelningsdagen

Imorse vaknade jag vid sex av att jag var täppt i näsan, men vid sju somnade jag om igen och sov till åtta. Kändes väldigt drygt att gå upp då, men jag gjorde det :) Vid halv tio var jag på gymmet. Egentligen skulle jag träna mage och rygg idag, men det kändes så tråååååkigt så jag tar det imorgon istället. Idag blev det biceps och triceps. Det är nog favoriten just nu faktiskt ;D Jag byter ju favoritmuskelgrupper hela tiden, men det kanske beror på att jag tycker att allt är kul egentlgien? ;)


Bild från kusinernas studio í skeå :)

Sen for jag till studion och började spela in. Idag har jag bara spelat in pianokomp eftersom Jonas ska köpa en ny mikrofon som vi ska använda. Så sång börjar vi kanske med nästa vecka :)

Efter studion var jag och handlade inför kvällen. Ska ju till Piteå till Linnea :) Vi kommer att ha en grym kväll med dom andra girlsen ;D

Och förresten, min fot! Jag har lika ont idag och är lite svullen. Jobbigt att gå :/ Mamma sa att jag kanske hade fått en blodpropp! Låter väldigt allvarligt tycker jag.. Men man har ju större risk för att få det om man äter p-piller, och sånt tänker ju inte jag på, men min mamma gör det :) Och om man kombinerar det med rökning ska det tydligen bli ännu större risk har jag hört?! Aja, om det inte har blivit bättre efter helgen måste jag fara till vårdcentralen och kolla upp det, men förhoppningsvis är det ingen fara :)


Fullt upp imorgon ;D

Har pluggat färdigt för idag, kollat igenom lite låtar till imorgon då det blir första dagen i studion, samt planerat morgondagen. Nice! Jag kommer att ha fullt upp hela dagen imorgon. Känns lite ovanligt eftersom jag alltid är ledig fredagar, haha :) Men imorgon ska jag vakna åtta för att hinna fara å träna vid nio. Klockan elva är det dags för studion och där kanske jag blir ända till tre. Sen ska jag hem och äta, fara en sväng på konsum och hinna till bussen. Under en timme, haha. Men det blir säkert bra! Bussen går mot Piteå där jag ska träffa frugan och några fler. Kommer nog att bli en grymt rolig kväll ;D Och så kommer jag hem på lördag!


PAIN

Jag har så fruktansvärt ont i foten! Idag när jag sprang på löpbandet kände jag i slutet att min fot gjorde lite ont. När jag tog av mig skon och sockan såg jag att en ådra hade blivit jättestor, men jag tänkte att det nog skulle bli bättre. Har det blivit? Nej. Nu har jag så ont att jag knappt kan gå :/ Hoppas det blir bättre imorgon!

Jag var på ÄP och åt middag med Emil. Vi åt pizza för vi tyckte att det kunde vara kul att bli lite tjocka, haha :) Vi satt där i två och en halv timme, men det kändes ju max som en timme. Haha, tiden går fort när man har roligt! :) Sen haltade jag nästan hem för min fot har blivit värre :P

Nu har jag pluggat lite mer. Grymt tråkigt, men lika bra att göra bort det nu, för jag kommer ha fullt upp imorgon och i helgen :) Nu har jag en liten pluggpaus, men ska strax fortsätta. Sen blir det väl ett avsnitt av DH ;D

KLAR!!!

Idag vaknade jag klockan nio fast jag är ledig. Tyckte att det kunde vara smart att vakna tidigt eftersom jag har mycket att plugga. Haha, känner mig som världens pluggis som vaknar jättetidigt en ledig dag bara för att plugga! Men då kan jag ju tillägga att jag inte har pluggat i princip nånting senaste veckorna, så jag får ta tag i allt nu ;P

Imorse blev det en skön promenad, sen dusch, frukost och plugg! Jag är äntligen klar med den där dryga engelskauppgiften! Grymt skönt :) Nu har jag en till uppgift i eng c och så ska vi snart ha prov i eng b. Har inte ens öppnat boken. Har förresten boken på skolan och vi ska ha muntligt förhör på måndag (y). Ska jag behöva gå till skolan och hämta boken trots att jag egentligen har helg nu, eller ska jag bara läsa igenom texten lite snabbt måndagmorgon? Hmm. Det var frågan det! :)

Nu ska jag börja bege mig mot gymmet. Ska vara lite lat idag och ta bilen till gymmet, hehe. Men det snöar ju faktiskt ute och jag har redan gått idag. Så det blir bra ;D

Pluggande

Ikväll har jag bara tagit det lugnt :) En skön kväll faktiskt! Jag har pluggat, så förhoppningsvis blir jag klar med engelskan imorgon. Då ska jag börja kolla på den andra engelskan (eng b). Men det känns rätt chill! Vi har prov där snart och jag har inte ens öppnat boken, men det brukar liksom lösa sig ändå om man kollar igenom det kvällen innan ;D Så det är skönt att inte behöva tänka och stressa inför dom proven :D

Imorgon ska jag plugga, plugga, plugga. Få lite bortgjort. Och så måste jag spela igenom låtarna som jag ska spela in på fredag. Var ju längesen jag spelade dom och jag kommer inte ihåg vilken form jag har bestämt på alla. Hehe, men det löser sig!

Just nu skulle jag behöva massage. Mina axlar dödar mig! Men jag tränade ju axlar igår, så det kaaaaan ju ha med det att göra, haha :)


I'm walking on sunshine, woohooooo!

Idag har jag haft fullt upp trots att jag bara har haft en lektion :) Imorse tog jag en promenix i det härliga vädret, sen hann jag bara duscha, äta frukost och klä på mig innan jag skulle till skolan. Och så trodde jag att jag började tjugo i tolv, men jag började ju halv idag! Hehe, ooops! Men läraren kom då inte ens, så det gjorde inget att jag var några minuter sen. Satt och pratade lite med en classmate och sen for jag på gymmet och tränade bröst och vader :) Grymt skönt! Efter det var det engelska som var veckans sista lektion ;) Japp, nu har jag helg, hehe!

Imorgon blir det en plugg- och träningsdag eftersom jag är ledig. Har en massa att plugga! Har hälften kvar på den där där engelskauppgiften. Det tar faktiskt sjukt lång tid att skriva om fyra kapitel :/ Ändå är det bara 50-60 sidor, men det tar ju som tid.. Men förhoppningsvis blir jag klar med det imorgon :D

På fredag ska jag börja spela in min skiva :D Ska bli grymt nice! Undrar om någon vill köpa den? :O Annars får väl mami köpa alla, haha ;D

Idag är det en till sån där underbar dag då humöret är på topp! :D Eller nästan iaf! Tror inte att allting kan vara helt perfekt nån gång, men jag blir då iaf jätteglad när solen lyser och himlen är blå, så life is good! Och så blir jag glad när jag ser asfalt! Känner mig lite lagomt knäpp när jag säger hela tiden: "Åh, kolla, asfalt! Vad KUUUUL!" Haha, men det är ju ett säkert vårtecken ;D


I'm having fun

Oj, vad jag har haft mycket kul senaste dagarna! När skrev jag sist? Lördags? Då kan jag ju börja berätta om söndagen! I söndags var vi i backen och åkte och det var kul som vanligt! Känns som att det går bättre och bättre att åka bräda nu :) Och sen är ju liften en utmärkt plats för svaller, hehe ^^

Söndagkväll hände väl ingenting tror jag.. Jag var på körövning och sen blev jag tvungen att plugga lite :P

Igår var jag i skolan från 8.10 till 16.20. Dryga måndagar jag har alltså! Fast jag har ju två hål, så jag hinner träna ;) Under kvällen var jag hos Jessika. Vi kollade på gamla bilder :) Hittade en bild där jag var jäääääätteblond! Hehe, det var tider det! (Fast nu är det bättre tider ;D). Sen såg vi svenska hollywoodruar. Första jag gången jag såg det och jag tyckte att det var rätt sjukt ;P Skulle inte vilja leva så!

Idag hade jag bara en lektion. Sånglektion. Hehe, riktigt slapp dag med andra ord! Sen var jag och tränade, gick hem och åt lunch och sen tog jag en promenad till byn. Har pratat med Jonas och troligtvis börjar vi arbeta i studion på fredag! Ska äntligen få spela in min skiva ;D

Under kvällen var jag, Jessika, Christoffer och Joakim i Kanis och åkte! Hehe, känns som att det är mycket kanis just nu, men det är kul! Dock var det lite kallt idag :P Så vi gick inte och värmde oss tre gånger på typ två timmar, haha ;D

Efter kanis var vi hemma hos mig och spelade kort och såg på Cougar Town. Trevlig kväll alltså! :D

Och jag är på ett sånt underbart bra humör nu :D Tror det är solen som gör det ;D Jag ÄLSKAR när solen kommer fram och man får vårkänslor! Finns inget som får mig att må bättre! :D



Min bräda är sjukt gammal, men funkar bra ändå ;D

Ett totalt meningslöst inlägg

TÄnkte att jag skulle skriva lite blogg, men sen kom jag på att jag inte vet vad jag ska skriva om.. Hmm?

Igår var jag ledig. Lelle tyckte att jag hade jobbat på bra, så jag fick ledigt sista dagen :) Snällt! Jag passade på att träna, städa och plugga. Inte världens roligaste ;P Eller träning är ju kul, men det andra var ju lite smådrygt :P
På kvällen kom Johanna och Christoffer. Vi pratade, kollade på Björn Gustafsson-klipp och sen såg vi Pocahontas! Hehe, alltid kul med barnfilmer :)

Idag har jag varit å tränat och sen var jag hos Linus en sväng. Vad som händer ikväll är fortfarande oklart :P

GH

Idag har jag varit borta hela dagen. For som vanligt kvart i åtta imorse ör att hinna med bussen. Kom hem från piteå halv sju och då gick jag till Linus och umgicks med folk där. Vi spelade Guitar Hero och såg på film. Dock var både Linus och Morgan ganska mycket bättre än mig på gh, men det vr ju inte så oväntat ;P

Kom hem typ halv elva (?) så jag har inte hunnit vara hemma mkt idag ;P Men imorgon är jag ledig!! Lelle tyckte att jag hade jobbat på bra så jag får vara ledig sista dagen, hehe. Dock inte så roliga saker som ska göras.. Ska plugga och städa. Men sen ska jag träna också! Och det blir nice ;D Var för trött för träning idag. Har varit trött hela dagen. Sovit alldeles för lite senaste nätterna.. Men imorgon får jag sova längre :)

.......................

Inatt har jag iaf sovit typ fem timmar. Det behövdes :) Har ändå varit trött hela dagen på jobbet idag. Men det är lugnt! Det var iaf kul att jobba idag. Har gått lite ärenden, stått i kassan och sen har jag underhållit kunderna med sång och piano, haha. Har spelat igenom tre notböcker ;P

Kom hem för mindre än en timme sen, har ätit och ska snart fara å träna. Det ska bli skönt. Jag tyckte ju att träningen igår gick rätt dåligt eftersom jag kände mig så svag, men ändå har jag lyckats få träningsvärk. Det är ländryggen och mina boobies som är lidande idag. Men ändå skönt.

Ska försöka hinna plugga lite sen också. Komemr inte hinna få in engelskauppgiften i veckan. Men Nylén får väl skylla sig själv när hon tror att jag ska hinna med en sån stor uppgift under lovet och praktiken. På lovet pluggar jag inte och nu hinner jag inte. Så vi får se hur det går. Har hunnit börja iaf.


Jag saknar dig. Så mycket att det gör ont. Men jag vet att det är bäst för båda. Och jag vet att allt kommer att kännas bättre snart... Fan.

It's so over

De senaste nätterna har varit jobbiga och jag har inte sovit många timmar. Knappt något alls faktiskt. Men ändå försöker jag hålla igång. Varför? Joo, det är lättast så. När jag har kul med vännerna slipper jag tänka.

Dagen började med mat på grillen med Josefina och Christoffer halv tolv. Härlig frukost alltså! Sen for jag hem och började med lite plugg, men det kunde jag inte koncentrera mig på så jag passade på att göra nästa grej som skulle göras under dagen - tvätta. Sen drog jag iväg till gymmet och tränade så gott det gick. Känner mig dock svag i hela kroppen nu. Men den svagheten är tillfällig och jag vet ju varför. Är jag svag i huvudet blir jag svag i kroppen också :P

Sen har jag varit i Kanis med Johanna, Jessika, Christoffer och Wille. Det var lite isigt (det ordet såg vääääldigt konstigt ut :P) på en del ställen, men ändå bättre än jag trodde. Så vi åkte i ett par timmar. Det känns faktiskt som att det går bättre och bättre att åka bräda nu. And I'm going to be veeeery goood!

Aja, nu har jag kommit på att jag borde fortsätta med engelskauppgiften. Fyra kapitel som ska skrivas om till ett annat perspektiv. Över 50 sidor. Kul liv alltså :P


Fullt ös, medvetslös!

Har inte haft mycket tid över till bloggen senaste dagarna. Har haft fullt upp varenda dag. Typ någon timme ledigt per dag de senaste dagarna, haha :) Men det är ju så det ska vara! Fullt ös, medvetslös!

Senaste dagarna har jag jobbat, tränat, umgåtts med folk, osv. Linnea följde med mig hem efter jobbet i torsdags. Vi hann typ bara hem och äta middag innan Johanna och Christoffer kom och joinade oss. Vi såg på filmen Up. Den var söt, haha :)

Igår var jag, Linnea, Christoffer och Jessika i kanis och åkte för fullt! Eftersom Linnea skulle ha mina skidor fick jag åka bräda. Det var lite intressant, men gick iaf bättre än jag trodde ;) Sen for vi hem och gjorde oss klara inför kvällen, åt middag, osv innan vi for till Jessika. PARTYY! Hehe. Det jag jag, Linnea, Josefina, Jessika, Christoffer, Oskar och Joakim. Det var kul! Efter några timmar drog vi till Luleå där ett par timmar spenderades ¨på Cleo. Nice nice!
Vid tre när dom stängde for vi på maaaaax och åt maaaaaaat. Kände att lite salt kunde vara en bra idé liksom ;)

Nu har vi vaknat och ätit frukost. Jag ska ta mig en dusch snart. Kan behövas, hehe ;) Vid tre går Linneas buss och tänkte jag försöka mig på att träna lite. Har ju inte varit på gymmet på två dagar nu, så det är verkligen på tiden! Vi får se vad jag orkar med, för jag måste erkänna att jag är en aning tärd efter natten ;P Funderar helt seriöst på att vara hemma ikväll. Har inte varit hemma själv utan kompisar/Linus sen förra fredagen, haha. Men det är ju kul att ha mycket på gång! Har inga planer för resten av helgen. Det blir väl att chilla, träna och ta allt som det kommer! :)



Har mammas dator, så det fanns inte så mkt bilder att välja mellan ;P


Ramuuuus

Idag var första dagen på Ramus! Det var nice :) Det jobbiga var att vakna sju imorse. Gaaah. Jag la mig ju tidigt igår, men inte hjälper det. Även om man lägger sig tolv så kan man inte somna tolv för man är inte tillräckligt trött. Jag borde ju ha lärt mig det vid det här laget ;P

Mendet var roligt! Fick hjälpa nå invandrare som verkade vara mer intresserade av mig än musikinstrument, haha ;P Jag fick då iaf öva på min engelska, och det är ju alltid bra!

Jag kom hem typ kvart i sju och åt middag. Åtta var jag på gymemt och sprang i 45 minuter (hann inte träna nå mer eftersom dom stänger nio ;P). Sen har jag duschat och nu ska jag snart fixa frukost som jag äta på bussen imorgon och sen drar jag till Linus place och myser med honom :)

Tisdag

Vi vaknade typ elva och vid tolv började jag gå mot gymmet. Körde bara styrka idag. Biceps och lats. Härligt härligt :) Sen drog jag vidare till konsum och biblioteket och nu har jag kommit hem och ätit mangooooo. ska se nåt avsnitt av DH och sen ska jag ut och skotta snö ;P

Ikväll ska jag umgås med folk och imorgon ska jag börja på Ramus. Yeeeey, jag längtar! Ska bli kul :)


Tjoooobaaaadooooooo (eller nå ;P)

Imorse for jag till gymmet vid tolv när Linus for till jobbet. Jag körde några syrkeövningar och sedan sprang jag i en halvtimme. Det var skönt! Jag älskar att springa! :)

Halv två var jag ombytt och klar och då gick jag och Rebecca på byn. Vi var på röda korset och jag köpte en väska där. Den kostade 20 kronor och var i bra skick, så jag kunde ju inte låta bli ;) Rebecca köpte fat, glas å sånt. Det vill jag också göra, men jag ska vänta tills jag flyttar. Jag har fått så mycket sånt när jag har fyllt år, men har aldrig använt nåt av det så jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har för grejer ;) Så det ska kollas innan jag köper en massa saker :)

När vi hade gått klart på byn for vi hem till Rebecca och drack te. Gottit! Sen kollade vi lite olika utbildningar och sånt. Jag börjar bli så osäker på vad jag ska gå :/ Och snart måste man bestämma sig! Jobbigt!

Sen jag kom hem har jag inte hunnit göra så mycket vettigt. Jag åt middag med pappa och sen har jag sett DH, hehe. Nu längtar jag efter min älskling som kommer hit senare :)

Bild från i somras :)


RSS 2.0