Ny blogg

Det är fortfarande en hel del som kikar in på den här bloggen. Kan glatt meddela att jag har en ny blogg numera. Klarade mig inte utan att blogga speciellt länge ;)

Http://emmanyymaan.blogg.seThe end

Det här kanske blir mitt allra sista inlägg i den här bloggen. Jag känner att motivationen börjar brista och mina inlägg är inte ens bra längre. Orkar inte ta nya bilder, osv. Så nu slutar jag blogga! Det är faktiskt en stor press att ha en blogg med hundratals läsare dagligen. Jag kommer förmodligen att sakna bloggandet och det kan hända att jag startar en ny blogg i framtiden, men tills vidare får ni klara er utan mig!

Det är mycket som har hänt senaste veckorna, vilket har fått mig att prioritera helt andra saker i livet.  Jag mår fruktansvärt bra och är riktigt lycklig. Jag har börjat leva för min egen skull och gör sådant som jag tycker är roligt! Jag tränar för att jag älskar det, men känner ändå att det blir en press att prestera bra och vara duktig jämt när jag bloggar om det. Nu är jag less på min prestationgångest och känner helt enkelt att jag prioriterar bort bloggandet ett tag för att slippa den pressen.

Kära vänner; träna hårt, skratta mycket, må bra och älska livet! Just like me!


Onsdag

Godmorgon? Njaa, inte för mig. Tröttare än på länge. Jag gick och la mig tidigt igår, men kunde verkligen inte somna. Hade inte ens mycket att tänka på (funderade över sånt som vid vilket tillfälle och med vilka tillbehör det passar bäst med kokt respektive rökt skina..). Men nu 4-5 timmar senare är jag vaken och det är dags att ta tag i dagen!

Packade lite igår. Ska ut på äventyr ;) Det blir skogspromenerande, restaurangbesök och övernattning på ett vandrarhem. Är hemma igen imorgonkväll!Dagens pass!

Idag tränades ju som sagt ben! Övningarna som kördes var benpress, adductor, abductor, benspark och lårcurl. Gick gode bra! Hade tänkt köra vadpress också, men min favoritvadpress blev aldrig ledig, så jag får ta det nån annan dag istället då. Ett störningsmoment var dock en kille som började prata med mig och följde efter mig mellan maskinerna. Hallå? Jag vill träna ifred ju! Mina träningspass ska vara effektiva. Man bygger inga muskler genom att ragga på gymmet! ;)Ett benpass väntar

Det blev ingen morgonpromenad imorse pga regn. Trååååkigt! Gick ut ändå med att paraply, men då blåste det så paraplyt gick sönder. En suck på det och sedan gick jag och la mig i en timme till istället. Inte så tokigt det heller faktiskt!

Innan dagens föreläsning ska jag till gymmet och köra ett grymt benpass. Hoppas såklart på träningsvärk, men INTE så mycket som efter förra benpasset. Kunde inte röra mig, haha. Gick ju varken att stå, gå eller sitta utan att det gjorde så ont att jag ville skrika. Hehe, självförvållat!

Idag har jag förresten lite träningsvärk i latsen från boxningen igår. Brukar aldrig få träningsvärk från såna pass, men jag hade ju som sagt mycket aggressioner att få ut så jag kämpade rätt rejält, haha. Skööööönt! :)In your face

Jag kom nyss hem från gymmet. Jag, Jennie och Pauline har kört bodycombat! För er som inte har testat det så är det ett gruppass där man boxar och sparkar ut i luften. Jag boxades som en galning. Tror inte ens att jag behöver säga vem jag såg framför mig och spöade skiten ur i mina tankar. Fick ut lite aggressioner, and it feels good! ;)
Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova.


Powerwalk i den klara morgonluften

Godmorgon! Imorse hade jag en sån där morgon då man bara vill ligga kvar under täcket liiiite längre. Man sover gott, sängen är mjuk och täcket är varmt. Men på något sätt tog jag mig upp ändå! Ut och iväg på morgonpromenad runt Yttertavle. Det blev en promenad på 45 minuter, som vanligt. Och det var riktigt skönt! Det märks att det är höst nu. Luften är riktigt kylig så här på morgnarna!

Nu ska jag kasta i mig lite frukost och sedan ta tag i dagen på riktigt. Dagens träning blir inte någon vanlig träning. Hehe. Jag och Jennie ska gå på bodycombat! Jag känner att det får räcka för idag. Kör ett styrkepass imorgon igen! :)Axlar & ryggHar nyss varit på Älvsbygymmet och kört ett härligt pass. Axlar&rygg stod på schemat! Jag känner att jag börjar bli lite less på mina axelövningar, så idag körde jag flera olika övningar och färre set istället för att köra de vanliga. Kul med lite variation! ;)

Det var ett rätt bra pass! Bra kontakt och så. Men jag kände mig lite svagare än vanligt. Säkert bara en känsla, men ändå. Och det har nog mer att köra med att motivationen inte var riktigt på topp inför dagens pass, än att jag är svagare rent fysiskt. Orkade väl bara inte pressa ut allt. Men ändå. Hyfsat bra pass!


Mitt i ett äventyr!

Hade en underbar fredagkväll! Jag var i Piteå med frugan och gänget. Förfest hos Sofia, utgång på Kalles. Riktigt trevligt var det! Hade sjukt roligt. Kvällen avslutades hos Mathias!

Idag har jag tagit mig från Piteå hem till mina föräldrar på palt-lunch. Gott! Ikväll ska jag till Pålsträsk och mysa med Jessie. Film, mys, surr och godis! Måste säga att det här kommer att vara en helt perfekt helg ;)


Eftersom detta är en träningsblogg så kanske jag ska skriva lite om träningen också, haha. Jag har blivit så dålig på att uppdatera. Men tränar gör jag ju, även om ni inte kan läsa om det i samma utsträckning, haha. Igår tränades bröst, biceps och triceps på IKSU innan vi begav oss norrut. Det var ett helt okej pass och jag vaknade upp med en rejäl träningsvärk i bröstmusklerna idag. Gött! Idag blir det nog en vilodag, sedan fullt ös imorgon igen! Axlar och rygg väntar då. Me like! Har förresten börjat kunna gå som folk nu igen. Träningsvärken i insida lår var inte lätt igår alltså.. Kunde knappt röra mig! Men nu börjar det ordna upp sig och jag känner mig lite mindre som en pensionär ;P


Nu ska jag försöka börja med ett projekt! Observera "försöka"..


RSS 2.0