Gonatt!

Imorgon måste jag städa kattlådan. Gjorde det för ett par dagar sedan, men nu luktar det igen. Så då har jag något roligt att göra imorgon ;P

Nu är jag bara fruktansvärt trött och ska börja göra kväll. Imorgon väntar en ny dag med ny energi! Ingenting speciellt planerat, förutom träning och plugg då. Men inga föreläsningar eller nåt. Känns både skönt och lite tråkigt. Det är ju nämligen rätt nice att vara i skolan och träffa alla!




Jag undrar varför Dio alltid ska sova på dagarna när jag är vaken och alltid springa omkring på nätterna när jag vill sova?!? Min lägenhet är ju inte världens största direkt, så jag hör allt han gör om nätterna. Springer omkring, äter (ja, jag hör till och med när han tuggar trots att hans mat finns i köket), klöser på dörrkarmen till toan. Jaa, allt sånt som han roar sig med om nätterna.


I behov av massage

Har hunnit fila lite på en låt som jag började med för ett tag sedan. Nu har jag skrivit en vers och en refräng. En hel del kvar med andra ord!

En sån här skulle vara mycket välkommen hem till mig:



En massagegrej som kan få bort alla knutar jag har i ryggen. Har speciellt mycket knutar i övre delen av ryggen (latsen), och vem ska hjälpa mig att få bort dom när min personliga massör är 30 mil bort?


Lite plugg

Tänkte inte plugga idag, men gjorde det ändå. Dock bara lite repetition på det vi lärt oss på föreläsningarna. Mer plugg får det bli imorgon! :)

Känner att jag itne har så mycket intressant att skriva idag, eftersom det inte har hänt så mycket under dagen. Men en bild från igår kan ni få:


Jag och min kära träningskompis Helena igår på festen :)


Mjukisbyxor!

Så här ser jag ut idag:





Mjukisbyxor och osminkad! Det gillas! :)


Och detta har jag sysslat med nu:


Behövdes en rejäl städning i en av mina garderober eftersom allt bara låg huller om buller!

I just close my eyes and I'm with you

Miles and miles of empty space in between us
The telephone can't take the place of your smile
But you know I won't be travelin' forever
It's cold out but hold out and do I like I do



When I need you
I just close my eyes and I'm with you
And all that I so wanna give you
It's only a heartbeat away



When I need love
I hold out my hands and I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night and day





When I need you - Leo Sayer

Söndag

Nu har jag skjutsat hem Anna till Ålidhem och funderar på vad som händer resten av dagen. Blir bara att ta det lugnt iaf. Eventuellt plugga. Men sånt hinner jag göra resten av veckan också, eftersom jag är ledig fram till tentan på torsdag, och jag känner att jag kan rätt mycket redan så..

Aja, mys med katten blir det nu iaf. Han är på myshumör, pojken min! :)


I'm wanted dead or alive


Hade en supertrevlig kväll igår! Först förade vi hos Jossan, sen vidare till festen som kulturgeografiska hade fixat och sen for vi på Krogen Krogen och sjöng karaoke. Jag sjöng Highway to hell. Sen hoppade jag in när hon som höll i karaoken sjöng ett par låtar som Total eclipse of the heart, för jag tyckte att hon behövde "turn around"-stämman. ;P

Efter krogen for jag, Anna och Therese och köpte SKROV. Längesen jag åt det, men det är nästan ett måste efter en utekväll!

Nu har Anna sovit hos mig och vi har precis vaknat :)



I'm a cowboy
on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive
Wanted dead or alive


Taggar för kvällen!






Snickar-Emma

Lite stolt är jag när jag klarar av att spika, skruva och mäta så att det blir bra. Hehe. Sånt har jag aldrig gjort tidigare, men bor man själv så måste man ju! Har satt upp spegel nr 2 nu :)

Detta är mina verktyg:



Stolt över att äga egna verktyg för första gången i mitt liv! ;)


Lite update

Nice träningspass med Helena idag! Får se om vi orkar ta oss iväg imorgon också!

Nu ska jag städa en massa här. Sen börja fixa mig inför kvällen eftersom vi ska vara hos Josefine redan vid fyra. Kommer bli GRYMT!

Taggar för träning

Yeees, jag är vaken och har faktiskt varit det i nån timme. Dålig sömn inatt med, men jag överlever!

Nu sitter jag här med havregrynsgröten och kaffekoppen och laddar upp inför träning med Helena. Kommer dock att få ha på mig samma hemska träningskläder som igår - shorts och t-shirt. Linus shorts dessutom. Kan inte ha tights eller linnen som stryker mot min tattoo. Men det spelar väl egentligen ingen roll var man har för kläder? Huvudsaken är att man får träna! :D


Min älskade hallongröt!

Trött

Känner mig otrolig trött och seg i huvudet, men kroppen är pigg och glad, haha. Imorgon ska jag och Helena köra Step-passet som är klockan 10. Inte mycket sovmorgon, trots att det är lördag. Men det gör inte mig något. Skönt att träna på morgonen!

Aja, nu blir det lite städning, lite pianospelande, lite bloggläsning och lite mys. Det är min fredagkväll! Men det behövs verkligen nu. För trött för att hitta på något. Laddar batterierna för morgondagen istället! :)


Imorgon är det detta som gäller!


Dagens träning

Dagens träningspass var tidspressat men detta hann jag iaf med:


Triceps:

* Pushdowns - 4 set
* Pushdowns med rep - 4 set
* Press med rep över huvudet (i CC) - 4 set
* Hantelpress bakom huvudet - 2 set

Biceps:

* Curls i CC - 8 set (Pyramid)
* Skivstångscurls - 2 set


Styrkan kändes helt okej idag! Synd att jag hade så lite tid. Blev lite stressat, men jag gjorde det iaf, och det är ju huvudsaken! :)



Oh, yes! Så här kommer jag se ut snart! ;)


Min fredag

Känner att bloggen har fått vila en del idag ;) Men jag har inte vilat! Inte många sekunder mellan dagens aktiviteter.

Har träffat Linus i 15 minuter och kramats och pussats. Sen direkt till gymmet där jag hann köra ett hyfsat bra och väldigt effektivt bic/tric pass. Sen skola i fem timmar (vi hade mässa och på slutet var vi rätt döda. Men det gick rätt bra för mig och Elin, tror jag!)

Klockan fem slutade vi och då for jag och tankade och handlade lite nödvändigheter som frukt och bär, groggvirke till morgondagen samt lite gotta till ikväll. För believe me, jag orkar inte göra något annat än att stanna hemma ikväll. Helt slut efter dålig sömn och lång dag.


Dålig sömn - bra dag?

Har sovit jättedåligt inatt. Typ vaknat en gång i kvarten. Jag är van vid att vakna minst fem gånger per natt, för det gör jag alltid. Men nu har vaknat minst 20 gånger. Orkade med andra ord inte gå upp klockan sju utan ställde om den till halv åtta.

Det kommer att bli en lång dag nu! Ska strax iväg mot stan för att träffa Linus i 20 hela minuter ;P Sedan blir det nog att riva av ett supersnabbt gympass, 30 min träning borde jag iaf hinna :)

Klockan tolv ska jag träffa Elin och kolla igenom det sista. Klockan ett är det mässa och den slutar vid fem och då måste jag fara och handla och tanka.

Så kommer min dag att se ut!


Fotbollsspelare?

Har haft en trevlig kväll med Dio. Har inte blivit mycket plugg alls. Läst lite, nött lite, men sammanlagda pluggtiden idag äe kanske bara en timme. Känner mig rätt lugn inför tentan nästa vecka faktiskt!



Funderar på om jag ska vara fotbollsspelare på lördag. Jag har ju Linus Arsenaltröja här. Fick ta med den när jag flyttade och det känns ju rätt stort bara det, med tanke på hur mycket han älskar Arsenal. (Men han har sagt att han älskar mig mer, YÄÄY! Haha)

Imorgon kommer Linus till Umeå en sväng för att åka buss vidare till nå ställe utanför Umeå. Han trodde att han skulle bli här i två timmar, men det kanske bara blir en halvtimme beroende på hur bussarna går. Ska få veta det snart. Men även om det bara skulle vara fem minuter så ska jag till busstationen och träffa honom och pussa på honom :)

Bilder på nya tatueringen


Från sidan





Kladdig och glansig på grund av all tatuerings-salva. Men så ser den ut utan plast iaf! :)

Det blir en lugn kväll

Det kommer att bli en lugn kväll för mig och lillbebisen min. Jag ska översätta lite från Nordic Tourism och sen bara ta det lugnt. Är väldans sugen på ostbågar. Får man äta det en torsdag?



Hanhar hoppat ner i min väska. Sötis!

I did it again

Detta har jag sysslat med nu:



SMÄRTA! Men bra blev det!

Var ju lite beredd på hur det skulle kännas eftersom jag har tatuerat mig tidigare, men ändå - det gör ont! Höll andan för varje streck han drog. Tur att söta Anna var med och höll mig handen :)  Sen när det var över kändes det bra! ;)

Ni får en bättre bild sen när plasten är borta!

Lunchdags

Nu ska jag äta en lättlunch på havregrynsgröt och jordgubbar. Sedan ut på äventyr och efter det äter jag något vettigare ;)



Ha en bra torsdag! :)

Vinnare

Har blivit medlem på sidan: http://www.vinnare.net/?ref=71

Det går ut på att samla poäng genom att besöka sidor, osv, och sedan får man byta poängen mot grejer. Praktiskt va? Har vänner som gjort detta tidigare och fått presentkort och sånt, och det är ju helt perfekt för oss fattiga studenter!

Så bli medlemmar där allihopa! :)

http://www.vinnare.net/?ref=71


Godmorgon!

Godmorgon allesammans! Har sovit dåligt så tog sovmorgon till nio idag. Jag är trots allt ledig (y). Lika bra att sova lite längre när jag ändå inte har så mycket inplanerat idag. Hinner liksom ändå!

Ingen träning idag. Kroppen ropar efter vila. Så idag ska jag bara ladda energi och sen köra stenhårt imorgon! ;)

Aja, dags att göra något vettigt! :)


Sällskapsresan

Hade helt glömt bort att jag tänkte se Sällskapsresan ikväll! Haha, har roat mig med annat som att läsa bloggar och göra i princip ingenting. Men jag får väl börja se den nu då! Datorn har följt med till sängen, så vi får se om jag somnar efter halva ;P



Älsklingen brukar kalla mig för Stig Helmer ibland för att mitt hår gör lite som det vill och ibland står nån lock rakt upp. Men det känns ju jättebra att bli kallad Stig Helmer, tack älskling! ;) Jag tycker också att vi är rätt lika:



Onsdagkväll

Har blivit klar med dagens pluggande and it feels goooood! Känns som att jag har någorlunda koll inför tentan som inte är förrän torsdag nästa vecka. Så jag hinner lära mig en massa mer också! Nice nice!

Nu har jag laddat hem Sällskapsresan. Hehe, ska man jobba med turism så är det bra att ha lite kol på hur det var på 70 och 80-talet också. Förena nytta med nöje liksom!


Dio tycker om mjölk :)

Min mobilkamera är rätt fucked-up egentligen. Borde skaffa en digitalkamera. Men det tar vi inte än för jag mer än tillräckligt med utgifter den här månaden! Idag beställde jag böckerna inför kursen som börjar 6 nov och det gick på 1000 kr. Och imorgon kommer jag få lägga ut 4000, varav 2000 är till hyran. Gaaah. Jag får leva på luft för jag kommer inte ha råd med mat i slutet av den här månaden!

Trötter

Tröttheten smyger sig på mer och mer. Och klockan är inte ens sju?!? Känns som att den är mycket mer. Kan bero på att jag har hunnit göra så mycket idag på kort tid, så nu finns inte mycket kvar att göra. Känns som att klockan är 10, haha.



Ska ut en sväng och få mig lite cancer. Sen blir det väl lite mer plugg och sen chill resten av kvällen :)

You make the cold wheather disappear

Började frysa och hittade denna gamla sköna tröja i garderoben. Kan inte minnas när jag hade den sist. Borde ha den oftare för det är så sköön!







Fruktansvärt dålig kvalla på bilderna!

Jaja, nu ät det dags för middag! Det blir något så simpelt som en macka med kyckling på och så en tallrik med fil, hallon och flingor. Enkelt men gott! :)

Pluggdag!

Nu är jag tillbaka efter att ha träffas Elin en stund. Känns som att vi är någorlunda klara, så vi behövde inte mer än drygt en timme idag. Det var ju skönt! Nu ska vi bara läsa lite mer och Egina så att vi lär oss lite mer. Bättre att ha för mycket kunskaper än för lite liksom! :)

En kopp kaffe och en clementin på det och sen är jag redo att ta tag i mer pluggande! :)




Dio vill också plugga!

Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik

Ska inte börja i den nya kören ikväll eftersom de skulle ha genrep då. Men nästa vecka börjar de med nya låtar - julsånger! Så då ska jag dit och sjunga, och det verkar som att jag får med mig ett par till också. Många som är sång-sugna! :)

Nu ska jag plugga i några minuter till, sen på med lite mascara, äta lunch och vara glad! :D (Men jag är väl alltid glad? ^^)


En av mina gamla körer and the best of the best! Accent!

Kristina (körledare i nya kören) frågade vilken stämma jag sjunger. Jag svarade: "öhh, jag var med i tre körer i våras och sjöng sopran i en, alt i en och tenor i en, så jag är lite anpassningsbar. Vad behöver ni?".

Haha, känns ju bra. Man vet aldrig var man hamnar!

Yäääy!

Sprang kanske i 30 minuter i ett rätt bra tempo. Helt perfekt för idag! Det var ju liksom inte ett träningspass, utan mer bara för att få igång cirkulationen i mina ömmande ben och samtidigt för att slappna av och rensa tankarna och få ny energi för dagen. Så en halvtimme var alldeles lagom! :)

Nu har jag hunnit duscha och göra lite småfix här i lägenheten. Två doftgranar finns även gömda hos mig nu, så nu kommer läggan dofta vattenmelon!



Dessa rekommenderar jag starkt! Doftar underbart och fräscht! :)

Nu ska jag plugga lite mer. Hann plugga typ 45 min innan jag begav mig ut på min lilla springtur och jag hann med mer än jag trodde. Men fortfarande mycket kvar att lära innan tentan nästa vecka! Och klockan ett träffas jag och Elin och fixar det sista (förhoppningsvis) inför redovisningen. Lite små ändringar i broschyren och så måste vi hitta nånstans där vi kan skriva ut den i färg. Det blir GREAT! :D

Vad ska jag göra nu?







Ska ut på en springtur! Ellrr jag ska springa så mycket som jag klarar av med min träningsvärk. För att få igång cirkulationen i benen så jag slipper känna mig stel! Räknar med några promenadsträckor också ;)

Nu ger jag mig iväg! RUN RUN RUN RUN RUN!

Godmorgon på er!

Även om min älskling är 30 mil bort så slipper jag sova själv:


Söt-Dio sover med mig och oftast på mig ;P

Men det syns iaf vem jag tillhör:


"Linus flicka" står det :)

Så vad har hänt hos oss på morgonen då? Inte mycket alls faktiskt. Jag har vikt tvätt och Dio har fått lite mjölk för första gången. Jag ska ge honom mjölk ibland nu när han behöver växa :)

Dagens planer?
Nu ska jag iaf äta frukost, sen plugga, sen träffa Elin och fixa ännu mer inför fredag, sedan ska jag mest troligt fara på körövning inne i stan. Känns spännande!

Dyngkåt och hur helig som helst

Nu säger vi gonatt! Ska läsa en stund medan Dio får busa lite. Han är på bushumör nu ;)



Den här boken läser jag nu. Superrolig är den! Humor är precis vad jag behöver efter all vardagsstress! Rekkomenderar den starkt! :)

Tvättning pågår!

Tvätta tvätta tvätta tvätta bort din sura min,
tvätta tvätta tvätta tvätta bort din sura min!

Eller tvätta bort din beslutsångest-min iaf! Har haft alldeles för ltie kläder i garderoben att välja på senaste dagarna, men idag har jag tvättdag och har tvättat en massa. Har tvättat kläder, sängkläder och just nu kör jag en maskin med alla mina jeans som är blåa. Vilket bara är fyra stycken, men ändå!

Kommer ha lite mer alternativ på morgarna när jag ska klä på mig iaf! Och ingen brist på sockar heller. Just nu har jag på mig ett par cerisa sockar med hål i. Men vaddå, jag hade ju inga andra rena?! :)



En sån här söt tvättis borde man ju ha. Jag får köra på den gamla som är nere i källaren tills jag har pengar till att köpa en egen. Kanske kan göra om min egna källare till en tvättstuga eller nåt? :)

Min tisdag

Sådär! Middagen ligger i magen och jag är lite piggare!

Har varit en rätt lång dag idag. For hemifrån halv tio och kom inte tillbaka förrän sex. Och vad har jag gjort då?

Först satt jag med Elin i biblioteket och förberedde inför redovisningen på fredag. Vi gjorde en broschyr som jag hoppas blir bra. Ser helt okej ut nu, men vi måste kunna skriva ut den i färg och så. Så vissa problem återstår.

Här är våran fina framsida som är vriden just nu, men det är för att vi skulle ha den så i utskriften och jag orkade inte ändra nu.


Sedan föreläsning i två timmar (mellan ett och tre) och efter det bar det av till gymmet för lite vattengympa med Jennie.

Kan ju även meddela att jag har en sån enorm träningsvärk i framsida lår efter gårdagens träning. Mina triceps är också lite möra. Men det är rätt nice ändå. SKönt att få ett kvitto på att man har tränat ;)

När jag kom hem blev Dio glad. Verkar som att någon har saknat mig! Skönt att ha någon här när man kommer hem och slippa komma hem till en tom lägenhet varenda dag.

Trött och slut!

Nu ska jag laga middag. Kyckling och ris idag igen, och självklart denna;


Godmorgon!

Vaknade halv åtta trots att jag hade kunnat sova en timme längre. Varför? Skulle i med motorvärmaren och har tvättmaskinen idag. Så en tvätt är i, och fler lär det bli under dagen!

Nu kurrar magen, så jag ska hitta något gott att äta till frukost. Gröt med hallon? Ohhh, jaa!










En sån där typisk måndagkväll

Nu har jag hunnit plugga lite. Känner mig duktig idag (y). Får se om det blir mer plugg idag. Brukar vilja ha nån timme att slappna av innan läggdags nämligen.

Nu myser jag med katten min. Han tycker om att slicka mig i ansiktet, haha. En liten pussgurka minsann!


En bild från i helgen när vi var på besök hos mina föräldrar och min söta syster fick mysa med Dio :)

Bodypump och spinning

Nu har jag kommit hem efter dagens träning! Det var väldigt roligt med bodypump. Första gången jag testade det. Jag fegade lite och tog hyfsat lätta vikter eftersom jag inte hade någon aning hur många reps man skulle göra av varje. Men det blev än rätt bra nivå ändå! Det var mycket uthållighetsstyrka.
 
Sen var det spinning i 40 minuter. Det är alltid kul! Och jobbigt ;) Jag kände redan i början att benen var trötta efter pumpandet innan, men he gick ju bra ändå!


Bild från gymmet i Älvsbyn förra helgen! :)

Kan ju tillägga att jag aldrig har varit med om så mycket folk på gymmet som idag. Så många människor som det är när man tycker att det är massor av folk på gymmet i Älvsbyn, så många mötte jag i trappan på vägen ner. Liksom, skillnad?!? Men jag trivs!


Taggar för träning

Nu har jag pluggat i ett par timmar och det känns som att jag lärt mig lite mer och framförallt repeterat en hel del. Har hunnit ha en liten paus också då jag gick ut med min lilla bebis till snön också. Det var första gången han upplevde snön och han började slicka på den direkt ;) Inte bra med alla bakterier, men skönt att han inte blev rädd för snön iaf!

Nu ska jag ta mig ett litet mellanmål så att jag orkar med två timmars träning sedan. Bodypump och spinning! TAGGA TAGGA TAGGA!



Snyggkatten min med sin röda sele :)

Nu ska lunchen intas!

Nu ska jag äta lunch! Har precis blivit klar med tillagningen av kyckling och ris. Till detta ska jag såklart ha sweet chilisås! Mums! Jag tyckte inte alls om det för nåt år sedan, men nu älskar jag det ;)

Har tillbringat förmiddagen i skolan, på Ica Maxi och i köket :)

Efter maten väntar ett par timmars plugg innan träningen klockan fem. Blir superbra!



Fick en puss av min bebis när jag kom hem idag :)

Måndagmorgon

Det är måndagmorgon och som vanligt lite extra drygt att ta sig upp från den varma sängen. Fick dock ett glädjande besked nyss. Jag har fått in mina pengar från csn och så har jag fått semesterersättning för att jag jobbade i somras. Så nu har jag råd med mat! Yäääy! :)

Dagens planer:
* Föreläsning 10-12
* Handla
* Plugga
* Träna
* Plugga mera

Ha en bra dag allihopa!


Bilden är från Gävle i somras, men den här tröjan har jag på mig. Love it! :)

Ny header!

Nu har jag pysslat lite med att göra en ny header. Bilderna på headern är bara tillfälliga och byts troligtvis ut snart, men jag gillar själva idén med tre bilder uppe och tre nere. Så vi får se hur det utvecklas i framtiden!


Söndagkväll

Nu har jag lyckats få in motorvärmarsladden i bilen! Skönt, för nu går det inte att cykla längre. Snön har nått Umeå!  Jag som tänkte cykla för att tjäna in lite pengar, men icke. Nu blir det bil fram till vädret säger annat.

Jag saknar min älskling massor nu. Första kvällen är alltid värst. Har hunnit prata med honom tre gånger på två timmar sen jag kom hit. Fyra gånger sen jag for. Och jag saknar honom så att det gör ont! :(


Du och jag föralltid! (Today, tomorrow, volvo!)

Nu är jag och min bebis hemma igen

Nu är jag och lillpojken min hemma igen. Men vi saknar Linus, och den här gången dröjer det nog ett tag innan vi ses igen. Upp till 18 dagar kan det ta. Det är evigheter. Men jag och min lilla bebis får väl klara oss på något sätt!

Eftersom dagens matintag har bestått av tre mackor och ett päron så gjorde jag havregrynsgröt till middag och den är precis uppäten. Proteiner? Vad är det? Mitt kylskåp är i princip tomt nu. Måste handla imorgon så jag får i mig något vettigt! :)



"Rykande färsk äppelpaj" heter ett av doftljusen som får lysa upp här i höstmörkret. Köpt på Lagerhaus och luktar supergott!

Godmorgon!

Nu har jag och mina älsklingar vaknat. Eller det var någon timme sen!

Idag far jag och min lilla älskling hem till Umeå. Kvart i två går bussen. Och nu vill min stora älskling mysa med mig innan jag far :)

Puss på dig, snygging!

 


Lördagkväll

Hoppas att alla har haft en bra lördag och fortsätter ha en bra lördagkväll!

Nu har Linus farit iväg för att se Luleå-matchen, men  jag stannar här med med de tre vännerna och Dio :)

Funderar på att gå en sväng till konsum och köpa något gott till ikväll när älsklingen kommer hem igen. Skulle vara mycket nice!




Smink?

Vi har varit ut på byn en sväng och bara strosat omkring. Nu har jag fått mig lite"egen tid". Har duschat och rakat benen! Haha, förut rakade jag benen JÄMT, men det blir helt enkelt inte lika ofta nu när jag bor i Umeå. Kanske för att jag inte har någon där att raka benen för? Linus sa att jag inte behövde raka benen, men man känner sig ju liiite fräschare med nyrakade ben än med en massa stubb!

Det känns dock som att det har gått väääldigt lång tid sen jag fixade till mig för att umgås med Linus. I början hade jag alltid mascara, planerade vilka kläder jag skulle ha, osv. Om han sa: "Jag kanske kommer förbi en sväng efter hockeyn" så gick jag och satte på lite mascara, utifall att.

Nu är det snarare tvärtom. Har oftast smink i skolan och när jag umgås med älsklingen orkar jag inte bry mig och går osminkad hela helgerna istället. Men han bryr sig inte, för han tycker om mig som jag är! :) <3


Osminkad, och lika glad för det! :)

Godmorgon!

Godmorgon! Eller vi har ju faktiskt varit vakna ett par timmar. Men ändå, godmorgon!

Hade en trevlig kväll igår med mina fina vänner Johanna och Christoffer. Och min bebis också, såklart! Lite prat, lite skratt, lite tv, lite bus, lite allt möjligt!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ta det lugnt och mysa på, typ. Lillbebisen min ligger och vilar nu, men vi får se när han vanar till liv och blir busig ;)


Gästinlägg: Dio

hg 87777777777777777

Lillebrors Bästa


Bild: Google

Har köpt en burk av Lillebrors Bästa Kolablandning. Av vem? Av min lillebror, haha. Hans klass ska till Rom, och en godissugen storasyster ställer förstås upp!

En dag på byn

Har haft en mysig natt med mina två älsklingar - den stora och den lilla. Våran lillbebis har legat mellan oss typ hela natten. Man är ju lite rädd att man ska råka rulla över honom eller nåt, men han brukar vara snabb på att akta sig! :)

Idag har vi varit ute på byn. Lämnat tillbaka en film på Shell som vi hyrde igår, sen löste Linus in en check på OK, sedan gick vi till banken, ut och åt lunch och sedan biblioteket. På vägen hem hjälpte vi brorsan att bära grejer när han kom från Boden.

Ikväll ska Linus iväg med några kompisar och jag ska vara hos mina föräldrar med lillasyster eftersom alla andra i familjen ska bort. Johanna och Christoffer kommer också!


Min papegoja


Han tror fortfarande att han är en papegoja ;)


Snyggkatt!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar! Har lax och poatis i ungen. Det är liksom min frukost+lunch. Tänkte att jag skulel få i mig ett riktigt mål mat innan jag drar iväg mot Älvsbyn, så jag skippade frukosten för att ta en ordentlig lunch istället. Och sånt är jag inte bra på. Har varit vaken i två timmar och brukar äta frukost efter en halvtimme ungefär, så nu kurrar magen och längtar efter mat! :)

Nu är han tillbaka! :D

Update: Dio är tillbaka! Precis när jag hade publicerat förra inlägget kom farfar in till mig med katten som han hade hittat "där uppe". Ingen aning om vart uppe han hade hittat honom och glömde fråga för jag blev så glad :D


Ingen Dio syns till

Dio har itne kommit tillbaka än. Han har varit borta i mer än 15 timmar nu, men alla säger att katter kan vara borta i ett par dygn och sedan komma tillbaka, så vi får väl hoppas det. Dock kommer jag nog att få fara till Älvsbyn utan katt, men hyresvärdarna håller utkik och tar hand om honom om han dyker upp medan jag är borta.

Har varit ute och ropat på honom nu. Har sökt överallt: alla garage, verkstaden, stallet, lagårn. Det kan ju hända att ligger nånstans där ändå. I höet där det är varmt. Och då lär han ju dyka upp snart!

Inatt drömde jag flera gånger att han kom tillbaka och jagtrodde att det var på riktigt, men icke. Han är inte här.

Aja, finns inte mycket mer jag kna göra åt det nu. Bara vänta och hoppas.

DIO, var är du?

Nepp, fortfarande ingen katt. Har sagt till dom som bor här att katten är borta, så dom håller också utkik. Dom är ju vana vid katter och säger att han säker bara vidgar sina vyer lite. Men hallå, han har ju varit borta i några timmar nu! Matte blir orolig på riktigt!

Aja, finns inte mycket jag kan göra. Har varit runt och sökt honom flera gånger och kollar ut genom fönstrena hela tiden. Öppnar även ytterdörren typ varannan minut för då brukar han dyka upp. Nu är det bara att hoppas! Känns som att jag sover på soffan inatt för att vara närmare dörren och kunna höra om han dyker upp och mjauar.

Imorgon ska jag till Älvsbyn. Tänk om han inte har dykt upp innan jag ska fara? Vad gör jag då?





Världens finaste katt!

Fortfarande borta

Dio är fortfarande borta. Farfar säger att han kommer tillbaka när han blir hungrig, men tänk om han har fastnat nånstans? Tänk om han har blivit överkörd?

Jag ringde till Linus och sa att jag aldrig tänker skaffa barn. Är så fruktansvärt orolig över katten, så tänk då hur det ska kännas med ett barn?!?

Aja, får väl fortsätta plugga och gå ut en gång i halvtimme och söka efter honom. Kollar ut lite då och då och väntar mig att se honom på bron, för där brukar han alltid annars vara.

Orolig

Jag vet inte var katten är. Han brukar ju få vara ute och han brukar altid hålla sig i närheten och komma så fort man öppnar dörren, men nu ser jag honom inte någonstans. Han har varit ute i nästan en och en halv timme. Han brukar bara vara ute i ungefär en halvtimme annars. Han kanske busar med de andra katterna nånstans? Men jag blir ju riktigt orolig när han inte dyker upp..

Ska fråga "farfar" om han har sett honom..

Effektivt!

Det känns som att det här har varit en effektiv dag!

Allt detta har jag hunnit med:

* Dammsugit
* Betalat räkningar
* Föreläsning
* Resebyrån
* Köpt grejer till att sätta upp speglarna
* Bokat tatueringstid
* Fått nummer till en körledare för en ungdomskör


Och säkert lite mer också, som jag inte kommer ihåg nu! Hur som heslt så håller jag på att göra en sen och rätt kass lunch nu - nudlar. Men jag inte så mycket annat hemma. Men jag är lite stolt över att det är andra eller tredje gången jag äter nudlar på två månader med tanke på att jag är student ;)

Resten av dagen ska jag göra detta:

* Sätta upp speglarna
* Plugga
* Träna


Onsdagmorgon

Nu är det onsdag igen! Tänk så fort tiden går! Imorgon ska jag till Älvsbyn igen :)

Idag ska jag fara på föreläsning, sen ut på stan med Elin för hemligt uppdrag, hehe! Och när jag likaså är där kanske jag borde köpa nåt till pappa som fyller år imorgon. Får se om jag hittar något!

Sen vill jag träna. Hade svinont i halsen när jag vaknade, så jag hoppas verkligen att det ska gå över! Hur som helst så blir det väl ett lugnt träningspass på grund av ryggen.



Har inte så mycket vettigt att berätta nu, så jag skriver väl mera senare!

I feel good!

Nu känner jag mig duktig! Har läst fyra kapitel i Nordic Tourism idag och översatt allt jag har markerat i Tourism and Transport. Wihooo!

Blev ju pigg av kaffet! Kanske var det som saknades tidigare idag när jag bara kände mig trött och seg? Hade itne druckit nå kaffe. Och vet ni, det här neskaffet var faktiskt gott! Jag drack det till och emd utan mjölk och det funkade bra! (Vilket iofs beror på att jag inte har någon mjölk hemma nu, men ändå!)

Nu myser min bebis i min famn och tittar upp lite över bordkanten för att se vad jag håller på med. Nyfiken och söt är han! :)<3




Har inte orkat sätta in några blder på datorn idag, så ni får en bild från Megadeth-konserten i somras:



Och en bild på världens hetaste gitarrist:


Neskaffe

För att orka läsa sista kapitlet för idag har jag gjort mig en kopp med neskaffe. Brukar ivanliga fall göra kaffe i en grej som jag inte vet vad den heter. Som en kanna men med ett filter som man trycker ner sumpen med efter att det har stått och dragit sig ett tag.. Och jag förstår om ni inte fattar vad jag menar för jag är dålig på att förklara ;)

Hur som helst så orkade jag inte göra det nu, utan det fick bli pulverkaffe istället.

Denna sort använder jag:

Bild: Google

Vet inte om det är gott, för det är första gången jag dricker neskaffe sen jag flyttade hit.

För övrigt är jag väldigt sugen på att köpa en kaffebryggare!

Gladare nu :)

Sorry för depp inlägget tidigare ;) Är bara så sjukt sugen på att träna och blir så arg för att det inte går!

Men nu blir det plugg för fullt. Anna och Therese skulle komma hit nästa vecka istället, så det blir bara jag och Dio ikväll. Har hunnit läsa ett kapitel i boken och minst tre till ska läsas! Ska göra bort så mycket som möjligt nu, så att jag kan koppla av i Älvsbyn i helgen :)


Varning för depp-inlägg

Åh, vad jobbigt! Jag är så grymt träningssugen men kan inte träna på grund av ryggen. Får ju abstinens! Funderade på att ta en liten löprunda ändå för att inviga mina nya träningskläder, men icke. Då regnar det för fullt ute och jag kan ju inte riskera att bli mer förkyld eftersom jag inte har tid att vara sjuk.

Och när jag inte kunde träna tänkte jag spela piano och sjunga lite, men då får jag såklart hicka så jag inte kan sjunga. Ingen lätt värld vi lever i ;)

Aja, får väl ta tag i pluggandet då!

Aegina

Det kändes lite hemskt att lämna min bebis i fem timmar, men han verkar ha klarat sig bra. Dock blev han lite "mammig" nu när jag kom hem ;)

På förmiddagen försökte jag och Elin fixa ihop paketresor till Aegina. Lite krångligt är det eftersom man måste använda sig av många olika färdmedel; flyg till Aten, buss till Pireus, båt till Aegina och sedan måste man ta sig till hotellet också. Vi ska göra två olika paketresor till Aegina och så får vi hoppas att någon vill resa dit :)

Mellan ett och tre var det föreläsning och sedan raka vägen hem till min söta bebis!

Tyvärr kan jag nog inte träna idag heller. Har fortfarande för ont i ryggen. Tråkigt! Är så grymt träningssugen. Att träna är ju bland det bästa jag vet. Men men, får väl stanna hemma och plugga då. Kanske får besök av Anna och Therese sen också! Det blir roligt :)



Detta är Afaiatemplet och finns på Aegina. Superfint! Been there, seen that! :)

Godmorgon!

Frågan är vad som är värst; en pojkvän som håller fast en i sömnen och snarkar i ens öra eller en katt som ligger på nacken och spinner högt. Haha, men rätt charmigt ändå! (Både pojkvännen och katten;))

Nu värmer jag min gröt i mikron. Åh, vad jag har saknat min hallongröt när jag har varit i Älvsbyn!



Den kanske inte ser jättegof ut, men det smakar då underbart iaf! :)

Dagens planer:
* Träffa Elin och börja med våran "gruppuppgift"
* Föreläsning 13-15
* Köpa klamrar att sätta fast sepgeln med
* Täna något? Beror på hur ryggen känns. Men jag VILL VILL VILL träna!

Måndagkväll

Nu känner jag mig klar med pluggandet för ikväll. Får så ont i ryggen av att sitta här, framförallt när jag körde bil i tre timmar imorse och satt still hela tiden då.

Är sugen på att ta en liten promenad för att få röra på mig lite, men det är ju så frunktansvärt mörkt! Ska man våga gå ut i mörkret?



Det känns ju lite lockande att stanna här inne i värmen. Har doftljus som luktar vanilj (som jag råkade köpa idag på Maxi), en mysig katt och en hel låda med färska jordgubbar. Lockande? Oh yes.




Kattmys

Har saknat min söta katt! Nu busar han för fullt här med sina leksaker. Och så sprang han rakt in i en spegel som jag tog hit idag och inte har hunnit sätta fast än, så står bara på golvet. Blev lite rädd när den gungade till ;) Ska fixa nånting att hänga upp speglarna med imorgon :)

För övrigt så sitter jag och läser den nya boken; Nordic tourism. Har hunnit läsa ett kapitel och måste säga att den känns roligare än de tidigare böckerna vi har haft :)


Gammal bild på Dio. Eller ca en vecka gammal iaf ;)


HEMMA!

Nu är jag hemma! Dvs i Umeå! Det känns så mysigt och det känns så bra. Alltid svårt kvällen innan jag ska lämna Älvsbyn, men när jag väl kommer hit känns det underbart! My own place :)

(Dock lär jag väl sakna min älskling en massa ikväll när jag inser hur ensam jag är, och då kommer jag troligtvis gå omkring i hans t-shirt och kalsonger, men det är ju en annan sak!)





Har inte sovit mycket inatt. Vi gick och la oss vid tolv och somnade nog inte förrän vid ett. Klockan fem vaknade älsklingen för att fara till jobbet, och självklart vaknade jag också då. Sen halvsov jag lite till halv åtta när mitt larm ringde :)

Färden hem gick bättre än förväntat! Tog bara tre timmar och tio minuter, trots en massa omständigheter (som kramp i höger ben så jag fick ha vänstern på gasen ibland, jag såg ingenting eftersom jag hade hamnat bakom en lastbil och fick jättemycket smuts på rutan och spolarvätskan funkar inte. Tror det är själva sprutgrejen som inte funkar, för spolarvätsa finns. Till slut blev jag så less att jag körde in på en parkeringsficka och spottade på rutan och torkade med papper för att få bort lite lera ;) Men jag tog mig hem iaf!)

Nu har jag haft en föreläsning och sedan for jag till Maxi och handlade lite ätbart. Kom på att min kyl är rätt tom nämligen ;)

Och så har jag packat upp en massa grejer och småfixat lite här i lägenheten. Nu är det dags att inta något av det ätbara jag inhandlade nyss, sen blir det en pluggkväll :)


Chillin' in Älvsbyn

Har haft en lugn söndag. Det var ju släktfika hemma hos föräldrarna så jag fick träffa släkten lite, och nu ska jag tydligen äta middag här också. Kyckling och pommes! Jag som ääääälskar kyckling kan ju inte tacka nej till det ;)

Senare ikväll blir det träning. Tror att det blir en springtur på löpbandet på gymmet. Eller styrketräning? Vi får se vad jag känner för när jag kommer dit. Efter två vilodagar är jag taggad och laddad av en massa energi. PUMPA PUMPA PUMPA! :D

Drar till gymmet vid åtta när Linus far på hockeyn. Och nu börjar paniken komma också. Jag ska liksom hem imorgon. Jag kommer inte träffa älsklingen på några dagar. Men som tur är så dyker jag nog upp här i Älvsbyn redan torsdag till veckan, så det blir inte många dagar utan min älskling.

Samtidigt som jag älskar att vara här så saknar jag Umeå medan jag är här. Men när jag är i Umeå saknar jag Älvsbyn.. Eller inte själva byn, men folket! Jag saknar Älvsby-vännerna och min underbara älskling när jag är i Umeå. Men jag saknar Umeå-folket, lägenheten och den där känslan av att man har tid att plugga när man är där. Här pluggar jag ingenting nästan. Nån timme om dagen bara. I Umeå har jag inte alltid mycket annat att göra på dagarna, så det blir mer plugg där ;)

He blir ingen bild nu för internet segar!

Söndag!

Igår hade jag och Linus myskväll och var allmänt lejda. I alla fall jag. men jag är ju lite som jag är ;) Ett under att älslingen fortfarande håller fast mid mig! ;)

Idag ska jag en sväng till mina föräldrar. Brorsan har fyllt år så hela släkten ska dit. Och då får man ju fiiiika! Hehe!

Annars är det en väldigt oplanerad dag. Ska fara å träna med Christoffer också. Skönt! Ryggen känns mycket bättre idag. Linus fick massera den flera gånger igår. Liksom i omgångar för att ta några knutar i taget ;)

Min lördag

Jag höll på att skriva "Godmorgon" som rubrik eftersom det är första gången jag sitter här och skriver idag. Blev ju ett litet mobilinlägg tidigare bara.

Vi var en sväng till Sunderby sjukhus och hälsade på Kjell som har inflammation i benet. Jobbigt! Och han missar alla sina spelningar nu också. Det är ju inge kul!

Nu är mamma här så jag har surrat lite med henne. Var några veckor sedan jag träffade henne nu! Blir ju itne så ofta när hon bor i Östersund och jag i Umeå.

Ska försöka plugga en stund nu. Linus är å ser på fotboll hos Mange nu, så jag har ett par timmar på mig att plugga innan jag får mysa med honom igen. För fotboll..? Nej, då pluggar jag hellre!



Ett par bilder från igår på de som vågade vara med och inte gömde sig för kameran ;)




Det var jag, Linnea, Johanna, Josefina, Jessika och Wille som var hos Christoffer igår och vi hade superroligt! Satt och pratade hela kvällen. En massa skvaller blev det! ;)

Lördag

Hade riktigt trevlig igår med vännerna. mkt skvaller och skratt ;) kanske kommer upp lite bilder sen. Är på väg till sunderbyn nu. Vi ska hälsa på linus farfar som ligger på sjukhuset nu. Så det kommer mer uppdatering senare idag :)

Taggar för en kväll med vännerna

Nu är frugan här och syrran fixar hennes hår så jag passar på att blogga lite ;)

Strax ska vi fara iväg till Christoffer och umgås med alla. Ska bli superroligt! Känns som att det var evigheter sen jag träffade alla.  Liksom jag tycker om mina vänner i Umeå, men vännerna här vet ju hur galen jag är så det kommer liksom inte som någon överraskning att jag är konstig ;)

Det här var senast vi träffades hela gänget:


Jag är gode bra på att byta däck

Bytt till vinterdäck! Hell yeah! :) Nu kanske jag vågar köra hem på måndagmorgon också? :)

Och så har min bok kommit idag! Väldigt passande eftersom vi börjar med den på måndag :) Och ÄNTLIGEN har vi en tunn bok. Skönt! Och jag tror att det är sista boken vi behöver läsa inför nästa tenta som är i början av nov :)



Snart kommer frugan hit! Ska försöka bli klar med lite mer pluggande innan dårå!

Känner mig lite mer levande nu

Efter en dusch och lite smink känner jag mig som en människa igen. Har gått omkring alldeles för länge helt ofixad. En varm dusch var precis det jag behövde!





Aja, nu hinner jag plugga en timme innan brorsan kommer hit och hjälper mig byta däck! (Y)

Bakdags

Nu har jag läst ut transportboken! Bara översättandet kvar, och det tar jag senare idag om jag hinner, eller senare i helgen.

Jag har även hunnit följa med pappa till konsum och handla. Pappa tyckte att det skulle bli "nostalgiskt" att jag följde med honom och handlade precis som förr i tiden. Men jag tror bara att han ville ha hjälp med att bära kassarna egentligen ;)

Nu äter jag en macka och dricker dagens andra kopp med kaffe. Det är liksom en "minilunch". Sen ska jag baka en äppelpaj. Försöka iaf! Vet inte om jag har gjrot det tidigare, så jag litar på att det finns recept på google.

Brorsan kommer hit från Boden vid tre nån gång och ska få hjälpa mig att byta däck på bilen. Sladdade en aning för mycket igår men jag "skulle ju bara köra till gymmet" så jag tänkte att det inte kunde vara någon större fara att köra med sommardäck men så hamnade jag med fronten i snön i diket på 94:an. Bra jobbat Emma, bra jobbat!

Aja, äppelpaj var det!



Om ni vill göra enkla pajer, gå in på smulpaj.se. Verkar superlätt. Så lätt så att till och med jag klarar det! :)


Godmorgon!

Blev en rätt tidigt morgon för mig.. Älsklingen jobbar idag och vaknade fem, så jag vaknade såklart när han gick upp. Har bara halvsovit sen dess, men är ändå rätt pigg :)

Idag ska detta göras:



Dags att börja med pluggandet då. Lite kaffe först bara!


Torsdag i Älvsbyn

Jag och älsklingen var ute på byn en sväng. Det var hans förslag och då sa jag; "Men åh, då kommer ju jag att hitta något som jag vill ha och då kommer jag att köpa det!" Haha, sagt och gjort!

Denna träningsdress följde med mig hem! Den var på gränsen till för stor, men det var på rea för bara 499 kr på sportringen och det fanns liksom 38 och 42 kvar. Hade behövt en i 36, men men! Billigt och välbehövligt så jag köpte denna ändå:





Sen var vi ut och åt på ÄP :)


Vilken söt man jag har! <3


Today, tomorrow... toyota (?) <3




Bra start på dagen!

Mitt internet är väääldigt segt nu. Undrar varför. Jag laddar ju inte hem nåt eller så.

Aja, jag har iaf lyckats läsa ett kapitel i transport-boken. Ca 40 sidor. Nu har jag mindre än 100 sidor kvar i boken och det kommer ju att gå snabbt! Men det ska göras senare.

Klockan sju ska jag träna med Chrsitoffer på Nautilus. Shit vad det var längesen jag tränade där! Får se vad det blir för muskelgrupper nu då. Och det där med vilodag - det tar jag någon annan gång istället! :)

Här får ni en glad bild på mig och Chris från studentflaket: 




Nu känns det som att dagens andra kaffekopp bör intas!


Bild: google


Så här såg det ut när jag vaknade imose:







Shit! Nog känns det att man är uppe i Älvsbyn nog ;) Snön har redan lagt sig. Lite jobbigt tycker jag, eftersom jag hade planerat att fara ut och springa lite. Och jag vet att det går att springa ändå, men jag är en sån som aldrig springer när det är snö eftersom jag är alldeles för rädd för att halka. Yeees, så töntig är jag! ;) Men kroppen kan behöva lite vila nu :)

Det var så MYSIGT att sova med min älskling. Ni anar inte hur mycket jag har saknat att sova på hans arm medan han håller om mig.

Nu ska jag äta upp min otroligt sena havregryns-frukost. Har legat och dragit mig i sängen alldeles för länge, haha. Sedan ska lite plugg göras bort! Inte mycket jag behöver göra i helgen. Bara läsa tre kapitel och skriva av lite anteckningar till datorn. Skönt!

Aja, ha en bra dag nu allihopa, så hörs vi sen! :D

Min onsdag

Okej, så vad har hänt idag då? Lite smått och blandat..

Började dagen med spinning på IKSU. Hade packat typ hela bilen med grejer innan jag for eftersom jag skulle fara direkt mot Älvsbyn efter dagens föreläsning. Men tror ni inte att jag glömde min handduk?!? Men jag blev ju tvungen att duscha ändå för svetten bara rann. Så jag fick köra på pappershandukar och hårfön (y). Synd att det var just idag jag tränade utan Jennie eller Helena. Kan ju inte fråga en främling om att få låna en handduk direkt ;)

Sen innan föreläsningen fick jag höra av några snygga classmates att tentaresultaten hade kommit upp. Jag har varit så fruktansvärt orolig och var nästan inställd på att kugga eftersom jag inte alls kunde en av de viktigaste frågorna. Men å andra sidan så kunde ingen annan i klassen den heller. Men jag klarade det. Och jag fick VG! *Happy*

Efter föreläsningen drog jag direkt vidare mot Piteå och hem till frugan som bjöd på middag; kyckling och ris. Supergott! Sedan for vi till Nodo och drack kaffe och halv åtta var jag i Öjebyn och hämtade upp min älskling.

Nu befinner jag mig hos pappa och Lina. På en timme ska jag hem till min älskade älskade älskade Linus för då komemr han hem från hockeyn.

Sådär! Nu är ni uppdaterade ;)


Jag säger godmorgon till denna underbara onsdag!


Onsdagsgodis

Nu är jag färdig med dagens pluggande, jag har packat det mesta inför morgondagen och jag är redo för att ta det luuugnt resten av kvällen.

Ska fixa en macka. Köpte ett gott bröd idag på Ica, sånt där färskt, nybakat ni vet. Hinner aldrig äta upp en hel påse med "färdigpackade" bröd innan de blir torra, så jag kör på att köpa färska istället när jag är sugen. Så nu blir det en macka med kyclking och grönsaker på!

Har blivit väldans mycket kyckling senaste dagarna, men det tar ju ett tag att äta upp 700 gr kyckling när man är själv ;)

Sen köpte jag även detta:


Jordgubbar och björnbär i lösvikt! Det blir mitt onsdagsgodis, för man kan ju inte äta "riktigt" godis under veckodagarna, eller hur? ;)

Pluggdag!






Aqua 2

Dagens pass på Aqua 2 var inte jobbigt alls. Det var mest bara skönt faktiskt. En annan instruktör idag, och det kändes lite som att nivån var mest anpassad till tanterna som var där. Men det är lugnt! Skönt att inte behöva kämpa som ett djur när man har så grymt mycket träningsvärk!

Nu ska jag äta lunch, sen till skolan och skriva ut en övning, sen panta burkar, sen bränna ett par nya skivor. Haha, det är ungefär var jag har planerat för dagen! Och packa ska jag ju också göra!

PAIN!

Kände redan när jag låg i sängen att jag hade ont i rumpan. Och hur mycket använder man rumpmusklerna när man sover liksom? Sen när jag skulle stiga upp gjorde det så ONT att gå. Det var längesen jag hade sån här träningsvärk i baken.

Med andra ord blir det nog ett rätt lugnt Aqua 2 pass för min del. Känns som att jag har träningsvärk lite överallt nu ;) Och imorgon måste min rumpa vara återställd för då är det spinning som gäller!

Så här ser jag ut denna morgon:


Har försökt göra en fläta i mitt hår


Jag är väldigt osminkad, på grund av att jag kommer att plaska omkring i vattnet snart. Känner mig som 14 när jag är utan smink ;)


Världens skönast hood har jag också på mig. Var längesen jag köpte den och längesen jag använde den :)

Snö? Nej tack!

Haha, hör att det snöar i Älvsbyn. Men inte här! Vi klarar oss nog här en stund till :)

Här i söder ser det ut så här:


Dagens träning

Tjohoo! Nu är jag hemma från iksu. Riktigt härlig träning idag med!

Först tränade vi pilates. Det var väl rätt kul. En timme gick då fort iaf. Dock var det inte anstängande.Mer avslappnande. Liksom "tänk på andningen, hitta dina inre magmuskler". Men kul att prova på! Det ska jag köra sen när jag har stressat alldeles för mycket, för det är nog perfekt för såna tillfällen.

Efter pilates-passet var det dags för en timmes step muscel. Det var däremot JOBBIGT. Men grymt kul! Tror det känns lite lättare när man inte har träningsvärk i hela kroppen ;) Dock märkte jag hur dålig min koordination är. Jag vet liksom hur jag ska göra, men får inte till det för det är så många olika nya röleser att ta in. Men nästa gång går det väl bättre! :) Svetten rann då ordentligt. Om man jämför det step-passet som jag var på i Älvsbyn när jag bodde där så var det här mycket mer ansträngande, men då känner man sig ju lite extra duktig sen också :)




Ändrade planer

Dagens träning blir inte pilates och simning som jag skrev tidigare. Vi ändrade det till pilates och step. Och guuuud vad roligt det ska bli! Längtar, haha! :) På en timme och tio minuter kör vi!


Dagens lunch:




Hemmaplugg istället

Föreläsningen inställd. Får läsa dagens föreläsning på kurswebben istället. Och så bli klar med det sista på övningen som ska in på onsdag. Lite innehållsförteckning och lite källförteckning, sen klart!

Nu ska jag fixa lite kycklingsallad innan jag börjar med pluggnadet. :)

Och självklart hinkar jag i mig såna här som vanligt;



Cola light är min drog! <3

Vi idag












Godmorgon på er! Hinner inte skriva mycket eftersom havregrynsgröten och kaffet är klart och väntar på mig. Sedan föreläsning kvart över tio till tolv, hem och plugga, pilates och simning med Helena. Blir nog en bra dag, trots allt pluggnade! ;)

Söndagkväll

Jag har verkligen känt mig som en tant ikväll. Har suttit och sett på Bonde söker fru på tv4play, haft katten hos mig i soffan, värmeljus tända och druckit te. Men det är ju mysigt, haha ;)

Nu ska jag kolla runt på lite bloggaren stund. Funderar näääästan på att läsa lite mer i transport-boken, men jag tror att jag tar det imorgon..

För övrigt så är jag väldigt sugen på att sticka till Älvsbyn NU. Saknar min älskling så fruktansvärt mycket. Nu har det gått en vecka och en dag sen vi träffades, och det är tre dagar kvar. Känns som en evighet. Vill ju vara med honom alltid, ständigt och jämt.

Aja, nu ska jag försöka lugna mig och tänka positivt; bara tre dagar kvar.

Och alla vänner i Älvsbyn som läser det här: Vill ni hitta på något i helgen? Smsa! :)

I'm the greatest, woohooo!

Det var tungt, men jag kämpade och kämpade lite till och efter en och en halv timme var jag död. Ungefär.

Var på core för första gången. Det var roligt, men inte jättejobbigt. Lite jobbigt var det för min rygg eftersom jag har ont i den ungefär jämt och jag kände efteråt att jag kanske överanstängt den lite. Får se hur det känns imorgon. Kanske inte kan sitta länge då. Men det återstår att se!

Efter coren var det dags för spinning. I 55 minuter höll vi på och svettades som grisar. Sen lite stretching på det. Men skönt var det! Jag älskar känslan efter ett hårt träningspass. Man är så slut i kroppen, men man får den där härliga känslan som bara träning kan ge. Lovely! (Att mina ben skakade när jag körde hem för att det var "tungt" att trycka ner pedalerna är ju en annan sak ;P)

Träffade dessutom Helena i omklädningsrummet. Hon ska följa mig på pilates imorgon. Ingen av oss har testat det, så det ska bli spännande. Efter det ska vi simma lite. Känns lite mer läskigt, för varje gång jag träffar henne i omklädningsrummet har/ska hon simma. Så hon är säkert mycket snabbare än mig, haha! :)

Aja, nu väntar återhämtnings-kvällsfika iform av fil med hallon och flingor, en macka med lite kyckling som blev över från middag och så te såklart!


Effektiv dag

Nu har jag storstädat här! Dammsugit, dammtorkat, renbäddat, plockat undan en massa grejer städat toaletten och allt möjligt. Kan inte komma på något jag har glömt! :)

Nu lagar jag mat. Tänkte ju köra på kycklingsallad, men kom på att jag hade potatis som behövde ätas upp. Så nu blir det istället pesto-kyckling, klyftpotatis och en massa sallad till det! Underbart!

Känns som att det här har varit en duktig dag. Har pluggat, städat, promenerat, lagat ordentlig mat, ska träna och sen ska jag bara ta hand om mig själv. Typ måla naglarna, köra nån ansiktsmask och sånt.

Söndagar brukar ju vara dagar då man mest gör ingenting, men nu har jag verkligen utnyttjat dagen till fullo! Det känns bra! :)

Till maten ska jag dricka en sån här:


Loka Krusbär Päron. En solklar favorit när det gäller loka! :)

Söndag

Sådär! Klar med dagens pluggande. Tror jag?

Nu ska jag gå ut och få lite cancer och sen ska jag städa läggan tillsammans med lite peppande musik. Efter det ska jag göra kycklingsallad. (MUMS!)

Halv sex till sju har jag träning. Känns lite vågat att boka in core och spinning efter varandra när jag redan är helt slut i kroppen. Men det ska härdas! Får en långhelg av vila sen i Älvsbyn, så lika bra att köra på hårt nu och satsa på att få lite muskler och en liten bit kondition också.



Lilla Dio ligger i sin kattväska som nu ser väääldigt sned ut eftersom han trycker sig mot en kant. Haha, sööt!

Morgonpromenaden











Ser ni så underbart vackert det är? Inte bäst kvalitét på bilderna eftersom de är tagna med mobilen. Men ni kanske kan förstå att jag bara ÄLSKAR att bo här?

Godmorgon (god förmiddag?)

Somnade riktigt sent igår. För att vara jag alltså. Men var inte trött förrän vid två. Och imorse klockan sex vaknade katterna och sprang omkring som galningar här, så då var det bara att vakna och försöka lugna ner dem. Men sen lyckades jag somna om och sov till tio. Riktigt skönt!

Imorse blev det en promenad på en halvtimme för att komma igång lite. Gick ner mot vattnet och träffade "farfar" (vet inte vad han heter, men det är Sofias farfar iaf). Mycket trevligt!

Idag väntar plugg, träning och pianopselande. SJukt sugen på att spela piano! :)

En stjärnklar natt för två år sedan..

Var nyss ute och rökte och märkte hur stjärnklart det är. Det påminde mig om första gången Linus sa att han älskade mig. Det var sent en kväll för ca två år sedan och han var på väg hem till sig för att sova eftersom Linnea skulle sova hos mig. När han gick hemåt ringde han till mig och sa att det var stjärnklart ute och bad mig gå ut och titta på stjärnorna. När jag var ute sa han: "Jag ville bara säga att jag älskar dig".

Jag kommer ihåg hur fruktansvärt glad jag blev. Liksom uppe i det blå. Linnea fick inte sova på ett bra tag den natten eftersom jag surrade på en massa om hur härligt det var att vara kär, att Linus hade sagt att han älskade mig, osv.

Det känns som att det var nyss, men det har ändå gått två hela år sedan dess. Två underbara med min älskling. Och Linus, om du läser det här: "Jag vill bara säga att jag älskar dig. Och jag kommer alltid att göra det. No matter what".



Du är bäst! Tack för att du är min! <3

Yamaha

Sitter och kollar på fina gitarrer och pianon på blocket. Åååh, vad jag är sugen på något nytt! Vill ha en halvakustisk gitarr. Och en flygel skulle vara nice! Men då måste man ha pengar. Och jag är student. Hmm. Inte bra kombination!

Men man kan ju drömma!



En sån här vill jag ha! Den är sååå fin!

Mitt elpiano är ju bra på sitt sätt. Man kan höja och sänka volymen, koppla in mikrofon, få det att låta som en saxofon, men let's face it; det är inte speciellt bra ljud. Det är inte äkta pianoljud. Men en fördel med elpiano är ju att man slipper stämma det..

Aja, hur som helst så vill jag ha en fin, vacker flygel när jag flyttar till hus. Och det vill Linus också. Så vi får se om vi skaffar det! Dock ligger ju det en bra bit in i framtiden eftersom jag är fast här i tre år.. Men men! Nån gång :)


Hello me, it's me again

(Rubrik från Megadeth-text. Om ni undrar.)

Nu är jag hemma igen! Har varit och tränat. Vattengympa. Men shit vad jobbigt det är! Det känns som att det är så fåniga övningar, men är man i vattnet blir det faktiskt rätt tungt ändå!

Sen for jag och tankade och handlade. Känns som att jag handlar typ jämt! Men jag behöver handla mjölk var fjärde dag. TIll kaffet alltså.

Nu ska jag äta min "middag":



Fullkornsbröd med frön på (som jag ÄLSKAR), skinka, isbergs, gurka och tomat. Lovely! Blev ju en sån sen lunch, så det här får duga som middag idag.

Nu har jag två små buskatter som springer omkring här. Anders och Annica skulle bort ikväll, så jag tar hand om Dios syster också :)

Lax och potatis

Nu har jag läst ett kapitel i boken och väntar på att maten ska bli klar. Jag har lax och potatis på gång i ugnen. Det ska bli SÅ GOTT! Har varit sugen på det hela veckan. Synd bara att jag inte har någon citron till. Inte ens pressad citron på flaska eller citronpeppar. Men det ska inhandlas! Tror att jag ska fara och handla efter dagens träning. Behöver grönsaker och lite annat smått och gott. Den där kycklingen som dom visar på reklamen funderar jag också på att köpa. Så man slipper sitta och rensa. För det tycker jag är rätt äckligt, haha.

Klockan fyra har jag Aqua 2. Den här gången helt själv eftersom Jennie är förkyld och Jennifer är i Finland. Men det ska säkert gå bra det med!

Tror det blir en lugn kväll sen. Jag hatar egentligen att vara själv på kvällarna; och framförallt på helgerna. Men jag är inte alls sugen på att festa ikväll, vilket alla verkar ha planer på. Så jag får väl försöka roa mig själv om ingen får för sig att vara nykter och umgås med mig.

Nu tycker jag att min mat ska vara klar. Är hungrig! Och det luktar underbart! :) Får väl äta resten av körsbärstomaterna som jag har i kylen tills vidare!



Efter maten blir det Aqua 2. Superroligt!


PM och transporter

Nu är jag nästan klar med mitt PM med all denna statistik, diagram och förklaringar till varför det ser ut som det gör. Men jag vågar inte skriva mer nu. Vi får ha max 1000 ord och jag är uppe i 928 och vet inte riktigt vad som räknas in i antal ord.. Inledning och metod har jag skrivit, samt en kortare sammanfattning/analys. Men jag vill analysera mer, men då kan jag inte ha någon innehållsförteckning.. Ifall den ska räknas in i de 1000 orden alltså.. Måste fråga Roger på måndag!

Nu blir det lite läsande om olika transporter. Land- och sjötransporter närmare bestämt.. Kommer inte ihåg hur många kapitel det var, så jag läser på så länge jag orkar! (y)


Bild: Google

En mycket svår fråga till alla läsare: Är detta en land- eller sjötransport?

(Skoja bara, ni behöver inte svara på det ;P)

Godmorgon!

Detta har jag sysslat med en stund:







En skön morgonpromenad här ute på landet. Tog rundan på ca 50 minuter. Riktigt härlig start på morgonen!

Nu väntar en supergod frukost i form av havregrynsgröt, hallon, te och ägg!

Fredagkväll

Nu är jag hemma efter en rolig kväll hos Sara! Vi gjorde tacos, såg på idol,osv. Väldigt nice med andra ord! Imorgon är det fest som gäller. Men jag vet inte om jag ska orka vara med... Kör ju ändå bil och det känns lite drygt att sitta och vara nykter bland massa onyktra människor, för även om alla är hur härliga som helst så vet vi ju alla hur det kan bli med lite alkohol i blodet ;)

Aja, känns som att sova skulle vara en bra idé! Har varit så trött och sliten hela veckan. Nu hoppas jag på en låång natt och imorgon väntar träning och plugg. Det ska säkert bli bra! :)


Orka vara normal!








Bad update

Oj, dåligt uppdatering idag! Har varit på skolan och sen på stan en sväng med Anna, Therese, Felicia och Mathilda. Nu försöker jag platta håret. Men det vill inte riktigt bli platt.

Ikväll ska vi till Sara och mysa på. Ska försöka göra lite mer på statistik-uppgiften innan.. Om jag orkar ;) Annars hinner jag i helgen. För jag kommer att ha en låååång helg här. Första helgen som jag varken far till Älvsbyn eller har besökt. Älsklingen skulle ha kommit hit, men då fick han jobb över den här helgen.. Men på onsdag ses vi! <3

Aja, håret var det ja!

Myskväll med Dio

Dio har varit så fruktansvärt gullig ikväll! Han hade lagt sig och vilat, men då när jag satte mig i soffan kom han och la sig i mitt knä och somnade. Naaaaw. Första gången han har sovit på mig. Mysigt! Känns som att han börjar vänja sig vid mig nu! :)

Nu blir det en tekopp innan läggdags. Och kanske nåt avsnitt av That 70's show. Det är inte det bästa som går att se, men jag har det ju ändå i datorn så! :)


It's enough!

Nu räcker det med pluggande! 4/5 delar av faktan är klar. Och sen ska jag skriva utvärdering, innehållsförteckning och sånt. Men det tar vi IMORGON!

Och nu fick jag ett kraftigt begär. Måste prata med Linus NU! Saknar honom så sjukt mycket... Om du ändå hade varit här med mig älskling.. Då hade livet varit SÅÅÅÅ mycket bättre just nu!


Shiiiet

Shiiiet. Den här övningen vi håller på med nu med diagram och grejer är drygare än jag trodde. Tänkte att det skulle gå rätt snabbt, men det tar ju evigheter och jag tycker att instuktionerna är alldeles för otydliga med tanke på petiga lärarna är. Själva uppgiften är inte så svår, men att få till det så att allt kommer i rätt ordning, ha med rätt fakta på diagrammen och att skriva ett PM på bara 1000 ord är det svåra. Hur ska man få ner allt på 1000 ord? Shiiiet.



Här är ett av fyra diagram där man ska förklara utvecklingen, varför det ser ut som det gör och vad man kan göra annorlunda osv. Tror ju att alla fattar att inrikes trafiken till och från Luleå är större än utrikestrafiken pga av hub-and-spoke. Alltså att man reser till Stockholm och reser vidare därifrån. Men ändå. Jobbigt och drygt!

Aja, back to pluggandet!

Spinning

Life's good! Spinningen var helt amazing! Höll bara på i 40 min, men shit vad man fick jobba alltså! Helt skakig i benen efteråt efter alla varvningar med att stå upp och cykla übersnabbt, sitta ner och köra på megatungt motstånd och allt annat! Detta kommer att göras oftare! :)

Nu: Cigg! Sen: Plugga!

Good morning

Usch vilket väder det är idag! Har vaknat av vinden några gånger inatt. Så mycket blåser det. Och regnar! Men vet ni, det gör inget för jag behöver inte cykla i en halvtimme till skolan och en halvtimme hem så det får vara vilket väder det vill! :)

Ska gå ner i tvättstugan och kolla om dom kommer ihåg att jag ska tvätta idag. Sen frukost, spinning, plugg på ub och sen hem och tvätta mer. Nice dag! :)



Bild från sittningen i lördags :)

Trötter

Jag börjar bli så sjukt trött. Men det känns ju alldeles för tidigt att sova nu, så jag ska försöka hålla mig vaken en stund till. Frågan är bara vad man ska hitta på? Kanske ta en kort promenad ute i mörkret? Alltså typ bara 15 minuter eller nåt. Rensa tankarna lite innan läggdags? Skulle vara skönt! Tror att det får bli så :)



Trött och osminkad; OJAAA! Men det är nice! Då kan man klia sig i ögonen, hihi! :)

Statistik, PM och andra roliga grejer!

Nu har jag skrivit av en miljon siffror från transportstyrelsens hemsida. Så nu är grovjobbet gjort! Och nu har jag insett att jag inte alls förstår mig på Openoffice's excel, så jag får fixa diagramen imorgon på skolan med riktiga excel istället! Sen skriva PM och sånt, men det ska säkert gå finfint!

Jag håller på att frysa ihjäl här och oteknisk som jag är så har jag ingen aning om hur man ökar värmen i elementen. Brrrr..

Aja, no more pluggande idag. Ska mysa med min Dio och sätta mig i soffan och läsa. Och dricka te. Det blir bra!




Hungrig!

Det blev inge afro för mig idag. Vi slutade nämligen föreläsningen två timmar tidigare än det stod på schemat, och jag orkade ju inte vänta i två och en halv timme på att få träna, så jag körde lite vanlig styrketräning på gymmet istället. Så gott det gick. Har grymt ont i min högra axel, vilket är gooode begränsande så man får helt enkelt köra övningar som inte är alltför ansträngande för axlarna. Och så 15 (eller var det 20?) min crosstraining efter styrkan.

Nu ska jag äta! Sjuuuuuuukt hungrig! Eftersom jag for tolv när jag nyss hade ätit frukost blev det bara en morot till "lunch" så nu ropas magen efter mat och hjärnan efter energi för att orka skriva PM och statistik och grejer!

PUSS!



Såna här har jag tagit upp från frysen nu. Blir gott till ikväll!

Lång dag!

Nu ska jag göra kaffe så att jag orkar hålla mig pigg och vaken idag! Föreläsning mellan ett och fem, halv sex till halv sju är det Afro, så jag är nog inte hemma förrän vid sju idag. Lång dag! Men det är kul att ha något att göra! :)

Hoppas att alla har en superbra onsdag! :)

Har jag köpt en papegoja?



Han trivs då på min axel iaf. Söta, fina Dio! :)

Godmorgon!

Godmorgon världen! Tog mig sovmorgon till nio idag. Skönt var det! Ska inte ha någon föreläsning förrän ett, så det blir en lång och skön morgon. Hinner översätta lite från boken! :)

Jag saknar Linus! Jättemycket! En hel vecka till vi ses... Vi ha honom här NU! 

DIO!

Nu är min söööta sööta bebis här! Han verkar dock vara lite rädd för mig, så jag låter honom gå och utforska lägenheten själv lite. Nu har han gått in i i kattväskan. Söt! Lämnade den öppen mitt på golvet med en filt i och han verkar trivas superbra där! :)

Kommer dock inte att ta med honom till Älvsbyn på ett tag, eftersom han är för ung för att bli bortförd från sin mamma än. Så jag ska ha honom på dagarna och han får vara hos sin mamma på nätterna och så.

Men GUD så söt han är! Har försökt ta lite bilder, men stackarn blir ju vettskrämd när det låter. Så bilder får ni senare! :)

Det blåser

Sådär! Då var det färdigpluggat för idag. Dags att städa lite och sen kanske hämta Dio. För det kommer nog att bli hans namn! :)

Är grymt sugen på en promenad, men det blåser sjukt mycket nu. Typ storm. Så man vill inte vara utomhus frivilligt!



Typ så här mycket blåser det! Fast vi har inte palmer här, även om ni Älvsbybor kanske kan tro det eftersom jag bor så låååångt söderut nu, hehe. Men det blåser iaf så här mycket i björkarna!

Vattengympa

Det superroligt med vattengympa! Ska jag helt klart fortsätta med! Jennifer kom också och joinade mig och Jennie. Roligt! :) Och sen fick man välja nivå lite själv också. Hantlar med olika tyngder osv som man använde i vattnet. Jag lyckades ta ett par väldigt tunga. Nästa för tunga vid vissa övningar. Men det är ju bra att få kämpa lite extra!

Efter träningen for jag iväg till Ersboda och köpte kattgrejer. Ååååh, vad roligt det ska bli! :)

Planer för dagen

Godmorgon! Kunde inte alls sova igår, utan låg vaken ett par timmar i sängen och tänkte på allt möjligt. Känns som att det börjar bli en dålig vana nu att inte kunna somna på kvällarna. Önskar att min älskling var här. Mycket lättare att sova då!

Idag är planerna följande;

* Aqua 2 med Jennie
* Ersboda - shoppa kattgrejer på Rusta och djuraffären, mat på coop.
* PLUGGA!

Ska se om jag kan få ha min lilla katt här ikväll, eller om han saknar sin mamma för mycket då! Och så funderar jag på kattnamn. Är rätt inne på Dio. För liksom Dio var ju sjukt bra när han levde och nu kan mina nya Dio bli minst lika bra! Eller han lär väl inte göra plattor, men han kan vara bra på ett annat sätt! Och så är det ju enkelt att ropa å så :)

Aja, lite plugg nu innan jag ska träffa Jennie kvart över elva! :)


Bild: Google

Snart kattägare!

Jag ska skaffa katt! Hittade en på blocket och gick till mina hyresvärdar för att fråga om det var okej med en till katt här på gården. Och då visade det sig att dom behöver bli av med en av sina kattungar som dom fortfarande inte har hittat ett hem åt. Så istället för att köpa katten från blocket för 100 kronor får jag ta hyresvärdarnas kattunge för 5 kronor (eftersom man kan ju itne GE bort en katt, haha!).

Det är en svart, busig, liten hane på två månader. Egentligen ska man ju inte flytta kattungar förrän efter tre månader eftersom de fortfarande kan dia när de är 10-12 veckor, men eftersom kattmamman bor här på gården så kan jag ta katten när jag vill! :)

Imorgon ska jag iväg och köpa lite bra-att-ha-saker. Eller rättare sagt nödvändiga saker. Som kattlåda, kattsand, kattmat och en bur som han kan åka i när jag ska fara till Älvsbyn. Yäääy, vad roligt! :D

Kommer upp bilder på katten sedan när jag har honom här hos mig! Vilket blir inom närmaste framtiden! :)


Massa ny träning!

Imorgon halv tolv blir det vattengympa! Och jag blev så sugen på att prova en massa pass. Har inte vetat hur man kollar tider, bokar osv, men nu vet jag och blev så taggad att jag har bokat in mig på fler pass!

Tis: Aqua 2
Ons: Afro
Tors: Spinning
Mån: Pilates

Wiieee! Vad roligt! Hör av er om ni vill hänga på! :)

Känns kul att få lite variation! Kör ju alltid styrketräning annars. Och ibland lite konditionsträning efter styrkan. Men när passen ingår i gymkortet är det ju bara att prova på allt möjligt och se vad man gillar! :)


Jag har en källare!

Jag har ju sett luckan i golvet inne i köket, men har typ aldrig vågat öppna den. Ni vet, det kan ju finnas råttor, spindlar och diverse mördare som gömmer sig där!

När jag kom hem nu funkade inga lampor i halva lägenheten så jag ringde till min hyresvärd som kom och gick ner i källaren där jag tydligen har mitt proppskåp. Jag trodde liksom att det var inne hos dom eftersom vi bor typ vägg-i-vägg. När han var där nere stod jag kvar uppe och blev bara tvungen att fråga hur stort det var där. Och det var betydligt större än jag trodde. Jag tänkte typ två kvadratmeter, men tydligen var källaren under hela köket och hallen; ca 15 m2. (Med mitt ögonmått. Ingen aning om exakta siffror). Helt underbart!

Just nu är det typ ingenting där nere. Lite gamla grejer från när min lägenhet var en affär vilket var kanske... 50 år sen? 30 år sen? Längesen iaf. Och så en massa damm, spindelväv och en del sågspån. Och vet ni, jag såg inte en enda mördare där nere! Inga råttor heller för den delen!

Nu blev jag bara supertaggad på att fixa till där nere! Det är väldigt lågt i tak, och känns inte jättefräscht nu, men det går säkert att få riktigt fint! Wihooo! Frågan är bara vad jag ska ha där. Finns ju risk att det är lite fuktigt i källare, men Anders sa att det nog inte var någon fara. Men liksom, man behöver ju inte ha musikinstrument eller sånt där.

Måste gå ner och ta lite bilder så ni får se!


Här ser ni luckan som finns i min minimala kokvrå.


På väg ner... Funderar på vad det är för orange på golvet och om det går att tvätta bort..


Gamle grejer från affärstiden!


Lite ofräscht.. Ska kolla om jag får måla om!





Sådär! Nu vet ni också hur det ser ut! Som ni ser kommer det ta ett tag att renovera. Och jag kommer inte vara så ambitiös att jag gör det så fräscht att man vill sova där. Typ. Men nånting går ju att göra!

Nu har jag alltså två planerade projekt;

* Fixa källaren
* Skaffa kattunge

Frågan är vad man ska göra först? Fördelen med att skaffa katt först är ju att den kan äta upp eventuella råttor (^^) men det kan ju vara enklare att fixa källaren utan en busig kattunge som springer omkring?

We'll see! :)

Mååååndag!

Känns som att det här är en rätt lugn dag ändå! Föreläsning mellan tio och tolv, sedan gymmet och nu är jag hemma och väntar på att kaffet ska bli klart. Har ingen föreläsning förrän onsdag, och fram till dess har jag tre kapitel att läsa och översätta, och det borde ju inte ta två dagar att bli klar med det! Typ ett par timmar. Så det känns lugnt och bra nu!

Imorgon ser det ut som att det blir vattengympa med Jennie! Måste bara kolla tider och sånt först. Men det skulle vara grymt kul! Annars blir det väl något annat pass istället. TAGGAD!


Söndagkväll

Är lite småtrött. Ska upp vid åtta imorgon. Eller halv nio kanske. Har inte föreläsning förrän kvart över tio, men det är skönt att hinna vakna till lite innan.

Ska vara vaken ett par timmar till. Älsklingen är på hockey och jag kommer inte ihåg om det är söndagar eller onsdagar han är hemma vid elva, men hur som helst så ska jag telefonera lite med honom när han kommer hem! :)

Aja, en tekopp till skulle sitta fint! Och lite läsande. Så får det bli! :)

Promenix!

Kom nyss in från en skön promenad ute i blåsten. Gick en liten annan runda idag än vad jag har gjort tidigare. Tog ca 50 minuter, varav jag pratade i telefon i ca 48 minuter, haha. Lite kul att det går att prata så länge om allt och inget utan att tänka på att tiden går liksom. Och nu när jag gick en annan väg på slutet upptäckte jag en lekpark, fotbollsmål och volleybollnät som jag aldrig har sett tidigare! Trodde inte att sånt fanns i Yttertavle, men nu vet jag vart vi kan gå när jag har vänner på besök!

Blev genast piggare efter att ha fått lite frisk luft. Tror till och med att jag ska plugga litegrann. Har egentligen inte något som jag behöver plugga, men det kan ju vara bra att lära sig lite krångliga ord på engelska så att det blir lättare att översätta från nästa bok som vi börjar med imorgon. Så det ska jag göra nu, så länge jag orkar och har lust! :)



Här har jag tillbringat större delen av dagen. Men nu börjar jag komma igång! Finally! :)


Location; sängen.

Har legat i sängen sen jag vaknade. Typ. Har gått upp för att kissa, göra kaffe och äta två hårdbröd. Men resten av dagen lär också spenderas här! Men jag borde vakna till lite senare så att jag kan fara och hämta mina grejer hos Therese. Inte för att jag behöver något av det akut egentligen, men det skulle vara nice att ha det bortgjort!



Det här gänget ska få fortsätta underhålla mig en stund till!

Godmorgon världen!

Har inte haft tid att skriva något i helgen. For som sagt till Älvsbyn i fredags och var där i mindre än ett dygn, men ca 20 timmar med min älsklingär bättre än inga timmar alls!

Igår gick min buss kvart i tolv och jag var hemma vid halv fem. Eller jag var egentligen inte hemma förrän halv tre inatt, men jag var i Umeå halv fem. For direkt till Therese och sedan vidare till Krogen krogen för sittning! Det var grymt kul! Vi fick supergod middag och panacotta till efterätt. Det var bordsplaceringar och på en sidan av mig satt tre kineser, så jag fick öva på min engelska genom att översätta en del grejer när dom frågade vad folk sa osv. Dom var supersöta!

Efter middagen gick vi till karaokeavdelningen. Så grymt kul! Där det finns karaoke, där trivs jag! Sjöng en låt själv, två låtar med Felicia och Sara, en låt med Anna, en låt med Anna och hon som höll i karaoken och till sist sjöng jag och Mattias Fortunate son med Creedence! Om jag kommer ihåg rätt alltså. Så sjukt kul! Och jag hade ingen scenskräck alls, vilket jag i vanliga fall alltid har. Nu kunde jag släppa lös ordentligt, hehe!

När dom stängde klockan två tog jag en taxi hem. Kändes lite läskigt eftersom jag ALDRIG har åkt taxi själv.. Och jag har sett alldeles för många filmer där tjejer blir kidnappade av taxichafförer, osv. Men det var ju inga problem! och nu vet jag att det kostar 211 kronor att åka hem till mig, och det var ju inte så farligt :)

Aja, nu ska jag fortsätta se på gamla serier. Typ That 70's show. Och ligga i sängen ungefär heeela dagen!


RSS 2.0