Sista inlägget

Det här blir troligtvis sista inlägget jag skriver innan jag far till Bulgarien. Och jag måste säga att just nu känns det riktigt skönt att få komma bort från ALLT.


Just nu är jag på lejd-humör. Sorry!






Grekland-bilder

Kanske dags att ladda upp lite bilder från Rhodos. Ska ju på nästa resa imorgon, så lika bra att ladda upp dom gamla bilderna nu :)

Mamma kollar förstås på blommor

Underbart hav! :)



Det fanns massvis av stenar :) Amazing!


Pina colada :)

Lindos (The White Town)

 


Ny musik!

Nu hr jag haft dagens sista lektion och håller på att ladda hem lite musik till mobilen. Måste ju ha nå bra att lyssna på när jag far utomlands :)

Kvällens planer är att packa, städa och umgås lite med Linus. Och imorgon far vi nästan olagligt tidigt, haha. Åker halv sex från Älvsbyn, så jag måste vakna fem. Livet är hårt minsann ;) Kommer kanske sovayra timmar inatt. Men jag överlever :) Får ju ligga och sova i solen sen ;D

Måndag

Hann inte skriva nåt imorse ör jag hade fullt upp. Var ute och åkte inlines, sen dusch, frukost och skolan. Blev liiiite stressigt, haha. Men det gick ju bra!

Klockan elva träffades jag och Linn på skolan för att öva på våran låt. Det gick då bättre och bättre iaf. Vi får hoppas att vi hinner träfas ett par gånger till och sjnga igenom innan studenten :)

Sen har jag hunnit ha en musiklektion och efter den for jag till Konsum och handlade lite bra-att-ha-grejer till resan. Typ sollotion, nässpray, halstabletter, osv. Det är bara 8 grader här just nu så ni kanske kan förstå att jag längtar till värmen ;)


Söndagkväll

Har varit hos Linus ett tag och nu är jag hemma och ser vänner. Funderar på att sova snart. Men jag är inte trött..? Hmm. Rökpaus, sen mer vänner, sen sova. Deal? :)


Tråksöndag

Jaha, så vad har hänt idag då? Inte mycket kan jag ju säga. Har packat lite, lagat mat, ätit grillat och sen inte mycket mer. Tycker att söndagar alltid brukar vara låååååånga och sega. Finns inte mycket att göra helt enkelt. Och jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen heller..

Just call me angel of the morning, baby

Igår var jag så trött att jag itne orkade hitta på något. Satt hemma och såg på vänner och åt ostbågar hela kvällen, haha.

Imorse for jag ut och åkte inlines. Riktigt skönt! Nu har jag dschat och ätit frukost och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Funderar på att börja packa inför bulgarien-resan. Vet nämligen inte om jag hinner göra det imorgon. Komemr nog att bli en rätt full dag. Så lika bra att börja lite smått idag så slipper jag stessa imorgon :)


Nice dag

Det har varit en trevlig dag på stan med Morgan och Linnea. När vi kom dit for vi på Krokodil och drack kaffe. Sen gick vi och såg på teatern. Dom var superduktiga! Kände ju bara Reb och Ida, men dom var då jättebra ;D

Sen for vi på max och åt och n har jag precis kommit hem. Nice dag!

Nu är jag superdupertrött och vet inte vad jag ska göra ikväll. Känner mest bara för att sova. Har alternativet att vara med Morgan och dricka folköl och chilla, men jag vet faktiskt inte om jag orkar. Är helt slut. Och jag vet inte ens varör jag är så trött :S Strange!

Teater

Godmorgon allihopa! Gårdagskvällen spenderades hos Johanna. Vi hoppade lite studsmatta, spelade kubb, spelade spel och såg på film. Lugn och trevlig kväll :)

Och dagens planer då? Tio i tolv ska jag och Morgan sitta på en buss mot Piteå. Vi ska fara och titta på Rebeccas teater. Det ska bli roligt! Jag var borta sist dom hade föreställning, så jag har inte hunnit se Reb in action än :)

Vad som händer ikväll vet jag inte än. Vi får se helt enkelt :)


Friday

Vid halv ett drog jag ut på en underbar inlinestur. Superskönt! Dock inte lika jobbigt som när jag åkte med Linus för ett par dagar sen. Jag är för dålig på att pusha mig själv ;P

Har precis ätit lunch. Toast. Och så har jag sett på Vänner. Superbra nderhållning ute i solen :)

Planerna för kvällen är fortfarande oklara. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på. Hmmmm ? :)


Godmorgon!

Godmorgon! Jag vaknade kvart över tio av att Peter ringde. Trodde inte att jag hade sovit så länge. Int varje natt jag sover åtta timmar. Men det var skönt!

Nu sitter jag ute i solen. Det är inte lika varmt som de tidigare dagarna, så nu pallar jag värmen, haha.

Linus i somras när vi var i Bergträsk och badade :)


Alfapet

Har haft en trevlig kväll med Johanna och Christoffer. Vi spelade lite alfapet ;) Det var grymt längesen jag spelade det! Sist var nog på en vaka och då var alla så trötta att vi skrattade åt allt. Det blev lite oseriöst nu också. Iaf på slutet ;)

Nu ska jag se lite Vänner och sen soooooova. Planer för morgondagen = noll. Men det kommer väl upp nå ;D

Planer för kvällen

Jag tänkte följa med Linus och Emil ut på en till inlinestur, men jag hann inte eftersom middagen blev så sen, och dom hade itne tid senare ikväll. Min kväll blev lite planfri, men då bestämde jag, Chris och Joh att vi skulle träffas senare ikväll och hitta på något. Efter Chris träning. Så det blir nice :)

Gammal bild. Ca ett år sedan. Vill ha den hårfärgen. Köpte ju hårfärg igår, men ska färga håret efter Bulgarien när det som är orange har blekt lite till så det blir lättare att få en bra färg :)


Allt går att laga med eltejp!

Det här har jag gjort med eltejp:





Jag har lagat mina studentskor! Man ska inte gå med dom i grus. Klacken nöts upp. Bara så ni vet ;) Så nu har jag lagat dom med vit eltejp. Kanske inte ser så snyggt ut på nära håll, men när jag har dom på mig kommer det nog inte att märkas. Bättre än att ha dom som dom var innan iaf ;) Och det kändes som att det var bättre att laga dom här skorna än att köpa nya. För jag vet att jag aldrig kommer att använda dom förrtom studenten. Så jag har varit lite pysslig och sparat pengar på det ;) Det gäller att ha lite fantasi!


Just because everything is fine

Åh, vad jag är glad idag ;D Livet är rätt underbart! Det känns som att ALLT går bra nu. Så det är bara att hoppas att känslan sitter kvar några hundra år till ;)

Har inte uppdaterat något på hela dagen! Imorse när jag cyklade hem märkte jag hur underbart väder det var ute. Alltså blev det frukost ute i solen. Och så tittade jag lite på Vänner, målade naglarna och bara njööööt. Sen gick jag in och duschade och for till skolan.

Hade min allra sista engelskalektion idag! No more english for me ;) Inte för att jag har något emot engelska, men det är rätt skönt att slippa prov och sånt. Nu har jag fem lektioner kvar. Och det är bara MUSIK. Underbart ;D

Efter skolan for jag till gymmet och mosade mina axlar ;) Otrolig skönt!

N ska jag gå och kolla efter lite noter. Vi har nog kommit på vad vi ska sjunga på studenten! Och jag är rätt säker på att jag har noter till den nånstans. Och när jag är klar med det ska jag fixa något med eltejp. Ni får se sen vad det är, haha ;)

Hoppas att min positivitet inte blir för jobbig, haha. Jag är bara så GLAD! Life's great in all kind of ways! :D


Happy life

Det blev en riktigt jobbig inlinestur! För mig iaf, haha. Guuuud vad Linus kan ta kål på mig! But in a good way. Veckans hittills bästa träningspass. Kände mig helt död! Underbart ;D När vi åkte i en jobbig uppförsbacke kom jag rätt mycket efter dom andra så Linus vände och hjälpte mig. Puttade på lite. Känner mig lite dålig när Linus är så bra ;)

For hem och duschade och sedan for jag direkt vidare till efs där jag, Erika och Linus hade ansvar för serveringen. Och dom har diskmaskinen i Lillstrand nu, så jag handdiskade allt ;P

Har inga planer för resten av kvällen. Får se vad som händer helt enkelt! Det kan hända att jag far till Linus. Eller så är jag hemma och ser på VÄNNER. Wiihooo. Jag laddade hem (jag menar såklart att jag lånade av en kompis) första och andra säsongerna igår. Det var längesen jag såg dom första säsongerna. Har sett 7, 8, 9, 10 några varv. Men nu ska jag börja om på nytt! Amazing! ;D


Hello darlings!

Har kommit hem från stan nu. Har varit där med världens bästa Jessika. Och jag åkte bil med henne för första gången! Hon tog körkortet för en vecka sedan. Hon var superduktig :)

Jag har köpt:
* Vit eltejp (vad jag ska använda den till får ni veta senare)
* Två somriga nagellack
* Hårfärg
* Sommarklänning (enkel aprikos grej att ha på stranden)
* Hårborttagningsmedel (för härligt lena sommarben, haha)
* Cigg (Jajaja, jag ska sluta nån gång ;P)

Ska äta middag nu och sen blir det en inlinestur med Linus och Emil. Det blir nice. Jag kommer att vara helt slut efteråt. Linus är bra på att pusha mig. Han är ju mycket snabbare och jag vill inte verka dålig ;) Men bra träning är det då!


Leka

Igårkväll lekte jag och Linus i lekparken i Lomtjärn. Har aldrig varit där sen dom gjorde om! Men det var roligt, haha. Jag blev dock lite yr av alla grejerna som snurrar. Men man blev ju tvungen att prova typ allt ;)

Nu har jag kommit hem. Ska duscha, äta frukost och fara till skolan. Börjar halv tolv idag Slutar tio över. Så en kort dag idag igen. Men efter skolan far jag och Jess till stan och kollar läget där :)

Hittade en bild på google :) Här lekte vi igår!


Bilstädning

Vet ni vad jag har gjort för att fördriva tiden? Jag har städat bilen. Dammsugit, dammtorkat, spolat, borstat och allt möjligt. Tog nästan en och en halv timme ju! Men det var rätt kul :)

På tjugo minuter ska jag se på dessa hemmafruar:


Rastlös!

Ojoj, vad jag blir rastlös! Har haft så lite att göra idag att jag till och med har funderat på att STÄDA. Men den tanken gick över ;) Har istället sjungit en massa, suttit ute i solen i en halvtimme och sen inte mycket mer. Hr ska jag klara mig utan jobb i sommar? Mina dagar kommer att vara så otorligt meningslösa.

Försöker få Chris och Jo till att spela kubb med mig ikväll. För att ha något att göra liksom ;)

Nån kväll för längesen då vi spelade kubb :)


Godmorgon!

Igårkväll kunde jag itne sova. Var så speedad och började istället städa lite smått i lådor. Sov hemma för första gången på en evighet. Älskar min säng :)

Jag ställde larmet på nio och for ut och åkte inlines. Det blev bara en halvtimme, men det fick räcka eftersom jag kände att jag började få skavsår. Får köra en längre runda typ imorgon. Måste bara vänja fötterna lite ;)

När jag kom hem lyxade jag till det lite i duschen. Hårinpackning och ansiktsmask. Kan inte komma ihåg sist jag använde ansiktmask och nu är huden len och fräsch! Wonderful! :)

Dagens första och enda lektion är klockan ett. Sånglektion. Och insåg nu att jag helt har glömt att öva på läxan. Hmm. Får kolla upp den nu då :)


Fotboll

Matchen gik inte så bra. Dom förlorade. Men det var kul ändå! Brukar inte tycka om att titta på fotboll. Är totalt ointresserad av att titta på sprt. Tränar hellre själv ;) Men ibland är det kul att se nån match live! Tv funkar dock ALDRIG ;P

Nu läser jag lite bloggar. Har missat en hel del under veckan jag har varit borta. Men nu är jag back on track igen, hehe ;)

Mkt bilder på mig när jag är oseriös och osminkad nuförtiden. Men det får ni leva med ;)


It's a beautiful day

Underbart härlig dag! For till gymmet och tränade lite triceps och bröst. Sen tre lektioner. Har typ bara musiklektioner kvar nu. Fem lektioner i veckan. Inte dåligt! Vi skulle nog ha en till engelskalektion eller så, men det är ju chill ;)

Till middag beställde vi thai-mat. Supergott! Och jag blev proppmätt, haha. Nu väntar en lugn kväll. Jag och Johanna ska fara och till på fotboll och sen har jag inget annat planerat.

Så här såg jag ut igår. Osminkad och med Linus skjorta, haha :)


Rhodos

Nu har jag kommit hem och fick precis veta att jag inte börjar skolan förrän tjugo i ett idag. Skönt! Passar på att lägga upp lite bilder från Rhodos. Nu blir det bara lite mobilbilder, dom från kameran kommer sen.


Det fanns några såna här träd som var blå-lila.

Det här var nog den godaste ölen jag har druckit! Alfa hter den :)




Bara för att jag ALDRIG brukar ha turkos ögonskugga ;)


Jag och en norsk tjej fick "specialdrinkar". Den var god! :)

Mer bilder kommer sen! Hade inte många i mobilen ;P


En gullunge!

Sitter hos Linus och har precis läst världens gulligaste bok! En såndär baby-bok där föräldrarna skriver upp första orden och allt sånt. Och Linus har faktiskt varit riktigt gullig en gång i tiden ;)

Jag måste kolla min bok imorgon när jag kommer hem! Tänk om jag också har varit gullig? Man vet aldrig liksom ;P

Home again!

Nu r jag hemma igen! Jag var lite orolig imorse. Tänkte att flyget säkert skulle störta eller nå. Men vi tog oss hem levande!

Nu har jag packat upp typ hälften (hade inte med mig mycket, men orkade inte packa upp mer nu) och ätit middag. Ska cykla iväg till Linus på en stund.

Jag har knappt haft nån kontakt med omvärlden när jag har varit på Rhodos ;O Har ringt två samtal till Linus, skrivt sammanlagt kanske 40-50 sms (några till Linus varje dag, ett par till Christoffer och ett par till Jess. Och så ett till mormor också.). That's it! Känns lite hårt för mig som ofta pratar i telefon minst 5 gånger per dag. Men kan j vara bra att vänja av sig ;)

Lägger in bilder senare! Orkar inte nu ;P

Last day

Imorse vatr det moln pa himlen :O Men dom har borjat skingras nu och det blir fint vader. Det har varit superbra vader varje dag har! Det var bara en eftermiddag det var lite molnigt, men da var soltimmarna i princip over, sa det gjorde inget :)

Senaste tva kvallarna har vi varit i 'huvudstaden' har pa Rhodos. Och sahar vi varit i The Old Town. Supermysigt!

Det har ar sista dagen har, eftersom vi aker hem imorgonbitti. I borjan av resan kandes det som att en vecka var en evighet, men det har gatt snabbare an jag trodde. Det har ju varit langa dagar. Vi har legat vid poolen, gatt i affarer och varit pa stranden under dagarna och timmarna har gatt otroligt sakta. Pa kvallarna har vi gjort lite olika saker,och sen har vi gatt ut pa en bar. Iga fick jag en ol av bartenden nar han fick en cigg av mig. Hehe, bra byte ;)

Imorgon kommer jag hem och da skriver jag mer. Och lagger upp bilder och sant. :)

Tjohooo!

Det ar supersoligt och jag har hunnit bada lite i poolen idag. Igar var vi i Lindos och kollade laget. Vi stannade kvar pa en strand dar och badade hela dagen. Det var faktiskt riktigt varmt i havet!

Har hunnit branna mig lite pa fotterna, men det ar for att jag har glomt sm;rja in dom med sunlotion. Annars har jag klarat mig fran att bli rod. Det har inte mamma. Men hon ligger ju och steker i solen hela dagarna ;P Jag ligger i skuggan ibland eftersom det blir alldeles fo varmt annars. Tycker inte att jag har blivit na brunare, men jag hoppas att jag hinner bli det:)

Hoppas att alla har det bra dar hemma! Har ju inte pratat med sa manga. Sms:t lite snabbt med Linus, Jessika och Christoffer, men har ingen aning om hur resten av varlden har det ;P

Aja, maste hinna kolla facebook innan tiden gar ut! Skriver igen pa ett par dagar! ;D

Update from Rhodos

Sitter pa ett internet cafe pa Rodhos. Vi har superharligt vader har. Inte superharliga VADER utan vader med 2 prickar ;) Har legar ute i solen en massa och bara tagit det lugnt. Jag har supermycket skavsar trots att jag haft skor jag brukar kunna ga i vanliga fall. Sa nu har jag foppatoffkor pa mig jamt nar vi ska ut. Supersnyggt med foppatofflor till min klanning igar nar vi gick ut pa kvallen ;)

Inte mycket internettid kvar nu. Skriver senare i veckan :) 

Don't make me fall in love if you're not ready to catch me

Har varit hos Linus och kom nyss hem. Nu ska jag snart fara!! Det är typ nu jag börjar längta, haha. Jag är lite sen med sånt ibland ;) Jag tror iaf att jag är färdigpackad nu. Jag ska passa på att ringa lite medan jag är i Sverige. Kommer inte ha råd att ringa och smsa när jag är på Rhodos. Kanske svarar på nåt sms, men inte många alls. Så känn er inte dissade om jag inte svarar ;)

Bild från när vi var i Athen. Snart ligger jag på en strand och steeeeeeeeker igen!


Godmorgon!

Godmorgon! Jag är TRÖTT, men kände att jag borde vakna vid den här tiden. Någon var lite onykter och ringde mig rätt mycket igår när jag hade gått och lagt mig. Och då blev jag pigg och kunde inte somna om på superlänge ;P Tro mig, jag SKA ge igen nån gång när jag är onykter ;D

Ska snart fara iväg till Linus. Måste ju hinna träffa honom innan jag far till Rhodos :)


Jag är ond!

Igår kollade vi lite på bilddagboken och jag hade gjort en massa tester och listor och sånt. Fattar itne hru jag orkade fylla i allt! Hur som heslt så hittade jag ett test med "Hur ond är du?". Kollade lite snabbt igår och insåg att jag har blivit really bad jämfört med 2007.

För tre år sen var min poäng 34,5. N är poängen 58. Kolla här vad det är jag har fyllt i för att bli "total bad girl" ;P

HUR OND ÄR DU?

1) rökt/röker ciggaretter [x]
2) dricker/druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Strulat offentligt [x]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [x]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL: 6

11) umgåtts med mördare [x]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) ->skurit<- dig själv [ ]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [ ]
20) sett någon dö [ ]
TOTAL: 6

21) haft utegångsförbud [x]
22) stannat ute hela natten [x]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [x]
24) varit hos en psykolog [ ]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [ ]
27) gjort sönder någons biljett [x]
28) varit med på göra sönder något [x]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]
TOTAL: 7

31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [ ]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär/burit armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [x]
40) äger en kr cd [ ]
TOTAL: 5

41) varit goth [ ]
42) klätt dig horit [x]
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [ ]
45) dragit ditt djur i svansen [ ]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [x]
47) svimmat [x]
48) vart full och trillat omkull [x]
49) vart förälskad i en granne [ ]
50) haft någon snokande i ditt rum [x]
TOTAL: 5

51) snokat i föräldrarnas rum [ ]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [x]
59) vart i samma rum som någon som har sex [x]
60) Haft sex när någon varit i samma rum [x]
61) använt någon annans tandborste [x]
TOTAL: 7

62) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
63) sett en olagligt nerladdat film [x]
64) laddat ner filmer olagligt [x]
65) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [x]
67) mobbat någon [ ]
68) gått ifrån en restaurang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]
TOTAL: 6


71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis pojkvän [ ]
73) velat ha kompisens pojkvän [ ]
74) vart i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [ ]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [ ]
TOTAL: 3

81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [ ]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [ ]
84) kollat på tv 12 timmar i sträck [ ]
85) vart vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [x]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [x]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]
TOTAL: 7

91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [ ]
96) vart förälskad i någon [x]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [ ]
98) använder eyeliner [x]
99) använder foundation [ ]
100) skrattat åt någon som blev sårad [ ]
TOTAL: 6

TOTALT: 58

10-20 = goodie good
21-30 = a little rebelious
31-40 = getting hot baby
41-50 = rebel
51-60 = total bad girl
61-70 = bitch/asshole
71-80 = cant believe you made it this far
81-90 = fucking bad ass
91-100 = see u in hell

Begravningssånger

Nu har jag och Erika övat lite på låtar vi ska sjunga på en begravning fredagen efter jag kommer hem från Rhodos. Aktuella låtlistan just nu är:

* Där rosor aldrig dör
* Herre till dig får jag komma
* Tears in heaven


Sist jag sjöng på en begravning sjöng jag själv. Då sjöng jag de två första låtarna. Tears in heaven är lite av min och Erikas special-låt. Vi har sjngit den tillsammans några gånger, den passar utmärkt på en begravning och det låter bra. Alltså är den också med! Vi fundrar på att ta med nån mer låt också. Men vi får se hur det blir!

Nu har jag tränat och solat

N har jag varit en sväng till gymmet! Körde lite superset och triset så det blev ett snabbt och effektivt träningspass. Tog bara en halvtimme ;) Men jag kände att det räckte bra! Sen solade jag i 18 minuter också. Sista solaire-solningen innan Rhodos. Wihoo!

Så här ser jag ut när jag taggar inför träningen! Haha, skoja bara ;) Är bara lite allmänt flummig. Som vanligt!

Tidigare under dagen hade jag såna där svarta supertunna strumpbyxor under shortsen, men jag råkade fastna i dom med en nagel och det blev ett megahål. Så jag fick cykla hem i korsta short, linne och skinnjacka. Men det är ju varmt ute så det gjorde inget! Dock tittade folk på mig som om jag var lite galen ;)


Taggar för Rhodos!

N har jag varit hos Ingrid och lånat lite pockerböcker att läsa på resan. Har även köpt cigg så att jag ska klara mig i en vecka. Och så har jag börjat packa lite. Några bikinis, lite kläder, handdukar, schampo m.m och skor. Vet inte riktigt vad jag kommer att behöva..

Hit ska jag imorgon! Det är meningen att ni ska bli lite avundsjuka nu ;)


Så här söt är jag när jag sover



Nu har jag vaknat! Har tagit igen lite förlorad. Sömn. Tror att jag har sovit ungefär tio timmar inatt. Underbart! Nu är jag redo för nya äventyr ;) Dock komemr inte min dag at bestå av så mycket äventyrligt. Jag ska städa, packa, hämta böcker, träna om jag hinner, sola, och sen ikväll får vi se hur det blir. Krogen eller myskväll? :)

Hade förresten en mardröm om Hanna, Magnus (musikläraren), jultomten och en gravid ängel. Låter det normalt eller? ;)

So I wanna know, what's the name of the game?

Det har varit en riktigt trevlig kväll! Det var jag, Johanna, Christoffer, Jessika och Wille. Superkul! Vi spelade Med Andra Ord. Måste säga att det är ett av mina favoritspel. Men jag blir så stressad och speedad att jag säger lite vad som heslt och gör konsitga ljud hela tiden. Men det gör ju inget ;) Blev mycket skratt!

Sen sjöng vi singstar. Abba och schlager. Känns som att det var 100 år sen jag sjöng Abba-låtarna. Man blir så glad av Abba! Wiihoooo!

Sen gick vi ut och grillade. VI grillade korv, marshmellows (stavning?) och pinnbröd. Gott och mysigt!

Med andra ord en superhärlig kväll ;D

Jess och Joh :)


Wille och Chris :)


Vi körde tjejerna mot killarna. Till mål och tillbaka. Vilka tror ni vann? VI SÅKLART! GIRL POWER!


Singstar








Powernap

Godmorgon! Eller nå. Har tagit en p-nap på en timme och det var så SKÖNT! Blev dock tvungen att vakna nu eftersom folk kommer hit när som helst :) Men nu är jag iaf lite mer utvilad så att jag orkar med kvällen. Och tillräckligt trött för att kunna somna ikväll. Hoppas jag. Finns så mycket jag tänker på nu och vet varken hit eller dit. Många stora vändningar i livet liksom. Det får mig att tänka, fundera och analysera och allt sånt där. Och därför kan jag itne sova. Men jag hoppas att jag är så trött inatt att jag itne orkar tänka! :)


This is me now

Planerna för kvällen är spikade! Det blir att spela, grilla och mysa med bästa vännerna :) Alltid trevligt! Jag lovar att ta bilder! Alltid roligt med lite bilder i bloggen. Tråkigt med bara text, haha ;)

Så här får ni en bild på hur jag ser ut just nu, haha. Försöker vänja mig vid mitt hår. Men tycker itne att färgen är riktigt lika hemsk längre. Hoppas att det bleks en massa i solen på Rhodos! Och angående längden så funkar det rätt bra när dt är uppsatt. Inte riktigt lika fult iaf, haha!


Engelska

Då var proven över. Snart har jag inga mer engelska lektioner! Lite kvar på C-kursen, men jag håller tummarna för att dom ska göra bort det nästa vecka då jag är utomlands ;) Vi har ju inga prov kvar, bara lite genomgångar. Så det skippar jag mer än gärna!

Undrar hur proven gick egentligen? På reading-delen fick jag läsa samma stycken flera gånger för hjärnan var för trött för att reagera ;P Men ändå var jag klar typ först! Jag och Cecilia var dom första som gick. Så vi får väl se hur många rätt jag har prickat in. Svarade på nästan allt, men fick blackout på vad tillåta var på eng.
Listening-delen gick bättre än jag trodde. Lite jobbigt när nån med mycket dialekt pratade. Jag är INTE bra på dialekter. Tycker till och med att det är svårt med svenska dialekter ibland ;)

Under pausen mellan proven behövde jag frukt, kaffe, cigg och sol och sen blev jag genast piggare och klarade mig genom andra provet också, haha :)


Gaaaaaaaaaaaaah

Damn.

Just nu är livet INTE bra.

Jag har sovit max fyra timmar inatt.

Jag har nationellt prov tio över åtta.

Jag vill bara gå och lägga mig och sova och ALDRIG mer vakna!!!!!

Bad girl?

Har läst en massa intressant i Cosmo idag. Bland annat att man ska bli en bad girl, haha. Jag är ju en sån som ganska mycket håller mig till hr det ska vara och inte går så mycket på impulser. Fast det beror ju helt klart på vad man jämför med. I jämförelse till en del av mina vänner är jag kanske rätt bad ;) Men man kan alltid bli värre liksom!


Min hals gör ont igen

Nu har jag överdoserat halstabletter lite. Jag förstår verkligen inte hur jag kan ha ont i halsen nu igen! Brjade känna av det igår på morgonen och imrose var det värre. Därför har det inte blivit någon träning idag, bara en promenad. Och nu kan jag inte sjunga mer för det gör så ont i halsen. Jag har itne tid att bli förkyld igen! Måste käka en massa apelsiner ;)

Bild: Google


Ny musik

Passade på att fara förbi biblioteket när jag skulle lämna bilen/hämta cykeln. Jag är alltid så sugen på att spela och sjunga, men är så less på alla låtar jag har. Och ändå har jag massor av låtar ;) Tre pärmar, haha och ett par böcker, haha. Men nu har jag lånat tre notböker till så att jag har lite rolig inspiration :) Så ni kan ju gissa vart jag kommer att befinna mig stora delar av dagen? Just det, vid pianot :)

Försöker fortfarande komma på nåt bra att sjunga på studenter. Har lite förslag, men vet itne riktigt än ;)


Sometimes the sun goes round the moon

Det har varit en rätt lugn förmiddag. Har varit ute på promenad, läst cosmopolitan och så har jag varit och lunchat med Linus. Vi blev bjudna på mat på folkhögskolan av Susanne. Dom har verkligen supergod mat där! :)

Vädret idag har ju verkligen varit konstigt. Det går fram och tillbaka hela tiden. VÄxlar mellan sol, regn och hagel. Jst nu ser det rätt soligt ut, så jag kanske ska passa på att fara och lämna bilen hos mamma och hämta min cykel.. Tog bilen hem eftersom det haglade så mycket. Men hon lär ju behöva den snart så det är lika bra att jag far dit med den :)

RIktigt så här grnt är det inte än ;) Haha :)


Jag har fått sex bebisar

Jag for och sov hos Linus igår. Jag var så kramsugen, haha. N har jag precis kommit hem. Måste bara få berätta om en läskig dröm jag hade inatt..

Jag drömde att jag fick fyrlingar. Och det var helt oväntat. Jag hade liksom inte varit gravid eller så. Men Linus var inte pappa till mina barn. Samma dag som jag fick mina fyrlingar fick han tvillingar med en annan tjej. Jag skulle ha hela vårdnaden för mina barn och Linus hade hela vårdnaden för sina. Och så skulle vi leva tillsammans med våra sex bebisar. Shit, vad jobbigt! Tur att det itne var en sann dröm. Att ha sex skrikande små barn är inte direkt min drömsituation ;)


Bild från google.

Undrar  vad man skulle göra om man fick sexlingar????


Shadows dancing slowly on my wall

Usch vad jag har varit trött idag! Ville gå och lägga mig för ett par timmar sen men tänkte att det nog inte skulle vara nån bra idé att somna så tidigt, haha. Så jag är fortfarande vaken och kommer nog att vara det ett tag till. Linus är och ser på fotboll. Får se om jag far till han och sover eller om jag blir hemma inatt. Känns lite jobbigt att cykla ;) Vill helst bara lägga mig under täcket. Fast helst av allt under Linus täcke. Så vi får se hur det blir, haha :)

Aja, nu bara svamlar jag så ni ska slippa mig resten av kvällen ;) Jag är för trött för att skriva nåt seriöst nämligen. Ska gå ut och röka istället :)

Haha, bild från igår. Satt ute i solen typ hela eftermiddagen och chillade :)


Varning för känsliga läsare!

Har varit och hämtat mamma i Arnemark och på vägen hem for vi och solade. Tänkte bara lägga ut en bild på otroligt brun jag ser ut. Min lys-rosa bh gör ju inte att jag ser blekare ut direkt :) Men jag lägger upp en liten bild så ni inte behöver se den om ni inte vill, haha.



Otroligt att jag har blivit så här brun eter bara ett par solningar. Jag brukar ha lätt för att få första färgen, men sen stannar det av och jag blir itne brunare. Men vi får hoppas att det går bättre i år så att jag kan bli en riktig pepparkaka :)

Gott mellis

Nu har jag kommit hem från skolan. Är hungrig! Blev ju frukost vid tio, därför inte någon lunch innan skolan halv tolv. Så n har jag gjort ett supergott mellis som jag tänkte dela med mig av :)

* Skär ett äpple i små, tunna skivor
* Strö över kanel (eller annan krydda om du hellre vill det. Eller ingen krydda alls om du inte vill ha nån ;P)
* Ta ungefär en matsked honung och ringla över äpplena
* Värm i ugnen eller mikron (kör oftast på micron eftersom det går snabbare. Ca 1 min)
* Ät tillsammans med vaniljyoghurt eller kesella. Eller liknande. Har man det som efterrätt går det alldeles utmärkt med vaniljglass.
* Klart! Superenkelt och supergott!




Inliiiiines!

Jag vaknade nio och for ut och åkte inlines. Tyckte jag var duktigt eftersom jag helst hade legat kvar och sovit. Var så trött imorse! Men jag tog mig iväg ändå :) Dock blev det itne nån lång sväng och jag åkte rätt lugnt. Det beror på mina fötter. Jag får skavsår superlätt så jag måste mjukstarta. Annars får jag så ont att jag inte kan åka på flera dagar. Bättre att ta lite i taget och vänja fötterna :)

Nu sitter jag och äter frukost. Börjar skolan på en timme :)


Cougar Town

Jag har sett på TV ikväll. Hur ofta gör jag det? Haha, nästan aldrig. Ibland på tisdagar eftersom det är Cougar Town. Det är riktigt kul! Och så såg jag Christine också. Gillar såna där lättsamma komediserier :)


I turn the radio on

Rebecca for nyss hem. Vi har druckit te, pratat och sjungit singstar :) Det är ungefär så dom flesta av våra kvällar ser ut när vi träffas, haha. Men det är ju riktigt kul!

Inatt ska jag sova all by myself. Tänkte vakna lite tidigare imorgon och fara ut och åka inlines. Hittade dom idag och funderade på att åka under kvällen, men då bestämde jag och Rebecca att vi skulle träffas, så inlinesåkningen blir imorgon istället :)

Bild från i somras :)


Himlen är oskyldigt blå

Sitter och klurar på vad man ska sjunga i kyrkan på studenten. Har ni några förslag på nån lugn, fin låt som man kan passa bra? På svenska eller engelska :)

Börjar bli taggad nu!

Idag har jag haft såna här toffsar i håret. Känner mig som en åttaåring ;)

Har även hämtat min studentmössa. Dom kom till skolan för typ en vecka sen, men jag har itne orkat hämta den förrän nu, haha. Nu börjar faktiskt till och med jag bli taggad! Men jag lovar att jag ska ärga håret innan ;) För det ser inte riktigt klokt ut!


You're the sunshine of my life

Godmorgon allihopa! Sovit lika bra som jag? :)

Jag vaknade för ungefär en och en halv timme sen. Har haft sånglektion. Kanske inte är så jättesmart att vakna en halvtimme innan man ska sjunga. Men jag tycker om att sova, haha. Och det är svårt att ta sig upp när man hellre ligger kvar och kramas :)

Har fått låten You're the sunshine of my life som sångläxa. Ska lyssna lite på den nu medan jag äter frukost :)


Rådjur

Jag kunde ha kört på ett rådjur nyss. Det sotd vid sidan av vägen, men hade det sprungit ut hade jag inte hunnit stanna. Läskigt.

Men Linus har lugnat mig lite genom att sjunga för mig. You raise me up och lite Peter Jöback, haha :)

Nu ska vi se nån film eller nå innan vi ska sova :)

Axlar och mage

Nu har jag tränat och det gick bättre än väntat, med tanke på att träningsglöden inte riktigt funnits där senaste dagarna. Men nu tränade jag iaf axlar och lite mage. Jag var till och med SUGEN på att träna mage idag. Det brukar jag inte vara. Brukar bara träna mage och rygg för att det är superviktigt för att få en bra stabilitet och hållning. Men nu gjorde jag det trots att det inte var planerat ;) Och skönt var det!

Efter träningen solade jag i 18 minuter. Underbart! Jag kommer att sola mycket solarium i veckan. Och jag kommer att måste sola nån gång när jag kommer hem från Rhodos också eftersom jag en vecka senare ska till Bulgarien och det känns ju onödigt att tappa en massa färg mellan liksom. Och nu tror jag inte att någon orkar bry sig om vad jag skriver så jag avslutar där, haha :)

Gammal bild från gymmet. Det var när jag nyss blivit brunett. Och nu är jag inte brunett längre :)


Träna och sola

Vet ni? Jag ska ta å fara till gymmet snart. Har typ helt tappat träningsglöden, så när jag for till gymmet tidigare idag pallade jag inte. Så nu är det nya tag som gäller! Måste bara försöka peppa mig själv ;) Och när jag har tränat ska jag SOOOOLA! Måste ju ha lite färg innan söndag då det bär av till Rhodos. Annars kommer jag ju bränna mig direkt! Så träning och sol NU! :)


Hawaii

Vet ni vad jag har ätit för hälsosam mat till middag? PIZZA! Hehe :) Mamma har farit iväg till Umeå så pappa passade på att köpa hem pizza. Då slipper han laga mat ;) Och inte klagar jag inte! Pizza är gott, bara man inte äter det för ofta. Man kan ju bli väldigt less ;)

 

Nu är jag väldans röksugen! Dags för en cigg! ;D


I can't help falling in love with you

Oj oj! Nu är det ganska exakt ett dygn sedan jag uppdaterade bloggen. Har inte haft tid :)

Igår var jag hos Linus och såg Brokeback mountain och åt choklad. Härligt sätt att avsluta helgen på! Och jag har faktiskt aldrig sett den filmen förut. Blev ledsen då Jack Twist dog. Det var ju inte så det skulel sluta! Men men, vad kan man göra åt det liksom? ;P

Inatt var det svårt att sova eftersom någon snarkade hela natten. Och någon var itne jag, även om jag också kan snarka lite ibland ;) Och klockan sex vaknade jag och trodde att jag hade försovit mig. Det var ju så ljust! Jag har väl inte riktigt vant mig vid den nya årstiden än ;P

Första lektionen var engelska och då skrev jag ett prov. Hade inte pluggat. Eller jag hade läst igenom det två gånger förra veckan, men jag orkade inte plugga mer än så. Det var nog det sämsta engelskaprov jag har skrivit ;P Men orka bry sig om alla dessa författare?! Vad har man för nytta av det liksom?`

Sen fortsatte dagen med tre musiklektioner. Peters sista dag idag. Känns tråkigt! Jag kommer att sakna honom massor!

Gammal bild, haha ;P


Designproblem

Märkte att min design så jäääättekonstig ut på Linus dator. Menyraden hamnade längst ner. Så ser det inte ut på min, men det kan ju bero på att jag har en ovanligt bred skärm. Hur som helst så har jag gjort om den så att den ska funka till en sån här "normal" skärm, och antar att det kommer se hemskt ut på min. Hmm. I-landproblem ;)


Planer för dagen

Strax ska jag och Linnea gå till bussen. Hennes buss går kvart i två. Planer för resten av dagen är att umgås med Linus. Sen har jag körövning klockan sex och efter det blir det gymmet. Jag bore verkligen sola också. Ska ju till Rhodos på en vecka och kan behöva lite färg innan det så att jag inte bränner mig en massa. Men vi får se vad tiden räcker till :)

Sola sola sola!


......

Under natten har jag hnnit förtränga hur förjävligt mitt hår ser ut. Tyvärr vaknade jag och märkte att det såg lika hemskt ut som igår. Nu lär jag få ha det uppsatt resten av livet. Damn.


Ny design!

Jag är lite lycklig nu. Har ändrat designen lite. Blev så less ;P Vet inte om jag ska ha den här, men det får duga tills vidare.

Nu ska jag och frugan gå och lägga oss! Nice ;) Haha


Bild från februari eller nå förra året! Hehe :)

I look like a tant. Eller nå.

Idag har jag varit dålig på att uppdatera, men det beror på att jag har varit upptagen heeela dagen. Kan ju meddela att jag lät mamma klippa mitt hår idag eftersom det blev lite nött av all blondering. Det blev HEMSKT. N har jag kort, krulligt, orange hår. Awesome! Känns superhett. Verkligen.

Min fru kom hit vid fem och vi har varit och serverat fika och umgåtts med folk. Nu sitter vi här vid varsin dator och chillar :)

Jättefin bild på frugan! Hon lär döda mig om hon ser det här ;)


Valborgs

Supernice valborg! Här komemr lite bilder, för jag orkar inte skriva så mycket just nu :)

Vi åt tacos :)



En diskho med iskallt vatten rymde lite dricka :)

Jessika och Wille vae inte så taggade på att vara med på kort ;)


Så här roligt hade jag, haha ;P

Tar så lång tid att ladda upp bilder på blogg.se nu så jag pallar inte fler. Nu blir det middag! ;D


RSS 2.0