Lite pluggpanik

Ikväll har jag pluggat lite körkortsteori. Det känns som att jag borde plugga mycket, mycket mer. Har lite smått panik. Men jag har bokat datorn på körskolan på onsdag och torsdag-eftermiddag. Så då ska jag göra faser! Egentligen har jag blivit godkänd på alla faserna som jag behöver bli godkänd på, men jag känner att jag vill ha ALLA RÄTT på faserna innan jag vågar säga att jag är redo för provet. Visserligen brukar jag mest ha slarvfel och inte mer än tre fel per fas, men ändå. Det är liksom principen. Jag behöver känna mig säker, och det gör jag inte förrän det känns som att jag har stenkoll på allt. Så det blir mycket plugg nu!


Promenad



Hemma efter en 75 minuters snabb promenad! Behöver jag ens säga att det var grymt skönt? ;) Bra musik, bra väder och INGA SKAVSÅR är väl ändå det optimala? Like it a lot!

Min dag hittills

Inatt har det inte blivit många timmars sömn! Måste lära mig att gå och lägga mig i tid. Fast måndagar är ju enda dagen då jag börjar tio över åtta, så det är inte så konstigt att det blir lite sömn då eftersom jag inte är van vid att vakna så tidgt.

Hur som helst! Idag har jag haft två lektioner. Två engelskalektioner. Och vi gjorde inte mycket vettigt ;) Först hade vi engelska B och då satt vi bara å pratade och svamlade. Sen hade jag hål i en timme när dom andra hade lektion så då gick jag upp till körskolan och gjorde ett par faser. Sedan ner till skolan igen för en engelska C-lektion. Vi pratade om hur vi ska lägga upp allt med prov, redovisningar, diskussioner, osv. Kommer att bli rätt mycket där under typ tre veckor. Och så ska vi se filmer om gamla författare. Jag och Rebecca fick nån gubbe från 1800-talet. Men det blir säkert bra!

Efter engelskan åt vi lunch och sedan for jag och Reb till banken. Hämtade ut pengar till ett nytt gymkort. Ska köpa det imorgon! Idag är det ju som sagt vila som gäller för min del. Förkylningen som hotar med att bryta ut ska inte ha en chans, hehe! Fast det är lite tråkigt att inte träna, för jag känner mig ju i princip helt frisk. Men imorgon blir det träning igen!

Nu ska jag snart tillbaka till skolan igen! Börjar om tjugo i ett. Har tre musiklektioner kvar :)


Körövning och halsont

Nu har vi haft körövning. Vi pratade lite om vad som händer, vad som är inplanerat och jag kommer nog att slippa vara körledare, för Kerstin kan nog ta över. Skönt! Och sen övade vi igenom några låtar som vi ska sjunga på Lillis på lördag. Ett par nya låtar blev det! Jag vet inte om jag ska sjunga basstämman eller sopranstämman. Beror på vad som behövs :)

Nu har jag ont i halsen! Att sjunga när man redan har ont i halsen är inte det smartaste man kan göra. Det river!

Jag borde sova snart. Jag börjar tio över åtta imorgonbitti. Det är tidigt! Och sedan har jag lektioner hela dagen. Och jag tror att jag ska flytta morgondagens benpass till på torsdag. Jag har mer tid då och jag har förhoppningsvis inte ont i halsen, så det är ju aningens bättre förutsättningar för ett lyckat träningspass då ;) Jag har förresten kommit på att jag måste köpa ett nytt gymkort för mitt går ut i veckan. Damn. Hoppas mamma kan sponsra mig med lite pengar, haha :)


Uppdatering :)

Nu har min älsklingsflicka kommit hem från Rhodos! Så jag måste träffa henne nån helg! Pratade nyss i telefon för att bli lite uppdaterade om vad som hänt i våra liv senaste veckan, haha :)

Ikväll blir det Accentövning. Ska prata om framtiden också. Jag vill inte vara körledare, så vi får försöka hitta någon annan. Jag är gärna med och sjunger, men jag känner att det blir för mycket stress/press att vara körledare själv. Jag och Erik var ledare tillsammans, men nu när han inte bor kvar här så blir ju jag själv. Och jag tror inte att han är så sugen på att pendla från Sthlm för att sjunga med oss ;) Men andra alternativ borde ju finnas!

Jag ska försöka plugga lite körkortsteori också. Tycker att det är lite jobbigt att plugga hemma. Sitter hellre på körskolan, för då MÅSTE jag plugga. Annars är det så mycket annat som stör. Sånt som är mycket mer intressant, haha. Typ spela piano, blogga, m.m.


Städ-terapi ;)

Vet ni vad jag har gjort hela dagen? Jag har städat! Det är ju faktiskt rätt kul när man väl kommer igång! Och det behövdes verkligen, för det såg hemskt ut. En annan anledning till varför jag tycker att det känns bra att städa är att om jag inte riktigt har koll på saker som händer i mitt liv (tankar, känslor, osv) så vill jag åtminstone ha ordning och reda runt omkring mig. Kanske låter konstigt, men så är det ;) Om allt är en enda röra blir jag bara irriterad och less och känner att jag inte orkar mer. Så då är det ju bättre att göra något åt det än att bara ge upp! Right? 

 

Pigg och frisk (?)

Nu har jag vaknat och är utvilad! Känner mig mycket piggare och friskare idag. Skönt :) Onödigt att bli förkyld nu när terminen nyss har börjat. Och förutom det så har jag ju typ börjat ett nytt liv. På fler än ett sätt. Och det ska bli det bästa livet någonsin, haha ;) Känns helt dumt att skriva så, men ni kanske förstår hur jag menar?

Nu sitter jag isängen och dricker en kopp te och äter ett päron. Är alltid hungrig när jag vaknar, men jag orkade inte fixa frukosten än. Ska göra det sen när jag har duschat :)

Det var meningen att jag skulle följa med mamma och Lina till Luleå idag, men dom har bestämt att vi far nästa lördag istället. Det är iofs bra, för då har ju fler affärer öppet.

 

 


Projektarbete på gång!

Träningsvärken i mina triceps känns till och med när jag spelar piano! Underbart! Hehe :)

Jag är halvförkyld och därför känns det som att det blir en hemmakväll ikväll. Kan behövas. Det är inte ofta jag bara tar det lugnt en lördagkväll, men det kan ju vara skönt ibland. Det blir väl godis och Sex and the city. Och sen får vi väl se :)

Vet ni vad jag har börjat med nu? Jag har börjat med mitt projektarbete. Har inte hunnit prata med min lärare eller rektorn än, men jag har börjat lite smått ändå och så hoppas jag att dom gillar min idé. Jag ska göra en svensk skiva. Idag har jag valt ut lite olika låtar som jag ska sjunga. Rätt blandat trots att allt går under ballad-stuket. Eftersom jag inte kan sjunga på grund av min hals så har jag spelat lite piano för att kolla vad som känns bra, och eftersom jag har koll på vilka toner jag kan ta så märker jag när det blir för högt även om jag inte sjunger. Har sänkt en låt fleeeera tonsteg. Det var på gränsen att jag hade kunnat sjunga den en oktav längre ner, men jag valde istället att sänka den från D till G. Kanske inte säger icke-musikmänniskor så mycket, men ändå :) Tycker att det är rätt kul att transponera och sånt. Och ibland är det väldigt välbehövligt ör att låten ska passa ens röst!

Aja, nu blir det konsum! Godis-shopping! Och kanske en loka/bonaqua? ;D

Höstkänslor


Idag är det en sån där dag då jag har på mig en stooor mysig, varm tröja. Börjar få mycket höstkänslor nu! Beror nog på vädret och att skolan har börjat om osv. Fast jag har ingenting emot hösten! Tvärtom faktiskt. Jag tycker att det är jättekul att skolan har börjat om. Man får in alla rutiner igen och man får träffa alla kompisar hela dagarna. Och träning blir ju också mer rutinerad och det är skönt. Liksom att ha fasta tider då man vet att man kan fara till gymmet. Visst, det är skönt att vara spontan ibland, men jag är i grund och botten en rutin-människa, haha :)
Jag börjar bli sugen på att fara till stan och köpa mysiga koftor och stickade oversize-tröjor och annat mysigt att ha på sig i höst/vinter när kylan kommer. Men jag kanske väntar tills jag far till Stockholm. Vet inte riktigt vilken helg det blir, men snart nån gång! Men jag ska rensa min garderob först. Det kanske jag gör idag (om jag orkar). Har ju tid iaf ;)


Trötter

Nu är jag hemma igen! Var på byn och sen hann  jag förbi gymmet också. Blev inte mycket träning idag eftersom jag ick ont i halsen. Onödigt att träna när man han ont i halsen, för det gör ju inte direkt en förkylning bättre ;P Så jag ska väl ta det lugnt i helgen och hoppas att jag slipper bli förkyld, för sånt har jag inte tid med!

Nu är jag trött och vill helst bara lägga mig och sova. Men jag ska äta lunch nu. Och sedan kanske det blir lite powernap ;) Det är ju farligt skönt!

Jobbigt!

Ni anar inte hur jobbigt det är att vara vaken just nu. Jag har bara hunnit sova typ fem timmar, men jag blev tvungen att vakna för jag ska tydligen vara på byn klockan tio och propagera för musikskolan. Drygt! Extra drygt eftersom det regnar ute och jag ska gå i regnet. Hoppas jag hittar nåt paraply, annars lär det inte vara en glad Emma som kommer till byn ;)

Men vill ni veta en rolig sak? Jag har sjukt mycket träningsvärk i triceps! Har nog aldrig känt av triceps så här mycket tidigare. Underbart underbart! Det betyder att gårdagens pass var lika bra som det kändes som, haha :)

En jätterolig kväll!

Det blev en sjukt rolig kväll! Det var kul hela tiden, haha! På vägen till Luleå pratade vi om allt möjligt. Både seriösa och oseriösa saker, haha ;) När vi kom fram till Luleå ville Simon till Max för han hade inte hunnit äta något, så vi for dit. Det tog bara en kvart att gå från parkeringen till max, beställa, äta och gå tillbaka. Tyckte jag var rätt bra gjort. Bara själva ätandet hade då tagit en kvart för mig om jag hade ätit nåt, haha. Men det är ju onödigt att stressa :)

Sedan tog det tjugofem minuter att köra från stan till Ingrid. Anledningen var att vi körde rätt vilse. Simon hade kollat upp adressen på hitta.se eller eniro eller vad det då var, och det var heeeelt fel. Jag ringde för att få vägbeskrivning. Två gånger. Det var lite svårt att få och ge beskrivningar samtidigt och jag hade ingen aning om vart vi var ;) Och så skulle vi köra förbi Frasses, statoil och sånt, men vi körde förbi på fel sida så vi hamnade ännu mer fel. Haha, men till slut hittade vi iaf!

Lägenheten var jättefin! Och stor för att vara en etta :) Vi hade jättetrevligt hela kvällen! Vi fikade massor, spelade spel, pratade och skrattade. Jag har fortfarande träningsvärk i magen, och det blev inte bättre av allt skrattande ;) Vi var lite flummiga helt enkelt! Och Sofia var med! Hon är min fru, haha. (Vi gifte oss nyår för snart tre år sedan, under en vaka, haha). Kul att träffa henne! Även om vi två förlorade i Geni. Men jag visste iaf att man får ut opium från vallmoblommor. Det ni!

Det tog nog lite mer än en och en halv timme att köra hem. Först släppte vi av Sofia eftersom hon bor i Luleå, och hon gav oss vägbeskrivning så att vi skulle ta oss ut till stora vägen igen. Behöver jag ens skriva att vi inte hittade? Irrade omkring bland en massa villaområden. Och det var enkelriktad, återvändsgränder, m.m. typ överallt! Men till slut tog vi oss ut till E4! Men när vi körde hemåt svängde vi en avfart för tidigt och körde mot Haparanda. Lyckat? Inte lätt att svänga när det är ett räcke som delar körbanorna, så vi fick helt enkelt köra den vägen en bit innan vi kunde vända. Sedan kom vi till universitetsområdet och körde lite fel där också. Har inte räknat antal U-svängar som gjorts idag, men jag kan lova att det är en hel del! Men roligt har vi haft ;)

Jag och min fru Sofia på våran ettårsdag nyår 08 ;)


Sjukt bra!

Dagens träningspass gick SJUKT BRA! Det var ett sånt där pass som ger motivation och framtidstro, haha. Man får så mycket energi av såna träningspass och man vill bara träna MER MER MER! Haha :) Var helt slut i armarna efteråt. Vi körde ltie fler övningar än vanligt och sista övningarna kändes goooode rejält och det var tungt!

Sen hade jag två lektioner. Svenska och psykologi! Psykologi-kursen verkar vara väldigt bra! Våran lärare verkar vara jättesnäll och en som bryr sig om eleverna och vi får säga hur vi vill ha kursen och så ska hon utveckla kursen efter allas önskemål så gott som det går. Great!

Efter skolan blev det en snabb sväng på byn. På konsum, hehe. Köpte tuggummin, te och lite choklad ;) Mumsigt!

Nu ska jag alldeles strax fara till Luleå. Jag och Simon åker på typ tio minuter och jag ska hinna äta mina mackor först! (Bra middag? Hmm. Men hinner inte annat, så det år duga idag!)


Fridaaaaay ;)

Godmorgon allihopa! Jag sitter här och äter havregrynsgröt. Haha, det händer inte ofta kan jag lova! Men det är ju väldans gott, så jag kanske borde äta det oftare. Det känns som att det kan vara en bra uppladdning inför dagen :)

Innan skolan blir det träning! Idag ska vi träna triceps, axlar och bröst. Det blir nice! Men jag måste erkänna att jag har MER träningsvärk i magen idag än igår. Haha, jag försökte sjunga imorse, men det gjorde ont. Men eftersom det är liksom en skön smärta så gör det inget ;)

Idag har jag två lektioner. Svenska och psykologi. Jag har lagt till psykologi för att jag tycker att det verkar intressant. Jag har alltid tyckt att det har varit kul att förstå hur människor tänker, osv. Så det ska bli spännande att se vad den här kursen har att erbjuda!

Ikväll ska jag till Luleå. Inkan har ju flyttat dit och hon ska ha inflyttningsfest! Jag tror att det kommer bli jättekul! Och jag gissar att jag kommer bli ännu mer sugen på att flytta nu. Men jag får vänta ett år. Ska plugga klart här först och sen  drar jag vidare ;)


I'll be fine

Allting är inte alltid lätt. Men ibland måste man göra svåra saker för att man vet att det är det enda rätta. Det är tungt i början, men samtidigt inser man att det hade blivit tyngre om man bara låtit allt fortsätta. Det är bara att se framåt helt enkelt!

Kanske, kanske inte?

Kören är flyttad till måndagar, så jag hade bara svenska idag. Det kommer innebära att jag kommer att ha 5-6 lektioner på måndagar och det blir min enda heldag. Från  8.10 till 16.20. Alla andra dagar har jag sovmorgon och endast två lektioner. Och nästa termin kommer jag troligtvis att vara helt ledig på fredagar. Inte illa!

Efter engelskan for jag och Reb till körskolan. Jag pluggade faser. Hann göra fyra stycken och blev godkänd på alla. Två fordonsfaser och två repetiotionsfaser. Känns bra! Men jag ska försöka klara repetiotionsfaserna många fler gånger innan jag gör provet. Visserligen känns det som att det mesta sitter bra, men jag brukar vara bra på att överplugga. Fast vid såna här tillfällen kan det ju vara bra :)

Sen for jag och Linus till stan. Jag köpte en adidas-kofta på intersport! Kostade bara 500 kronor istället för 700 och eftersom jag har velat ha en sån länge så var det ett rätt självklart köp. Sedan blev det middag på Subland! Och sen kollade vi omkring i lite affärer och så.

Under kvällen har jag hjälpt mamma att rensa blåbär. Jag är en snäll dotter ibland ;) Och innan satt jag bara och pratade med henne och då sa hon plötsligt: "Men oj, så söt du är! Har jag sagt hur mycket jag älskar dig?". Naaw, hon är så gullig ibland! Och såna ord känns ju alltid bra att höra, även om det kommer från ens mamma ;)


Sånt som händer idag

Godmorgon! Jag har liiiiite träningsvärk i magen. Inte så där extremt så att man knappt kan röra sig, utan lite lagom så att det känns om man skrattar, m.m. Skönt!

Idag har jag första lektionen halv elva. Tror att det är svenska. Sedan har jag två timmars hål eftersom det inte blir någon engelska (c) idag. Då ska jag till trafikskolan och plugga. Sen har vi kör! Ska bli kul att se hur Malin är som körledare. Men vi slipper A-G iaf, och det är ju skönt :)


Frukost! Inte dagens, men nästan :)

Inga planer :O

Sitter här och undrar vad man ska göra ikväll. Har inga planer :O Lite tråkigt, tycker jag. Linn ringde tidigare idag och ville att jag skulle följa med ut på byn en sväng, men då skulle jag ha engelska. Som jag inte hade. Gaah. Och hon hade itne tid att umgås ikväll, för hon skulle rida. Måste umgås med henne nån kväll eller till helgen, för nu var det några veckor sen vi umgicks, och det funkar ju inte ;)

Kanske ska plugga lite körkortsteori? Men det känns ju så drygt. Haha. Men jag vet att jag måste göra det, för jag tänker då klara provet! Imorgon ska jag fara å plugga när Reb har körlektion :)

 

Dålig stil!

Vet ni förresten hur många lektioner jag hade idag? INGA! Vi kom till engelskan och satt där och väntade. Tror vi var typ tolv stycken i klassrummet. När halva klassen inte dykt upp och ingen lärare kom så gick jag och Reb och sökte efter läraren, för vi tänkte att hon kanske trodde att vi skulle vara i nåt annat klassrum eller nåt. Då fick vi veta att vi inte skulle ha någon lektion. Läraren var förvånad och sa: "Men har ni inte hört det? Det var ju några som hade långt hål och inte ville ha lektionen, så vi skippar den idag. Dom skulle ju sprida det vidare!". Tydligen gick inte den där spridningen så bra eftersom halva klassen var på lektionen. Hanna, Cissi och Reb hade haft hål sen tio över nio och jag hade kunnat vara helt ledig. Dåligt dåligt! Sånt kan få en på dåligt humör. Om nån väljer att ställa in en lektion måste ju ALLA få veta det!

Magmusklerna är slutkörda!

Dagens träning blev mage och ländrygg! Och vi tog ut oss riktigt ordentligt, haha! Vi började med samma övning som vi slutade med. Situps där man har benen i 90 grader typ. Om ni förstår hur jag menar? Första omgången körde vi tre set och det gick superbra! Sista omgången körde vi ju också tre set, men det gick mindre bra, haha. Helt slutkörd i magmusklerna! Jag fick ta 5 kilo mindre än första gången, och ändå blev det inte mer reps. Tror till och med att det blev 5 reps mindre i nåt set. Haha, men skönt var det! Undrar om man kan få sig lite träningsvärk i magen imorgon? ;)

Onsdag

Jag har haft en konstig natt inatt. Tror jag gick och la mig vid ett och sen vaknade jag fem av att jag var snuvig och så började jag nysa en massa. Var typ säker på att jag inte skulle få mer sömn, för det brukar vara så ibland. Det är ju lite surt att bara sova fyra timmar. Men efter drygt en timme lyckades jag somna om och sov till halv nio. Så sex timmars sömn har jag fått iaf :) Och jag hade JÄTTEKONSTIGA drömmar! Det var som så verkligt allting. Typ saker som jag vet att jag måste göra. Och sen vaknade jag och insåg att det bara var en dröm och att jag fortarande måste göra alla saker. Haha, weird!

Klockan tolv ska jag och Rebecca träna. Idag blir det mage&rygg. Sen har jag bara en lektion. Skönt! Vanligtvis ska jag ha två lektioner på onsdagar, och det är ju inte så mycket det heller ;)


Trevlig kväll!

Jag är trött och fryser. Mamma kände samma sak och hon sa att hon tvingar sig själv att vara uppe för att klockan är så lite. Det känns som att klockan är halv elva iaf! Men inte än. Men det beror väl på att skolan har börjat om och det tar kanske mer på krafterna än man tror, och man vaknar ju tidigare utan att gå och lägga sig så mycket tidigare. Men jag har iaf sovit 6-7 timmar senaste dygnen, vilket är ganska bra gjort av mig för jag brukar ju inte ta mig tid till att sova, haha. 

Under kvällen har jag varit hos Simon. Pratade en massa om sommaren, framtiden,  barn som dör, osv, osv. Blev mycket pratande! Och så gjorde hans mamma SUPERGOTT te åt oss! Och mackor och sånt. Det var trevligt :) 

Imorgon har jag bara en lektion, eftersom det inte blir någon mer religion i veckan. Men jag kanske går upp till trafikskolan och pluggar lite teori. Kan behövas :) 

 

Svar

Svar till kommentaren: träna it ihjäl dina armar du sliter bara sönder musklerna!

Ehm, jag tränar biceps EN gång per vecka. Om man lyckas "slita sönder" musklerna då så gör man nåt allvarligt fel. Man ska vila minst 72 timmar mellan varje träning för en muskelgrupp. Så man kan träna en muskelgrupp två gånger per vecka utan problem. Men jag tränar ändå bara de olika muskelgrupperna en gång per vecka, för jag tycker att det räcker. Ibland vill jag prioritera nån muskelgrupp under en kortare period och då kör jag ett hårt pass för den muskelgruppen och sedan kan jag lägga till en-två övningar under ett annat träningspass också. Men mer än så blir det inte!

Två träningspass idag

På förmiddagen for jag till gymmet och sprang. Jag körde väldigt lugnt idag, men det var skönt. Det är ju inte så ofta jag kör konditionsträning, men jag ska bli bättre på att träna det. För det är ju också viktigt :) Hur som helst så blev det ett lugnt pass. Medeltempot var nog kring 9 km/h :) Ska köra ett hårt pass snart och springa en mil under en timme!

Eter skolan (dagens skoldag = lunch och två lektioner) tränade jag och Rebecca biceps. Blev helt slut i armarna! Det var grymt skönt kan jag lova :) Fick minska vikterna på sista övningarna, för det gick inte annars, haha. Men det betyder ju att man har kämpat på bra!

 

Godmorgon!

Jag vaknade onödigt tidigt. Har ju låång sovmorgon idag. Men då kan man ju passa på att fara till gymmet en sväng innan skolan börjar! Sen har jag bara två lektioner. Engelska C och Religion A. Känns som en väldigt lugn dag, måste jag säga ;)

Igår tränade jag ju benen och då brukar det bli mest träning för låren, men jag hade även med en övning för vaderna. Och gissa var jag har träningsvärk? Joo, vaderna! Haha, komiskt :)

Nu sitter jag här och äter frukost. Yoghurt med müsli, ett ägg och en kopp med grönt te. Perekt start på dagen, tycker jag :)


Kväll!



Det känns som att det blir en tidig kväll ikväll! Är lite trött efter all denna sömnbrist. Men innan jag sover ska jag se ett par avsnitt av Sex and the city, såklart! Till det ska jag äta lite frukt och bär. Har blandat en banan med hallon och blåbär. Blir nog hyfsat perfekt! C-vitaminer och antioxidanter behövs i dessa tider ;)

Benträning

Idag tränade vi som sagt ben! Det gick bra :) Vi körde bara övningar i nautilus-maskinerna idag. Jag har inte ökat i någon övning, och det är ju lite tråkigt. Eller kanske maskinen för framsida lår? Tog 91 (??) kg i den idag, och det vet jag inte om jag gjort tidigare. Men det blev hur som helst ett pass med rätt lätta vikter och många reps. Jag känner att jag vill satsa på uthålligheten i benen nu. Nog för att mina ben är rätt uthålliga, haha. Jag kan t.ex. gå hur länge som helst utan att få ont i benen. Får bara skavsår, haha :P 

  

Första skoldagen

Nu är jag hemma efter första skoldagen! Det har inte hänt speciellt mycket egentligen. Vi hade några lektioner, men då pratade lärarna bara i typ tio minuter om lite av vad vi skulle göra under kurserna och sedan fick vi sluta. Så det har varit rätt mycket tid då vi inte gjort något alls. Bara suttit och pratat, men det är ju nice :) Och så har mycket tid spenderats i kön till Ulla (syv) för att få till allt med kurserna. Har lagt till och tagit bort och nu har jag ett helt underbart schema ;)


Nu äter jag mellanmål i form av en kopp grönt te, en nektarin och ett päron ;) Ska läsa lite bloggar och bara ta det lugnt nu fram till middagen (typ fem). Och ikväll ska jag träna med Rebecca. Det blir ett benpass idag!

Det här med stegen

Jag känner att jag inte varit speciellt bra på att skriva upp hur många steg jag har gått under veckans dagar. Men det ska bli skärpning när det gäller det! Tänkte börja skriva upp antal steg varje dag ¨på ett papper och sedan räkna ihop och skriva i slutet av veckan. Börjar med det imorgon :)

Sugen


Tiderna börjar ordna sig ;)

Inatt blev det nog ett par timmar för lite sömn, haha. Det känns lite nu, men det är bra på ett sätt, för då blir det nog lätt att somna i tid ikväll och då kanske man kan lyckas vara pigg imorgon när skolan börjar? Vi börjar tio över åtta imorgon och det betyder att jag borde stiga upp senast sju. Jag tycker om att ha mycket tid på mig på morgonen. Har gärna lite tid över så jag hinner sitta och spela lite piano innan jag ska iväg nånstans. Det är som lite av en rutin att spela och sjunga innan jag far bort. Bra sätt att minska stress osv :)

Imorse vaknade jag åtta, så jag börjar få in tiderna nu, haha. Har inte  vaknat så tidigt sen i början av sommaren när jag började jobba åtta varje dag. Anledningen till att jag vaknade så tidigt idag var att vi skulle till Öjebyn och sjunga. Jag kände att jag gääärna hade skippat det, för min energi var inte på topp imorse, men om man är körledare blir det ju lite svårt om man inte dyker upp ;) Men hur som helst så gick det jättebra! Tyckte att det gick bra att sjunga! Vissa stämmor satt så perfekt och lät så sjukt bra att man inte kan låta bli att le :)


Lite underbart

Vet ni vad jag gör nu? Jag ser på satc samtidigt som jag har ett VARMT fotbad med barnolja i, haha. Och så äter jag morötter och dip. Ibland är livet lite underbart :)

Långpromenad i ballerinaskor

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad. Det blev en promenad runt typ halva Älvsbyn, haha. Gick först över Altuna, sedan förbi Lomtjärn och upp till Östermalm. Sen gick jag runt Östermalm så jag kom till gångstigen vid korsningen till Norrabyn (alltså typ bron över älven). Sedan förbi reningsverket, upp till körskolan och sedan hem. Det blev en promenad på drygt 10000 steg. Och jag gick i ballerinaskor. Det var inte så smart, för mina fötter mår inte så bra nu ;) Men jag hade inte planerat att gå på någon långpromenad. Det bara blev så, haha. 

Jag tror seriöst att jag börjar få skavsår under fötterna. Usch, så jobbigt. Jag gruvar för att gå och posta ett brev trots att brevlådan bara är typ 2-3 minuter härifrån, haha. Livet är inte alltid lätt ;)


Trevlig fredagkväll!

Jag har varit vaken i ett par timmar nu tror jag. Jag vaknade och kunde inte somna om. Men det kanske är lika bra. Jag vänjer mig vid de nya tiderna.

Vi hade jättetrevligt igår! VI åt kräftor, paj, bröd och sånt. Det var gott! Men jag har aldrig skalat en kräfta förut och det var lite läskigt, haha. Men jag klarade en iaf!
Sen spelade vi spel, sjöng singstar och spelade nåt tv-spel som var väldigt kul att kolla på. Det såg inte riktigt klokt ut, haha ;) Och så knytte vi fast trådar i tungorna med en dumle längst ner och skulle rulla upp tråden och sedan skala dumlen med tänderna. Haha, det var svårt! Krävs tungteknik, haha ;)
Och så var vi ut en sväng påå sightseeing i Vidsel. Och det var kolsvart! Nu känns det att hösten närmar sig. Blandade känslor inför det, måste jag erkänna. Men men, det blir nog bra!

Steg torsdag och fredag: 22872

Behöver vara social

Nu ser håret liiite mindre gult ut! Det är ju en fördel :) Snart bär det av till Vidsel där det blir kräftskiva! Mm, ska bli gott! Och kul att umgås med lite folk :) Jag känner att jag behöver vara social med någon. Får abstinens ju.

Jag saknar Erik! Skulle behöva ha honom här nu, haha. Onödigt att flytta till Stockholm och bara lämna mig här ;) Oc h jag har inga pengar på telefonen så jag kan inte ringa. Så bäst för han att han ringer nån dag :)

Lyckat träningspass! Äntligen!

Dagens träningspass gick jättebra! Jag tränade triceps och axlar och jag kände att jag kanske måste öka nästa gång. Härligt! Det här är det första träningspasset den här veckan som har gått bra. Tidigare har jag varit för trött och då har det inte blivit så bra och seriöst, för jag har inte orkat. Men nu börjar det gå bra igen! Känns underbart! Funderar på om jag ska köra ett pass imorgon också. Ben kanske? We'll see! Beror på hur mitt schema för morgondagen ser ut och om jag jag hinner pressa in ett gympass :) Men nu är jag då lycklig i alla fall! 

 

Min almanacka

Jag känner att jag bara matar på med en massa inlägg här nu, haha. Men så kan det bli ibland ;) Tänkte att jag måste ju visa min UNDERBARA almanacka! Den kom igår och jag är sååååå kär i den! Den ska hjälpa mig att ha koll på allt under året :)


Man får välja själv vad det ska stå på framsidan och vilken färg bakgrunden och texten ska vara. Min ser ut så här :) Man ser ju iaf att det är jag som äger den :)


Så här ser ett uppslag ut!


Sen får man välja vad man vill ha för kolummer! Jag har "Dagens träning" varje dag, och för varje vecka har jag "Veckans att göra" och "Veckans prov". Det gör att det blir lätt att hitta och lätt att se och ha koll!

Jag tycker att det är jätteskönt med en kalender, för det blir lätt för mycket om man ska ha allt i huvudet. Sånt pallar jag inte, och jag blir bara stressad när jag vet att det är något som jag borde komma ihåg, men jag vet inte vad. Därför älskar jag att kunna skriva ner saker! Mindre stress och bättre koll! Och man slipper dubbelbokningar.

Gå in här: Http://www.personligalmanacka.se  om du vill designa en egen almanacka! Dom kostar 275 kr styck :) 

Blondes have more fun



Jag färgade håret igår! På bilden ser det mer gul/orange ut än vad det är i verkligheten. Men det blev lite för gult, så det ska justreras idag eller senare i helgen. Det som tidigare var slingat blev ju lite ljusare än resten av håret även nu, men det är ju bra med lite nyansskillnader, så ser det lite mer naturligt ut. Men det känns lite kul att vara blondin igen ;)

Fruktsallad!

Körlektionen gick bra och nu kändes det som att det skulle vara gott med lite mellanmål, så jag har gjort fruktsallad!



Det är ett päron, en nektarin och en halv banan. Försöker fortfarande lära mig att äta banan, haha ;) Men det funkar faktiskt rätt bra i fruktsallad!


...

Idag har jag körlektion klockan 10. Känns lite tidigt, men det är nog bra för mig att börja gå upp tidigare. Senare idag hade jag tänkt fara till gymmet och ikväll blir det kräftskiva i Vidsel!

Jag mår lite konstigt idag. Jag känner mig liksom tom. Men det blir säkert bra. Hoppas jag...


Ingen träning idag

Idag blir det inget gympass. Ska träna imorgon :) Då blir det triceps och axlar. Jag längtar efter att träna det, haha :) Vi får se om det kanske blir någon promenad eller nåt ikväll. Men mamma kanske ville att jag skulle köra nånstans.. Piteå? Kommer inte ihåg vad hon sa. Aja, vi får se :)

Vända tillbaka dygnet

Jag känner att jag är vaken ovanligt tidigt! Och tidigare ska det bli! Jag ska försöka vända tillbaka dygnet så att det inte blir alltför jobbigt att börja om skolan på måndag. Tror att vi börjar 8.10, och det känns ju lite drygt. Men det löser sig :)

Jag fick ett mejl om att min almanacka är på väg och jag får det vilken dag som helst! Lycka ;)

Tisdagens och onsdagens steg

Eftersom jag aldrig hann uppdatera igårkväll så nollställde jag inte stegräknaren. nu står den på 25731 steg. För två dagar alltså. Helt okej! Har ju inte ens varit ute å gått nåt. Bara till och från körskolan. Och till och från gymmet. Osv. Men inte några långpromenader. Undrar hur det kommer att gå när skolan börjar om? Då kommer jag ju inte att ha tid att gå till byn, osv. Och jag går inte till gymmet, för det är ju jättenära skolan så det blir ju inte mycket till promenad, haha. Kommer nog ha svårt för att få många steg när den där vardagsmotionen minskar. Aja, vi får väl se :)

Körkortsteori

Under kvällen har jag förhört Linus på körkortsteorin. Vi gick igenom typ hela boken. Och jag lärde mig faktiskt mycket på det! Man lär sig mycket av att hjälpa andra. Det är ju jättebra, haha! Linus kommer att få hjälpa mig mycket innan jag ska skriva provet. Jag kommer att nöta massor! Det är ju bättre att veta lite för mycket än för lite.

Jag tänkte plugga vidare nu, men jag orkar inte och jag har kommit fram till att jag inte behöver. Jag gjorde tre faser idag på körskolan och har gått igenom hela boken nyss. Det räcker för idag, tycker jag. Det blir mer plugg imorgon! :)


Snabb uppdatering

Lite dålig uppdatering här, och nu blir det bara ett snabbt inlägg! Har haft saker att göra heeeela tiden, så det har varit lite körigt, haha. Igår var jag ju på gymmet och sedan gick jag och hämtade Linnea på busstationen. Under kvällen var vi med Johanna och Christoffer. Vi såg på Da Vinci-koden. Fick ju ont i huvudet av filmen, för det var så djupa och långsökta grejer hela tiden, haha.

Idag lämnade jag Linnea på busstationen, hade körlektion, for till gymmet, hade en till körlektion och sedan for jag hem och åt. Nu ska vi fara till Daniel. Han fyller 27 idag. Tiden går snabbt! Det var nyss han fyllde 20, haha.

Aja, måste rusa! Skriver mer ikv!

Planer för tisdagen

Jag väcktes av att Helena från körskolan ringde och sa att jag inte har någon körlektion idag, för min körlärare är sjuk. Lite synd, för det känns som att jag kan behöva alla mina lektioner nu. Hoppas hon är frisk imorgon, för då har jag två lektioner, och dom kan jag inte missa!

Men eftersom körlektionen blev inställd så hinner jag fara till gymmet idag! Borde träna lite biceps. Det var ett tag sedan! Och det är ju grymt kul att träna biceps :) Fast jag tycker ju att det är kul att träna det mesta, men ändå ;)

Klockan tre kommer Linnea hit! Och sen ikväll kommer även Johanna och Christoffer och håller oss sällskap. Blir nog kul :)

Aja, nu ska jag fortsätta äta frukost och läsa lite bloggar samtidigt. Sedan kanske jag hinner göra en körkortsfas? :)

Nu räknas stegen igen!

Jag fick ju en ny stegräknare i fredags och idag använde jag den för första gången. Kändes lite onödigt att använda den i helgen, haha. Men det känns bra att ha stegräknare igen! Jag märker att jag går lite mer. Jag tänker liksom: "Äh, men det är lika bra att gå! Nu ser jag ju hur många steg jag tar!", och så går jag istället för att cykla.

Dagens steg: 15702

Dagens träning

Dagens träning gick halvbra, haha. Försökte fokusera trots tröttheten. Jag körde ett mixpass med lite blandade övningar. Jag höll på att ge upp halvvägs, men sedan pressade jag mig själv och fortsatte lite till. Annars hade jag blivit så besviken på mig själv i efterhand, haha ;)

Måndagen

Nu har jag vaknat! Har sovit i ca 12 timmar, men är fortfarande trött. Jag har jättesvårt för att ta igen förlorad sömn. Även om jag sover massor så kan jag vara trött i flera dagar. Men det är lugnt. Jag tar snart igen mig, haha :)

Idag ska jag ha körlektion och sedan ska jag till gymmet. Tror att det kan vara för min kropp att aktiveras lite. Om man bara går hemma hela dagen utan att göra något speciellt så blir man ju bara ännu tröttare. Inte rekommenderat ;)


Dags för kaffe och plugg!

Jag har hunnit med att sova i en halvtimme till, ta ett skumbad, äta middag, öva med kören och plugga lite. Kan inte påstå att jag är piggare, haha. Nu ska jag och Linus plugga mera körkortsteori. Jag skulle behöva lite kaffe innan. Ska göra lite neskaffe, haha :)




Myskläderna är på! Dock inte dom på bilden, för det är en gammal bild, haha.

Trött? Vem? Jag?

Jag har sovit i en timme. Ställde larmet så att jag inte skulle sova för länge, haha. Att sova för lite några nätter i rad för att sedan jobba en hel dag och vara ute på krogen på natten är inte rekommenderat om man vill vara pigg. Kom fram till att jag var vaken i typ 20 timmar i sträck och jag låg redan minus med sömntimmar. Inte så konstigt att jag är trött. Det känns typ som att jag har vakat eller nåt. Men jag räknar med att vara mig själv imorgon. Bara jag får sova tillräckligt mycket inatt :)

Planerna för resten av dagen är att duscha, äta middag, öva med kören (det finns gånger som NU när det är lite jobbigt att vara körledare ;) ), om jag orkar ska jag plugga mer körkortsteori (satsar stenhårt på det nu, haha, men det gick inte så bra när jg övade tidigare idag, så det kanske är bättre att vänta med att plugga tills jag är pigg nog att koncentrera mig 100% på det?). Sedan kanske det blir en liten promenad, för jag borde hämta min cykel hos Cissi. Men om jag blir för trött så lämnar jag den där tills imorgon. Måste säga att det är skönt att inte ha en massa inplanerat en dag som denna, haha ;)


Lördagkväll

Det blev en grymt härlig kväll igår! Vi började med att äta tacos hos Cissi. Det var gott! Sedan började vi dricka lite och spelade Guitar hero :) Vi elva var vi på Pentryt. Vi dansade och hade kul! Ett par utländska killar hängde efter oss hela kvällen. Bortkastad tid för dom, men det verkade dom inte inse ;) Men det var hur som helst en jätterolig och jättetrevlig kväll! Jag var väl lite för full där ett tag, men när det började gå över var det jättekul! Det måste vi helt klart göra om ;) Fast inte förrän på gaaaanska länge, för nu ska jag hålla mig nykter ett tag ;)

Imorse gick Linus upp före tio och jag låg kvar och sov. Vet ni hur ovanligt det är?! Det har nog aldrig hänt tidigare. Brukar alltid vara tvärtom. Men han skulle vara domare på nå fotbollsmatcher. Sen kom han hem och väckte mig och jag var fortfarande lika trött. Och som vanligt så tänkte jag att jag aldrig mer ska utsätta min kropp för alkohol, för dagen efter känns det inte riktigt som att det är värt det, haha. 

Nu är jag trött, men glad! Ska plugga körkortsteori. Och jag har lyckats få i mig mat också :) 


Cissi hade gjort jättegoda drinkar med hallon, jordgubbar, vodka och nå mer :)

 

Hannas och Cissis bröllopsfoto ;)


Minttu, Cider å sånt :)


Rebecca och jag :)


Suddig bild på tjejerna ;)

Lördagen

Nu sitter jag och äter frukost. Jag har redan varit vaken ett tag. Vaknade åtta och lyckades ta mig upp tio över. Det känns som att det här med tidiga morgnar börjar gå bra nu!

Idag ska jag jobba 10-19. Känns lite smådrygt måste jag erkänna. Men vad gör man inte för pengar? ;) Och sen efter jobbet blir det ju kul! Jag ska skynda mig hem och snabbt göra mig iordning för kvällen. Kvart i åtta ska jag vara hos Cecilia och vi ska äta tacos å så. Sen ska vi ut på pentryt! Tror att det kommer att bli grymt kul!

Kanske skriver inatt när vi kommer hem. Annars blir det uppdatering imorgon, för jag hinner inte skriva mer idag ;)

En ny stegräknare

Kommer ni ihåg att min stegräknare slutade fungera i söndags? Jag tog med den till stan idag och gick till Intersport. Jag köpte den ju i Piteå, men tänkte att dom säkert kunde hjälpa mig i Luleå också. Han i kassan frågade om jag hade kvitto och jag hade ju det så jag gav det till honom. Han kollade inte ens på stegräknaren utan frågade bara: "Går det bra om du får en ny?". Så jag fick en helt ny stegräknare. Likadan som den jag hade. Det kallar jag lycka, haha ;) Så nu ska jag börja gå med stegräknare igen :)

Nu ligger jag här i sängen och har pluggat lite körkort, sett Sex and the city, läst bloggar och lyssnat på en massa glad musik. Jag insåg precis att tiden har gått lite snabbt. Dags att sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon!

Gonatt! :)



Hemma!

Nu är jag hemma efter alla dagens aktiviteter. Har haft fullt upp och stressat halva dagen, haha. Men det har varit en jättebra dag! Kan ju berätta lite snabbt...

Gymmet gick bra! Jag kände mig inte alls motiverad imorse. Att gå upp en och en halv timme tidigare för att träna kändes jobbigt när jag inte hade sovit bra. Hade så ONT igår att det var svårt att sova. Men jag tog mig iaf iväg till gymmet och tränade lite. Jag skippade ett par övningar och utgick inte från mitt "grundschema", haha. Men jag tänkte att den bästa träningen är den som blir av. Så lite träning är bättre än ingen alls!

Sedan hann jag hem och duschade och åt en macka. Sedan var det bara att skynda ut till byn igen för lite ärenden. Sedan for jag hem och lämnade grejer och hämtade grejer och skyndade mig till trafikskolan. Halv två hade jag körlektion och det gick bra! Är dock lite nervös inför uppkörningen och det. Men jag hinner ju köra ganska mycket innan dess, så jag lär ju hinna känna mig mer säker. Men ändå ;)

Sedan for jag och Linus till Luleå. Jag köpte en duschkräm på Lush. Den kostade 99 kronor, men jag tyckte att jag var värd den, haha. Sen så köpte jag ett nytt skrivblock. Jag har nästan skrivit ut min träningsbok (där jag skriver vilka övningar, hur många set, reps och hur tungt jag kör när jag styrketränar), så jag behövde en ny. Och så blev det ett par pennor, för det kan ju behövas nu när skolan börjar om. Visserligen har jag nog inget ämne där jag behöver handskriva. Jag skriver ju nästan bara på datorn.
Linus köpte nya gitarrsträngar (det gör han typ JÄMT när vi är i stan, haha) och nå örhängen och en present till sin pappa som fyllde 40 igår. Och cola till sin storebror, haha.
Vi åt middag på Baan Thai. Tycker att det är mysigt där :) Vi åt pizza, haha. Det var jättelängesen jag åt pizza sist! Men det var gottgott!


Massor att göra

Jag lyckades ta mig upp klockan nio! Helt otroligt alltså, haha. Idag har jag mycket att göra och kommer ha fullt upp typ hela tiden. Men det är rätt skönt ibland. Faktiskt. Jag tycker om att ha mycket att göra. SLippa tänka: "Jaha, vad ska man göra nu då?!".

Det första som står på dagens planering är gymmet. Jag ska fara å träna så fort jag känner att jag har smält frukosten någorlunda. Ska ju träna magpasset som jag hoppade över i tisdags idag istället.
Sedan blir det träff med ett par kompisar på byn. Hemligt uppdrag! Eller nää, men jag kan inte riktigt skriva vem, hur, när och vad här i bloggen på grund av att man aldrig vet vem som läser, haha ;)
Halv två har jag körlektion. Fast före måste jag hinna till konsum en sväng för att köpa grejer till imorgon. Tjejerna ska till Cissi och laga mat. Lite förfest, haha. Sedan blir det Piteå. Pentan!
Min körlektion slutar nog kring halv tre och då ska jag skynda mig hem en sväng. Kvart över tre åker jag och Linus buss till Luleå.
Sååå, nu vet ni vad jag ska göra idag! Så bli inte förvånade om jag inte uppdaterar så mycket här idag ;)

Körkortsteori

Nu är jag lite slut i huvudet. Har pluggat körkortsteori i drygt två timmar. Jag har insett att jag fortfarande har rätt mycket kvar att lära mig. Får se till att plugga mycket under de kommande veckorna!

Nu ropar magen efter mat. Jag ska göra ett par mackor och så ska jag se på Sex and the city. Sen ska jag försöka sova tidigt, för imorgon ska jag vakna klockan nio. Ska vara på gymmet tio, träffa ett par kompisar tolv, ha körlektion halv två och åka buss till Luleå kvart över tre. Så det blir en körig förmiddag och jag vet inte om jag hinner hem mellan. Hoppas det! För jag vill inte gå omkring med gymväskan på stan ;)


Triceps och axlar

Idag tränade jag triceps och axlar. Det gick bra! Inte några drastiska ökningar i något, men det kändes bra ändå. Musklerna fick då jobba i alla fall! Jag kände dock att jag hade lite ont i högra axeln. Det är ju lite jobbigt. Jag har rätt ofta problem med axlarna. Brukar bli så när jag sitter mycket vid datorn eller om jag sover konstigt. Just nu beror det nog på att jag har sovit konstigt, för jag har itne suttit jättemycket vid datorn. Har inte haft tid ;)


Planer för dagen

Jag har inte så mycket planer för dagen. Det är rätt skönt med en lugn dag. Det enda som är planerat är körlektion halv två och så gymmet efter det. Så jag får helt enkelt ta dagen som den kommer, haha :) Får se vad jag hittar på :)


Jag är lycklig

Det blev en jättetrevlig kväll med tjejerna! Vi pratade, skrattade, drack te, planerade lördagen, ritade diverse djur på våra handlingslappar, osv. Det är såna här kvällar som gör en lycklig, haha. Umgås med bra vänner och skratta massor. Jag tror att jag kommer att leva väääldigt länge ifall det stämmer att ett gott skratt förlänger livet. För jag skrattar mycket. Har kul. Och vet ni, jag känner mig verkligen lycklig. Jag trivs jättebra med mitt liv!  


Färdigbakat

Jag har bakat klart. Eller det är klart för nu iaf. Kanske blir lite glasyr/smält blockchoklad på en av kakorna. Vi får se vad jag orkar med! Men inte just nu iaf. Har ju stått i köket nästan hela dagen! Men jag tror att mina resultat  blev ganska bra. Jag improviserar ju en del och byter ut saker och gör lite som jag själv vill. Så man vet aldrig hur resultatet blir! Alltid lika spännande ;) Till en smörkräm mixade jag viol-polkagrisar för att få lite violsmak på den. Typ sånt håller jag på med, haha :)

Jag har beställt en personlig almanacka också! Kan visa hur den ser ut när jag får den på typ två veckor :)

Nu ska jag börja trampa iväg mot Reb! Och jag hoppas att jag slipper cykla i regnet. Men just nu regnar det iaf inte!

Min dag :)

Imorse b örjade jag ju baka. Det har gått rätt bra, men jag har haft fullt upp hela tiden! Först blev det bak i ett par timmar, sedan väckte jag Linus och vi for och handlade bakgrejer och köttfärs och sånt. Sedan fortsatte jag baka medan Linus lagade tacos.
Eter lunchen for jag iväg till trafikskolan för jag skulle ha körlektion. Jag har körlektioner typ varje dag nu, haha. Passar på innan skolan börjar om, så missar jag inte så mycket sen. Hur som helst så gick det bra att köra idag! Gjorde lite saker som jag aldrig har provat förut och det var lite svårt, men jag blev ju godkänd iaf och det är ju huvudsaken ;)

Sedan blev det gymmet och nu ska jag fortsätta baka. Klockan nio ska jag vara hos Reb. Hanna och Cissi kommer också dit. Vi ska dricka te och tjejsnacka, haha! :)

Dagens träning!

Idag blev det att träna ben! Det var grymt härligt! Körde itne så många övningar, men många set. Jag varierade och körde tyngre och lättare om vartannat osv. Och det blev PB i benpress och övningen jag gör för framsida lår. Känns lovely! Och jag har faktiskt märkt att jag har fått mer benmuskler. Det både känns och syns! Linus sa förra veckan att det syntes att mina ben hade blivit större! Yäy! Får väl lita på hans omdöme ;) Fast jag och Linus jämförde vem som hade störst benmuskler igår, och jag ligger i ganska stort underläge, haha. Mina lår måste bli ungeär dubbelt så stora om jag ska ha lika mycket muskler som honom. Och så stora lår vill jag inte ha ;)

Hur som helst så kändes det bra att å träna igen! Det känns som att jag har varit borta från gymmet i en evighet trots att det bara var igår jag skippade gymmet. Men det är som en helt annan känsla när man har planerat en vilodag och när man tar en extra vilodag för att man inte orkar. Förstår ni hur jag menar? Eller tycker ni bara att jag svamlar? Haha :)


Liiiite sömn

Det blev inte en lång natt och egentligen borde jag sova än, men det gör jag inte. Tänkte börja bli duktig och ställde larmet på halv tio imorse. När jag vaknade ställde jag om det till kvart i tio. Det låter ju inte så jättetidigt kanske, men vi var faktiskt vakna till typ fyra igår och pratade, och då tycker jag att man borde få sova lite längre, men jag har ju lovat mig själv och det ska jag försöka hålla ;) Men jag har vaknat massor av gånger inatt på grund av regnet. Och så har jag blivit orolig. Har ingen bil, ingen moppe som funkar och inget paraply. Och så måste jag ju ta mig till affären, till körskoln och till gymmet. Och så många vändor ut i regnet är inte bra om man vill undvika att bli förkyld. Så det är sånt jag har funderat på inatt och det har stört min nattsömn. Dessutom var det onödigt visar det sig nu, för det har slutat regna. Skönt :)

Linus sover än och jag ska låta honom sova. Jag ska inte plåga honom med för lite sömn bara för att jag plågar mig själv ;) Så nu äter jag frukost och sedan ska jag börja lite smått med dagens bak. Jag ska börja med det som jag har ingredienser till :)

Förkyld?

När vi duschade började jag nysa. Det börjar oftast i samband med dusch eller bad och sedan blir jag förkyld. Skit. Jag har inte tid att bli förkyld! Tur att jag skippade gymmet idag, för då hade det säkert blivit värre. Nu ska jag ladda med c-vitaminer! Har en skål med hallon här. Och så har jag blandat i typ 1/3 banan också. Jag är inte överförtjust i bananer direkt, men jag försöker lära mig att äta det. Så jag tar det steg för steg ;)

Nu ska jag se Sex and the City. Älsklingen ser på Jackass. Fattar inte varför han inte vill se SATC med mig?! Haha :)

Jag hoppas att jag kan sova riktigt bra och mycket inatt så att jag kan bli av med den möjligen kommande förkylningen. Konstigt formulerad mening, jag vet. Men ni fattar?


Helt slut

Jag är helt slut efter dagens jobb. Inte fysiskt, men jag jag är helt slut i huvudet. Det känns att det blev mycket mindre sömn än vanligt inatt. Och att jag inte är van vid att jobba i nio timmar. Och sen fick jag cykla hem i regnet. Usch! Tragiskt väder det är. Men jag har bestämt att om det är lika dåligt väder imorgon så ska jag vara inne och baka typ hela dagen! Frysen innehåller inget annat fika än det mamma skulle ha till serveringen som jag fick baka. Och vi har inte haft fika i rysen på hela sommaren. Så jag har funderat på några olika sorter som ska bakas imorgon! Jag kommer att ha fullt upp ;) Har även körlektion imorgon och så ska jag träna med Reb. Så jag kommer nog att ha mycket att göra hela dagen, haha :)

Jag har bestämt mig för att skippa träningen idag. Jag kör ett mage&rygg-pass på fredag istället. ör som sagt så är jag inte slut i kroppen, men alldeles för slut i huvudet. Så det blir vilodag idag :) Och myskläderna är redan på, haha :) 


Vart tog det fina vädret vägen? :/

Jobb idag

Idag vaknade jag halv nio. Snoozade visserligne i nio minuter innan jag tog mig upp, men ändå. Det känns inte omänskligt tidigt iaf! Anledningen till varför jag är uppe den här tiden är att jag jobbar idag. Har passet 10-19 och det passar mig utmärkt, för jag hade inte klarat av att börja sju för att servera frukosten. Så det här blir bra!

Efter jobbet ska jag till gymmet. Ska träna själv idag. Det blir mage och ländrygg idag. Är inte jättesugen på det, men förra veckans magpass gick ju så bra, så jag får väl försöka hålla kvar vid den känslan så blir det säkert kul ändå :)



Nu blir det en rejäl frukost så att jag orkar med dagen, haha. Måste dessutom äta ett par päron, för dom börjar bli gamla trots att det bara var ett par dagar sen jag köpte dom. Kvalitéen på frukt är inte alltid på topp :P

Nu blir det SATC!

Det blev en god kladdkaka :) Det var längesen jag åt kladdkaka! Har inte orkat baka det, utan har oftast bara gjort chokladbollssmet när jag har varit sugen på nåt, haha. Men kladdkaka och glass är ju nästan oslagbart!

Nu ser killarna på nåt på MTV som inte verkar bra, så jag passar på att se på SATC och ska äta morötter med dip till det. Det var faktiskt nån vecka sen jag åt det senast. Vad händer med vår värld? Haha ;)


Kladdkaka

Har inte hunnit se nå SATC än, för Linus kom. Stackarn hade gått i regnet och var helt genomblöt. Men söt var han, haha! Hur som helst så blev det så att vi bakade kladdkaka med brorsan och hans kompis. Så nu har vi en kladdkaka i ugnen! Perfekt en sån här regnig och grå kväll :) (Och om inte killarna hade varit här så hade jag ju kunna äta kladdkaka och se SATC samtidigt ^^ Är inte det en underbar kombination?)

Jag har fortfarande inte hunnit läsa alla blogginlägg :O Har mycket att göra ikväll, haha ;)

45 nya inlägg

Loggade nyss in på bloglovin och såg att jag har 45 nya inlägg att läsa. Sen igår. Hmm. Det märks snabbt när man inte har varit aktiv vid datorn. Brukar vanligtvis bara ha kring 20 inlägg att läsa, haha :)

Fullt upp senaste dygnet

Det känns som att det var jättelängesen jag skrev nu! Jag har haft riktigt fullt upp. Igår var vi ju hos Josefina och det var jättetrevligt! Vi fick mackor med kräftor och en massa annat och det var faktiskt jättegott! Jag är inte så mycket för skaldjur egentlgien, men jag börjar tycka mer och mer om det. Vuxenpoäng till mig? ;)
Sen for vi till Lillstrand en sväng och spelade volleyboll och sen badade vi. Till och med jag badade! Är faktiskt lite stolt över mig själv, för jag badar itne ofta. Jag höll på att ge upp och springa upp till dom på stranden för jag tyckte att det var för kallt, men Cissi tvingade med mig ut till flotten och jag överlevde ju, haha :)
När vi hade badat for vi å hyrde film. Vi hyrde en surffilm för att han som hade huvudrollen var snygg, haha. Men filmen sög och han var inte ens snygg i filmen, så det blev väl ingen höjdare. Men ändå!

Sen sov Cissi över hos mig. Vi vaknade klockan tio (duktigt va? ;)). Jag hade körlektion klockan elva och Cissi hade körlektion klockan ett. Jag har bokat halkbanan, teoriprovet och uppkörningen nu, men jag säger inte när, för då kommer jag säkert faila och det blir ju lite piiinsamt, hehe. Cissi och Linus är dom enda som har fått veta.
Efter Cissis lektion hade vi bestämt träff med Johanna, Christoffer, Jessika och William. Vi for hem till Johanna och spelade lite spel och sedan for vi på Okey och åt. Jag åt kycklingsallad, men orkade typ bara hälften. Kände mig lite klen, för jag brukar faktiskt äta en hel del. Sen jag började träna mer seriöst har jag ju varit hungrig typ jämt och kan äta typ hur mycket som helst, haha ;) Men det är bättre att äta för mycket än för lite! Speciellt om man vill bygga muskler, för dom behöver ju mycket energi :)
Sen gick vi runt en sväng på byn och lämnade av Cissi på busstationen så att hon kunde åka hem. Efter det for vi till Jessika och Williams nya lägenhet. Dom har en etta som var jättemysig! Den var större än jag trodde och jag skulle helt klart kunna tänka mig att bo i nåt liknande. Och så hade dom inrett så fint :)

När vi hade varit där hann jag bara hem en snabb sväng. Bytte om och for till gymmet för att träffa Rebecca där. Idag tränade vi biceps och det gick rätt bra. Jag ökade inga vikter, men jag ökade reps i allt! Kändes bra. Men jag kände att jag inte riktigt var i så bra träningsform idag. Inte helt laddad för träningspass, haha. Har ju inte hunnit vila och ladda upp något, utan har bara sprungit från en sak till nästa det senaste dygnet.

Nu har jag ätit en macka. Det är viktigt med återhämtning! Jag brukar äta nåt lite mer proteinrikt och rejält, men jag orkar inte nu, haha. Och så har jag hunnit duscha och har tagit på mig mjukiskläder. Ikväll blir det nämligen myskväll med Sex and the city. Fick låna boxen av Jess idag så nu ska jag börja se från första säsongen. Wonderful :) 

Jag vet att det är grymt tråkigt att läsa blogginlägg som saknar bilder, men jag har inga bilder att ladda upp nu. Kommer kanske senare :)

Vad som händer ikväll

Jag följde med pappa och handlade tidigare idag. Haha, han klarar inte av att handla själv så när mamma är borta står kylskåpet tomt ifall inte jag handlar åt honom. Då kan han plötsligt upptäcka att vi inte har något mat och så far han å handlar och kommer hem med ungeär hälften av det vi behöver.

Pappa grillade nå kött så det blev grillat till middag. Med potatissallad och grönsaker till. Mumsigt!

Snart ska jag och Johanna börja gå till Konsum. Där ska vi träffa Chris och köpa något till Josefina som fyller år. Vi ska vara hos henne klockan sju. När vi har varit där ska Cecilia sova över hos mig :)


Gammal bild på några av tjejerna ;)

SKÖÖÖÖNT!

Dagens löppass var det skönaste jag varit med om på länge! Jag körde lite intervaller idag igen, men bara lugnt. Anledningen är att jag blir uttråkad om jag ska springa i samma tempo hela tiden, haha. Och sen är det ju inte så bra om kroppen vänjer sig, så jag kör på lite variation för det känns bäst. 60 minuters löpning blev det idag! Underbart! Jag var lite småskakig sen efter att ha sprungit oavbrutet i en timme. Eller förresten, en paus blev det! Blev tvungen att hämta papper att torka av mig med för jag glömde att ta med en handduk och det blev SVETTIGT vill jag lova ;)

Det känns som att träningen har varit på topp hela veckan! Då blir man ju lite lycklig, haha ;) Men en tråkig sak är att min stegräknare har slutat funka :( Märkte att den inte hade räknat steg på flera minuter och provade att gå lite fram och tillbaka, men icke! Provade även att skaka den ör att se om den skulle räkna steg då, men det gjorde den inte heller. Men jag får väl klara mig utan den tills nästa Piteå-besök. Då ska jag in på Intersport och fråga dom vad det är för fel.




Svettigt? Haha ;) Syns inte så mycket eftersom mitt linne är så ljust. Men jag var helt blöt!

Idag blir det löpning igen

Som vanligt så sitter jag och äter frukost nu. Klockan 12. Tänk att på två veckor måste jag vakna typ halv sju varje morgon för att hinna till skolan. Hemskt tanke!

Det är jättevarmt ute. 30 grader. Jag ska försöka ha tålamod till att ligga ute i solen i en timme innan jag far till gymmet, för det känns som att jag har solat alldeles för lite i sommar. Jag har kanske solat typ två dagar. Därför är jag sjukt blek. Men jag får inte hudcancer iaf (om man nu ska försöka se det positiva i allt^^).

Jag har planerat att det blir löpning idag på gymmet. Vill inte träna mer styrketräning nu eftersom det troligtvis blir att träna styrka måndag-torsdag med Rebecca. Därför känns det ju lite onödigt att slita ut musklerna. Dom behöver ju vila ibland ;) Och jag vet att man inte ska springa oftare än varannan dag om man kör tuffa löppass, men det här blir en engångsföreteelse för jag är sååå sugen på att springa. Och dessutom så sprang jag ju bara i en halvtimme igår. VIsserligen körde jag ju intervallträning så det var rätt jobbiga 30 minuter, men strunt samma! Det blir löpning idag igen :)


Vad ska jag göra med mitt liv?

Nu har jag gått en sväng till Konsum. Köpte naturgodis, ananas och tuggummi. Jag var sugen på naturgodis, men nu är jag inte det längre. Knepigt. Men jag får väl vänta ett tag, för snart är jag nog sugen igen ;)

Jag håller på att kolla på lite olika utbildningar och funderar på vad jag ska utbilda mig till. Sånt som lockar mig nu är bland annat sångpedagog eller dietist. Haha, ganska skilda ämnen, men jag är intresserad av mycket så det är svårt att bestämma vilket ämne jag ska utbilda mig inom. Har även funderat på café/restaurang-branschen. Men oj så svårt det är att komma fram till något! Tur att jag hinner tänka ett år eftersom jag inte ska plugga förrän nästa höst.



Den här skolan ska jag tillbaka till på ett par veckor. Ser faktiskt fram emot det litegrann. Liksom få in alla rutiner igen. Men jag saknar inte alla prov och arbeten som ska göras.

Har planer på att spela in en skiva under läsåret. Tror att det blir en skiva med svenska ballader. Inte för att jag lyssnar så jättemycket på det (eller jag lyssnar ju på i princip ALLT, men ändå) utan för att det passar bäst till min röst. Sugen på att se hur det blir med allt :)

Bra att ha i träningsväskan



En sån här är helt perfekt att ha i träningsväskan! Det är shampoo, balsam och showergel i ett! Och det funkar verkligen! Jag gillar LdB's produkter och använder nästan alltid deras produkter. Dom är bra, luktar gott och är mycket prisvärda! Bra investering :)  

Ett grymt roligt träningspass!

Dagens träningspass var så sjukt ROLIGT! Och samtidigt krävande och jobbigt! Perfect match? Ojaa!

Idag tränade jag på Nautilusgymmet på maskinerna. Jag körde fem av mina favoritövningar och så körde jag fem set av alla. Vanligtvis kör jag 8-10 övningar och 3 set av varje. Nu när jag körde fem set så blandade jag tungt med lite reps och lätt med många reps. Men eftersom jag körde typ en maskin per muskelgrupp så blev det in te ett dugg jobbigt, haha. Bara kul! Och varierat! Me like :)

Sedan skulle jag ju springa också! Det blev 30 minuters intervallträning på löpbandet och det var sjukt skönt! Det gick faktiskt ovanligt lätt! Så nästa gång måste jag öka antingen tiden eller intensiteten. Härligt!

Hehe, jag är på så sjuuuuuuukt bra humör nu efter detta toppenpass! Ibland behövs det ett pass som man gör ENDAST för att det är roligt. Inte för att bygga muskler, haha. I feel great!!


Saknar min mami som är i Grekland. Ska tvinga med henne ut på springturer när hon kommer hem ;)

Lite senare än planerat

Jag hade tänkt att gå upp klockan 10 imorse och fara ut på en morgonpromenad, men det blev inte riktigt så. Jag kunde inte somna igår. Somnade nog inte förrän vid fyra, så jag ställde om larmet till 12. Fast halv tolv ringde telefonen. Det var Lars-Åke som ville att jag skulle jobba på tisdag och lördag. Och visst, lite extrajobb skadar ju aldrig!

Nu sitter jag och äter frukost och Linus sover fortarande. Jag ska väcka honom när jag har ätit, plockat ur diskmaskinen osv.

Det var förresten skönt med en vilodag igår! Nu mår kroppen mycket bättre! Idag blir det ett gympass igen! Fast eftersom jag inte vet vilka muskelgrupper jag ska träna så får det bli ett mixpass! Jag kör lite av varje helt enkelt. Det är kul med lite variation! Sen så blir det nog även lite löpning. Inte så länge. Kanske 30-40 minuter bara. Men det är skönt, för då får man upp pulsen ordentligt ;)

Gårdagen steg: 17333


Idag blir det löpning! Härligt!

Härlig kväll

Det blev en rätt tidig kväll för min del. Men det var kul i Lillstrand! Vi grillade, spelade volleyboll och sen var det några som badade. Jag hade inga badkläder med mig, så jag badade inte. Jagade mygg på stranden med några andra istället. Det negativa med kvällarna på Lillstrand är alla mygg. Jobbigt! Men som tur är så är det inte lika mycket mygg nu som i början av sommaren :)

Nu blir det film och snart kommer nog Linus :)


Såna här är jag lite beroende av just nu! Crisp n' light med ost på. Dom är goda även naturella, men det blir ju mer smak med ost. Brorsan sa förut att dom smakade som lättsaltade ostbågar. Hmm, haha :)

Kvällens planer

Nu har vi ätit pizza! Den blev god! Vi hade korv, skinka, lök och ananas på den. Hehe, men det funkade bra!

Nu ska jag fara till Lillstrand och träffa folk. Vi ska fira Viktor som har fyllt år! Och Linus ska till en annan fest och fira en annan Viktor, haha :)

Linus hälsar Puss&Kram! :)

Förra inlägget

Förra inlägget skrev min mkt gulliga Linus, haha. Nu ska vi baka pizza!

Hej

Jag är knäpp oh beroende av blogginlägg. Puss

Strålande sol en vilodag

Det är strålande sol ute och så fort jag har ätit frukost ska jag bege mig utåt. Man måste ju passa på att njuta av sommarvädret medan det är här!



Idag har jag en vilodag! Alltså blir det inga jobbiga aktiviteter. En promenad blir det ju såklart, men i lugnt tempo. Idag ska mina muskler få vila ordentligt! Men jag känner faktiskt stor skillnad från igår. Har inte alls lika ont idag, så idag är jag lycklig ;) Och när det är så fint väder kan jag ju kanske ligga ute i solen ett tag? Men inte för länge för då mår inte tatueringen bra. Men ett tag funkar det! :)


Avslutningen på kvällen

Nu ska jag läsa bloggar och sen kanske det blir att se en film eller nåt innan jag somnar. Igår lyckades jag ju somna i början av filmen vi såg, så Linus fick se klart filmen själv. Haha, vad snäll jag känner mig ;)

Dagens steg: 22641

Tror att kvällspromenaden gav lite mer än hälften av dagens steg, haha. Har för mig att jag jag var på ungefär 11000 när jag började gå. Inte helt säker... Men men, det var ju bra iaf! :)

Det blev en långpromenad

Vad som skulle bli en kort promenad blev istället en lång promenad. Jag tänkte ju inte vara ute så länge, så jag hade alldeles för lite kläder på mig och blev tvungen att hålla ett högt tempo för att inte frysa. Det blev lite powerwalk i foppatoflor, haha. Jag gissar att jag gick 9-10 km. Det blev så att jag hamnade på min 8 km runda, för jag tänkte att om jag inte orkar så finns det ju genvägar hem. Men sedan blev det istället så att jag tog en liten omväg för jag blev sugen på att gå mot byn istället för att gå hem. Jag är hopplös, haha. Men nu är jag hemma och jag är mycket gladare och har inte på långa vägar lika ont, så promenaden hjälpte verkligen! (Kanske mer mentalt är fysiskt, men det känns iaf mycket bättre nu!) Men jag ska ändå smöja axlarna och nacken med tigerbalsam. Det kommer att lukta hemskt, men det är värt det, haha :)




Ont ont ont

Jag känner mig helt slut och har träningsvärk nästan överallt. Men jag ska inte klaga, för träningsvärken betyder ju att jag har kämpat på bra i veckan :) Tror dock att jag ska ta på mig foppatofflorna och gå ut en sväng. Få igång blodcirkulationen lite så att jag kanske kan bli av med liiite av min träningsvärk? Man kan ju hoppas att det går bra. För det är ju lite jobbigt att ha ont. Linus var gullig och masserade min onda nacke tidigare. Det blev lite bättre, men fortfarande inte jättebra. Kanske får ta å använda lite tigerbalsam sen ikväll?

Nej usch vad jag klagar! Nu ska jag sluta vara pessimistisk och fara ut och gå en sväng!

Småkakor

Tänkte att jag kunde ge er receptet på kakorna!

Ingredienser:
* 400 gr margarin
* 2 dl socker
* 3 msk vaniljsocker
* 10 dl vetemjöl
* 150 gr ljus blockchoklad (funkar med mörk, men jag tycker att ljus är godare till dom här kakorna)

Smält margarinet och rör sedan ner sockret i det. Blanda mjöl och vaniljsocker i en bunke. När smöret har svanlat häller du ner det i bunken.
Rör om allt till en jämn smet. Hacka blockchokladen och blanda i den.
Häll ut smeten på en bänk. Dela den i ca fem delar som du rullar var för sig. Det ska bli ovala rullar (tänk korv eller nåt^^). Sedan skär du bitar från rullen som är ca 0,5 cm breda. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Det blir ca 60-70 kakor.

Gräddas i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter.


Suddig bild, men så här ser dom ut när dom är färdiga:


Bakning pågår

Dagens handling blev: Margarin, blockchoklad, ost, nektarier och müsli.

Nu håller jag på att baka! Men jag måste vänta ett tag för margarinet måste hinna svalna innan jag kan blanda det med resten av degen. Jag har aldrig bakat dom här kakorna tidigare, men jag tror att dom blir goda! Det är mammas recept och jag tror att det är den där degen som jag alltid tyckte var så god när jag var liten.. Det bästa med att baka är ju att man kan smaka mycket medan, hehe ;)

Måste handla

Nu har jag hunnit få i mig en proteinrik smoothie och så har jag duschat. Tänkte börja baka nu men insåg att vi inte har något margarin. Måste gå och handla. Kändes lite jobbigt, haha. Jag ska kolla vad mer som behöver handlas och sedan blir det väl en promenad till byn.

Bra träningsvecka

Det känns som att träningen går hur bra som helst i veckan! Träningsvärk lite överallt och många PB. Idag när jag tränade triceps med hantel bakom ryggen tyckte jag att det gick jättetungt. Alltså ovanligt tungt. Och då började jag tänka att det skulle bli ett dåligt och jobbigt träningspass eftersom jag kände mig så svag. Men sedan kom jag igång! Blev bland annat PB i bänkpress!

En vilodag imorgon känns minst sagt välbehövligt! Sedan kanske det blir nåt gympass i helgen, men Rebecca är i Piteå så jag får träna själv isf. På måndag när Rebecca kommer hem ska vi träna biceps! Nice!

Måste bara få tilllägga att vänster arm skakar nu. Hahaha! Slutkörd? En aning ;)


Glassfrukost

Efter dagens frukost blev det glass till efterrätt. Haha, perfekt uppladdning inför dagens träningspass ;)

Bakning och mera värk

Jag vaknade av Rebeccas sms klockan tolv, haha. Det blev en lång natt inatt. Men det är ju skönt!

Jag ska hjälpa mamma att baka. Hon har lovat att hon ska baka 200 småkakor till en servering och igår hittade hon en sista minuten-resa till Grekland, så mamma, Erika och Lina ska resa idag och vara borta i en vecka. Så jag kanske får fullt upp med bakning idag ;)

Nu har jag träningsvärk i låren också. Och jag har fortfarande träningsvärk i magen. Det känns ju som att jag har ont överallt! Idag ska vi träna triceps/axlar/bröst och där har jag inte ont än, så det går säkert bra, haha :) Men imorgon behöver jag en vilodag för nu har mina muskler fått jobba hårt den här veckan!


Förra sommaren när hela familjen var i Grekland. Turister? Näärå!

Kvällspromenad

Jag och Linus har varit ute på en kvällspromenad. Det var skönt! Härligt att gå på kvällen :) Nu ska vi se film på datorn. I sängen. Så då kan man sova direkt sen, haha ;)

Dagens steg: 19824

Grillat!

Vi åt grillat till middag. Sjukt gott! Kotletter, pommes frites och morötter! Ni kanske kan gissa vem som är vääääldigt mätt nu? Det känns som att jag ska sprängas vilken sekund som helst, haha. Behöver nog aldrig mer äta ;) Fast jag kom precis på att vi ska äta efterrätt lite senare. Mums!

Jag undrar vart Linus håller hus. Ringde för ett tag sedan, men han svarade inte. Hmm. Jag vill att han ska komma hit och ge mig massage! Har massor av knutar i ryggen som jag skulle vilja bli av med :)


Benmuskler å sånt

Idag tränade jag och Rebecca ben. Det blev ett grymt härligt benpass! Vi körde ett par grejer som vi inte brukar köra, och så det gamla vanliga. Bra med variation!

Jag brukar inte träna ben så ofta. Typ varannan vecka kanske.  Jag har väldigt lätt för att bygga benmuskler och jag vill inte ha en massa benmuskler och inga armmuskler (tex). Så därör brukar jag inte träna ben lika ofta som de andra muskelgrupperna. Men nu ska jag börja träna ben lite mer seriöst! Och så får vi se vad som händer. Om jag får för stora muskler så får jag väl skippa benträningen ett tag. We'll see :)

Kan ju försöka få lika mycket benmuskler som Linus. Fast jag vet redan nu att jag aldrig kommer att lyckas, så det är lika bra att ge upp på en gång ;)


Träningsvärk

Varje gång som jag har vänt på mig inatt (tro mig, det är många gånger. Jag ligger typ aldrig still länge när jag sover), så har jag känt av magen. TRÄNINGSVÄRK! Helt underbart! Det var längesen jag hade träningsvärk i magen. Jag har lagt om mitt mage&rygg-pass litegrann så det beror nog på det. Skönt att veta att gårdagens träning gav något trots att jag inte kände mig på topp hela passet :)

Gårdagens steg: 11444


Danssugen

Vi såg Step up 2 och jag blev såklart sugen på att dansa. Förra hösten gick jag en kurs i lite blandad dans. Typ jazz, street och sånt. Funderar på något sånt igen. Men jag är inte säker. Jag har räknat ut att jag kommer att ha ungefär 8 träningspass per vecka till hösten, och jag tror inte att jag hinner med mer eftersom jag ska hinna ha vilodagar också. Så dans kanske blir ett senare projekt? Vi får se :)

 

Kvällens planer

Dagens middag blev tacos. Alltid lika gott, hehe!

Nu ska Johanna och Christoffer komma hit. Ska bli kul att vara med dom ikväll! Pratade om att se Step up 2. Vi såg ju ettan förra gången. Och det var en sjukt inspirerande film! Man blir ju så danssugen!

Ett hyfsat bra träningspass

Nu är dagens träningspass avklarat. Det gick rätt bra, men jag kände hur jag blev mindre och mindre engagerad mot slutet. Blev less, haha. Men annars gick det bra! Det första fem övningarna gick klockrent!


Skönt med sömn

Nu har jag vaknat och tagit mig upp ur sängen. Skönt att få sova ut för en gångs skull! Och det verkar vara en härlig dag. Varmt och soligt! Så det blir nog frukost utomhus och ungefär en timme efter det blir det väl gymmet. Idag blir det mage&rygg-träning :)

 


Kvällen

Nu for Erik nyss hem. Jag har varit med honom under typ hela kvällen. Vi var ute och körde bil på en massa konstiga vägar och upptäckte konstiga saker som vi inte visste fanns. Och så tänkte vi bada, men det blev inte så mycket badande, för det hade hunnit bli så kallt. Sen avslutade vi kvällen med mackor och film. Härligt!
Det är bara typ en vecka kvar innan Erik flyttar till Sthlm. Jag kommer att sakna honom skitmkt! Vi är ju nästan som syskon och har känt varandra hela livet. Lite deprimerande att han far så långt bort. Men jag ska troligtvis fara dit i september :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sova. Är sjukt trött trots att jag har haft lite "semester". Blev ju väckt av hundarna tidigt på morgnarna för dom ville ut. Imorgon väcks jag inte av några hundar och jag ska ta lite sovmorgon, hehe.

Dagens steg: 15860



Vecka 31

Glömde ju att skriva helgens steg! Jag nollställde inte stegräknaren mellan lördag och söndag och sammanlagt blev det 40370 steg de dagarna! Man får mycket gratis motion av hundpromenader :)

Nu måste jag ju sammanställa alla dagarna under förra veckan också.

Måndag: 17302

Tisdag: 15649
Onsdag: 17452
Torsdag: 12951
Fredag: 17298
Lördag&Söndag: 40370

Sammanlagt har jag gått 121022 steg under vecka 31! Mer än jag trodde. Och mer än förra veckan. Det är ju rätt bra gjort ;)


En helg i Byske


"Lunch" på  busstationen i Piteå


Mamma lagar mat


Vid altandörren


Jag och Lina i hängmattan


Fiiiiiiika!


Sol sol sol


Åt en sån här Magnum för första gången. Sjukt god!


Stek i solen


Världens sötaste Lina!


Jag lyckades såklart bränna mig! Men idag ser det bättre ut, haha :)


Joy


Skrållan


Hemma från semestern

Nu är jag hemma igen! Det var en härlig helg med sol och bad! Vi har hunnit vara både vid poolen och vid havet. Jag kan erkänna att jag mest har legat och solat, för jag är en badkruka ibland, haha. Men jag har inte kunnat sola så mycket på grund av tatueringen. Men litegrann, så jag tror att jag har fått lite färg iaf ;)

Det har varit skönt att vara med familjen ett par dagar och bara ta det lugnt. Vi har ätit en massa gott. Det har blivit glass och fika ett antal gånger, hehe. Gott gott :)

Det blev en del långa promenader med hundarna också. Om jag hade en egen hund skulle jag vara ute och gå med den jämt, haha :) Och igår lyckades jag få ut mamma på en springtur. Hon brukar vara ute och gå-springa ibland. Då springer hon kortare sträckor och går mestadels, men nu fick jag henne till att springa mer än hon gick. Ska försöka få ut henne på fler springturer ;)

Nu försvinner jag ett tag

Nu ska jag iväg till Piteå och gå på stan där i ett par timmar. Sedan bär det av till Byske. Det blir som en liten mini-semester. Jag har med mig löparskorna, så det blir nog någon springtur. Men annars ska jag bara ta det lugnt och vila. Kan behövas :)


Vi börjar bli trötta

Nu börjar vi bli trötta och ska snart gå och lägga oss. Det blir en tidig morgon imorgon. Eller vi ska vakna halv tio, och det är tidigt. Vi åker buss klockan elva till Piteå och klockan fyra ska jag vidare till Byske. Där ska jag umgås med familjen och ta det lugnt. Kommer hem på måndag :)

Dagens steg: 17208


RSS 2.0