Bulgarienresan

Nu är det en hel vecka sedan jag skrev något här. Hyrde en dator i Bulgarien, men den var så seg så det gick inte att blogga eller vara inne på facebook. Det var ju ltie tråkigt. Fast jag måste erkänna att jag inte har saknat datorn ;) Har haft grymt kul hela tiden!

Vi bodde på hotell Miramar. Det var fint! och vi hade ju all inclusive, så vi åt MASSOR varje dag, haha. Och efterrätter efter både lunch och middag. Ska faktiskt bli skönt att börja om med lite bättre matvanor nu efter att ha ätit alla möjliga onyttigheter i en vecka ;)

På kvällarna satt vi i baren på hotellet några kvällar. En kväll drack jag bland annat tequila och mastika. Och det var inte små shotar som i Sverige. Skulle gissa på ungefär dubbelt upp faktiskt ;P Och så drack jag och Samuel öl nästan varje kväll medan Christoffer och Ida höll sig till drinkar. Vi hade gratis alkohol om ni undrar, haha. Annars hade vi itne druckit så mycket :)

På dagarna låg vi mest vid poolen och stekte. Dom hade en massa aktiviteter under dagarna. Jag och Ida var med på vattengympan en dag, och sista dagen var vi med i en cocktail-tävling. Och fredagkväll var vi med på karaoken. Eller jag var med, dom andra kollade på. Jag sjöng Hero av Mariah Carey. Efteråt kom två tyska tjejer på kanske 10 år fram till mig och sa: "You sing very good". Då blev jag glad ;)

I lördags åkte vi buss in till Taverna. Jag tycker att vi har varit väldigt duktiga på att fråga oss fram och även att hitta själva. Problemet är att många som bor där inte kan mycket engelska. Men vi lyckades ändå ;)
I Taverna gick vi omkring på en stor open-air-market. Alltså en utomhus-marknad kanske man kan säga på svenska? Jag köpte bara jorgubbar. Men alla som känner mig vet väl hur mycket jag älskar jordgubbar? och lyckan när jag såg att det fanns jordgubbar går ju typ inte att beskriva ;)

Och så köpte jg en spritflaska som jag egentligen inte fick ta med mig hem eftersom jag är under 20, men det gick bra ändå ;) Och jag hade ett ciggpaket för mycket också, men jag klarade mig, haha :)

Idag är jag otrolig trött! Vi skulle vakna halv två imorse (eller snarare inatt ;P) för att hinna få oss nåt att äta innan vi skulle åka med bussen till flygplatsen. Vi gick och la oss vid tio för att hinna få lite sömn, men det gick ju itne så bra att somna så tidigt.. Så med andra ord har sömnen inte blivit så bra det här dygnet. Längtar efter att få sova ikväll ;)

Bilder kommer sen! Ska sno lite bilder av dom andra ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0