Skärtorsdagen

Godmorgon! Det blev en riktigt trevlig dag igår. Vi firade skärtorsdagen med olika släktingar. Först for vi upp till Mörtträsk och firade med släkten på svärfars sida. Vi stannade bara över dagen, eftersom det inte fanns tillräckligt snö för att köra skoter.

Sedan åt vi middag med släkten på svärmors sida och umgicks med dem resten av kvällen. Det blev ett par öl till maten också! Jag har inte druckit alkohol sedan i julas, men igår gjorde jag faktiskt det. Jag och Linus har bestämt att vi får dricka på högtider (jul, nyår, påsk, våra födelsedagar, midsommar och halloween) ifall vi vill det. Lätt för mig att hålla, eftersom jag aldrig ens är sugen på alkohol, haha :)

Nu sitter jag här, lite småtrött eftersom det blev så sent igår, och ska äta frukost. Idag väntar tentaplugg och ett besök på gymmet. Sedan kanske vi ska umgås med fler släktingar! :)


Nu fick ni en liten uppdatering, haha :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur dåligt är det egentligen att dricka alkohol när man tränar?? Jag försöker träna bra men har svårt för att säga nej till att dricka på helgerna. Hur mycket förstör det min träning? Vissa säger ju att det inte är någon idé att träna om man festar på helgerna....

2011-04-22 @ 10:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0