Hemmaträning

Jag är riktigt deppig idag. Jag saknar Linus så mycket att det gör ont i hela mig. Skulle behöva en bamsekram av honom just nu! Där ett tag kände jag bara för att ligga under täcket och gråta. Men istället tog jag en kort promenad på 15-20 minuter bara för att rensa tankarna lite. Sedan när jag kom tillbaka hem var jag sugen på att träna. Hade ju planer på att köra ett magpass, och nu har jag gjort det! Det blev ett rätt kort pass, men magen ska tränas igen redan på onsdag eftersom jag börjar köra mitt nya program imorgon.



Vill ni veta en rolig sak som ger mig rejält med motivation till magträningen nu? JAG KÄNNER MINA MAGRUTOR! Dom finns där under fettlagret, haha. Det känns riktigt roligt eftersom magen inte har varit så prioriterad under våren. Musklerna tycks ha växt ändå. Vi får väl se om jag lyckas skrapa fram dem då under deffen. Det är ju några månader kvar till deffstart, så jag ska satsa på att träna mer mage än jag gjort tidigare så kanske det går :)


Kommentarer
Postat av: Darksess

Alltid kul att känna magmusklerna :D Det är det som motiverade mig att träna också.



Jag behöver din hjälp. Jag är med och tävlar i Miss World. Vore tacksam om du följde den här länken och gick in och rösta: http://deltavling.missworldsweden.org/bidrag/b8a701e8-4d2a-48d9-9bc3-defa7f425446



Tack på förhand ♥

Ha en underbar kväll!

2011-08-08 @ 21:41:24
URL: http://www.darksess.com
Postat av: vic

ja men testa zumba vettja, kul är det! :)

ps. förlåt för sent svar, men ska försöka svänga ihop ett inlägg i bloggen om kettlebells-övningar imorgon eller övermorgon!! så kika in då & hoppas du får lite inspiration :D kram på dig & tack för dina kommentarer!

2011-08-08 @ 22:49:18
URL: http://victoriaswellness.shapemeup.se
Postat av: Anonym

KOLLA IN MIN BLOGG<3

2011-08-08 @ 23:31:16
URL: http://missyt.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0