Jämförelse
Den övre bilden är från mars i år, de nedanför är tagna idag. Ser ni någon skillnad?Själv tycker jag att man främst ser skillnad högst upp. (Men guud vad jag ojämnt jag spänner. Mellan höger och vänster alltså. Har inte riktigt rutin på det där;P). Lite svårt att jämföra när det är olika ljus, men nog har jag blivit bredare! Tjohoo! Det går åt rätt håll! Bredden på ryggen ska jag dock jobba mer på. Lite mer v-form vill jag allt ha. Sedan ska även axlarna byggas mer.

Förutom skillnaden på ryggen så har jag märkt stora skillnader på andra ställen. Låren börjar tex växa till sig ordentligt. Framförallt framsidorna. I like it! Det är nog där som JAG ser de största skillnaderna.
Det är ju svårt att se tex ryggen! Bra med bilder :)

The wind of change!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Ett tips då du ska spänna ryggen; Du ska undvika att "trycka ihop" ryggen sådär mycket och istället "vika ut" latsen, då syns vidden mycket bättre! Tänk dig att du först drar fram axlarna så långt du kan (då drar du ut latsen) och sedan lutar dig bakåt, men håller kvar anspänningen. Tror du har mycket att hämta! :)

2011-08-17 @ 20:02:50
URL: http://kraftochfitness.blogg.se/
Postat av: Anonym

♥ Fråga en eller flera frågor på frågestunden! Gärna lite ovanligare frågor som t.ex. om jag har blivit opererad eller om jag har någon annan kultur och inte hur lång jag är eller hur gammal jag är.

http://idahtt.blogg.se/2011/august/fragestund-1.html

2011-08-18 @ 01:54:33
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Rolig o fin blogg! :) Kommer verkligen komma tillbaka hit!

Får hålla med om att du ser bredare ut, v-form är något jag också försöker eftersträva :)

2011-08-21 @ 02:05:14
URL: http://rebeckaiusa.blogg.se/
Postat av: klara

Syns absolut skillnad. Bra jobbat :)

2011-08-23 @ 17:43:22
URL: http://www.lovewater.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0