Min träning går bra nu!

Alltså min träning har flutit på så otroligt bra nu en period. Jag har vissa pass som känns lite sådär, men inget som har varit riktigt dålig på länge. Idag började jag nya upplägget med 3-splitt. Jag har funderat från och till och klurat på hur jag ska lägga upp det, vad som behöver prioriteras, osv. Jag tror att jag har kommit fram till ett bra koncept, men man kan aldrig vara säker förrän man provat ett tag!

Nya programmet började med rygg och axlar. Eftersom jag körde lite rodd under våren och mest latsdrag och chins av olika slag så ligger roddövningar i fokus under hösten.

Så här ser dag 1 på nya upplägget ut:
* Skivstångsrodd
* T-bar rodd
* Chins
* (Latsdrag i CC)
* Axelpress med hantlar
* Sidolyft m hantlar
* Sidolyft m rotation


Latsdragen är en bonusövning som jag kan köra när jag har tid. Idag hade jag tid, så jag avslutade hela passet med latsdrag i CC. Jag gillar övningen eftersom den ger en grym kontakt och så är den lite motivationshöjande eftersom man står framför en spegel och då ser jag verkligen att jag har ryggmuskler. Även om jag bara ser mig själv framifrån, haha. Sånt ger mig motivation till att bygga ännu mer. Det inger hopp liksom! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur många set och reps kör du då? :)

2011-08-09 @ 18:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0