Dagens träning

Nu är jag hemma igen och ska äta mellanmål (en halv kesella med jordgubbar i. Och kaffe, såklart!). Sedan börjar pluggandet!

Dagens träningspass gick bra. Axlar och mage! Fick ett skönt tryck i axlarna, trots att jag har lite träningsvärk i bröstmusklerna och dessa muskler samarbetar i en del övningar. Men jag lyckades få bra kontakt ändå. När jag tränar mage får jag ofta kontakt väldigt fort. Jag älskar en maskin som fungerar ungefär som övningen "fällkniven" (ni vet, där man ligger på golvet och ska upp med benen och överkroppen samtidigt). I den här magmaskinen sitter man ner, men benen ska lyftas samtidigt som magen ska kämpa med att pressa fram överkroppen. I love it! Den tar superbra.

När jag tränar mage brukar jag ofta ligga på högreps. Jag brukar köra så pass tungt att jag orkar 12-15 ungefär. Jag tycker att det fungerar bäst så.

Såna här kanske jag skaffar mig en vacker dag, men det är inte målet nu:



Efter styrketräningen blev det crosstrainer (som vanligt, hihi) i 30 minuter. Tycker att det är den roligaste formen av kardio, faktiskt. Det blir liksom så mjuka rörelser om man jämför med att springa på löpband. Men löpbandsträning ska det också bli. Jag ska ju satsa mer på löpning till våren/sommaren när det går att springa ute, men det är ju bra att ladda upp på löpbandet innan. För hur ska man bli bra på löpning om man inte löper? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0