Grymt pass!

Jag har bestämt mig för att byta ut frontböjen helt och hållet mot benspark i maskin. Detta för att det gör ont att köra frontböj. Jag måste ha så pass låga vikter för att det gör ont att ha stången liggandes på axlarna, vilket gör att jag inte kan ta ut mig helt och benen får inte så mycket träning som de behöver. Så idag började vi med benspark istället!

I bensparken testade jag att maxa. Drygt 100 kg fixade jag! Vet inte exakt vad jag var på eftersom jag la till nå småvikter. Ska räkna ut nästa gång. Men alltså. 100 kg i benspark är inte så tokigt!

Efter bensparken blev det axelpress med hantlar och de som jag brukar köra fem reps med bara flög upp och jag fixade 10 stycken. Vad hände där liksom? Tog de tyngre hantlarna (+ 2,5 kg alltså) och körde femmor med dem istället. Gött! Sedan la jag till 10 kg i marklyften också. Fixade femmor i två set innan jag sänkte till gamla vikten eftersom det blev för tungt. Körde sjuor på gamla vikten istället. Grymt kul att det går framåt måste jag säga!

Resten av passet flöt också på bra och jag var helt slut efteråt. Har inte ens orkat duscha än. Har bara legat i soffan och läst lite Body. Inpiration my friends! ;)



Old pic!


Kommentarer
Postat av: Johannes

Du e så duktig! Starkt jobbat!

2011-07-25 @ 17:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0