Active life!

Åhh, vad jag älskar vädret ute nu! Nu när det börjar bli vår kan man ju vara ute och röra på sig mer än när det är 35 minus ute. Nog för att det går bra då också, men hur kul är det? ;)

Vi har varit ute och promenerat. Vi gick till den närmaste bullhållplatsen (som ligger 4 km från min lägenhet) och sedan åkte vi vidare till närmaste affär som ligger ytterligare några kilometer bort. Där handlade vi lite smått och gott. Bananer, hushållspapper, tuggummin.. Sen buss en bit igen och så promenad hem 4 km.

Kort sagt har vi promenerat 8 km ute i det svala kvällsvädret. Så skönt!











Linus tränade lite armar på vägen hem. Ska vi kanske kalla det för matkassepress bakom huvudet och matkassecurls? Låter bra tycker jag ;)


Jag måste säga att jag älskar att ha ett aktivt liv. Man mår så bra av att röra på sig! Bara en promenad på 8 km gör ju mycket för humöret!


Kommentarer
Postat av: Kira Aliyah Blanca

Fin blogg du har! Besök gärna min blogg på kiraaliyah.blogg.se där jag skriver om inspiration från topp till tå och visar underbara collage och bilder! Kom och berätta om din åsikt! Har du blogglovin? Jag följer alla mina egna prenumeranter LOVE // KIRA <3

2011-03-28 @ 21:20:08
URL: http://kiraaliyah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0