Personlig tränare

Jag måste säga att det är riktigt kul att ha en svärfar som är utbildad till personlig tränare. Pratade nyss med honom i telefon, och varenda gång vi pratar så kommer vi in på ämnet träning, haha. Ett intresse som båda har! Han ger mig lite tips, osv. Kul med inspiration!

Dessutom är jag själv väldigt sugen på att utbilda mig till personlig tränare. Men det får jag göra sen när ekonomin tillåter. Först ska jag gå klart den här utbildningen (mindre än två och ett halvt år kvar nu!), jobba och tjäna pengar, och sen ska jag bli personlig tränare!! Hinner ju lära mig massor under den här tiden innan jag börjar utbilda mig. Genom att träna och exprimentera lär man sig mycket. Dessutom hjälper jag ju andra redan nu. Ger tips, idéer och gör lite träningsupplägg, and I love it! :)



Jag ska bli en lika grym tränare som Jillian! Passa er ;)


Kommentarer
Postat av: Wilma:D

sjukt fin blogg du har!!

Kram

2011-03-03 @ 22:12:21
URL: http://wilmastenhardt.blogg.se/
Postat av: elin

Jag har hört att om man ställer upp som friskisvärd i tre månader så får man gratis utbildning av dom så att man blir utbildad gyminstruktör bland annat. perfekt att man kan träna där gratis och sen få den utbildningen :) jag håller på och kollar lite på det det är ju bra om man vill slippa ta studielån :)

2011-03-08 @ 11:32:08
URL: http://rutenfem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0