Kasst!

Dagens armpass gick kasst. Eller det som jag gjorde gick gode bra, men som jag förutspådde så var det för mycket folk. Jag gav upp efter ca 4 minuter med endast 5 övningar gjorda, 4-6 set på varje. Hade energi till att köra mycket med, men orkade inte stå och vänta på hantlar, stänger eller kabelmaskiner idag. Nää. Men får ta nya tag imorgon! Då väntar ett spännande ryggpass ;)



Kommentarer
Postat av: Ida

Fin blogg :) vad gör du ikväll? :) vill du vara med och tävla om veckans blogg på http://idanoorling.blogg.se/, vore roligt :)

2011-05-24 @ 20:16:03
URL: http://idanoorling.blogg.se/
Postat av: Malinne- Mamma till Nellie och Tiffanie

Ja,det är hemskt när man inte kan sova.Jag lyckades få sova ca 2 tim med lilltjejjen under dagen när min stora tjej var på dagis.Men hade behövt mer.Ska verkligen packa ner mej själv i sängen nu och håll tummarna för att denna natt blir bättre ,)



Tränar några pass?eller är det bara på gym?Har du testat zumba?

2011-05-24 @ 20:23:52
URL: http://malinnes.blogg.se/
Postat av: Malinne- Mamma till Nellie och Tiffanie

Jo,det var helt ok.Man är helt slut efteråt hahah Jag trodde jag skulle dö efter 5 min och då har jag dansat i över 18 år,tävlat i dans på elitnivå och tränat på gym på olika pass och så.Men det var förstås ett tag sen...Trodde inte man skulle tappa så mkt när man skaffat barn.Men ack så fel jag hade hahaha

2011-05-25 @ 12:18:28
URL: http://malinnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0