Sockerutmaning

Jag och älsklingen utmanar varandra lite nu. Inget godis, kakor, chips, glass, m.m. fram till juli. Ett undantag blir det dock - när jag fyller år. Men annars är det nolltolerans. Det kännssom att det är svårast för mig, haha. Linus har ju ändå hunnit vänja sig vid att vara utan sötsaker eftersom han gått på diet ett bra tag nu. Dessutom är det jag som är godisråttan och han är mera kebabmannen, haha.

Men det ska väl kunna gå? Får trixa ihop lite nyttiga godsaker. Till exempel isglass av funlight, hallonglass av hallon och kesella.. Jaa, finns mycket spännande man kan göra! Sen är ju fruktsallad underskattat! Och grönsaksstavar med dipp!

Lite kämpigt blir det ju såklart! Extra jobbigt är det vid sociala tillställningar. Men har man viljan så går det! Och jag tänker inte förlora mot Linus ;)






Någon som vill vara med? Ett onyttigt tillfälle är tillåtet under sex veckor. Vårat onyttiga tillfälle blir alltså någon gång under veckan jag fyller år, vilket är på ungefär två veckor. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet eller skicka iväg ett mejl till mig om ni vill vara med! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0