Myspys med min kisse

Min webbkamera tar fruktansvärt dåliga bilder. Hur som helst så sitter jag här nu med världens mysigaste kisse i knät. Tur att jag har någon som håller mig sällskap när Linus inte är här ;) (Fast delar av Linus är iofs här eftersom min outfit idag har bestått av hans Guns n roses-tröja).

Jag är helt klart mycket piggare idag! Har varit på föreläsning och sedan handlat maaat. Min matlust är tillbaka igen! Underbart. Jag tycker inte om när man måste pressa i sig maten när man är utan matlust och maten inte smakar något. Men man behöver ju energin för att bekämpa förkylningen, så ibland har man liksom inga alternativ.

Nu ska jag äta lunch. Kycklingssallad blir det idag! Har kryddat den med grillkrydda och vitlökspulver. Blir nog helt amazing! Efter lunchen har jag planer på att ta tag i den där städningen som jag inte orkat med när jag varit sjuk. är faktiskt riktigt taggad nu, haha. Och betydligt mindre stressad än jag varit tidigare i veckan. Ni vet när det finns massor att göra, allt man gör tar dubbelt så lång tid som vanlig och man har ingen energi alls för att man är sjuk. Nu ska jag göra mitt bästa för att inte gå ut för hårt direkt ;)


Kommentarer
Postat av: sofialejon'

Hejsan, jag har startat en ny rolig ide på bloggen som kallas Dagens Question (dagens fråga alltså). Jag känner att de flesta människor har så många olika svar och lösningar på problem som många andra har eller har haft.. Dessa svar och lösningar har de hittat själva pga sina egna erfarenheter. Människan är egoistisk och vill oftast hålla sina hemligheter för sig själv. Men om folket skulle börja sammarbeta och dela med sig av sina kunskaper och sluta sträva efter att vara så lik alla andra på denna planet som möjligt så tror jag att samhället skulle fungera bättre.

Dagens fråga på min blogg är en start på denna grej som jag hoppas att många vill medverka på. Jag har ställt en fråga där nu som jag gärna behöver ett svar på. Om ni vill att jag ställer en fråga i bloggen som ni har till läsarna så är det bara att kommentera!

Klicka på länken så kommer ni dit direkt!

http://simpleeheart.blogg.se/2011/september/dagens-question.html#comment

Mvh Sofia Lejon!Ps.den som ger den bästa lösningen på svaren kommer att få en länkning.

2011-09-08 @ 15:03:43
URL: http://simpleeheart.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mode, foto & personligt

Lottar ut en valfri ring i bloggen, var med du också!

http://smnmode.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-valfritt-smycke.html

2011-09-08 @ 20:46:21
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Anonym

De små liven är underbara och man har alltid sällskap. Alltid någon som vill kramas med och man är aldrig ensam :)

2011-09-08 @ 21:34:58
Postat av: Ameera

Nu har du chansen att vinna valfria underkläder för 200 kr från Evas underkläder! Sjukt snygga grejer har de där :) Tävlingen pågår till 11 sept. Lycka till!http://ameera.nu/2011/september/vinn-valfria-underklader-for-200-kr.html

2011-09-09 @ 08:33:32
URL: http://ameera.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0